2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
biz de taşınıyoruz . bütün gün koli bantladım doldurdum . Allah yardımcımız olsun

Kolay gelsin canım bebişle çok daha zor olur bu işler şuan yine zor ama bebiş en azından içerde

Teşekkür ederim canım benim Dün stresliydim bugün geçti moralim yerinde. Ben oğluma güveniyorum

Ben bebiş geldikten sonra taşınacağım nasıl olacak hiç bir fikrim yok.
Kolay gelsin sana kuzuu

Günaydın kızlar
Mutlu pazarlar hepimize

Dün akşam kaynanama geldik üç günlüğüne.
Hiçbir şey yapmasa da sesi bile beni germeye yetiyor

Burda dışarda yemeyi sevdiğim bir yemek vardı, eşimle yedik sonra kaynanama geçtik.
Ama karnım bir şişti kızlar patlayacaktım.

Kendi evimde olsam belki rahatça gaz çıkarabilirdim rahatlardm ama kaynanamda olunca öyle sistim kaldım

Gece odamıza geçip yatana kadar mahvoldm ya
Aşırı şişkinlikten galiba, bebeği de pek hissedemedim.

Ne kötü bir akşamdı ya, karnım içerden yırtılıyor gibi hissettim.

Günaydın canım erkencisin
Günaydın kuzum
Kıyamam o gaz meselesi çok sinir bozucu birşey.. Annemlerin evi yakın olunca; genelde akşamları bende annemlerde oluyorum. Yemek sonrası hemen ağırlaşıyorum, gazda çıkaramayınca şişip kalıyorum.
Yemek sonrası yürüyüş yapmak lazım aslında. Keşke yürüseydin gazın gidene kadar.
Kayınvalidenin kendisi de gaz yapmıştır sende

Ya hiç sorma canım sinir oluyorum valla elimde değil

Kaynanama gıcık oldukça kocama da gıcık davranıyorum

Çok geriliyorm burda kaldığım sürece.
Bu kadının tembelliği bencilliği beni benden alıyor.

Üniveriste okuyan oğlu öğlen 1de otobüsü var okuluna dönecek, ama hala evde herkes yatıyor.
Kaynanam düşünüp de kalkıp vakitlice kahvaltı hazirlayim demez.
Buraya ne zaman gelsem açlıktan ölüyorum.
Bu kez tedbirli geldim. Evde poşetleri doldurdum odama koydum şimdi

Eşim de dalga geçiyor kıtlık mı çıkacak hayırdır dedi ben de annenin evinde aç kalıyorum ne yapayım dedim

O şişkinlik meselesi su siralar bende hergün oluyor.Resmen patlamaya gelmis gibi hissediyorum. :) bende kaynanamlara giderken atistirmalik ve kuruyemis falan depoluyorum çantamda.Yalniz degilmisim

O şişkinlik meselesi su siralar bende hergün oluyor.Resmen patlamaya gelmis gibi hissediyorum. :) bende kaynanamlara giderken atistirmalik ve kuruyemis falan depoluyorum çantamda.Yalniz degilmisim

Yemeği biraz geç saatte yedik, acıktığım için de hızlı yedim. Bir de ben normalde sabah kahvaltısı dışında ekmek yemiyorum, pilavı da tamamen bıraktım.
Dün yemedigim yemekte ekmek bol miktarda yiyince aşırı rahatsız etti beni.

Evde olunca her şeyi düzenli ve saatinde yiyorum ama evden çıkınca düzen şaşıyor.

Biz kendimizi düşünüp cantamiza yiyecek atmasak onların bizi düşüneceği yok canım

Ben evde olsam bu saatte kahvaltımı çoktan yapmış olurdum ama burda hala herkes yatıyor.

Ben böyle desem varya kalk yap sende ye bizde yiyelim der hoş zaten gidince ben yapıyorum,kendi evim de gibi ,kimse beni misafir yerine koymuyo

Ben böyle desem varya kalk yap sende ye bizde yiyelim der hoş zaten gidince ben yapıyorum,kendi evim de gibi ,kimse beni misafir yerine koymuyo

İlk üç yıl ben de hep yaptım canım
Dediğin gibi misafir gözüyle bakılmadı hiç.
Bir de biz bu yıla kadar doğu gorevindeydik, yaz tatilinde bir ay veya bir buçuk ay kaynanamda kalıyorduk. O zaman uzun süre kalıyoruz diye yapardım ama şimdi kaynanamın olduğu ilin ilçesine tayin geldik ve en fazla üç günlüğüne geliyoruz.
Ben de artık yapmıyorum.
Yapınca kıymeti mi oldu ki.
Bari yapmayım da böyle kıymetsiz olsun dedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…