- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Günaydın kuzular mutlu pazarlar
Ben hazır kahvaltıya kondum valla kayınvalidem hazırlamış sağolsun her zaman ki gibiBende çok fena gelinim ya
Kıymet olmuyo maalesef cnmİlk üç yıl ben de hep yaptım canım
Dediğin gibi misafir gözüyle bakılmadı hiç.
Bir de biz bu yıla kadar doğu gorevindeydik, yaz tatilinde bir ay veya bir buçuk ay kaynanamda kalıyorduk. O zaman uzun süre kalıyoruz diye yapardım ama şimdi kaynanamın olduğu ilin ilçesine tayin geldik ve en fazla üç günlüğüne geliyoruz.
Ben de artık yapmıyorum.
Yapınca kıymeti mi oldu ki.
Bari yapmayım da böyle kıymetsiz olsun dedim bende
Güldürdün canım beniBen de hazır kahvaltıya koncam ama saat kaçta olur belli değil
Kalkıp ben yapmadığım sürece bu evde en erken kahvaltı öğlen 1de yapılıyor ve masada zeytin peynirden başka bir şey olmuyor.
Ayrıca kaynanam kendi hazırladığı için de suratı asık oturuyor sofraya.
Ama benim kahvaltı hazırladığım günler neseyle oturup "gelin yavrularım gelin ne güzel kahvaltı var." der ve bana eline sağlık bile demeden çocuklarını masaya çağırıp keyifle yer.
Güya evin hanımı kendi ama ben kahvaltı hazır hadi gelin demeden mutfağa bile girmezdi.
Ben de artık hiçbir işe elimi sürmüyorum.
Valla fena gelin değilsin akıllı gelişim en iyisini yapıyorsun.yapinca kıymet olmadığı için yapmamak en doğrusu.bende yapmıyorum artık ne yaparsa yapsın daha geçen 15 tatilde eşimle kavga ettik bizde bu konuyla ilgili ac kaliyormus annesi gilde ben mutfağa girmedigim için senin annenin babanın evi banane aç dolabinye ne yiyeceksen dedim.sonra dayanamadım girdim yine adama o gece tok yattı benim koca annesine gittiğinde 3 kilo veriyor.ayy uyuz oluyorum bugün ne yapalım ne yersin diyor bide bana gir yap ne yapacaksan bana ne soruyorsun ben sana benim evime geldiğinde soruyormuyum.kisiler farklı ama problemlem aynı herkesteGüldürdün canım beniAllah kolaylık versin valla. Rabbim dağına göre kar veriyor demek ki o kaynana bende olacaktı
10 senelik evliyim ilk 8 sene yakın oturuyoruk çalışıyodum da Her gün yemeğimi yapıp evime bırakıyodu ne eksik alıp geliyodu. Evine geldiğimde de masaya otururum önüme koyar sonra bulaşığını da kaldırır çay servisine başlar. Sayılıdır bulaşığını makineye döşediğim , evini süpürdüğüm. Kendi annem kızıyor yapmıyorum diye bende sen karışma biz baştan alıştık böyle herkes memnun diyorum benimde işime geliyor tabiAnlatınca bende fena gelinmişim haaa kadına üzüldüm şimdi
Sende ne şanslısın canım :) benim ki sussuzluktan kirilsa kalkıp bir bardak su almaz. Hastayım diyor ama işin garip tarafı düğün dernek bir yer bırakmaz gider.Güldürdün canım beniAllah kolaylık versin valla. Rabbim dağına göre kar veriyor demek ki o kaynana bende olacaktı
10 senelik evliyim ilk 8 sene yakın oturuyoruk çalışıyodum da Her gün yemeğimi yapıp evime bırakıyodu ne eksik alıp geliyodu. Evine geldiğimde de masaya otururum önüme koyar sonra bulaşığını da kaldırır çay servisine başlar. Sayılıdır bulaşığını makineye döşediğim , evini süpürdüğüm. Kendi annem kızıyor yapmıyorum diye bende sen karışma biz baştan alıştık böyle herkes memnun diyorum benimde işime geliyor tabiAnlatınca bende fena gelinmişim haaa kadına üzüldüm şimdi
Sende ne şanslısın canım :) benim ki sussuzluktan kirilsa kalkıp bir bardak su almaz. Hastayım diyor ama işin garip tarafı düğün dernek bir yer bırakmaz gider.Güldürdün canım beniAllah kolaylık versin valla. Rabbim dağına göre kar veriyor demek ki o kaynana bende olacaktı
Aynen canım bana da zor gelecek martta, şartlar ancak bunu gösteriyor maalesefKuzum teşekkür ederimne kadar yapmasam da dayanamıyorum yapabildiğim kadar yapıyorum.
Tekli canım
Amin inşallah kuzum hayırlısıyla taşınsaydık düzen de kurulur bir şekilde
Canım mart başı senin için zor olmaz mı? Ben şuan eğilemiyorum karnım sertleşiyor gaz yapıyor rahatsız oluyoruminan çok zor allah yardımcınız olsun annem geldi yardıma mutfaktaki her şeyi makineye atıp ben kağıtlara sardım annem düzenledi eşim önden taşıdı kırılacakları o kadar zor ki...
Kuzum keşke misafiri kabul etmeseydiniz deseniz belki anlayış gösterirlerdi.
O kadar soğuk var ki kafamı dışarı çıkarmam canım..Pazar planlarınız Ne kuzular
İnşallah bizimde normal yoldan gelir 2.miniklerimizmelike222 cnm tüp bebekten sonra normal hamile kalanı çok duydum.inş sizlerde kalırsınız dogumdan sonra korun mayın Rabbim inş nasip eder tekrar.komşumun 2 tane ikiz kızı var hemen peşine kendiliğinden 1 kızı daha oldu hemde 38 yaşındaydı.
Yok canım korunmayı düşünmüyoruz zaten.Zaten asla korunma canım, olumlu tüp bebek tedavilerinde doğumdan sonra normal yolla hamile kalma şansı çok yüksekmis. Doktor kendi ağzıyla söyledi bize. Senin vücudun da gebelikten sonra tüm hücreler yenilenecek , rahim gebeliğe daha hazır olacak inşallah . Bizim 3 tane dondurulmuş var ama doğal olmazsa onlarla şansımızı deneyecegiz
İlahi ya güldürdün benideYaptırdık canım eşimde bişey yok benim 9.kromozomda yamukluk var birazilk tüp bebek yaptırdığım doktorum bunun bebekte böyle anamolilere sebep olmayacağını söylemişti son doktorumda tamamen ona bağlı olmasa da etkiliyor demişti
Sorunumuz olmasa bir süre bebeğim büyüsün kendine gelsin diye beklerdim canım. Ama açıkçası şansa bırakmak istemiyorum tüp bebek sürecinin ne kadar zor olduğunu biliyoruz sende bende.. tek çocuk olarak büyümesini de istemem her çocuk bir kardeşi hakediyor bu hayatta.. o yüzden hiç korunmak istemiyoruz.Yok canım korunmayı düşünmüyoruz zaten.
Birazda beyin ilk çocuktan sonra rahatlıyor muhtemelen 2.o yüzden süpriz yapıp geliyor :)
Eşimin kuzeni ilk çocuğunu doğum yaptı,9ay sonra 2.ye hamile olduğunu öğrendi.
Hatta bir ara aldırmayı bile düşünmüş,eşi çok kızmış.
Bunca sene aradığını ne çabuk unuttun diye.
İnşallah doğal olur canım.
Sende mi doğumdan hemen sonra korunmayı hiç düşünmüyorsun, yoksa bebek biraz büyüsün sonra korunmayı bırakırım diye mi düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?