2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Onun şartları vardı kuzu mesela 2-3 saatte bir emziriyor olmak gibi gece dahil. Bazı doktorlar bu şartları sağlarsanız korur diyor, bazıları korumaz diyor.
Ben ne olursa olsun güvenemem düşünmüyorsam şakası yok yani :)

Kaç sene oğlunu o büyütmüş ne yediğini içtiğini bilmiyor mu işine gelmiyor işte sen gir yap diye. Eşin annesinde de aç kalıyosa durum fena Benim tarafımda öyle herşeyi gelin yapsın kız yapsın dört dön istiyorlar. Evlendim baktım eşimin tarafında herkes kendi işini görüyor kayınpederimin çayı bitsin biz farketmeyelim ne kızına ne bana ne karısına bana çay doldurun demez kalkar kendi alır. Başlarda biraz tuhaf gelmişti ama artık işime geliyor

Uyuyormuş sıpa hareketlendi. :) O kadar alıştım ki Doğum sonrası çoook boşluk hissedicem Eminim ki.
Maşallah kuzucuğa hareketlensin tabi korkutmasın annesini :)
Doğumdan sonra boşluk hissetmen çok normal canım,arkadaşım karnımdaki halini özlüyorum bazen elimi karnıma istemsizce attığım oluyor demişti :)
Bu arada doğuma yakın uyku düzenleri 40ları çıkana kadar geçerliymiş.
Bi tanıdık 15 gün oldu doğum yapalı gece 1le-3 arası sabah 7de boncuk gibi bakıyor dedi.
Hamileykende mi böyleydi dedim evet dedi :))

Evet ama yıllardır böyleymiş , tamamen oturuyor tuvalet harici kalktığı yok maalesef.. çocukları kocası varken bize de laf düşmüyor inşallah daha kötü olmaz ne diyim
ayni annaneme benzettim. Evde dedeme bir corba yapmaz hastayim diye ama sokak sokak gezer sabah cikar aksam ezandan sonra eve girer enteresan bi kişilik yani. Ben 28 yasindayim kendimi bildim bileli böyle. 48 yasindan beri diyeyim :) o zamanda ben onu cok yasli sanıyordum .Simdi düşünüyorum da halbuki gencmis. Annem diyo bizim cocuklugumuz da da boyleydi diye
isin şakası bir yana harekette bereket vardir. Etrafindakiler ona hizmet ediyor ama o kendine yapıyor malesef.
Allah bizim sonumuzu da hayir etsin ben cok korkuyorum Rabbim kimsenin eline düşürmesin ya. Bize bakacak kimsede olmaz

12 doğru kahvaltı yaptım 3 saate yakındır yatıyorum nerdeyse bayılcam öyle bi fenalık geliyo niye anlamadım tansıyonum normal hiç bi iş yapmadım masa bile öylece duruyo kafamı tutamıyorum,

Eyvah eyvah :)) Gece uykusu olmaz o zaman benim sıpanın Uyuduğu nadir zamanlar var genelde hiperaktif

Ay aynen böyle işte anlattığın gibi çocuklar küçükken de yapmamış birşey .. yani burada işin iyi tarafı eşim yeri gelmiş yemek yapmış yeri gelmiş temizlik eli herşeye yatkın. Ayrıca annesinde birşey görmediği için benim hazırladığım yaptığım en ufak birşey ona çok büyük geliyor minnet duyuyor kıyamam .. hamilelikte herşey ona kaldı bir kere of dediğini duymadım.. bu açıdan bana yaradı biraz canım :)

Çocukları alıştırmış canım onu öyle demek ki o da boşvermiş artık hastayım deyip deyip oturuyor.
Eşimden çok ailesinden memnunum diyebilirim valla Benimkininde ufak tefek şeyleri var tabide artık eksi düşününce artılar ağır basıyor. Benim kayınvalidem de aynı gezmeye bayılıyor gezerken hiçbişeyi yok eve dönüş yolunda hastalanmaya başlıyor

ay hakikaten şakası yok yani. Hemen ardina yeni bi hamilelik süreci şu aşamada düşünemiyorum. Bende ikinci icin arasinin cok açılmasını istemiyorum ama en az bir kac sene gerekli. Su an icin böyle düşünüyorum.

Ay o cok iyi bak. En azindan eşin seni rahat ettiriyor. Kadının bir faydasi olmuş,en azından çocukları is yapmayı öğrenmişler.

12 doğru kahvaltı yaptım 3 saate yakındır yatıyorum nerdeyse bayılcam öyle bi fenalık geliyo niye anlamadım tansıyonum normal hiç bi iş yapmadım masa bile öylece duruyo kafamı tutamıyorum,
Bende öyleyimmm sürekli yatıyorum. İsyannnn
Benim belli olmaz tabi ama ikinciyi uzun bir süre düşünmeyeceğimden Eminim. En az 3-4 belki 5 sene
Erkek bebiş bide gazıda çok olur.
Bol bol uyku depola lazım olcak
Çok sağol balım İçimi çok rahatlattın

Benim kvninde eşimde dahil 3 oğlu var.
Bilerek temizlik,bulaşık,yemek yapmaları için alıştırmış.
Çocukları alıştırdım diye işlerini yapmamazlık yapmaz ama sadece bilsinler garip olmasınlar,öğrendikleri kendilerine yaptıkları bana der.
İlerde olurda eşleri rahatsızlanır,bana yardımcı olurlar diye öğrensinler diye düşünmüş.İyide düşünüp eğitmiş bence.
Geçenlerde rahatsızlanmış kaynımın birisi yemeği yapmış birisi temizliği üstlenmiş

Problemli aile ya bizimkiler içten pazarlikcilar bütün pis huylar bu ailede aman ne halleri varsa görsünler Allah biliyor görüyor kalplerine göre versin rabbim.ne güzel cNm adamlarin bı beklentisi yok kalkıp alıyorlar bizim okuzlerde çay bitti diyip avazı çıktığı kadar bagriyorlar eşim için söylemiyorum kayınbaba olacak adam ve akrabaları için.nezekat namına bişey yok ya.

Ay ne düşünceli kadinmis helal olsun, erkektir ona hizmet edilsin diye düşünmemiş.. Allah nasip ederse bende oğlumu öyle yetiştirmek isterim..
Benim KV istemeden iş öğrenmiş çocuklar :) aç kalmaktansa ne yapsın garipler

Günlerdir yaptım yapacağım derken bugün bebek kıyafetlerini makineye atıyorum :) kurusun annem ütulerim demişti.. etiketleri kestim şimdi ama boyun kismindakileri kessem mı acaba kızlar ?
Küçücük zıbına kafam kadar etiket dikmişler kessem kaşindirir , söksem tam dikise geliyor yaka sökülecek

Bende 30. haftadan sonra yikamayi düşünüyorum insallah .Canim etiketler bizi bile rahatsiz ediyor bende kesicem onlari. makasla dipten kesmeye calis istersen. Kolay gelsin bu arada.

Bende 30. haftadan sonra yikamayi düşünüyorum insallah .Canim etiketler bizi bile rahatsiz ediyor bende kesicem onlari. makasla dipten kesmeye calis istersen. Kolay gelsin bu arada.
Sağol canım :) tatlı telaşlar .. attım makineye kuruyunca keseyim artık. Dediğin gibi bizi bile kaşindiriyor

Kiz sen nasil mübarek bi insansin kimin duasini aldin böyle :) kaynanan ayri süper patron desen on numara. Nazar degdirmeden bir boncuk birakiyorum .Valla masallah suphanallah da diyeyim.
Allah hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın canım Herkesin bir imtihanı var bu dünyada bizim de şükür herşeyimiz yerindeydi bi eksiğimiz kızımızdı onun için uğraştık senelerce. Şükür rabbim onuda nasip etti. Sağlık olduktan sonra gerisi bi şekilde oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…