2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Öyle mi canım bilemedim burda önem veriyorlar işte yoksa neden perinatolog bölümüne yönlendirsin ki
Ama işte içim rahatlıyor böyle yorumlar görünce. Teşekkür ederim kuzum
Kuzum inanki hiçbirşey çıkmayacak gönlün rahat olsun
Bebeğin pozisyonu bile ultrason ölçümlerinde büyük fark ediyorken,metre ölçümüde öyledir ❤
Sadece tedbir amaçlı gönderiyorlar seni ihmal etmemek için.
Dualarım senin ve oğluşunla,üzme annesi bebeğini

Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah canım

Biz de eşimle ikinci çocuğu hemen yapsak mi diye düşünüyoruz bazen ama bunun bir çılgınlık olduğunu söylüyor aklım bana

Tabi ki sizin yaşadığınız süreçler çok zor, kendimle asla kiyaslayamam.

Eşim de yaşımız iyice geçmeden ikinci çocuğu da yapalım birlikte büyüsünler kafasında.
Ben 30 eşim 34 yaşında.

Daha birinciyi kucağıma almadan saçma şekilde ikinciyi ne zaman yapsak diye düşünüyoruz

Hallolur gider canım bütün işler bir şekilde sen dikkat et fazla yorma kendini.
Çook kolay gelsin canım size,Allah yardım etsin hamile halinle epey zorluk çekersin

Allah cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım..

Bence hiçte yanlış düşünmüyorsunuz .. illaki kardeşi olacak doğru zamanda dünyaya gelir sende bir arada buyutursun ne olacak.. ikiz üçüz doğuranlar altından kalkıyor bizde yaparız ne eksiğimiz var :)

İnşallah bizimde normal yoldan gelir 2.miniklerimiz
Böyle güzel olumlu yazılara denk geldim mi umudum dahada artıyor
Biz düşünmüyoruz kuzum doğumdan sonra korunmayı :)
Cnm tanıdık birinin 10 yıl olmadı bebeği tüp bebek yaptırdılar bebiş büyüdü baya ikinci tüp bebek için hazırlığa başlamışlar hatta o gün sanırım işlemleri yapılacakmış dr önce bi muayene ediyo bakıyor ki kadın hamile doğal yoldan herkes şok,verirse rabbim veriyo

Canım tüm vücudunda başlamış kaşıntın,bu hafta içinde doktoruna gitmeni tavsiye ederim.
Karaciğerle de alakalı olabilir iş yeri doktorunun dediği gibi alerjikte.
Karaciğer enzimiyle alakalıysa tedbiri erken alınmış olur.
Doktora gidene kadar ekşi,tuzlu,baharatlı,acı,domatesten falan uzak durmanı tavsiye ederim
Geçmiş olsun canım ❤
Sabahları hareketli olurdu benim kuzucuk ama pek sakin bugün
Güne onun tekmeleriyle başlamak çok hoş oluyordu
Uyuyordur annesi kuzucuk
Hergün 7de kalkıp ilaç içiyorum,tuvalate gidip tekrar yatağa geçiyorum.
Benim fıstıklı lokum o ara uyanıyo 2 gündürde aynı saatte hıçkırıyo

Saat 10.46 da yazmissin ve herkes yatıyor. :) evde misafir var azıcık rahatsiz olur insan o saate kadar yatılır mi:) kacta kalktilar valla merak ettim oglen mi yaptiniz kahvaltıyı. Aslinda kaynanalar genelde erken kalkar ama sizinki biraz uykuyu seviyor heralde.
Bizim ki de gece namazindan sonra yatmaz ama biz gidince eli ayagi dolasir garibim beceremez. Benim bazen ac kaldigim oluyordu esimin ailesinin evinde

Canim yazdigin mesajdan sonra aklıma geldi de hani dogum yapan bayanlar emziriyor ya ,bazıları emzirdiği icin korunmazmış ,o süreçte bebek olmuyormus. Sütüm korudu falan diyorlar. Hic böyle birsey duydun mu .? Ben bir kac kişiden duydum bilen arkadaslarda yazarsa sevinirim . Enteresan birsey ama bir fikrim de yok .Sütüm korudu diyorlar yani o süreçte nasil oluyor adet mi görmüyor normale mi dönmüyor bilmiyorum ama halk arasında böyle birsey var.

Aynı düşüncelerdeyiz canım bizde aynı bu şekilde düşünüyoruz.
Arka arkaya olursada ikiz gibi büyür giderler ❤
Hem düşünsene 1.çocuğun 6 aylıkken falan 2.ye hamile kaldığını,ikisi içinde aynı anda kalkıp ilgilenirsin.
Biraz zor olur ama Rabbim kolaylık gösterir
Ayy ne büyük mutluluk olmuştur aile için büyük şok olmuştur ❤

Ben böyle desem varya kalk yap sende ye bizde yiyelim der hoş zaten gidince ben yapıyorum,kendi evim de gibi ,kimse beni misafir yerine koymuyo
haaa aynen var ya bende eşime desem kalk sen yap der .Birde laf ebesidir zaten başa çıkamam :)

Kızlar bugün bi 5 6 saat ayakta kaldım bunun bi 3 saati aralıksızdı. Sıkıntı olur mu
Bir şey olmaz canım inşallah. Güzelce ayaklarının altına yastık koy dinlen. Ben öğretmenim izne haftaya ayrılacağım. İnan her gün 8 3 ayaktayım ne derste ne tenefüste oturacak zaman bulamıyorum. Eve gelince ilk işim uzanmak oluyor ayaklarım şişiyor dinlemezsem

Evet canım öyle birsey söylüyorlar yalnız mesela bizim büyükler peşpeşe doğurmuşlar. Korunma yöntemi bilmedikleri için biri dünyaya gelmiş ikinciye hamile kalmışlar kaynanam mesela . Çocuklar arasında ay var resmen emzirme de yapmış süt korusa gebe kalamazdı esasen.. ama şunu duymuştum bir komşumuz oğlunu emzirirken çocuk hastalandı doktora gitti falan meğer hamileymis bebek sütten etkilenmis emzirince..

Günaydın kuzular mutlu pazarlar
Ben hazır kahvaltıya kondum valla kayınvalidem hazırlamış sağolsun her zaman ki gibi Bende çok fena gelinim ya
Kiz sen nasil mübarek bi insansin kimin duasini aldin böyle :) kaynanan ayri süper patron desen on numara. Nazar degdirmeden bir boncuk birakiyorum .Valla masallah suphanallah da diyeyim.

Evet canım bende duydum bunu emziren korunmayan kişilerin bu şekilde konuştuğunu.
Ama adet olup olmadığıyla ilgili bir fikrim yok,sadece bildiğim doğumdan sonraki 1 sene içindeki reglideki düzensizliklerin doktorlar tarafından normal kabul edildiği

aslinda yasi gencmis.Yapmasi lazim saglik icin. Ilerde daha kötü olabilir .

Doktorunla görüş canım en kısa zamanda karaciğer enzimlerden olabilir.

İyi cevap vermiş eşin :) Benim kv değil ama teyzem böyle meraklı Herşeyi sorar o yüzden anlayabiliyorum Tabi kv nin böyle yapması birkaç kat daha sinir bozucu

Uyuyormuş sıpa hareketlendi. :) O kadar alıştım ki Doğum sonrası çoook boşluk hissedicem Eminim ki.

Geçenlerde okumuştum emzirirken bazı hormonlar çalışmadığı için süt korur dıolar ama artık pekte korumuyo 40 ı çıktıktan sonra tekrar hamile kalan çok,o yüzden güvenmemek lazım ,

aslinda yasi gencmis.Yapmasi lazim saglik icin. Ilerde daha kötü olabilir .
Evet ama yıllardır böyleymiş , tamamen oturuyor tuvalet harici kalktığı yok maalesef.. çocukları kocası varken bize de laf düşmüyor inşallah daha kötü olmaz ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…