biz de taşınıyoruz . bütün gün koli bantladım doldurdum . Allah yardımcımız olsunSelam kızlarnasılsınız? Geçmiş yazıları okuyamadım hastaneye gidecek olanlar vardı güzel haberlerle geldiniz inşallah
Pert olmuş vaziyetteyim yarın taşınıyoruz, dünyanın en karışık ve yorucu işi olabilir bu özellikle de bu haldeyken
Kolay gelsin canım bebişle çok daha zor olur bu işler şuan yine zor ama bebiş en azından içerdeSelam kızlarnasılsınız? Geçmiş yazıları okuyamadım hastaneye gidecek olanlar vardı güzel haberlerle geldiniz inşallah
Pert olmuş vaziyetteyim yarın taşınıyoruz, dünyanın en karışık ve yorucu işi olabilir bu özellikle de bu haldeyken
Ne kadar .tekli fiyat mi indirimdeYarın e bebekte ıslak bezlerde indirim var . E bebeğin kendi markasından stok yapacağım küçük fare için beklemedeyimmmmsürekli zam geliyor. Stok yapmak en iyisiii
ben 24 paket koli şeklinde aldım . 130 dan 90 küsüre düşüyor. 3 koli aldım valla köşede dursun . çok kullanılcak birşey çünkü.Ne kadar .tekli fiyat mi indirimde
@melekci canım kötü bir deneyim olmuş ama moralini bozma o en son gittiğin proflardan biri gayet olumlu konuşmuştu senin için bence ona devam et allah büyüktür donanımlı bir eğitim araştırma hastanesinde doğum yaparsan senin ve bebeğin için çok daha iyi olur kuzum kötü düşünme kötüyü çekme sakın
BellaCiao canım moralini bozma ben her ay vücudumu ölçüyorum belimi göbeğimi.... ve birkaç ay benim karnımın sabit kaldığı zamanlar oldu ama biz her ay ultrasona girdiğimiz için şükür bebeğin gelişiminde bir sorun yoktu karnım büyümemişken.. o yüzden bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
Kızlar bugün bi 5 6 saat ayakta kaldım bunun bi 3 saati aralıksızdı. Sıkıntı olur mu
Selam kızlarnasılsınız? Geçmiş yazıları okuyamadım hastaneye gidecek olanlar vardı güzel haberlerle geldiniz inşallah
Günaydın canım erkencisinGunaydin kizlar
Günaydın kuzumGünaydın kızlar
Mutlu pazarlar hepimize
Dün akşam kaynanama geldik üç günlüğüne.
Hiçbir şey yapmasa da sesi bile beni germeye yetiyor
Burda dışarda yemeyi sevdiğim bir yemek vardı, eşimle yedik sonra kaynanama geçtik.
Ama karnım bir şişti kızlar patlayacaktım.
Kendi evimde olsam belki rahatça gaz çıkarabilirdim rahatlardm ama kaynanamda olunca öyle sistim kaldım
Gece odamıza geçip yatana kadar mahvoldm ya
Aşırı şişkinlikten galiba, bebeği de pek hissedemedim.
Ne kötü bir akşamdı ya, karnım içerden yırtılıyor gibi hissettim.
Günaydın canım erkencisin
Günaydın kuzum
Kıyamam o gaz meselesi çok sinir bozucu birşey..Annemlerin evi yakın olunca; genelde akşamları bende annemlerde oluyorum. Yemek sonrası hemen ağırlaşıyorum, gazda çıkaramayınca şişip kalıyorum.
Yemek sonrası yürüyüş yapmak lazım aslında. Keşke yürüseydin gazın gidene kadar.
Kayınvalidenin kendisi de gaz yapmıştır sende
kolay gelsin Allah yardimciniz olsun canim .biz de taşınıyoruz . bütün gün koli bantladım doldurdum . Allah yardımcımız olsun
O şişkinlik meselesi su siralar bende hergün oluyor.Resmen patlamaya gelmis gibi hissediyorum. :) bende kaynanamlara giderken atistirmalik ve kuruyemis falan depoluyorum çantamda.Yalniz degilmisimGünaydın kızlar
Mutlu pazarlar hepimize
Dün akşam kaynanama geldik üç günlüğüne.
Hiçbir şey yapmasa da sesi bile beni germeye yetiyor
Burda dışarda yemeyi sevdiğim bir yemek vardı, eşimle yedik sonra kaynanama geçtik.
Ama karnım bir şişti kızlar patlayacaktım.
Kendi evimde olsam belki rahatça gaz çıkarabilirdim rahatlardm ama kaynanamda olunca öyle sistim kaldım
Gece odamıza geçip yatana kadar mahvoldm ya
Aşırı şişkinlikten galiba, bebeği de pek hissedemedim.
Ne kötü bir akşamdı ya, karnım içerden yırtılıyor gibi hissettim.
O şişkinlik meselesi su siralar bende hergün oluyor.Resmen patlamaya gelmis gibi hissediyorum. :) bende kaynanamlara giderken atistirmalik ve kuruyemis falan depoluyorum çantamda.Yalniz degilmisim
Ben böyle desem varya kalk yap sende ye bizde yiyelim derYa hiç sorma canım sinir oluyorum valla elimde değil
Kaynanama gıcık oldukça kocama da gıcık davranıyorum
Çok geriliyorm burda kaldığım sürece.
Bu kadının tembelliği bencilliği beni benden alıyor.
Üniveriste okuyan oğlu öğlen 1de otobüsü var okuluna dönecek, ama hala evde herkes yatıyor.
Kaynanam düşünüp de kalkıp vakitlice kahvaltı hazirlayim demez.
Buraya ne zaman gelsem açlıktan ölüyorum.
Bu kez tedbirli geldim. Evde poşetleri doldurdum odama koydum şimdi
Eşim de dalga geçiyor kıtlık mı çıkacak hayırdır dedi ben de annenin evinde aç kalıyorum ne yapayım dedim
Ben böyle desem varya kalk yap sende ye bizde yiyelim derhoş zaten gidince ben yapıyorum,kendi evim de gibi ,kimse beni misafir yerine koymuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?