2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
En azından kendin cevap vermişsin ben onu da yapamayıp hem kendimi hem eşimi yiyorum zatn cevap versem de vermesem de kaybeden ben oluyorum

En azından kendin cevap vermişsin ben onu da yapamayıp hem kendimi hem eşimi yiyorum zatn cevap versem de vermesem de kaybeden ben oluyorum

Bu kadarcık da cevap vermezsem iyice kendimi yerim canım
Valla sen de hiç susma ezdirme kendini
Zaten ne yapsak kıymeti olmuyor, kötü gelin oluyoruz
Bari kötü davranalım da haksız yere kötü demesinler

ay kuzu Allah yardimcin olsun sabretcen mecbur. Iyi yapmissiniz ama gezmekle. Evde daha cok gerilirdin. Valla o kadar colugu cocugu gelini falan var evde, ustelik evdeki biri de yola gidecek resmen oglen yemegi zamani kahvalti yapmışsınız. demekki baya relax bi insan takmıyor .
Kisa süreli olduğunu düşün ve rahatla. Allahtan evin yolun ayri

Anladım cnm kafasına yer ettiyse ne yapsanız değişmez o düşünceleri,genç o zaman annen baban,gerçi yaşıda yok bu düşünceler için
50 küsür yaşındalar canım. Annem suçluyor babam da kendini aklamaya uğraşmıyor çaba sarfetmiyor. Bilmiyorum valla

Aynen öyle canım çok şükür imkanlar bol .. inşallah bebişlerde uslu olur çok yormazlar bizi.. Allah'ta kardeş nasip eder hayırlısıyla

En azından derdine düşüp soruyormus bir saatten sonra , bizim ki verirsen yer vermezsen açından ölür oturduğu yerde çok garip birşey bazen psikolojik bir rahatsızlık mı diyorum cozemedim

En azından derdine düşüp soruyormus bir saatten sonra , bizim ki verirsen yer vermezsen açından ölür oturduğu yerde çok garip birşey bazen psikolojik bir rahatsızlık mı diyorum cozemedim

Bence tembellik bencillik baska bir şey değil
İnsan hiçbir şey düşünmese bile kendi doğurduğu çocuğu düşünmez mi ya anlamiyrm

Öyle tabi kuzu ama işte hormonlar sağolsun
Canim cok üzüldüm umarim bosanma asamasina gelmeden durumu düzeltirler.Kucuk kardeşin vardi birde onun icin de zor olur böyle birşey.Yuvalar dagilmasin ben cok etkileniyorum böyle şeylerden
Bazen olur ya hani yetiskinler arada blöf yapar boşancam falan diye ama olmaz oyle birşey,umarim onlar da öyledir

BellaCiao canim bir sorun var o kismi okuyamadım

Canım ebe karnımı küçük buldu detaylı ultrasona gireceğim bir sürü sebeb saydı gelişim geriliği, küçük bebek, yada sadece pozisyon değiştirmiş de olabilir.. Yani canımı sıktı anlayacan.. artık salı günü bakacağız nedir

Hayırlı olsun canım
Bebişin içinde sağlıkla huzurla uyusun büyüsün inşallah

Teşekkür ederim canım amin inşallah

50 küsür yaşındalar canım. Annem suçluyor babam da kendini aklamaya uğraşmıyor çaba sarfetmiyor. Bilmiyorum valla
Anladım cnm haklarında hayırlısı olsun baban bi çaba sarf etmiyosa sizde evlatlar olarak ve doğal olarak akışına bırakırsınız ,yetişkin insanlar netıcede,

Gecmis olsun kuzuya, bu sene 3_4 haftaya bir hasta oluyolar,ne zaman izne ayriliyorsun canim sen ,benim 40 gunum kaldi

Karni son ayda cikan bile var.hic mantikli gelmedi bana.hic takilma canim ona

Çok kötü şeyler yaşamışsınız canım ya kıyamam

Gecmis olsun kuzuya, bu sene 3_4 haftaya bir hasta oluyolar,ne zaman izne ayriliyorsun canim sen ,benim 40 gunum kaldi
Keşke 3 4 haftada bir hasta olsaydı. Bir hafta iyiyse 3 hafta hasta gene ateşi çıktı 39,5 dan 38,5 anca düşürdüm. Bi aksilik olmazsa 25 Mart gibi ayrılacam iZne. İnşallah O zamana kadar iyileşir kızım. Annemde kızımın gene ateşlendiğini gördüğü halde evine geri gitti bugün kocası laf edermiş artık. Ona da çok bozuldum ama hiç bişey demedim. Kendi düşünmesi lazım. Ben hamileyim işe gidiyorum. 2 gün daha dursa ölmezdi sanırım (( yada ben mi çok duygusalım anlamıyorum ki.

Ayyy kuzum ya çok geçmiş olsun.benimde oğlan öyle tatil burnundan geldi ishal oldu ateşlendi tam onu atlattık sonra boğaz enfeksiyonu 15 tatilde peşinde dereceyle ilaçla dolandim.sonra eve geldi evdede girip oldu yine ateş Allah'tan ilaçlar vardı.simdide kendim grip oldum mahfoldum şu 20 günde inan.tek başıma kosturuyorum bı destek yok.annende evet bir iki gün daha durabilirdi sonuçta kızının evi kim neyin lafını edecek torunu hasta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…