2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
50 küsür yaşındalar canım. Annem suçluyor babam da kendini aklamaya uğraşmıyor çaba sarfetmiyor. Bilmiyorum valla
Takma cnm ya benim annemle babam sürekli kavga ediyor boşanacaz diyorlar valla umrumuzda olmuyor sonra bir ay geçiyor aradan bakmisiz duzelmisler.annemde babama sen beni aldatıyor Sun diyor.annem 62 babam 65 yaşında umursadiginizda konuyu abartılı dediklerini yapabilirler çocuk gibi oluyorlar belli bı yaştan sonra sizin kararınızı de çok işin içinden.annem bana dediğinde ben kızıyorum banane senin kocan sen yaşıyorsun ne yapmak.istersen yap benim bir sürü sorumluluğum var ben hangisini sana yansıtıyorum diyorum susuyor bakmışsın düzelmiş.

El kadar beyinleriyle laf soktuklarını ve yönlendirdiklerini sanıyorlar ya tuhaf olan şey kadın kadına bunu yapıyor.kardesim sanane sen sensin ben benim sen sakladım karnını ben açarım istersem herkese karnını gizliyince ne oluyormuş namuslumu oluyorsun edeplimi oluyorsun.kiskancliktan nereden ne bulup çıkaracaklarını bilmiyorlar yazık valla çok yazık senin şu anda desteğe en çok ihtiyacın olan dönemde bı bu gibi insanla uğraşıyorsun ve uğraşıyoruz tek değilsin cnm bir çoğumuzun çevresindeki kaynana figürü böyle.git gez ye iç keyfine bak yanında karnını sev kocana cilve yap.catlasin benim kaynanamda eve dönerken market alışverişi yapıyorum diye arkamdan iki gözü iki çeşme ağlamış eltim söylemişti Allah ıslah etsin bunları ya.

Kizlar gunaydin.
Uc hafta suren oksuruk, burun tikanikligi, halsizlik, kemik agrisi yuzunden iki doktora gittim ikiside sagolsun ilac vermemisti. Hafta sonu fenalastim nefes alamadim, grip son noktaya ulasti, sag gozum, basimin sag tarafi, sag yanagim uyustu ve agrimaya basladi elimi.bile degemedimm dr a gittim. Kanimda bakteri cikti Teshis ise İnfluenza olmusum sonra bana ilac yazmadiklarindan ustune birde bakteriyel sinuzit olmusum Bugunumuze hamd olsun Allah beterinden korusun ama uc haftadir uyku nedir bilmez oldum vebali gibi oksurmekten karin kaslarim cigerim bitti. Basta gittigim dr antibiyotik verseydi boyle olmayacakti. Gucum kalmadi inanin o kadar halsiz hissediyorum ki kendimi, ins bebege gecmemistir. Antibiyotik, burun spreyi ve bir tane de soguk alginligi hapi verdi hepsi ust uste geliyor hamileligimden hicbir sey anlamadim hep hastayim of of

Geçmiş olsun canım korkma bir şey olmamıştır inşallah, ilaçlarını düzenli kullan geçer çabucak

cok c

çok cok geçmiş olsun canım Allah sabır versin.
bebeğe hiç bir şey olmaz merak etme , sende cabucak toparlarsın inşallah

GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENDE AYNISIYIM ANTİBİYOTİK YENİ BİTTİ...HAMİLEYKEN ÖKSÜRMEK VE KARIN KASI AĞRISI COK ACI VERİYORMUŞ...İNŞALLAH GEÇECEK...

Kizlar kan sulandirici igne kullananlara bir sorum olacak. Igne bulmada hala sikinti yasiyormusunuz yakinda igne alan var mi benim son iki kutu kaldi simdiden kaygisida tuttu son aldiklarimi eczane eczane gezip bulabilmistik
CANIM SELAM...BEN KULLANIYORUM. ECZACIM BİZE SON 10 TANE KALDIĞINDA TEKRAR YAZDIRABİLİYORSUN DEMİŞTİ..BEN SON KUTUYA GEÇTİĞİMDE GİDİP YAZDIRIYORUM VE ECZACIM DA İĞNE YOKSA BİLE KENDİ BULUYOR NE KADAR BULUYORSA BENDE ALIYORUM EN SON 4 KUTU ALDIM...YANİ BİTMEDEN MUTLAKA YEDEKLİYORUM..

Çok geçmiş olsun canım. İlk baştan verselerdi gerekli ilaçları, bu kadar ilerlemezdi.
Bebeğine birşey olmaz hiç üzülme geçmemiştir canım. Bol bol dinlen c vitamini al, biran önce toparlan.
İnan hepimiz aynıyız kuzum. Birgün iyi birgün kötü. Bir toparlanamadık.
Öyle sıkıntısıZ hamilelik geçiren yok ki hiç. Bugünümüze de şükür.

GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENDE AYNISIYIM ANTİBİYOTİK YENİ BİTTİ...HAMİLEYKEN ÖKSÜRMEK VE KARIN KASI AĞRISI COK ACI VERİYORMUŞ...İNŞALLAH GEÇECEK...

Gecmis olsun canim. Uc haftadir oksuruyorum gece uyumuyorum her oksurusumde sekilden sekile gidip oksuruyorum surekli karnima agri giriyor oksurdukce yirtiliyor sanki. Sanirim rahim kisaligim da bundan oldu. İnsallah iyilesiriz canim

Çok çok geçmiş olsun cnm.ilaçları iç cnm keşke baştan verselerdi.inş çabucak iyilesirsin

tünaydın kızlar, tüm mesajları okudum. bu sefer vaktim vardı. herkes içini dökmüş oh iyi yapmışsınız. şöyle bakınca hemen herkesin bir sıkıntısı oluyor illa ki. Rabbim içinizi ferahlatsın hepinizin inşaAllah.

ben 24 paket koli şeklinde aldım . 130 dan 90 küsüre düşüyor. 3 koli aldım valla köşede dursun . çok kullanılcak birşey çünkü.

ben de sleepy in yenidoğan ıslak havlusunu aldım 24 paket 90 tl civarı. inşallah memnun kalırım yıldızlar listesinde idi.

off var ya böyle okuyunca aklıma geliyor benim de. normalde düşünmüyorum artık onları ama birileri de bunları yaşayınca delleniyorum.

en son ağustos ta gittik eşimin memlekete. üstelik bu sefer yeğenimi de aldım. kızım kocam ben yeğenim ve hamileyim. 6 saatlik yoldan geldik. düğüne gitmek için hazırlanmışlar, evde yemek yok. zaten ne zaman oldu ki? yumurta kırarsın olmazsa dedi. aha dedim tamam tuğba, 1 hafta nasıl dayanacaksın dakika 1 gol 1. sağol anne dedim. sonra görümcem geldi eşiyle işten çıkmışlar. evde yemek yok. tabii 2 çocuk da onda var. enişte hemen gitti pide yaptırdı. ben 4 yıldır artık karışmıyorum. eve geliyoruz bomboş. yoldan gelip alışverişe gidiyorduk eşimle. kızım da o zaman küçük yemekleri farklı oluyor. ona öyle her gün makarna yediremem sonuçta. düşüncesizler. oğlum da şunu sever yapayım torunuma bir çikolata alayım falan yok ne gezer. hala da aynılar. artık umursamıyorum. dışarıda yemek yiyoruz. k.validem bana soruyor ne yapacağız diye. bana ne soruyorsun ben mi ev sahibiyim. ben onlar gelince çeşit çeşit yapıyorum da, k peder burun kıvırıyor neymiş efendim onları pek sevmezmiş onların evinde pişmezmiş. hayatları boyunca yedikleri tek şey tarhana, bulgur pilavı kuru fas nohut. olmadığından değil bilmediklerinden tembelliklerinden böyleler.
Hamilelikle Hemorit i başlayan var mı?

benim canım 3 gün önce başladı...ilk gebeliğimde de 7,5 aylıkken başlamıştı. doktor normal olduğunu söyledi geçici bir süreç .ama benim 2 yıl ara ara devam etmişti... sonrasında da hiç olmadı.

benim kaşıntı sadece sütyen çıkardıktan sonra oluyor. 8-9 saat haliyle sıkıyor terliyorum duş alınca geçiyor ama bazen gece uykumdan uyandırıyor. ama kızarıklık yok ben de.

bizimkiler de 15 yıldır söz de boşanacak. hala bekliyorlar. en son konuşmam da artık son noktadaydım. babam istiyor, annem istemiyor. sevdiğinden değil ama elalem ne der diye.

birbiriyle anlaşamayan iki insan. 15 yıldır ayrı şehirdeler. sadece doğum ölüm hastalıktır bir araya gelirler. sanarsın ki mutlu çift, annem çok güzel rol yapar. kimseye belli etmemeye çalışır. ah olan canım babacığıma oluyor.

ben diyorum, erkek olsam annemi çekmem o derece geçimsiz. hükmeden, herşeyi kendi bilen, ağzından çıkan lafın nereye gideceğini bilmeyen biridir. bahaneleri eskiden bizdik, şimdi de bu yaştan sonra elalem ne der oldu.

canım benim Allah şifa versin babacığına. benzer şeyleri yaşamışız. babam da eylül den beri hastanedeydi. 2 ay yoğun bakım + 1 ay servis derken taburcu oldu şimdi evde çok şükür yine ufak sıkıntılar var ama Rabbime binlerce şükür. babam da çok kilo verdi ama üzülme toparlanıyorlar sonrasında...ben de 3 ay ağladım ağladım artık perişan oldum. hamileliğimi bile söyleyemedim kimselere. çok sonra öğrendi herkes. dediler ki en çok duayı sen et, hep okudum. Rabbim kabul etti çok şükür.

geçmiş olsun canım...kız hala kreşe gidiyor mu peki? bence kreşten almalısın gidiyorsa.
annen için de yani ne diyeyim. benim annem de öyledir önce kendini düşünür sağolsun. kocam laf eder dediği dedesi torunu ya. el çoçuğu mu da bu öyle demiş kusura bakma ama ayıp etmiş. keşke cevabını verseydin.

aman canım Allah korusun deme öyle. 32. haftadan sonra bel sırt ağrısı çok normal. olabildiğince uzanın ani hareketler yapmayın kızlar. giyinirken eğilirken dikkat edin. artık ağırlaştık normal bu süreç.

canım çok geçmiş olsun... nasıl olurda tahlil yapmadan seni gönderirler üstelik hamilesin risk 2 kat. antibiyotik fayda eder üzülme hiç. ilaçlarını kullan. c vitamini al ama greyfurt sakın yeme. antibiyotik alınırken greyfurt yasak. portakal kivi tüket. tavuk suyuna kemik suyuna çorba yap. ailen yanında mı ? birileri de seninle kalsa iyi olurdu.

Ay bugün itibariyle 32 ye girdim.sunun şurası nda en fazla 5 veya 6 haftam var sanki.kurbanlik koyun gibi bekliyorum
Canım niye üzüyorsun kendini Allah'ın izniyle sorunsuz bir doğum gecireceksin ben inanıyorum. Hem inan bana herşey yolunda giden gebelerin bile son anda nasıl bir doğum geçireceği belli değil. Hepimiz bekliyoruz sadece başımıza ne gelecek bilmeden Allah'a dua ediyoruz. Rabbim bir avazda kurtarsın cumlemizi

Gerçekten her şey nasip kısmet bende hastanede yatmaktan ve ses arda amcamı babaannemi kaybettiğim için ölüm korkusu başladı bir de destek almak istiyorum fakat hastanede psikiyatr yok en iyisi dua edip Allah’a bırakmak canım

Haklisin cnm.ama inan insanın elinde olmuyor inan hangi dr gidecegimi bilmemek beni çok uzuyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.inş.

Karni son ayda cikan bile var.hic mantikli gelmedi bana.hic takilma canim ona

Öyle canım haklısın

Benimde çok ağrıyor canım. Geceleri bacaklarım da ağırlaşıyor

Çoooook geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum
Öksürük iyi değil rahim için. Öksürüğüm vardı akşamları sıcak çorba içiyordum ve limonlu ballı çay günde 2 adet. Her boğazım gıcıklandığında gidip iki kaşık bal yedim. Ve geceleri yattığım yetin hemen baş ucuna ortadan ikiye bölünmüş bir soğan koydum içinedr karanfil batırdım. 2 gün bile sürmedi öksürüğüm kesildi canım.

Ay bugün itibariyle 32 ye girdim.sunun şurası nda en fazla 5 veya 6 haftam var sanki.kurbanlik koyun gibi bekliyorum

Öyle deme kuzu. Yavruna kavuşacaksın ve herşey çok güzel geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…