2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Mervecim bugün sinirden kendimi sokaklara attım, o yüzden sana daha yeni dönebildim

Bugün kaynanamın oğluşu yola çıkacak demiştim ya o yüzden hanımefendi erken kalktı ve ilginç şekilde erkenden kahvaltı yapıldı öğlen saat 12.30da
Bu saat bu eve göre normal hatta erken bir kahvaltı saati

Sonra bir sürü uyuz konuşmalar yaptı
Ben de gerildim, eşimle dışarı çıktık gezdik sinemaya gittik yemek yedik vs derken daha şimdi girdik eve.

Sanki evde rahat veriyor gibi diyor ki "nerde kaldınız bu saate kadar çarşıyı eve getirdiğimiz herhalde"
Cidden artık her lafı batıyor bana

Ben de aynı senin gibi düşünüyorum canım.
Bu çocuğa illa bir kardeş yapacaksak çok geciktirmeden olsun ki arkadaş gibi büyüsünler diyorum.
Gözüm korkmuyor değil ama yaş itibariyle de geç kalmadan ikinciyi yapmalı diye düşünüyrm.

Benim ikizim var :) annem hep der " ben o imkansizliklarda sizi buyuttuysem siz şimdi neyden korkuyorsunuz"

Şimdi her şey hazır. Eskiden bez yok ıslak mendil yok doktor yok para yok
Gerçekten şimdiki halimize bin şükür

Hayırlı olsun canım
Bebişin içinde sağlıkla huzurla uyusun büyüsün inşallah

Kizlar kan sulandirici igne kullananlara bir sorum olacak. Igne bulmada hala sikinti yasiyormusunuz yakinda igne alan var mi benim son iki kutu kaldi simdiden kaygisida tuttu son aldiklarimi eczane eczane gezip bulabilmistik

Ellerine sağlık canım
Sağlıkla giysin kuzucuk

Bizim de her şey alındı hazır ama ben tembelliğimden hala yikamadim yavrucağın eşyalarını

havadansudan nerelerdesin,yazdiysan goremedim uzun zamandir yoksun, isimdeyimgucumdeyim Sende yoksun ortalarda insallah Hersey yolundadir kizlar
Yolunda canım. Girip okuyorum ara ara ama fırsat bulamıyorum yaZmaya. İşler yoğun, yoruluyorum erkenden uyuyorum genelde. Kızımda tam olarak hala iyileşmedi dün gece gene ateşi çıktı oda ayrı üzüyor ve yoruyor derken yazmaya fırsatım çok olmuyor. Ama okuyorum :)

Canım inan seni o kadar iyi anlıyorum ki

Ben de hamileliğimin başından beri aynı sıkıntılara üzülüp duruyorum

Gebeligimin daha ilk baslarindayken buraya yazmıştım hatta. O dönem benim için de her şey üst üste gelmişti ve ciddi anlamda psikolojim bozulmuştu.

Temmuz ayında tayinimiz çıktı, yeni bir yere geldik, kimseyi tanımıyorum yapayalnızm, maddi sıkıntıya girdik.
Ben daha evimi temizleyip yerlesemeden hamile olduğumu öğrendim.
Tam bunun üstüne babamın ilik kanseri olduğunu ve son evrede durumunun kritik olduğunu öğrendik. Babam bir ay hastanede yattı, 30 kilo verdi dağ gibi adam küçücük kaldı.

Annem babamın aldattığını öğrendi, her gün beni arayıp "kızım sen hamilesin duaların kabul olur, Allahım babam ölsün diye dua et" dedi
Benim psikilojimi düşünsene

Ha bir de bu arada kız kardeşimin eşi haksız yere 6 ay cezaevinde yattı, ben kardeşimi düşünüp ağlıyorum annemi düşünüp ağlıyorum babamı düşünüp ağlıyorum

En sonunda eşim bana kızdı "biraz da karnındaki bebeği düşün yeter artık ağlama" dedi

Özeti bu
Anlatsam daha neler var

Canım benim ya okurken bile içim yandı baban nasıl şimdi

Canım acil şifalar dilerim, Allah da senin içine ferahlık versin inşallah ya ailede birinin bir sorunu olunca malesef düşünmeden edilmiyor. Allah sevdiklerimize öncelikle sağlık sıhhat ve huzur versin inşallah

Aynı benim eşimi anlatmışsın canım.

Eşim de "ben annemin sayesinde yemek yapmayı öğrendim" der.
Kaynanam hiç vaktinde yapmazmış yemekleri.
Eşim okuldan gelirdik annem evde yok yemek yok diye anlatır.
Öyle kendi kendine öğrenmiş mecbur.
Kaynanam da hala aynı
Ne kahvaltı ne akşam yemeği vaktinde olur.
Öğleden sonra saat 4 olur mesela daha yeni sorar akşama ne yapsak diye.
Çok tembel bir kadın

Canım acil şifalar dilerim, Allah da senin içine ferahlık versin inşallah ya ailede birinin bir sorunu olunca malesef düşünmeden edilmiyor. Allah sevdiklerimize öncelikle sağlık sıhhat ve huzur versin inşallah

Amin inşallah canım Allah razı olsun.

İnan ben nerdeyse 5.ayıma gelene kadar hamile olduğumun mutluluğunu yasayamadim sıkıntılardan.
Temmuzda evi taşıdık ama ben kardeşim yalnız kalmasın diye uzun süre onun yanında kaldım, babam hastanede yatarken memlekete gittim orda kaldım, sonra yine gittim kardeşimde kaldım derken kendi evime tam anlamıyla dönüşüm Kasım ayının sonuna buldu.
O zamana kadar ben hep yollardaydim.

Uyuyormuş sıpa hareketlendi. :) O kadar alıştım ki Doğum sonrası çoook boşluk hissedicem Eminim ki.

Biliyor musun ben de aynı şeyi düşünüp üzülüyorum.
Keşke biraz daha kalsa da daha çok içimde hissetsem diyorum.

Minik kızım benim nasıl da dayıyor poposunu ayaklarını :)

Kızlar ya bugün kaynana yorumlarımla sizi bunalttim farkındayım ama azıcık idare ediverin

Aslında her geldiğimde böyle sinir oluyordum ama bu kez daha bir sinir oldum gerildim. Tabi günün sonunda eşimle de gerildik bu yüzden. İyice sinirim bozuldu.

Ben kapaliyim ve giyimime de genel olarak dikkat ederim kızlar. Tarzım da yıllardır aynıdır. Pantolon - tunik - şal

Bugün dışarı çıkacaktık, ben giyindim hazırlandım. Kaynanam " giyinip süslenince pek güzel olmuşsunuz efendim " dedi.
Ben de "suslenmeyi severim dedim.

Kaynanam " ama sanki üstün artık dar oluyor karnın belli olmuş, daha bol giyinmelisin artık" dedi.

Ben de "nerdeyse 8 aylık olcm daha nereye sakliyim bu karnı" dedim.

Kaynanam başladı konuşmaya " ayıp ama böyle belli edilmez. Eskiden biz çok utanirdik" falan diyor

Ben de " Allah'ın verdiği niye ayıp olsun neyden utancm" dedim.

Kaynanam hala konuşuyor " ben karnımı hiç belli etmdim hep sakladım, eskiden çok ayiplarlardi" bilmem ne diyor.

Ben de "şimdi bir şey diyecem ama neyse susuyorum " dedim odama geçtim.

Tabi evden çıkınca eşime saydirip durdum
"Senden başka kimse benim kıyafetlerim hakkında yorum yapamaz neden orda annene tepkini koymadin" falan dedim.

Sinirden gerginlikten başım ağrıyor, karnım sancilandi akşama kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…