- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Onun şartları vardı kuzu mesela 2-3 saatte bir emziriyor olmak gibi gece dahil. Bazı doktorlar bu şartları sağlarsanız korur diyor, bazıları korumaz diyor.Canim yazdigin mesajdan sonra aklıma geldi de hani dogum yapan bayanlar emziriyor ya ,bazıları emzirdiği icin korunmazmış ,o süreçte bebek olmuyormus. Sütüm korudu falan diyorlar. Hic böyle birsey duydun mu .? Ben bir kac kişiden duydum bilen arkadaslarda yazarsa sevinirim . Enteresan birsey ama bir fikrim de yok .Sütüm korudu diyorlar yani o süreçte nasil oluyor adet mi görmüyor normale mi dönmüyor bilmiyorum ama halk arasında böyle birsey var.
Kaç sene oğlunu o büyütmüş ne yediğini içtiğini bilmiyor mu işine gelmiyor işte sen gir yap diye. Eşin annesinde de aç kalıyosa durum fenaValla fena gelin değilsin akıllı gelişim en iyisini yapıyorsun.yapinca kıymet olmadığı için yapmamak en doğrusu.bende yapmıyorum artık ne yaparsa yapsın daha geçen 15 tatilde eşimle kavga ettik bizde bu konuyla ilgili ac kaliyormus annesi gilde ben mutfağa girmedigim için senin annenin babanın evi banane aç dolabinye ne yiyeceksen dedim.sonra dayanamadım girdim yine adama o gece tok yattı benim koca annesine gittiğinde 3 kilo veriyor.ayy uyuz oluyorum bugün ne yapalım ne yersin diyor bide bana gir yap ne yapacaksan bana ne soruyorsun ben sana benim evime geldiğinde soruyormuyum.kisiler farklı ama problemlem aynı herkeste
Maşallah kuzucuğa hareketlensin tabi korkutmasın annesini :)Uyuyormuş sıpa hareketlendi. :) O kadar alıştım ki Doğum sonrası çoook boşluk hissedicem Eminim ki.
ayni annaneme benzettim. Evde dedeme bir corba yapmaz hastayim diye ama sokak sokak gezer sabah cikar aksam ezandan sonra eve girer enteresan bi kişilik yani. Ben 28 yasindayim kendimi bildim bileli böyle. 48 yasindan beri diyeyim :) o zamanda ben onu cok yasli sanıyordum .Simdi düşünüyorum da halbuki gencmis. Annem diyo bizim cocuklugumuz da da boyleydi diyeEvet ama yıllardır böyleymiş , tamamen oturuyor tuvalet harici kalktığı yok maalesef.. çocukları kocası varken bize de laf düşmüyorinşallah daha kötü olmaz ne diyim
Eyvah eyvah :)) Gece uykusu olmaz o zaman benim sıpanınMaşallah kuzucuğa hareketlensin tabi korkutmasın annesini :)
Doğumdan sonra boşluk hissetmen çok normal canım,arkadaşım karnımdaki halini özlüyorum bazen elimi karnıma istemsizce attığım oluyor demişti :)
Bu arada doğuma yakın uyku düzenleri 40ları çıkana kadar geçerliymiş.
Bi tanıdık 15 gün oldu doğum yapalı gece 1le-3 arası sabah 7de boncuk gibi bakıyor dedi.
Hamileykende mi böyleydi dedim evet dedi :))
Ay aynen böyle işte anlattığın gibi çocuklar küçükken de yapmamış birşey .. yani burada işin iyi tarafı eşim yeri gelmiş yemek yapmış yeri gelmiş temizlikayni annaneme benzettim. Evde dedeme bir corba yapmaz hastayim diye ama sokak sokak gezer sabah cikar aksam ezandan sonra eve girer enteresan bi kişilik yani. Ben 28 yasindayim kendimi bildim bileli böyle. 48 yasindan beri diyeyim :) o zamanda ben onu cok yasli sanıyordum .Simdi düşünüyorum da halbuki gencmis. Annem diyo bizim cocuklugumuz da da boyleydi diye
isin şakası bir yana harekette bereket vardir. Etrafindakiler ona hizmet ediyor ama o kendine yapıyor malesef.
Allah bizim sonumuzu da hayir etsin ben cok korkuyorum Rabbim kimsenin eline düşürmesin ya. Bize bakacak kimsede olmaz
Çocukları alıştırmış canım onu öyle demek ki o da boşvermiş artık hastayım deyip deyip oturuyor.Sende ne şanslısın canım :) benim ki sussuzluktan kirilsa kalkıp bir bardak su almaz. Hastayım diyor ama işin garip tarafı düğün dernek bir yer bırakmaz gider.
Evde yalnız bırakmaz çocukları çünkü kalkıp yemeğini yemez yapamıyorum der hatta kuru ekmek bile atmaz ağzına , 58 yaşında falan yaşlı yada ağır hasta değil bu arada.. ayrıca hastalığı gereği aç kalmaması lazım ama kalkıp bir lokma yemez illa biri hazırlayıp getirecek
Ama aşırı şanslı çocukları etrafında pervane gibi inşallah bizimkilerde böyle olur ne diyim
ay hakikaten şakası yok yani. Hemen ardina yeni bi hamilelik süreci şu aşamada düşünemiyorum. Bende ikinci icin arasinin cok açılmasını istemiyorum ama en az bir kac sene gerekli. Su an icin böyle düşünüyorum.Onun şartları vardı kuzu mesela 2-3 saatte bir emziriyor olmak gibi gece dahil. Bazı doktorlar bu şartları sağlarsanız korur diyor, bazıları korumaz diyor.
Ben ne olursa olsun güvenemem düşünmüyorsam şakası yok yani :)
Erkek bebiş bide gazıda çok olur.Eyvah eyvah :)) Gece uykusu olmaz o zaman benim sıpanınUyuduğu nadir zamanlar var genelde hiperaktif
Ay o cok iyi bak. En azindan eşin seni rahat ettiriyor. Kadının bir faydasi olmuş,en azından çocukları is yapmayı öğrenmişler.Ay aynen böyle işte anlattığın gibi çocuklar küçükken de yapmamış birşey .. yani burada işin iyi tarafı eşim yeri gelmiş yemek yapmış yeri gelmiş temizlikeli herşeye yatkın. Ayrıca annesinde birşey görmediği için benim hazırladığım yaptığım en ufak birşey ona çok büyük geliyor minnet duyuyor kıyamam .. hamilelikte herşey ona kaldı bir kere of dediğini duymadım.. bu açıdan bana yaradı biraz canım :)
Bende öyleyimmm sürekli yatıyorum. İsyannnn12 doğru kahvaltı yaptım 3 saate yakındır yatıyorum nerdeyse bayılcam öyle bi fenalık geliyo niye anlamadım tansıyonum normal hiç bi iş yapmadım masa bile öylece duruyo kafamı tutamıyorum,
Benim belli olmaz tabi ama ikinciyi uzun bir süre düşünmeyeceğimden Eminim. En az 3-4 belki 5 seneay hakikaten şakası yok yani. Hemen ardina yeni bi hamilelik süreci şu aşamada düşünemiyorum. Bende ikinci icin arasinin cok açılmasını istemiyorum ama en az bir kac sene gerekli. Su an icin böyle düşünüyorum.
Çok sağol balımErkek bebiş bide gazıda çok olur.
Bol bol uyku depola lazım olcak
Benim kvninde eşimde dahil 3 oğlu var.Ay aynen böyle işte anlattığın gibi çocuklar küçükken de yapmamış birşey .. yani burada işin iyi tarafı eşim yeri gelmiş yemek yapmış yeri gelmiş temizlikeli herşeye yatkın. Ayrıca annesinde birşey görmediği için benim hazırladığım yaptığım en ufak birşey ona çok büyük geliyor minnet duyuyor kıyamam .. hamilelikte herşey ona kaldı bir kere of dediğini duymadım.. bu açıdan bana yaradı biraz canım :)
Dost acı söylerBende öyleyimmm sürekli yatıyorum. İsyannnn
Benim belli olmaz tabi ama ikinciyi uzun bir süre düşünmeyeceğimden Eminim. En az 3-4 belki 5 sene
Çok sağol balımİçimi çok rahatlattın
Problemli aile ya bizimkiler içten pazarlikcilar bütün pis huylar bu ailede aman ne halleri varsa görsünler Allah biliyor görüyor kalplerine göre versin rabbim.ne güzel cNm adamlarin bı beklentisi yok kalkıp alıyorlar bizim okuzlerde çay bitti diyip avazı çıktığı kadar bagriyorlar eşim için söylemiyorum kayınbaba olacak adam ve akrabaları için.nezekat namına bişey yok ya.Kaç sene oğlunu o büyütmüş ne yediğini içtiğini bilmiyor mu işine gelmiyor işte sen gir yap diye. Eşin annesinde de aç kalıyosa durum fenaBenim tarafımda öyle herşeyi gelin yapsın kız yapsın dört dön istiyorlar. Evlendim baktım eşimin tarafında herkes kendi işini görüyor kayınpederimin çayı bitsin biz farketmeyelim ne kızına ne bana ne karısına bana çay doldurun demez kalkar kendi alır. Başlarda biraz tuhaf gelmişti ama artık işime geliyor
Ay ne düşünceli kadinmis helal olsun, erkektir ona hizmet edilsin diye düşünmemiş.. Allah nasip ederse bende oğlumu öyle yetiştirmek isterim..Benim kvninde eşimde dahil 3 oğlu var.
Bilerek temizlik,bulaşık,yemek yapmaları için alıştırmış.
Çocukları alıştırdım diye işlerini yapmamazlık yapmaz ama sadece bilsinler garip olmasınlar,öğrendikleri kendilerine yaptıkları bana der.
İlerde olurda eşleri rahatsızlanır,bana yardımcı olurlar diye öğrensinler diye düşünmüş.İyide düşünüp eğitmiş bence.
Geçenlerde rahatsızlanmış kaynımın birisi yemeği yapmış birisi temizliği üstlenmiş
Bende 30. haftadan sonra yikamayi düşünüyorum insallah .Canim etiketler bizi bile rahatsiz ediyor bende kesicem onlari. makasla dipten kesmeye calis istersen. Kolay gelsin bu arada.Günlerdir yaptım yapacağım derken bugün bebek kıyafetlerini makineye atıyorum :) kurusun annem ütulerim demişti.. etiketleri kestim şimdi ama boyun kismindakileri kessem mı acaba kızlar ?
Küçücük zıbına kafam kadar etiket dikmişlerkessem kaşindirir , söksem tam dikise geliyor yaka sökülecek
Sağol canım :) tatlı telaşlar .. attım makineye kuruyunca keseyim artık. Dediğin gibi bizi bile kaşindiriyorBende 30. haftadan sonra yikamayi düşünüyorum insallah .Canim etiketler bizi bile rahatsiz ediyor bende kesicem onlari. makasla dipten kesmeye calis istersen. Kolay gelsin bu arada.
Allah hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın canımKiz sen nasil mübarek bi insansin kimin duasini aldin böyle :) kaynanan ayri süper patron desen on numara. Nazar degdirmeden bir boncuk birakiyorum .Valla masallah suphanallah da diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?