2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar buse varol Doğum yapınca bana haber verir misiniz hiçbir sosyal medya Hesabım yok da içime dert oldu o kadın iki yıldır hamile sanki

Kızlar buse varol Doğum yapınca bana haber verir misiniz hiçbir sosyal medya Hesabım yok da içime dert oldu o kadın iki yıldır hamile sanki
Nedense bende bekliyorum ahaha takip etmiyorum ama hergün bakıyorum doğurdu mu diye

Kolay gelsin kuzum, yapma bir şey dikkat et kendine bebişe :)
Kuzum teşekkür ederim ne kadar yapmasam da dayanamıyorum yapabildiğim kadar yapıyorum.

Yok kız inanki kilo gibi durmuyor
Tam fit hamile göbüşü olmuş

Ampül tekli paket mi kuzum

Tekli canım

Kolay gelsin kuzum biran önce düzenin oturur yerleşirsiniz :)
Yeni ev yeni bebiş ❤

Amin inşallah kuzum hayırlısıyla taşınsaydık düzen de kurulur bir şekilde

Canım mart başı senin için zor olmaz mı? Ben şuan eğilemiyorum karnım sertleşiyor gaz yapıyor rahatsız oluyorum inan çok zor allah yardımcınız olsun annem geldi yardıma mutfaktaki her şeyi makineye atıp ben kağıtlara sardım annem düzenledi eşim önden taşıdı kırılacakları o kadar zor ki...

Kuzum keşke misafiri kabul etmeseydiniz deseniz belki anlayış gösterirlerdi.

İçinden seni geçiriyodum bugün hiç girmedi galıba diye bıde @havadansudan arkadaşımızı oda bu aralar pek girmiyo birbirimizi tanımıyoruz ama merak ediyoruz
İşlerim vardı kuzum okudum çıktım ara sıra. yazacak fırsatım anca oluyor :)

Selam kızlar nasılsınız? Geçmiş yazıları okuyamadım hastaneye gidecek olanlar vardı güzel haberlerle geldiniz inşallah

Pert olmuş vaziyetteyim yarın taşınıyoruz, dünyanın en karışık ve yorucu işi olabilir bu özellikle de bu haldeyken

melekci canım kötü bir deneyim olmuş ama moralini bozma o en son gittiğin proflardan biri gayet olumlu konuşmuştu senin için bence ona devam et allah büyüktür donanımlı bir eğitim araştırma hastanesinde doğum yaparsan senin ve bebeğin için çok daha iyi olur kuzum kötü düşünme kötüyü çekme sakın

BellaCiao canım moralini bozma ben her ay vücudumu ölçüyorum belimi göbeğimi.... ve birkaç ay benim karnımın sabit kaldığı zamanlar oldu ama biz her ay ultrasona girdiğimiz için şükür bebeğin gelişiminde bir sorun yoktu karnım büyümemişken.. o yüzden bir alakası olduğunu düşünmüyorum.

Allah yardımcın olsun kuzum şimdi daha zor olur dediğin gibi. Hemen olsun bitsin inşallah yerleşme işini daha yavaştan alırsın

Allah yardımcın olsun kuzum şimdi daha zor olur dediğin gibi. Hemen olsun bitsin inşallah yerleşme işini daha yavaştan alırsın
Sağol kuzum inan şimdi biraz uzanabildim tlf elime aldım dizlerim sızlıyor hayırlısıyla taşınalım da yerleşiriz bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…