2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ayyy cNm ya benim başımdan geçti ilk gebeligimde ben sırf bu yüzden sezeryan oldum deli gibi kaşınıyordum senin erken başlamış benim 36 haftamda başlamıştı.bepantol ve zeytin yağı kullan vücudunu sıcaktan koru serin tut ilerleyen haftalarda sahada artıyor çünkü ben ağlama krizine girerdim evde inşallah bu gebeligimde yaşamam dua Edip duruyorum.

Bunun adida pup gebelikte oluşan ve gebelikten hemen sonra geçen bı rahatsızlık.dogum yapınca dünyaya yeniden geldim sandım ben

Aynen canım çok düşnceli bir şekilde yetiştirmiş.Napsın canım çocuklar anne yapmayınca iş başa düşmüş :)
İnşallah canım istediğin tarzda eğitip yetiştirirsin.

Başlamış kuzum tatlı telaşlar kolay gelsin
Bence dipten dipten sök bütün etiketleri,yazık bebekler bazen bunun için bile ağlıyorlarmış.
Bu hafta nasip olursa bende yıkıyıp oturduğum yerden ütülücem ❤
Yıkamak için deterjan eksiğimiz kaldı :)

Herşey üst üste geliyor ya gerçekten.
Annem boşanmak istiyormuş Tövbe yaa
Biz maddi zorluğa girdik, bebekte sorun var, anneannem kanser, annem boşanmak ister kafayı yemek üzereyim sağlıklı kalmam mümkün değil hangi birini düşüneceğimi şaşırdım.

Üstüste gelmesi kötü olmuş canım cidden. bizimkilerin de problemleri var benim annem de boşanmak istiyor ne hikmetse
bunalıyor insan ama kendi çekirdek ailemizi düşünmemiz lazım artık herkes yetişkin kendi kararı

Dalan roxy almıştım canım, kısa program da düşük dereceyle attım annem yarım olcek koy deterjanı kalıntı kalmasın üstlerinde demişti. Yarım olcek koydum ekstra durulama yaptırmama da gerek kalmadı bilgin olsun

Öyle tabi kuzu ama işte hormonlar sağolsun

Oncelikle anneanne 'ne cook gecmis olsun Annende yetiskin kadin ,ilk bosananda o olmiyacak,senin oncelikle kendi sagligin ve uras baskada birsey dusunmeye hakkinizda yok canim ,bunu dert etme.

Kolay gelsin canim,etiketleri masallah kitap gibi kes kes bitmiyo.

Kolay gelsin canim,etiketleri masallah kitap gibi kes kes bitmiyo.
Sağol canım :) başınıza gelsin inşallah
Dediğin gibi valla çocuğun kolu kadar etiket takmışlar , en azından bebek kıyafetlerine yapışkanlı olanı takın yani. Birde overlok kısmının içine dikmişler zalımlar

Cnm keske senin dogumunu bekleseydi annen bu kararini sana soylemek icin,belkide hersey yoluna girecek ,varmiydi babanla sorunlari birden bire alinacak bi karar degil cunku

Bu buyukleri anlamak zor siz bosanacam deseniz ne cvp verirler acaba ,oturun oturdugunuz yerde deseydin bu yastan sonra ne bosanmasi tam birbirlerine en cok ihtiyac duyduklari zamanda

Oncelikle anneanne 'ne cook gecmis olsun Annende yetiskin kadin ,ilk bosananda o olmiyacak,senin oncelikle kendi sagligin ve uras baskada birsey dusunmeye hakkinizda yok canim ,bunu dert etme.
Sağol canım
Cnm keske senin dogumunu bekleseydi annen bu kararini sana soylemek icin,belkide hersey yoluna girecek ,varmiydi babanla sorunlari birden bire alinacak bi karar degil cunku
Annem konusu bambaşka konu canım ama özetle annem memur oldu maaşı arttıkça babamı küçük görmeye başladı. Tabi mevzular çok daha derin ve uzun. Asıl babamın annemi boşaması lazım

Bu buyukleri anlamak zor siz bosanacam deseniz ne cvp verirler acaba ,oturun oturdugunuz yerde deseydin bu yastan sonra ne bosanmasi tam birbirlerine en cok ihtiyac duyduklari zamanda
Annem aldatıldığından şüpheleniyor canım bence yok öyle bir şey ama. Karışmıyorum boşanırsa da bakarız bi hal çaresine diyorum

Kötü bir durum içine girmişsiniz kuzum.
Annenle babanın kendi kararı olsada bu yaştan sonra ayrılmaları psikolojik olarak etkiliyor seni. Maddi yönden inşallah biran önce feraha ulaşırsınız canım inanki bir sizde değil maddi zorluk ülke hiç iyi günlere gitmiyor malesef.
Ölüm olmasın gerisi Allahın izniyle hallolur gider şu 3 günlük dünyada bir ona çare yok.

Sağol canım bilgilendirme için.
Bende dalan roxy alıcam geçen migrosa baktım varmıdır acaba diye yoktu.
Netten mi aldın canım sen marketten mi

Canım belki kararı değişir annenin anneannen allah şifa versin sen bebiş e dua et hepimiz ona odaklanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…