- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Biz iyiz canim ,esim evdeyse kesinlikle yasak telefonEvet yokum bayagidir.ya telefon cok zararli artik elime almamaya calisiyorum.sagol dusunup sordugun icin.sen nasilsin
Benim esimde kiziyor.birde elimizde tutarken tam karin kismimize geliyorBiz iyiz canim ,esim evdeyse kesinlikle yasak telefon,iyi yaramaz bir durum olmadigina sevindim.
Saat 10.46 da yazmissin ve herkes yatıyor. :) evde misafir var azıcık rahatsiz olur insan o saate kadar yatılır mi:) kacta kalktilar valla merak ettim oglen mi yaptiniz kahvaltıyı. Aslinda kaynanalar genelde erken kalkar ama sizinki biraz uykuyu seviyor heralde.
Bizim ki de gece namazindan sonra yatmaz ama biz gidince eli ayagi dolasir garibim beceremez. Benim bazen ac kaldigim oluyordu esimin ailesinin evinde
Allah cümlemize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım..
Bence hiçte yanlış düşünmüyorsunuz .. illaki kardeşi olacak doğru zamanda dünyaya gelir sende bir arada buyutursun ne olacak.. ikiz üçüz doğuranlar altından kalkıyor bizde yaparız ne eksiğimiz var :)
Merhaba kızlar. Geç olsada güzel bir pazar diliyorum
Beşiğimi gelmişti ama yapmamıştık eşimle bugün yaptık ve çok beğendik fotoğraflarını koyuyorum aşağa.. En sevdiğim salanabiliyor olması
Kizlar bu sut korumasina fazla guvenmeyin,cocuk dusunmuyorsaniz korunun,
Günlerdir yaptım yapacağım derken bugün bebek kıyafetlerini makineye atıyorum :) kurusun annem ütulerim demişti.. etiketleri kestim şimdi ama boyun kismindakileri kessem mı acaba kızlar ?
Küçücük zıbına kafam kadar etiket dikmişlerkessem kaşindirir , söksem tam dikise geliyor yaka sökülecek
Yolunda canım. Girip okuyorum ara ara ama fırsat bulamıyorum yaZmaya. İşler yoğun, yoruluyorum erkenden uyuyorum genelde. Kızımda tam olarak hala iyileşmedi dün gece gene ateşi çıktı oda ayrı üzüyor ve yoruyor derken yazmaya fırsatım çok olmuyor. Ama okuyorum :)havadansudan nerelerdesin,yazdiysan goremedim uzun zamandir yoksun, isimdeyimgucumdeyim Sende yoksun ortalarda insallah Hersey yolundadir kizlar
Herşey üst üste geliyor ya gerçekten.
Annem boşanmak istiyormuşTövbe yaa
Biz maddi zorluğa girdik, bebekte sorun var, anneannem kanser, annem boşanmak ister kafayı yemek üzereyim sağlıklı kalmam mümkün değil hangi birini düşüneceğimi şaşırdım.
Canım benim ya okurken bile içim yandı baban nasıl şimdiCanım inan seni o kadar iyi anlıyorum ki
Ben de hamileliğimin başından beri aynı sıkıntılara üzülüp duruyorum
Gebeligimin daha ilk baslarindayken buraya yazmıştım hatta. O dönem benim için de her şey üst üste gelmişti ve ciddi anlamda psikolojim bozulmuştu.
Temmuz ayında tayinimiz çıktı, yeni bir yere geldik, kimseyi tanımıyorum yapayalnızm, maddi sıkıntıya girdik.
Ben daha evimi temizleyip yerlesemeden hamile olduğumu öğrendim.
Tam bunun üstüne babamın ilik kanseri olduğunu ve son evrede durumunun kritik olduğunu öğrendik. Babam bir ay hastanede yattı, 30 kilo verdi dağ gibi adam küçücük kaldı.
Annem babamın aldattığını öğrendi, her gün beni arayıp "kızım sen hamilesin duaların kabul olur, Allahım babam ölsün diye dua et" dedi
Benim psikilojimi düşünsene
Ha bir de bu arada kız kardeşimin eşi haksız yere 6 ay cezaevinde yattı, ben kardeşimi düşünüp ağlıyorum annemi düşünüp ağlıyorum babamı düşünüp ağlıyorum
En sonunda eşim bana kızdı "biraz da karnındaki bebeği düşün yeter artık ağlama" dedi
Özeti bu
Anlatsam daha neler var
Canım inan seni o kadar iyi anlıyorum ki
Ben de hamileliğimin başından beri aynı sıkıntılara üzülüp duruyorum
Gebeligimin daha ilk baslarindayken buraya yazmıştım hatta. O dönem benim için de her şey üst üste gelmişti ve ciddi anlamda psikolojim bozulmuştu.
Temmuz ayında tayinimiz çıktı, yeni bir yere geldik, kimseyi tanımıyorum yapayalnızm, maddi sıkıntıya girdik.
Ben daha evimi temizleyip yerlesemeden hamile olduğumu öğrendim.
Tam bunun üstüne babamın ilik kanseri olduğunu ve son evrede durumunun kritik olduğunu öğrendik. Babam bir ay hastanede yattı, 30 kilo verdi dağ gibi adam küçücük kaldı.
Annem babamın aldattığını öğrendi, her gün beni arayıp "kızım sen hamilesin duaların kabul olur, Allahım babam ölsün diye dua et" dedi
Benim psikilojimi düşünsene
Ha bir de bu arada kız kardeşimin eşi haksız yere 6 ay cezaevinde yattı, ben kardeşimi düşünüp ağlıyorum annemi düşünüp ağlıyorum babamı düşünüp ağlıyorum
En sonunda eşim bana kızdı "biraz da karnındaki bebeği düşün yeter artık ağlama" dedi
Özeti bu
Anlatsam daha neler var
Ay aynen böyle işte anlattığın gibi çocuklar küçükken de yapmamış birşey .. yani burada işin iyi tarafı eşim yeri gelmiş yemek yapmış yeri gelmiş temizlikeli herşeye yatkın. Ayrıca annesinde birşey görmediği için benim hazırladığım yaptığım en ufak birşey ona çok büyük geliyor minnet duyuyor kıyamam .. hamilelikte herşey ona kaldı bir kere of dediğini duymadım.. bu açıdan bana yaradı biraz canım :)
Canım benim ya okurken bile içim yandı baban nasıl şimdi
Canım acil şifalar dilerim, Allah da senin içine ferahlık versin inşallah ya ailede birinin bir sorunu olunca malesef düşünmeden edilmiyor. Allah sevdiklerimize öncelikle sağlık sıhhat ve huzur versin inşallah
Aminnnn insallahBabam şimdi daha iyi çok şükür
6 kür kemoterapi aldı.
Bu ayın sonunda kök hücre nakli olacak inşallah şifası ondadır.
Uyuyormuş sıpa hareketlendi. :) O kadar alıştım ki Doğum sonrası çoook boşluk hissedicem Eminim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?