2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Güzel haberlerle gelirsin canımcım inşallah dualarımız seninle

Ben lansinoh çiftli kullandım çok memnundum canım sağımı fln yormuyor kullanımı da basit tavsiye ederim

Canım eşinle kromozom tahlili yaptırmış mıydınız
Herhangi bir sorun var mıydı
Yaptırdık canım eşimde bişey yok benim 9.kromozomda yamukluk var biraz ilk tüp bebek yaptırdığım doktorum bunun bebekte böyle anamolilere sebep olmayacağını söylemişti son doktorumda tamamen ona bağlı olmasa da etkiliyor demişti

Tamam canım alırsan haber eder misin:)

Kizlar gecelik alan var mi aranizda ? Nasil model aldiniz birde ne kadara aldiniz ? Alan varsa resmini paylasabilir mi ? Bir turlu modele karar veremedim

Kizlar gecelik alan var mi aranizda ? Nasil model aldiniz birde ne kadara aldiniz ? Alan varsa resmini paylasabilir mi ? Bir turlu modele karar veremedim
Boydan geceliğimi kast ediyosun cnm,Ben lohusa pijama takımı olarak aldım alt üst sabahlık şelinde,sadece pijamanın kol ağzını beğenmedim fırfırlı gibi hiç sevmem öyle kol ağzını ama eve gelince fark ettim

Eklentiler

• 20190130_165654.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 51
Ben lansinoh çiftli kullandım çok memnundum canım sağımı fln yormuyor kullanımı da basit tavsiye ederim
Bi arkadaşa sormak için aramıştım bende avent var parçaları tamsa veririm sana dedi bende almadım canım ama onunki olmazsa lansinoh alıcam kesin. Teşekkür ederim tavsiyen içinde

Tamam canım alırsan haber eder misin:)
Bi arkadaşıma avent mi lansinoh mu diye sormak için aramıştım canım bende avent var parçaları tamsa veririm sana dedi almadım. Lansinohun göğüs pediyle, göğüs ucu kremini aldım. O bakıp haber edecek bana olmadı lansinoh alıcam bidaha indirime girecekmiş zaten bu ay içinde.

BellaCiao Canim biraz once kagan kocatepenin videosuna bakip karnimi olctum. 29+3 um normalde ama olcumum 20mm cikti. 10 hafta geriden geliyor oldu. 19-20 haftalik fln olcum. Simdi buna mi inanayim dr ultrason olcumune mi :) O yuzden takma kafana gobek olcumunu

Öyle mi canım bilemedim burda önem veriyorlar işte yoksa neden perinatolog bölümüne yönlendirsin ki
Ama işte içim rahatlıyor böyle yorumlar görünce. Teşekkür ederim kuzum

Ay güldürdün beni kuzumm

valla bende de surekli idrar yapacakmis gibi bir his var. Surekli tuvaletteyim. daha iki ayimiz var

Yaramaz Yaaa kim bilir napıyo içerde, benim dana da yapıyo onu kötü bi his yaa,ama dün beni çok yordu sabahtan gece yatana kadar hiç durmaz mı her yerimi oydu resmen acayip tepıklıyo bişeyler yapıyo, galiba artık baş aşağı da döndü çünkü karnımın üstü bazen top gibi oluyo poposu galıba

Benim ki hâlâ yan pozisyon galiba canım, karnımın üstü bomboş yanlar ve aşağı dolu. Ay bir garibim elleriyle aşağı yokluyor sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…