2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ama biz kız çocuklarıda en çok babaya düşkünüz, inşallah herşey yoluna girer cnm annende sağlıklı düşünür inş

Annem aldatıldığından şüpheleniyor canım bence yok öyle bir şey ama. Karışmıyorum boşanırsa da bakarız bi hal çaresine diyorum
Anladım cnm kafasına yer ettiyse ne yapsanız değişmez o düşünceleri,genç o zaman annen baban,gerçi yaşıda yok bu düşünceler için

İki kişi anlaşmıyorsa ayrılmalı bence birbirini daha fazla yıpratmadan. Ben kendimi bildim bileli benim annemle babamda anlaşamaz. Aynı evin içinde insan birbiriyle tek kelime konuşmaz mı yok yani. Zamanında anneme çok ayrıl dedim kardeşim de aynı şekilde ama o kardeşimle beni düşündü. Mutsuz ortamda büyütmektense bence bizi keşke ayrılsalardı. Bu şekilde hem biz sürekli diken üzerinde büyüdük hem onlar mutsuz oldular. Annem ayrılmak isteyen babam olduğu için o gitsin madem diyor babam annemin sabrının taşıp ayrılmasını

Sağol canım bilgilendirme için.
Bende dalan roxy alıcam geçen migrosa baktım varmıdır acaba diye yoktu.
Netten mi aldın canım sen marketten mi
Marketten aldım canım bizim burada çoğu markette satılıyor 8-9 ₺ birseydi yanlış hatırlamıyorsam

@Blankinfinity keşke bu düşüncesini doğumdan sonra söyleseymiş kuzu etkilenir insan tabi her ne kadar normal bir durum da olsa her şeyden önce Uras’ı düşün sen canım hiçbir şeyi dert etme kendine

Teşekkür ederim kuzumm Yok oğluşumu üzmüyorum ben ona güveniyorum içim rahat En fazla küçük bir bebek olur ben onu besler büyütürüm

Ben tüm etiketleri söktüm boyun kısmındakileri de içerdekileri. Kıyamam onun hassas tenine

Anneanne geçmiş olsun kuzum acil şifalar diliyorum. Annen için diyecek birşey pek yok umarım kendi için en sağlıklı kararı verir. Sen bunları düşünüp kendini üzme tek düşünmen gereken kendin ve bebeğin

32.haftada mı yıkanıuor kuzular bebiş cicileri

İstediğin zaman yıkayabilirsin canım bu tamamen sana kalmış birşey

Merhaba kızlar. Geç olsada güzel bir pazar diliyorum
Beşiğimi gelmişti ama yapmamıştık eşimle bugün yaptık ve çok beğendik fotoğraflarını koyuyorum aşağa. . En sevdiğim salanabiliyor olması

Eklentiler

• 7D27068A-D712-4D98-B8A5-3FC05846B5E1.webp
    92,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 2BBA45C4-1884-4181-BBC2-B06605755F62.webp
    94,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 43A32DD0-44AA-4247-BF38-8CA64A86D99D.webp
    76,2 KB · Görüntüleme: 58
  • 69273D7B-B2CC-4F4C-A1D2-7D32B5390E95.webp
    81,7 KB · Görüntüleme: 59
  • 87DD5E71-5BFE-4B9C-A8BC-05C02EF33099.webp
    78,8 KB · Görüntüleme: 56
  • BFD23673-A75C-47B5-8337-FF80BE82E1DF.webp
    98,9 KB · Görüntüleme: 58
Hayırlı olsun kuzummm

Güle güle kullanın canım :) oldukça kullanışlı gözüküyor . Kendim alsam bende böyle birşey alırdım annemler alınca onların tercihi büyük olanlar dan oldu heveslerini kıramadim..

Güle güle kullanın canım :) oldukça kullanışlı gözüküyor . Kendim alsam bende böyle birşey alırdım annemler alınca onların tercihi büyük olanlar dan oldu heveslerini kıramadim..

Teşekkür ederim canım
Olsun onlarda güzel canım. Heveslenmişler almışlar bizimkilerde bebek arabasını aldı beşiği bize bıraktı :)

Teşekkür ederim canım
Olsun onlarda güzel canım. Heveslenmişler almışlar bizimkilerde bebek arabasını aldı beşiği bize bıraktı :)
Bebek arabasını aldinmi cnm hangi marka aldın ben daha karar veremedim yattığım yerden bakıyorum ama görmek daha iyi olur.ağır istemiyorum test etmek güzel olurdu ama işte durumdan dolayi.bu arada beşiği n çok güzel.

Bende deterjanı aldım duruyor dalan roxy 12 tl felan di galiba benimde eksiklerim var daha hastane çıkışı ni almadım hepsini alıp öyle yıkamak istiyorum bir tane tulum da özürlü çıktı geri vermem gerekiyor bu hafta ici çarşıya inim diyorum ama kendime güvenemiorum zor yürüyorum valla

Teşekkür ederim canım :). Aldık safety first duo step and go modeli ama sanırım maalesef türkiyede satışı yok. Travel sistem aldım ben 0-3 yaşa kadar ana kucağı ile beraber. İnternetten beğendim annemler aldı. Zor oluyor yattığımız yerden beşiğide internetten seçtim ama şükür ikiside çok güzel geldi kalitelş. Yorumları okudum bolbol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…