- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Takma cnm ya benim annemle babam sürekli kavga ediyor boşanacaz diyorlar valla umrumuzda olmuyor sonra bir ay geçiyor aradan bakmisiz duzelmisler.annemde babama sen beni aldatıyor Sun diyor.annem 62 babam 65 yaşında umursadiginizda konuyu abartılı dediklerini yapabilirler çocuk gibi oluyorlar belli bı yaştan sonra sizin kararınızı de çok işin içinden.annem bana dediğinde ben kızıyorum banane senin kocan sen yaşıyorsun ne yapmak.istersen yap benim bir sürü sorumluluğum var ben hangisini sana yansıtıyorum diyorum susuyor bakmışsın düzelmiş.50 küsür yaşındalar canım. Annem suçluyor babam da kendini aklamaya uğraşmıyor çaba sarfetmiyor. Bilmiyorum valla
El kadar beyinleriyle laf soktuklarını ve yönlendirdiklerini sanıyorlar ya tuhaf olan şey kadın kadına bunu yapıyor.kardesim sanane sen sensin ben benim sen sakladım karnını ben açarım istersem herkese karnını gizliyince ne oluyormuş namuslumu oluyorsun edeplimi oluyorsun.kiskancliktan nereden ne bulup çıkaracaklarını bilmiyorlar yazık valla çok yazık senin şu anda desteğe en çok ihtiyacın olan dönemde bı bu gibi insanla uğraşıyorsun ve uğraşıyoruz tek değilsin cnm bir çoğumuzun çevresindeki kaynana figürü böyle.git gez ye iç keyfine bak yanında karnını sev kocana cilve yap.catlasin benim kaynanamda eve dönerken market alışverişi yapıyorum diye arkamdan iki gözü iki çeşme ağlamış eltim söylemişti Allah ıslah etsin bunları ya.Kızlar ya bugün kaynana yorumlarımla sizi bunalttim farkındayım ama azıcık idare ediverin
Aslında her geldiğimde böyle sinir oluyordum ama bu kez daha bir sinir oldum gerildim. Tabi günün sonunda eşimle de gerildik bu yüzden. İyice sinirim bozuldu.
Ben kapaliyim ve giyimime de genel olarak dikkat ederim kızlar. Tarzım da yıllardır aynıdır. Pantolon - tunik - şal
Bugün dışarı çıkacaktık, ben giyindim hazırlandım. Kaynanam " giyinip süslenince pek güzel olmuşsunuz efendim " dedi.
Ben de "suslenmeyi severim dedim.
Kaynanam " ama sanki üstün artık dar oluyor karnın belli olmuş, daha bol giyinmelisin artık" dedi.
Ben de "nerdeyse 8 aylık olcm daha nereye sakliyim bu karnı" dedim.
Kaynanam başladı konuşmaya " ayıp ama böyle belli edilmez. Eskiden biz çok utanirdik" falan diyor
Ben de " Allah'ın verdiği niye ayıp olsun neyden utancm" dedim.
Kaynanam hala konuşuyor " ben karnımı hiç belli etmdim hep sakladım, eskiden çok ayiplarlardi" bilmem ne diyor.
Ben de "şimdi bir şey diyecem ama neyse susuyorum " dedim odama geçtim.
Tabi evden çıkınca eşime saydirip durdum
"Senden başka kimse benim kıyafetlerim hakkında yorum yapamaz neden orda annene tepkini koymadin" falan dedim.
Sinirden gerginlikten başım ağrıyor, karnım sancilandi akşama kadar
Geçmiş olsun canım korkma bir şey olmamıştır inşallah, ilaçlarını düzenli kullan geçer çabucakKizlar gunaydin.
Uc hafta suren oksuruk, burun tikanikligi, halsizlik, kemik agrisi yuzunden iki doktora gittim ikiside sagolsun ilac vermemisti. Hafta sonu fenalastim nefes alamadim, grip son noktaya ulasti, sag gozum, basimin sag tarafi, sag yanagim uyustu ve agrimaya basladi elimi.bile degemedimm dr a gittim. Kanimda bakteri ciktiTeshis ise İnfluenza olmusum sonra bana ilac yazmadiklarindan ustune birde bakteriyel sinuzit olmusum Bugunumuze hamd olsun Allah beterinden korusun ama uc haftadir uyku nedir bilmez oldum vebali gibi oksurmekten karin kaslarim cigerim bitti. Basta gittigim dr antibiyotik verseydi boyle olmayacakti. Gucum kalmadi inanin o kadar halsiz hissediyorum ki kendimi, ins bebege gecmemistir. Antibiyotik, burun spreyi ve bir tane de soguk alginligi hapi verdi hepsi ust uste geliyor hamileligimden hicbir sey anlamadim hep hastayim of of
Kizlar gunaydin.
Uc hafta suren oksuruk, burun tikanikligi, halsizlik, kemik agrisi yuzunden iki doktora gittim ikiside sagolsun ilac vermemisti. Hafta sonu fenalastim nefes alamadim, grip son noktaya ulasti, sag gozum, basimin sag tarafi, sag yanagim uyustu ve agrimaya basladi elimi.bile degemedimm dr a gittim. Kanimda bakteri ciktiTeshis ise İnfluenza olmusum sonra bana ilac yazmadiklarindan ustune birde bakteriyel sinuzit olmusum Bugunumuze hamd olsun Allah beterinden korusun ama uc haftadir uyku nedir bilmez oldum vebali gibi oksurmekten karin kaslarim cigerim bitti. Basta gittigim dr antibiyotik verseydi boyle olmayacakti. Gucum kalmadi inanin o kadar halsiz hissediyorum ki kendimi, ins bebege gecmemistir. Antibiyotik, burun spreyi ve bir tane de soguk alginligi hapi verdi hepsi ust uste geliyor hamileligimden hicbir sey anlamadim hep hastayim of of
GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENDE AYNISIYIM ANTİBİYOTİK YENİ BİTTİ...HAMİLEYKEN ÖKSÜRMEK VE KARIN KASI AĞRISI COK ACI VERİYORMUŞ...İNŞALLAH GEÇECEK...Kizlar gunaydin.
CANIM SELAM...BEN KULLANIYORUM. ECZACIM BİZE SON 10 TANE KALDIĞINDA TEKRAR YAZDIRABİLİYORSUN DEMİŞTİ..BEN SON KUTUYA GEÇTİĞİMDE GİDİP YAZDIRIYORUM VE ECZACIM DA İĞNE YOKSA BİLE KENDİ BULUYOR NE KADAR BULUYORSA BENDE ALIYORUM EN SON 4 KUTU ALDIM...YANİ BİTMEDEN MUTLAKA YEDEKLİYORUM..Kizlar kan sulandirici igne kullananlara bir sorum olacak. Igne bulmada hala sikinti yasiyormusunuz yakinda igne alan var mi benim son iki kutu kaldi simdiden kaygisida tuttu son aldiklarimi eczane eczane gezip bulabilmistik
Çok geçmiş olsun canım. İlk baştan verselerdi gerekli ilaçları, bu kadar ilerlemezdi.Kizlar gunaydin.
GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENDE AYNISIYIM ANTİBİYOTİK YENİ BİTTİ...HAMİLEYKEN ÖKSÜRMEK VE KARIN KASI AĞRISI COK ACI VERİYORMUŞ...İNŞALLAH GEÇECEK...
Çok çok geçmiş olsun cnm.ilaçları iç cnm keşke baştan verselerdi.inş çabucak iyilesirsinKizlar gunaydin.
ben 24 paket koli şeklinde aldım . 130 dan 90 küsüre düşüyor. 3 koli aldım valla köşede dursun . çok kullanılcak birşey çünkü.
Valla fena gelin değilsin akıllı gelişim en iyisini yapıyorsun.yapinca kıymet olmadığı için yapmamak en doğrusu.bende yapmıyorum artık ne yaparsa yapsın daha geçen 15 tatilde eşimle kavga ettik bizde bu konuyla ilgili ac kaliyormus annesi gilde ben mutfağa girmedigim için senin annenin babanın evi banane aç dolabinye ne yiyeceksen dedim.sonra dayanamadım girdim yine adama o gece tok yattı benim koca annesine gittiğinde 3 kilo veriyor.ayy uyuz oluyorum bugün ne yapalım ne yersin diyor bide bana gir yap ne yapacaksan bana ne soruyorsun ben sana benim evime geldiğinde soruyormuyum.kisiler farklı ama problemlem aynı herkeste
Hamilelikle Hemorit i başlayan var mı?
Kızlar yaa bende kaşıntı var bir kaç gündür, aranızda başına gelen var mi? Özellikle geceleri artıyor. Doktora gidecegim inşallah. İş yeri hekimine ilaç yazdırırken göstereyim dedim. Karaciğer enzimleri de yükselmiş olabilir alerjik de olabilir dedi. Tabi sen değerlerine baktir. 30. Haftadan sonra hamilerde kaşıntı olabiliyor dedi. Göbek bölgesindeki kasintiyi anliyorum da heryerim kasiniyor, minik minik kırmızılıklar. Gündüz pek yok da geceleri uykumu bölüyor.
Herşey üst üste geliyor ya gerçekten.
Annem boşanmak istiyormuşTövbe yaa
Biz maddi zorluğa girdik, bebekte sorun var, anneannem kanser, annem boşanmak ister kafayı yemek üzereyim sağlıklı kalmam mümkün değil hangi birini düşüneceğimi şaşırdım.
Üstüste gelmesi kötü olmuş canım cidden. bizimkilerin de problemleri var benim annem de boşanmak istiyor ne hikmetse
bunalıyor insan ama kendi çekirdek ailemizi düşünmemiz lazım artık herkes yetişkin kendi kararı
Sağol canım
Annem konusu bambaşka konu canım ama özetle annem memur oldu maaşı arttıkça babamı küçük görmeye başladı. Tabi mevzular çok daha derin ve uzun. Asıl babamın annemi boşaması lazım
Canım inan seni o kadar iyi anlıyorum ki
Ben de hamileliğimin başından beri aynı sıkıntılara üzülüp duruyorum
Gebeligimin daha ilk baslarindayken buraya yazmıştım hatta. O dönem benim için de her şey üst üste gelmişti ve ciddi anlamda psikolojim bozulmuştu.
Temmuz ayında tayinimiz çıktı, yeni bir yere geldik, kimseyi tanımıyorum yapayalnızm, maddi sıkıntıya girdik.
Ben daha evimi temizleyip yerlesemeden hamile olduğumu öğrendim.
Tam bunun üstüne babamın ilik kanseri olduğunu ve son evrede durumunun kritik olduğunu öğrendik. Babam bir ay hastanede yattı, 30 kilo verdi dağ gibi adam küçücük kaldı.
Annem babamın aldattığını öğrendi, her gün beni arayıp "kızım sen hamilesin duaların kabul olur, Allahım babam ölsün diye dua et" dedi
Benim psikilojimi düşünsene
Ha bir de bu arada kız kardeşimin eşi haksız yere 6 ay cezaevinde yattı, ben kardeşimi düşünüp ağlıyorum annemi düşünüp ağlıyorum babamı düşünüp ağlıyorum
En sonunda eşim bana kızdı "biraz da karnındaki bebeği düşün yeter artık ağlama" dedi
Özeti bu
Anlatsam daha neler var
Keşke 3 4 haftada bir hasta olsaydı. Bir hafta iyiyse 3 hafta hastagene ateşi çıktı 39,5 dan 38,5 anca düşürdüm. Bi aksilik olmazsa 25 Mart gibi ayrılacam iZne. İnşallah O zamana kadar iyileşir kızım. Annemde kızımın gene ateşlendiğini gördüğü halde evine geri gitti bugün kocası laf edermiş artık. Ona da çok bozuldum ama hiç bişey demedim. Kendi düşünmesi lazım. Ben hamileyim işe gidiyorum. 2 gün daha dursa ölmezdi sanırım (( yada ben mi çok duygusalım anlamıyorum ki.
Günaydın kızlar
Bu bel ve sırt ağrılarını ne yapıcaz ? Hiç rahat uyuyamadım şimdide çok ağrıyor
Haberlerde gördüm dün. 34 haftalık hamile kadın bel ağrısı şikayetiyle gidiyor aort damarı yırtılmış
Kizlar gunaydin.
Ay bugün itibariyle 32 ye girdim.sunun şurası nda en fazla 5 veya 6 haftam var sanki.kurbanlik koyun gibi bekliyorum
Zaten tek tesellim bebeğim cnm.ameliyatımin çok zor olacağını rahmim in alınacağını bilerek beklemek çok zor.birde yatıyorum sürekli inş bu günlerde geçer.deme öyle yaaa....az kaldı kavuşmamıza bebişlerimizi göreceğiz ne güzel :)
Canım niye üzüyorsun kendini Allah'ın izniyle sorunsuz bir doğum gecireceksin ben inanıyorum. Hem inan bana herşey yolunda giden gebelerin bile son anda nasıl bir doğum geçireceği belli değil. Hepimiz bekliyoruz sadece başımıza ne gelecek bilmeden Allah'a dua ediyoruz. Rabbim bir avazda kurtarsın cumlemiziAy bugün itibariyle 32 ye girdim.sunun şurası nda en fazla 5 veya 6 haftam var sanki.kurbanlik koyun gibi bekliyorum
Gerçekten her şey nasip kısmet bende hastanede yatmaktan ve ses arda amcamı babaannemi kaybettiğim için ölüm korkusu başladı bir de destek almak istiyorum fakat hastanede psikiyatr yok en iyisi dua edip Allah’a bırakmak canımCanım niye üzüyorsun kendini Allah'ın izniyle sorunsuz bir doğum gecireceksin ben inanıyorum. Hem inan bana herşey yolunda giden gebelerin bile son anda nasıl bir doğum geçireceği belli değil. Hepimiz bekliyoruz sadece başımıza ne gelecek bilmeden Allah'a dua ediyoruz. Rabbim bir avazda kurtarsın cumlemizi
Yaaaa darısı hayırlısı ile hepimizin başınaAy bugün itibariyle 32 ye girdim.sunun şurası nda en fazla 5 veya 6 haftam var sanki.kurbanlik koyun gibi bekliyorum
Haklisin cnm.ama inan insanın elinde olmuyor inan hangi dr gidecegimi bilmemek beni çok uzuyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.inş.Canım niye üzüyorsun kendini Allah'ın izniyle sorunsuz bir doğum gecireceksin ben inanıyorum. Hem inan bana herşey yolunda giden gebelerin bile son anda nasıl bir doğum geçireceği belli değil. Hepimiz bekliyoruz sadece başımıza ne gelecek bilmeden Allah'a dua ediyoruz. Rabbim bir avazda kurtarsın cumlemizi
Karni son ayda cikan bile var.hic mantikli gelmedi bana.hic takilma canim ona
Günaydın kızlar
Bu bel ve sırt ağrılarını ne yapıcaz ? Hiç rahat uyuyamadım şimdide çok ağrıyor
Haberlerde gördüm dün. 34 haftalık hamile kadın bel ağrısı şikayetiyle gidiyor aort damarı yırtılmış
Kizlar gunaydin.
Ay bugün itibariyle 32 ye girdim.sunun şurası nda en fazla 5 veya 6 haftam var sanki.kurbanlik koyun gibi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?