Kuzum inanki hiçbirşey çıkmayacak gönlün rahat olsunÖyle mi canım bilemedim burda önem veriyorlar işte yoksa neden perinatolog bölümüne yönlendirsin ki
Ama işte içim rahatlıyor böyle yorumlar görünce. Teşekkür ederim kuzum
Sorunumuz olmasa bir süre bebeğim büyüsün kendine gelsin diye beklerdim canım. Ama açıkçası şansa bırakmak istemiyorum tüp bebek sürecinin ne kadar zor olduğunu biliyoruz sende bende.. tek çocuk olarak büyümesini de istemem her çocuk bir kardeşi hakediyor bu hayatta.. o yüzden hiç korunmak istemiyoruz.
Hallolur gider canım bütün işler bir şekilde sen dikkat et fazla yorma kendini.Kuzum teşekkür ederimne kadar yapmasam da dayanamıyorum yapabildiğim kadar yapıyorum.
Tekli canım
Amin inşallah kuzum hayırlısıyla taşınsaydık düzen de kurulur bir şekilde
Canım mart başı senin için zor olmaz mı? Ben şuan eğilemiyorum karnım sertleşiyor gaz yapıyor rahatsız oluyoruminan çok zor allah yardımcınız olsun annem geldi yardıma mutfaktaki her şeyi makineye atıp ben kağıtlara sardım annem düzenledi eşim önden taşıdı kırılacakları o kadar zor ki...
Kuzum keşke misafiri kabul etmeseydiniz deseniz belki anlayış gösterirlerdi.
Allah cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım..Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah canım
Biz de eşimle ikinci çocuğu hemen yapsak mi diye düşünüyoruz bazen ama bunun bir çılgınlık olduğunu söylüyor aklım bana
Tabi ki sizin yaşadığınız süreçler çok zor, kendimle asla kiyaslayamam.
Eşim de yaşımız iyice geçmeden ikinci çocuğu da yapalım birlikte büyüsünler kafasında.
Ben 30 eşim 34 yaşında.
Daha birinciyi kucağıma almadan saçma şekilde ikinciyi ne zaman yapsak diye düşünüyoruz
Cnm tanıdık birinin 10 yıl olmadı bebeği tüp bebek yaptırdılar bebiş büyüdü baya ikinci tüp bebek için hazırlığa başlamışlar hatta o gün sanırım işlemleri yapılacakmış dr önce bi muayene ediyo bakıyor ki kadın hamile doğal yoldan herkes şok,verirse rabbim veriyoİnşallah bizimde normal yoldan gelir 2.miniklerimiz
Böyle güzel olumlu yazılara denk geldim mi umudum dahada artıyor
Biz düşünmüyoruz kuzum doğumdan sonra korunmayı :)
Canım tüm vücudunda başlamış kaşıntın,bu hafta içinde doktoruna gitmeni tavsiye ederim.Kızlar yaa bende kaşıntı var bir kaç gündür, aranızda başına gelen var mi? Özellikle geceleri artıyor. Doktora gidecegim inşallah. İş yeri hekimine ilaç yazdırırken göstereyim dedim. Karaciğer enzimleri de yükselmiş olabilir alerjik de olabilir dedi. Tabi sen değerlerine baktir. 30. Haftadan sonra hamilerde kaşıntı olabiliyor dedi. Göbek bölgesindeki kasintiyi anliyorum da heryerim kasiniyor, minik minik kırmızılıklar. Gündüz pek yok da geceleri uykumu bölüyor.
Uyuyordur annesi kuzucukSabahları hareketli olurdu benim kuzucuk ama pek sakin bugün
Güne onun tekmeleriyle başlamak çok hoş oluyordu
Saat 10.46 da yazmissin ve herkes yatıyor. :) evde misafir var azıcık rahatsiz olur insan o saate kadar yatılır mi:) kacta kalktilar valla merak ettim oglen mi yaptiniz kahvaltıyı. Aslinda kaynanalar genelde erken kalkar ama sizinki biraz uykuyu seviyor heralde.Yemeği biraz geç saatte yedik, acıktığım için de hızlı yedim. Bir de ben normalde sabah kahvaltısı dışında ekmek yemiyorum, pilavı da tamamen bıraktım.
Dün yemedigim yemekte ekmek bol miktarda yiyince aşırı rahatsız etti beni.
Evde olunca her şeyi düzenli ve saatinde yiyorum ama evden çıkınca düzen şaşıyor.
Biz kendimizi düşünüp cantamiza yiyecek atmasak onların bizi düşüneceği yok canım
Ben evde olsam bu saatte kahvaltımı çoktan yapmış olurdum ama burda hala herkes yatıyor.
Canim yazdigin mesajdan sonra aklıma geldi de hani dogum yapan bayanlar emziriyor ya ,bazıları emzirdiği icin korunmazmış ,o süreçte bebek olmuyormus. Sütüm korudu falan diyorlar. Hic böyle birsey duydun mu .? Ben bir kac kişiden duydum bilen arkadaslarda yazarsa sevinirim . Enteresan birsey ama bir fikrim de yok .Sütüm korudu diyorlar yani o süreçte nasil oluyor adet mi görmüyor normale mi dönmüyor bilmiyorum ama halk arasında böyle birsey var.Yok canım korunmayı düşünmüyoruz zaten.
Birazda beyin ilk çocuktan sonra rahatlıyor muhtemelen 2.o yüzden süpriz yapıp geliyor :)
Eşimin kuzeni ilk çocuğunu doğum yaptı,9ay sonra 2.ye hamile olduğunu öğrendi.
Hatta bir ara aldırmayı bile düşünmüş,eşi çok kızmış.
Bunca sene aradığını ne çabuk unuttun diye.
İnşallah doğal olur canım.
Sende mi doğumdan hemen sonra korunmayı hiç düşünmüyorsun, yoksa bebek biraz büyüsün sonra korunmayı bırakırım diye mi düşünüyorsun
Aynı düşüncelerdeyiz canım bizde aynı bu şekilde düşünüyoruz.Sorunumuz olmasa bir süre bebeğim büyüsün kendine gelsin diye beklerdim canım. Ama açıkçası şansa bırakmak istemiyorum tüp bebek sürecinin ne kadar zor olduğunu biliyoruz sende bende.. tek çocuk olarak büyümesini de istemem her çocuk bir kardeşi hakediyor bu hayatta.. o yüzden hiç korunmak istemiyoruz.
Ayy ne büyük mutluluk olmuştur aile için büyük şok olmuştur ❤Cnm tanıdık birinin 10 yıl olmadı bebeği tüp bebek yaptırdılar bebiş büyüdü baya ikinci tüp bebek için hazırlığa başlamışlar hatta o gün sanırım işlemleri yapılacakmış dr önce bi muayene ediyo bakıyor ki kadın hamile doğal yoldan herkes şok,verirse rabbim veriyo
haaa aynen var ya bende eşime desem kalk sen yap der .Birde laf ebesidir zaten başa çıkamam :)Ben böyle desem varya kalk yap sende ye bizde yiyelim derhoş zaten gidince ben yapıyorum,kendi evim de gibi ,kimse beni misafir yerine koymuyo
Bir şey olmaz canım inşallah. Güzelce ayaklarının altına yastık koy dinlen. Ben öğretmenim izne haftaya ayrılacağım. İnan her gün 8 3 ayaktayım ne derste ne tenefüste oturacak zaman bulamıyorum. Eve gelince ilk işim uzanmak oluyor ayaklarım şişiyor dinlemezsemKızlar bugün bi 5 6 saat ayakta kaldım bunun bi 3 saati aralıksızdı. Sıkıntı olur mu
Evet canım öyle birsey söylüyorlar yalnız mesela bizim büyükler peşpeşe doğurmuşlar. Korunma yöntemi bilmedikleri için biri dünyaya gelmiş ikinciye hamile kalmışlar kaynanam mesela . Çocuklar arasında ay var resmen emzirme de yapmış süt korusa gebe kalamazdı esasen.. ama şunu duymuştum bir komşumuz oğlunu emzirirken çocuk hastalandı doktora gitti falan meğer hamileymis bebek sütten etkilenmis emzirince..Canim yazdigin mesajdan sonra aklıma geldi de hani dogum yapan bayanlar emziriyor ya ,bazıları emzirdiği icin korunmazmış ,o süreçte bebek olmuyormus. Sütüm korudu falan diyorlar. Hic böyle birsey duydun mu .? Ben bir kac kişiden duydum bilen arkadaslarda yazarsa sevinirim . Enteresan birsey ama bir fikrim de yok .Sütüm korudu diyorlar yani o süreçte nasil oluyor adet mi görmüyor normale mi dönmüyor bilmiyorum ama halk arasında böyle birsey var.
Kiz sen nasil mübarek bi insansin kimin duasini aldin böyle :) kaynanan ayri süper patron desen on numara. Nazar degdirmeden bir boncuk birakiyorum .Valla masallah suphanallah da diyeyim.Günaydın kuzular mutlu pazarlar
Ben hazır kahvaltıya kondum valla kayınvalidem hazırlamış sağolsun her zaman ki gibiBende çok fena gelinim ya
Çok konuşmaz benim ki ama konuştumu tam konuşur,onunla küs filan olmak çok zordur, en iyisi huyuna gitmek ,bende huyuna gidiyorum yuvarlanıp gidiyoruz iştehaaa aynen var ya bende eşime desem kalk sen yap der .Birde laf ebesidir zaten başa çıkamam :)
Evet canım bende duydum bunu emziren korunmayan kişilerin bu şekilde konuştuğunu.Canim yazdigin mesajdan sonra aklıma geldi de hani dogum yapan bayanlar emziriyor ya ,bazıları emzirdiği icin korunmazmış ,o süreçte bebek olmuyormus. Sütüm korudu falan diyorlar. Hic böyle birsey duydun mu .? Ben bir kac kişiden duydum bilen arkadaslarda yazarsa sevinirim . Enteresan birsey ama bir fikrim de yok .Sütüm korudu diyorlar yani o süreçte nasil oluyor adet mi görmüyor normale mi dönmüyor bilmiyorum ama halk arasında böyle birsey var.
aslinda yasi gencmis.Yapmasi lazim saglik icin. Ilerde daha kötü olabilir .Sende ne şanslısın canım :) benim ki sussuzluktan kirilsa kalkıp bir bardak su almaz. Hastayım diyor ama işin garip tarafı düğün dernek bir yer bırakmaz gider.
Evde yalnız bırakmaz çocukları çünkü kalkıp yemeğini yemez yapamıyorum der hatta kuru ekmek bile atmaz ağzına , 58 yaşında falan yaşlı yada ağır hasta değil bu arada.. ayrıca hastalığı gereği aç kalmaması lazım ama kalkıp bir lokma yemez illa biri hazırlayıp getirecek
Ama aşırı şanslı çocukları etrafında pervane gibi inşallah bizimkilerde böyle olur ne diyim
Doktorunla görüş canım en kısa zamanda karaciğer enzimlerden olabilir.Kızlar yaa bende kaşıntı var bir kaç gündür, aranızda başına gelen var mi? Özellikle geceleri artıyor. Doktora gidecegim inşallah. İş yeri hekimine ilaç yazdırırken göstereyim dedim. Karaciğer enzimleri de yükselmiş olabilir alerjik de olabilir dedi. Tabi sen değerlerine baktir. 30. Haftadan sonra hamilerde kaşıntı olabiliyor dedi. Göbek bölgesindeki kasintiyi anliyorum da heryerim kasiniyor, minik minik kırmızılıklar. Gündüz pek yok da geceleri uykumu bölüyor.
İyi cevap vermiş eşin :) Benim kv değil ama teyzem böyle meraklı Herşeyi sorar o yüzden anlayabiliyorumAyy kızlar içim sisiyor kaynanamda ya
Artık hiç tahammülm kalmamış bu kadına karşı.
Eşim kardeşini otogara götürecekti
Kapıdan yolcu ediyoruz hepimiz.
Ben eşime dikkatli git dedim sessizce.
Kaynanam hemen atladı, eşime soruyor "ne diyor beni de mi götür diyor" dedi
Esim de koskoca kadın çocuk mu beni de götür desin dedi
Kaynanam da " ee ne dedi duymadım ben" dedi
Bunu hep yapıyor, biz eşimle sessizce bir şeyler konuşuyoruz hemen atlıyor ne dedi ben duymadım diyor.
Ben de bu kez dayanamadım "ben sessizce bir şey söyledim sen ne soruyorsun ki" dedim.
Eşim de "karı koca arasında özel, öyle her şey sorulmaz" dedi
Tabi kaynanam baya bir bozuldu
Uyuyormuş sıpa hareketlendi. :) O kadar alıştım ki Doğum sonrası çoook boşluk hissedicem Eminim ki.Canım tüm vücudunda başlamış kaşıntın,bu hafta içinde doktoruna gitmeni tavsiye ederim.
Karaciğerle de alakalı olabilir iş yeri doktorunun dediği gibi alerjikte.
Karaciğer enzimiyle alakalıysa tedbiri erken alınmış olur.
Doktora gidene kadar ekşi,tuzlu,baharatlı,acı,domatesten falan uzak durmanı tavsiye ederim
Geçmiş olsun canım ❤
Uyuyordur annesi kuzucuk
Hergün 7de kalkıp ilaç içiyorum,tuvalate gidip tekrar yatağa geçiyorum.
Benim fıstıklı lokum o ara uyanıyo 2 gündürde aynı saatte hıçkırıyo
Geçenlerde okumuştum emzirirken bazı hormonlar çalışmadığı için süt korur dıolar ama artık pekte korumuyo 40 ı çıktıktan sonra tekrar hamile kalan çok,o yüzden güvenmemek lazım ,Canim yazdigin mesajdan sonra aklıma geldi de hani dogum yapan bayanlar emziriyor ya ,bazıları emzirdiği icin korunmazmış ,o süreçte bebek olmuyormus. Sütüm korudu falan diyorlar. Hic böyle birsey duydun mu .? Ben bir kac kişiden duydum bilen arkadaslarda yazarsa sevinirim . Enteresan birsey ama bir fikrim de yok .Sütüm korudu diyorlar yani o süreçte nasil oluyor adet mi görmüyor normale mi dönmüyor bilmiyorum ama halk arasında böyle birsey var.
Evet ama yıllardır böyleymiş , tamamen oturuyor tuvalet harici kalktığı yok maalesef.. çocukları kocası varken bize de laf düşmüyoraslinda yasi gencmis.Yapmasi lazim saglik icin. Ilerde daha kötü olabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?