- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Ama biz kız çocuklarıda en çok babaya düşkünüz, inşallah herşey yoluna girer cnm annende sağlıklı düşünür inşSağol canım
Annem konusu bambaşka konu canım ama özetle annem memur oldu maaşı arttıkça babamı küçük görmeye başladı. Tabi mevzular çok daha derin ve uzun. Asıl babamın annemi boşaması lazım
Anladım cnm kafasına yer ettiyse ne yapsanız değişmez o düşünceleri,genç o zaman annen baban,gerçi yaşıda yok bu düşünceler içinAnnem aldatıldığından şüpheleniyor canım bence yok öyle bir şey ama. Karışmıyorum boşanırsa da bakarız bi hal çaresine diyorum
Marketten aldım canım bizim burada çoğu markette satılıyor 8-9 ₺ birseydi yanlış hatırlamıyorsamSağol canım bilgilendirme için.
Bende dalan roxy alıcam geçen migrosa baktım varmıdır acaba diye yoktu.
Netten mi aldın canım sen marketten mi
Ne zaman musait sen ozamana yikarsin,sart yok yani32.haftada mı yıkanıuor kuzular bebiş cicileri
yıkayacak bi şeyim henüz yok ama merak ettim kuzu bide erken olma riski çok fazla ondan aklımın bir köşesine yazarım diyeNe zaman musait sen ozamana yikarsin,sart yok yani,bende izne ayrildigimda yikiyacagim 35_haftalikken
Kuzum inanki hiçbirşey çıkmayacak gönlün rahat olsun
Bebeğin pozisyonu bile ultrason ölçümlerinde büyük fark ediyorken,metre ölçümüde öyledir ❤
Sadece tedbir amaçlı gönderiyorlar seni ihmal etmemek için.
Dualarım senin ve oğluşunla,üzme annesi bebeğini
Günlerdir yaptım yapacağım derken bugün bebek kıyafetlerini makineye atıyorum :) kurusun annem ütulerim demişti.. etiketleri kestim şimdi ama boyun kismindakileri kessem mı acaba kızlar ?
Küçücük zıbına kafam kadar etiket dikmişlerkessem kaşindirir , söksem tam dikise geliyor yaka sökülecek
Herşey üst üste geliyor ya gerçekten.
Annem boşanmak istiyormuşTövbe yaa
Biz maddi zorluğa girdik, bebekte sorun var, anneannem kanser, annem boşanmak ister kafayı yemek üzereyim sağlıklı kalmam mümkün değil hangi birini düşüneceğimi şaşırdım.
32.haftada mı yıkanıuor kuzular bebiş cicileri
Hayirlisiyla Bebek saglikli olsunda kiyafet Hal olur canim , bunlari takma kafayayıkayacak bi şeyim henüz yok ama merak ettim kuzu bide erken olma riski çok fazla ondan aklımın bir köşesine yazarım diye
Hayırlı olsun kuzummmMerhaba kızlar. Geç olsada güzel bir pazar diliyorum
Beşiğimi gelmişti ama yapmamıştık eşimle bugün yaptık ve çok beğendik fotoğraflarını koyuyorum aşağa.. En sevdiğim salanabiliyor olması
Haklısın canımHayirlisiyla Bebek saglikli olsunda kiyafet Hal olur canim , bunlari takma kafaya
Güle güle kullanın canım :) oldukça kullanışlı gözüküyor . Kendim alsam bende böyle birşey alırdım annemler alınca onların tercihi büyük olanlar dan oldu heveslerini kıramadim..Merhaba kızlar. Geç olsada güzel bir pazar diliyorum
Beşiğimi gelmişti ama yapmamıştık eşimle bugün yaptık ve çok beğendik fotoğraflarını koyuyorum aşağa.. En sevdiğim salanabiliyor olması
Güle güle kullanın canım :) oldukça kullanışlı gözüküyor . Kendim alsam bende böyle birşey alırdım annemler alınca onların tercihi büyük olanlar dan oldu heveslerini kıramadim..
Bebek arabasını aldinmi cnm hangi marka aldın ben daha karar veremedim yattığım yerden bakıyorum ama görmek daha iyi olur.ağır istemiyorum test etmek güzel olurdu ama işte durumdan dolayi.bu arada beşiği n çok güzel.Teşekkür ederim canım
Olsun onlarda güzel canım. Heveslenmişler almışlar bizimkilerde bebek arabasını aldı beşiği bize bıraktı :)
Bende deterjanı aldım duruyor dalan roxy 12 tl felan di galiba benimde eksiklerim var daha hastane çıkışı ni almadım hepsini alıp öyle yıkamak istiyorum bir tane tulum da özürlü çıktı geri vermem gerekiyor bu hafta ici çarşıya inim diyorum ama kendime güvenemiorum zor yürüyorum vallaBaşlamış kuzum tatlı telaşlar kolay gelsin
Bence dipten dipten sök bütün etiketleri,yazık bebekler bazen bunun için bile ağlıyorlarmış.
Bu hafta nasip olursa bende yıkıyıp oturduğum yerden ütülücem ❤
Yıkamak için deterjan eksiğimiz kaldı :)
Bebek arabasını aldinmi cnm hangi marka aldın ben daha karar veremedim yattığım yerden bakıyorum ama görmek daha iyi olur.ağır istemiyorum test etmek güzel olurdu ama işte durumdan dolayi.bu arada beşiği n çok güzel.
Evet yokum bayagidir.ya telefon cok zararli artik elime almamaya calisiyorum.sagol dusunup sordugun icin.sen nasilsinhavadansudan nerelerdesin,yazdiysan goremedim uzun zamandir yoksun, isimdeyimgucumdeyim Sende yoksun ortalarda insallah Hersey yolundadir kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?