Daha da girmez heralde canım. Bütün bebek mağazaları indirimde ve 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyatlar. En iyisi aldıktan sonra bakmamak indirime girse de görmeyizBen de şu göğüs pompasını alayım artık diyorum ya ben ne alsam aldıktan sonra indirime giriyor
Baby plus ı düşünüyorum canım çalışıyorum ama işim çok yoğun değil o yüzden tekli tercih edeceğim zaten 143 lira görünüyor şu anDaha da girmez heralde canım. Bütün bebek mağazaları indirimde ve 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyatlar. En iyisi aldıktan sonra bakmamak indirime girse de görmeyizsen hangisinden almayı düşünüyosun.
İnternetteki yorumlarda da çekiş gücü çok köt demişler gerçi uf bilemedimBaby plus ın tekli elektrikli göğüs pompası e bebekte indirimdeymiş kızlar 143 lira. Bu markayı kullanan var mı acaba bunu alcağım sanırım
Ben lansinoh çiftliyi düşünüyorum canım. Benimde işle ilgili zaman sorunum yok ama tekliyle arasında çok fark yok fiyat olarak. Her markada iyi yorum da var kötü yorum da var eşim de daha fazla bakma artık gidelim kendi gözünle gör alalım dedi geldik bakıcam şimdi.Baby plus ı düşünüyorum canım çalışıyorum ama işim çok yoğun değil o yüzden tekli tercih edeceğim zaten 143 lira görünüyor şu an
İlk kez duydum çok mantıklı gelmedi bana tatlımm ya şişkolata hamişlerin göbüşü kocaman oluyor misal ben
Senin göbüş de iyi duruyor ne diyecekler bi bak bakalım
Metre hiç duymamıştım ve biraz saçma geldi cünkü iç karın genişliği diye bişey var kimisinde göbek ufacık oluyor ama neredeyse 7 aylık bebişler. Önemli olan bebişin kilosu bence
Aynen öyle canım. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.
Ben bebeği 1000 gram olan arkadaşa yazdım. 2 hafta geriden geliyormuş zayıfmış bebek. Olabildiğince muz süt ceviz yeşil sebzeler iyi kilo aldırıyor bebişe hemde sağlıklı
Benim arkadaşım değil kuzum Kemence'nin arkadaşıymış.. ona yazdım bende.Benimde oyle cnm 29+0 da 1050 gr di sanirimDoktor cok kucuk dedi olcumleri de 12 gun geriden geliyor karin, bas cevresi. Yemedigim sey yok benim ama malesef bebege gitmiyor. Doktor birde cok yavas gelisiyor muhtemelen yakinda durur gelismesi dedi cok moralimi bozdu Allah buyuk. Arkadasin kacinci haftadaydi gelisimi sonra duzelmis mi
Ben arkadaşıma da söyledim hatta bir çocuk doktoruna sordum kilo önemli olabilir ama bebek sağlıklı ise doğduktan sonra o açığı anne sütü ile bir haftada kapatır dedi hepimiz Allah’a emanetizBenim arkadaşım değil kuzum Kemence'nin arkadaşıymış.. ona yazdım bende.
Üzülme canım ne olursun.. 30.haftadan sonra hızlı kilo alıyor bebekler. Senin bebişin de küçük çıtıpıtı olsun. Sağlıklı doğsun da.. Sen hiç kalkma bol bol yat ve beslen annesi. Güzel düşünelim güzel olsun.. Öyle 1-2 hafta geriden gelip de; sonradan arayı kapatan çok.
Canım eşinle kromozom tahlili yaptırmış mıydınızBende de yumurta çok toplanıyordu döllenende çok oluyordu ama genetiğe gönderdiğimizde sağlıklı hep 1 tane geliyordu
Embriyolarda anamoli çıktığı için korkuyorum ben açıkcası biraz normal yolla denemeye
Kuzum bunu söyleyen doktor Allah değil nerden bilebilir gelişiminin duracağını.Benimde oyle cnm 29+0 da 1050 gr di sanirimDoktor cok kucuk dedi olcumleri de 12 gun geriden geliyor karin, bas cevresi. Yemedigim sey yok benim ama malesef bebege gitmiyor. Doktor birde cok yavas gelisiyor muhtemelen yakinda durur gelismesi dedi cok moralimi bozdu Allah buyuk. Arkadasin kacinci haftadaydi gelisimi sonra duzelmis mi
Güzelmiş canim iyi günlerde kullaninBende Puseti aldım babymall dan,%50indirmdeymiş bu ürün,bez, ıslak mendil,bide minicik bi biberon aldım olurda sütüm hemen gelmezse hastanede diye, dalanın sabun tozunu aldım,aldıkça heycanlanıyomuyum yoksa korkuyormuyum bilmiyorum az kaldı inş sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Canım bebek arabasının tam modeli varsa atar mısın ? Merak ettimBende Puseti aldım babymall dan,%50indirmdeymiş bu ürün,bez, ıslak mendil,bide minicik bi biberon aldım olurda sütüm hemen gelmezse hastanede diye, dalanın sabun tozunu aldım,aldıkça heycanlanıyomuyum yoksa korkuyormuyum bilmiyorum az kaldı inş sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Zaten asla korunma canım, olumlu tüp bebek tedavilerinde doğumdan sonra normal yolla hamile kalma şansı çok yüksekmis. Doktor kendi ağzıyla söyledi bize. Senin vücudun da gebelikten sonra tüm hücreler yenilenecek , rahim gebeliğe daha hazır olacak inşallah . Bizim 3 tane dondurulmuş var ama doğal olmazsa onlarla şansımızı deneyecegizİnşallah canım Rabbim cümlemize gönlünden geçeni nasip eder
Yok canım bizimde embiriyolarda sıkıntı olduğu için toplanan sayısı çok,döllenen sayısı az oluyordu.
İlerleyende 2-4 tane oluyordu.
Toplanan sayı çok olduğu için benim hiç taze transferim olmadı,hepsi donmuş tranaferiydi.
Bizimde 2.çocuk için sil baştan tedavi olucak nasip olursa bende emzirmeyi kesince hemen tedavi düşünüyorum
Benim niyetim doğumdan sonra falan hiç korunmamak
Dondurma işini iyi düşünmüşün canım benimde yaş 30a doğru gidiyo
Cnn babymall büyük bir bebek üzerine mağaza herşey var içinde araba puset park yatak giyim temzilik,her markanın ürünleri satılıyor,google babymall yazarsan çıkar ,benim bu pusetin markası duux modeli palmaCanım bebek arabasının tam modeli varsa atar mısın ? Merak ettimBaktım ama fransada babymall diye bir marka yok o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?