- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Sağol cnn daha iyileri size olsun inşGüzelmiş canim iyi günlerde kullanin
Güzel haberlerle gelirsin canımcım inşallah dualarımız seninleEskiden böyle ölçerlermiş haftasını bilmek için. Avrupa ülkelerinde bu devam ediyor rahimi böyle ölçüyorlar ona göre ultrasona sokuyorlar. Gelişim geriliği gibi şeyleri bu karın ölçümden anlıyorlarmış. Ama bebeğin pozisyonu etkiliyormuş ölçümü. O yüzden salı günü perinatologda detaylı ultrasona gireceğim Kızlar
Ben lansinoh çiftli kullandım çok memnundum canım sağımı fln yormuyor kullanımı da basit tavsiye ederimBen lansinoh çiftliyi düşünüyorum canım. Benimde işle ilgili zaman sorunum yok ama tekliyle arasında çok fark yok fiyat olarak. Her markada iyi yorum da var kötü yorum da var eşim de daha fazla bakma artık gidelim kendi gözünle gör alalım dedi geldik bakıcam şimdi.
Yaptırdık canım eşimde bişey yok benim 9.kromozomda yamukluk var birazCanım eşinle kromozom tahlili yaptırmış mıydınız
Herhangi bir sorun var mıydı
Tamam canım alırsan haber eder misin:)Ben lansinoh çiftliyi düşünüyorum canım. Benimde işle ilgili zaman sorunum yok ama tekliyle arasında çok fark yok fiyat olarak. Her markada iyi yorum da var kötü yorum da var eşim de daha fazla bakma artık gidelim kendi gözünle gör alalım dedi geldik bakıcam şimdi.
Güzel haberlerle gelirsin canımcım inşallah dualarımız seninle
Boydan geceliğimi kast ediyosun cnm,Ben lohusa pijama takımı olarak aldım alt üst sabahlık şelinde,sadece pijamanın kol ağzını beğenmedim fırfırlı gibi hiç sevmem öyle kol ağzını ama eve gelince fark ettimKizlar gecelik alan var mi aranizda ? Nasil model aldiniz birde ne kadara aldiniz ? Alan varsa resmini paylasabilir mi ? Bir turlu modele karar veremedim
Bi arkadaşa sormak için aramıştım bende avent var parçaları tamsa veririm sana dedi bende almadım canım ama onunki olmazsa lansinoh alıcam kesin. Teşekkür ederim tavsiyen içindeBen lansinoh çiftli kullandım çok memnundum canım sağımı fln yormuyor kullanımı da basit tavsiye ederim
Bi arkadaşıma avent mi lansinoh mu diye sormak için aramıştım canım bende avent var parçaları tamsa veririm sana dedi almadım. Lansinohun göğüs pediyle, göğüs ucu kremini aldım. O bakıp haber edecek bana olmadı lansinoh alıcam bidaha indirime girecekmiş zaten bu ay içinde.Tamam canım alırsan haber eder misin:)
BellaCiao Canim biraz once kagan kocatepenin videosuna bakip karnimi olctum. 29+3 um normalde ama olcumum 20mm cikti. 10 hafta geriden geliyor oldu. 19-20 haftalik fln olcum. Simdi buna mi inanayim dr ultrason olcumune mi :) O yuzden takma kafana gobek olcumunu
Benim bebis bugün idrar yaptığım yerden fırlayacak gibisürekli oraya vuruyor . Annemlere geldim az önce bismillah diye sıçradım sonra utandım valla babam garip garip baktı ama cidden canım yandı
Bütün iç organlarımi yokladi inceledi bebiş sagolsun
valla bende de surekli idrar yapacakmis gibi bir his var. Surekli tuvaletteyim.Benim bebis bugün idrar yaptığım yerden fırlayacak gibisürekli oraya vuruyor . Annemlere geldim az önce bismillah diye sıçradım sonra utandım valla babam garip garip baktı ama cidden canım yandı
Yaramaz YaaaBenim bebis bugün idrar yaptığım yerden fırlayacak gibisürekli oraya vuruyor . Annemlere geldim az önce bismillah diye sıçradım sonra utandım valla babam garip garip baktı ama cidden canım yandı
Aynen bende öyleyim canımvalla bende de surekli idrar yapacakmis gibi bir his var. Surekli tuvaletteyim.daha iki ayimiz var
Benim ki hâlâ yan pozisyon galiba canım, karnımın üstü bomboş yanlar ve aşağı dolu. Ay bir garibimYaramaz Yaaakim bilir napıyo içerde, benim dana da yapıyo onu kötü bi his yaa,ama dün beni çok yordu sabahtan gece yatana kadar hiç durmaz mı her yerimi oydu resmen acayip tepıklıyo bişeyler yapıyo, galiba artık baş aşağı da döndü çünkü karnımın üstü bazen top gibi oluyo poposu galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?