Maşallah ne becerikli arkadaşlar var yaa ellerine sağlık canım
Nedense bende bekliyorum ahaha takip etmiyorum ama hergün bakıyorum doğurdu mu diyeKızlar buse varol Doğum yapınca bana haber verir misiniz hiçbir sosyal medya Hesabım yok da içime dert oldu o kadın iki yıldır hamile sanki
Eylül doğurdu mu kuzu fenomen olanNedense bende bekliyorum ahaha takip etmiyorum ama hergün bakıyorum doğurdu mu diye
İçinden seni geçiriyodum bugün hiç girmedi galıba diye bıde @havadansudan arkadaşımızı oda bu aralar pek girmiyoNedense bende bekliyorum ahaha takip etmiyorum ama hergün bakıyorum doğurdu mu diye
Baktım şimdi o da doğuramayanlardanEylül doğurdu mu kuzu fenomen olanbiz Fahriye evcen ile aynı zamandayız galiba
Kuzum teşekkür ederimKolay gelsin kuzum, yapma bir şey dikkat et kendine bebişe :)
Kolay gelsin kuzu geç olsun güç olmasın dikkat et kendine de bebişe de
Teşekkürler canımsende taşındın inan çok zor annem olmasa toparlanamazdım kesinlikle
Hadi ya kötü olmuş yine
Nacizane bir görüşümü söylemek istiyorum ama canım. Tıp fakültesinden korkuyorum demişsin ama onlar daha çok vaka görüp daha tecrübeli oluyorlar. Özeldekilerin bir çoğu paracı malesef tam uyuştuğun doktoru bulmak zor olabiliyor.
Yani sen bilirsin tabi ama bence önceliğin sana önem verecek bir doktor bulmak olsun özel devlet hastane farketmeksizin.
Yok kız inanki kilo gibi durmuyor
Tam fit hamile göbüşü olmuş
Ampül tekli paket mi kuzum
Kolay gelsin kuzum biran önce düzenin oturur yerleşirsiniz :)
Yeni ev yeni bebiş ❤
kolay gelsin canım, dikkat et kendine, mart başında da ben taşınacam ne yapacaksamevi eşim topluyor sağolsun. ev iyice karıştı, bu haldeyken memleketten misafir geliyor, dedim evim perişan, ben perişan. onların da işi varmış çok kalmayacak ama ne olursa olsun misafir olunca mecburen temizlik ve yemeği yapacam. ve evin yarısı toplanmış halde gelme de denmiyor amaaaaaan.
İşlerim vardı kuzum okudum çıktım ara sıra. yazacak fırsatım anca oluyor :)İçinden seni geçiriyodum bugün hiç girmedi galıba diye bıde @havadansudan arkadaşımızı oda bu aralar pek girmiyobirbirimizi tanımıyoruz ama merak ediyoruz
Bende kendimden beklemiyordum hiç bu minik kız neler yaptırıyor bana hay allahımMaşallah ne becerikli arkadaşlar var yaa ellerine sağlık canım
Baktım şimdi o da doğuramayanlardan
Allah yardımcın olsun kuzum şimdi daha zor olur dediğin gibi. Hemen olsun bitsin inşallah yerleşme işini daha yavaştan alırsınSelam kızlarnasılsınız? Geçmiş yazıları okuyamadım hastaneye gidecek olanlar vardı güzel haberlerle geldiniz inşallah
Pert olmuş vaziyetteyim yarın taşınıyoruz, dünyanın en karışık ve yorucu işi olabilir bu özellikle de bu haldeyken
Sağol kuzum inan şimdi biraz uzanabildim tlf elime aldım dizlerim sızlıyor hayırlısıyla taşınalım da yerleşiriz bir şekildeAllah yardımcın olsun kuzum şimdi daha zor olur dediğin gibi. Hemen olsun bitsin inşallah yerleşme işini daha yavaştan alırsın
cnm burda konuşuyoruz dertleşiyoruz neden merak etmeyelim ama sende bi yere kaybolma kayboluyosanda güzellikler için kaybol:)Kızzzzlar ben olmayınca beni de merak ediiiiin
cnm burda konuşuyoruz dertleşiyoruz neden merak etmeyelim ama sende bi yere kaybolma kayboluyosanda güzellikler için kaybol:)
Kızzzzlar ben olmayınca beni de merak ediiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?