2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben de şu göğüs pompasını alayım artık diyorum ya ben ne alsam aldıktan sonra indirime giriyor
Daha da girmez heralde canım. Bütün bebek mağazaları indirimde ve 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyatlar. En iyisi aldıktan sonra bakmamak indirime girse de görmeyiz sen hangisinden almayı düşünüyosun.

Baby plus ın tekli elektrikli göğüs pompası e bebekte indirimdeymiş kızlar 143 lira. Bu markayı kullanan var mı acaba bunu alcağım sanırım

Daha da girmez heralde canım. Bütün bebek mağazaları indirimde ve 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyatlar. En iyisi aldıktan sonra bakmamak indirime girse de görmeyiz sen hangisinden almayı düşünüyosun.
Baby plus ı düşünüyorum canım çalışıyorum ama işim çok yoğun değil o yüzden tekli tercih edeceğim zaten 143 lira görünüyor şu an

Baby plus ı düşünüyorum canım çalışıyorum ama işim çok yoğun değil o yüzden tekli tercih edeceğim zaten 143 lira görünüyor şu an
Ben lansinoh çiftliyi düşünüyorum canım. Benimde işle ilgili zaman sorunum yok ama tekliyle arasında çok fark yok fiyat olarak. Her markada iyi yorum da var kötü yorum da var eşim de daha fazla bakma artık gidelim kendi gözünle gör alalım dedi geldik bakıcam şimdi.

İlk kez duydum çok mantıklı gelmedi bana tatlımm ya şişkolata hamişlerin göbüşü kocaman oluyor misal ben
Senin göbüş de iyi duruyor ne diyecekler bi bak bakalım

Metre hiç duymamıştım ve biraz saçma geldi cünkü iç karın genişliği diye bişey var kimisinde göbek ufacık oluyor ama neredeyse 7 aylık bebişler. Önemli olan bebişin kilosu bence

Eskiden böyle ölçerlermiş haftasını bilmek için. Avrupa ülkelerinde bu devam ediyor rahimi böyle ölçüyorlar ona göre ultrasona sokuyorlar. Gelişim geriliği gibi şeyleri bu karın ölçümden anlıyorlarmış. Ama bebeğin pozisyonu etkiliyormuş ölçümü. O yüzden salı günü perinatologda detaylı ultrasona gireceğim Kızlar

Benimde oyle cnm 29+0 da 1050 gr di sanirim Doktor cok kucuk dedi olcumleri de 12 gun geriden geliyor karin, bas cevresi. Yemedigim sey yok benim ama malesef bebege gitmiyor. Doktor birde cok yavas gelisiyor muhtemelen yakinda durur gelismesi dedi cok moralimi bozdu Allah buyuk. Arkadasin kacinci haftadaydi gelisimi sonra duzelmis mi

Benim arkadaşım değil kuzum Kemence'nin arkadaşıymış.. ona yazdım bende.
Üzülme canım ne olursun.. 30.haftadan sonra hızlı kilo alıyor bebekler. Senin bebişin de küçük çıtıpıtı olsun. Sağlıklı doğsun da.. Sen hiç kalkma bol bol yat ve beslen annesi. Güzel düşünelim güzel olsun.. Öyle 1-2 hafta geriden gelip de; sonradan arayı kapatan çok.

Bende Puseti aldım babymall dan,%50indirmdeymiş bu ürün,bez, ıslak mendil,bide minicik bi biberon aldım olurda sütüm hemen gelmezse hastanede diye, dalanın sabun tozunu aldım,aldıkça heycanlanıyomuyum yoksa korkuyormuyum bilmiyorum az kaldı inş sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

Eklentiler

• 20190209_143044.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 65
Ben arkadaşıma da söyledim hatta bir çocuk doktoruna sordum kilo önemli olabilir ama bebek sağlıklı ise doğduktan sonra o açığı anne sütü ile bir haftada kapatır dedi hepimiz Allah’a emanetiz

Canım eşinle kromozom tahlili yaptırmış mıydınız
Herhangi bir sorun var mıydı

Kuzum bunu söyleyen doktor Allah değil nerden bilebilir gelişiminin duracağını.
Üzülüp stres yapma yarınımızın ne olacağı belli değil ama bebeğin için güzel olumlu şeyler düşün ❤

melike222 cnm tüp bebekten sonra normal hamile kalanı çok duydum.inş sizlerde kalırsınız dogumdan sonra korun mayın Rabbim inş nasip eder tekrar.komşumun 2 tane ikiz kızı var hemen peşine kendiliğinden 1 kızı daha oldu hemde 38 yaşındaydı.

Bizde şimdi doktordan geldik kızlar 27 +5 kilo 1200 boy 39. Şükür hersey yolunda . Bende 6 kılo almışım.
Bu arada bişey ortaya cikti kızlar özellikle özele gidenler buna dikkat etsin. Benım hesapladıgım hafta ile doktor arasında 1 hafta var. Ben 32 de izne çıkıcam doktorla hesapladık o martın 2 haftası dedi ben ilk hafta. Söyle oluyor muş hastahane hesaplarken doğacağı tahmını tarihten geri sayıyormuş. Ama nette hesaplarken son adet tarihinden hesaplıyor. biz anlaştık sorun yok doktor benim hesaba göre yazacak sizde kontrol edersiniz

Güzelmiş canim iyi günlerde kullanin

Kızlar nasılsınız ?

Bugün oğluş bizi korkuttu saatlerdir hareketsizdi babası müzik dinletti konuştu tatlı yedim yok hareket etmiyordu . Ama şimdi hareketli sanırım uyuyordu miniğimiz ama korktuk bir an

Canım bebek arabasının tam modeli varsa atar mısın ? Merak ettim Baktım ama fransada babymall diye bir marka yok o yüzden

Zaten asla korunma canım, olumlu tüp bebek tedavilerinde doğumdan sonra normal yolla hamile kalma şansı çok yüksekmis. Doktor kendi ağzıyla söyledi bize. Senin vücudun da gebelikten sonra tüm hücreler yenilenecek , rahim gebeliğe daha hazır olacak inşallah . Bizim 3 tane dondurulmuş var ama doğal olmazsa onlarla şansımızı deneyecegiz

Canım bebek arabasının tam modeli varsa atar mısın ? Merak ettim Baktım ama fransada babymall diye bir marka yok o yüzden
Cnn babymall büyük bir bebek üzerine mağaza herşey var içinde araba puset park yatak giyim temzilik,her markanın ürünleri satılıyor,google babymall yazarsan çıkar ,benim bu pusetin markası duux modeli palma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…