tünaydın kızlar, tüm mesajları okudum. bu sefer vaktim vardı. herkes içini dökmüş oh iyi yapmışsınız. şöyle bakınca hemen herkesin bir sıkıntısı oluyor illa ki. Rabbim içinizi ferahlatsın hepinizin inşaAllah.
ben de sleepy in yenidoğan ıslak havlusunu aldım 24 paket 90 tl civarı. inşallah memnun kalırım yıldızlar listesinde idi.
off var ya böyle okuyunca aklıma geliyor benim de. normalde düşünmüyorum artık onları ama birileri de bunları yaşayınca delleniyorum.
en son ağustos ta gittik eşimin memlekete. üstelik bu sefer yeğenimi de aldım. kızım kocam ben yeğenim ve hamileyim. 6 saatlik yoldan geldik. düğüne gitmek için hazırlanmışlar, evde yemek yok. zaten ne zaman oldu ki? yumurta kırarsın olmazsa dedi. aha dedim tamam tuğba, 1 hafta nasıl dayanacaksın dakika 1 gol 1. sağol anne dedim. sonra görümcem geldi eşiyle işten çıkmışlar. evde yemek yok. tabii 2 çocuk da onda var. enişte hemen gitti pide yaptırdı. ben 4 yıldır artık karışmıyorum. eve geliyoruz bomboş. yoldan gelip alışverişe gidiyorduk eşimle. kızım da o zaman küçük yemekleri farklı oluyor. ona öyle her gün makarna yediremem sonuçta. düşüncesizler. oğlum da şunu sever yapayım torunuma bir çikolata alayım falan yok ne gezer. hala da aynılar. artık umursamıyorum. dışarıda yemek yiyoruz. k.validem bana soruyor ne yapacağız diye. bana ne soruyorsun ben mi ev sahibiyim. ben onlar gelince çeşit çeşit yapıyorum da, k peder burun kıvırıyor neymiş efendim onları pek sevmezmiş onların evinde pişmezmiş. hayatları boyunca yedikleri tek şey tarhana, bulgur pilavı kuru fas nohut. olmadığından değil bilmediklerinden tembelliklerinden böyleler.
benim canım 3 gün önce başladı...ilk gebeliğimde de 7,5 aylıkken başlamıştı. doktor normal olduğunu söyledi geçici bir süreç .ama benim 2 yıl ara ara devam etmişti... sonrasında da hiç olmadı.
benim kaşıntı sadece sütyen çıkardıktan sonra oluyor. 8-9 saat haliyle sıkıyor terliyorum duş alınca geçiyor ama bazen gece uykumdan uyandırıyor. ama kızarıklık yok ben de.
bizimkiler de 15 yıldır söz de boşanacak. hala bekliyorlar. en son konuşmam da artık son noktadaydım. babam istiyor, annem istemiyor. sevdiğinden değil ama elalem ne der diye.
birbiriyle anlaşamayan iki insan. 15 yıldır ayrı şehirdeler. sadece doğum ölüm hastalıktır bir araya gelirler. sanarsın ki mutlu çift, annem çok güzel rol yapar. kimseye belli etmemeye çalışır. ah olan canım babacığıma oluyor.
ben diyorum, erkek olsam annemi çekmem o derece geçimsiz. hükmeden, herşeyi kendi bilen, ağzından çıkan lafın nereye gideceğini bilmeyen biridir. bahaneleri eskiden bizdik, şimdi de bu yaştan sonra elalem ne der oldu.
canım benim Allah şifa versin babacığına. benzer şeyleri yaşamışız. babam da eylül den beri hastanedeydi. 2 ay yoğun bakım + 1 ay servis derken taburcu oldu şimdi evde çok şükür yine ufak sıkıntılar var ama Rabbime binlerce şükür. babam da çok kilo verdi ama üzülme toparlanıyorlar sonrasında...ben de 3 ay ağladım ağladım artık perişan oldum. hamileliğimi bile söyleyemedim kimselere. çok sonra öğrendi herkes. dediler ki en çok duayı sen et, hep okudum. Rabbim kabul etti çok şükür.
geçmiş olsun canım...kız hala kreşe gidiyor mu peki? bence kreşten almalısın gidiyorsa.
annen için de yani ne diyeyim. benim annem de öyledir önce kendini düşünür sağolsun. kocam laf eder dediği dedesi torunu ya. el çoçuğu mu da bu öyle demiş kusura bakma ama ayıp etmiş. keşke cevabını verseydin.
aman canım Allah korusun deme öyle. 32. haftadan sonra bel sırt ağrısı çok normal. olabildiğince uzanın ani hareketler yapmayın kızlar. giyinirken eğilirken dikkat edin. artık ağırlaştık normal bu süreç.
canım çok geçmiş olsun... nasıl olurda tahlil yapmadan seni gönderirler üstelik hamilesin risk 2 kat. antibiyotik fayda eder üzülme hiç. ilaçlarını kullan. c vitamini al ama greyfurt sakın yeme. antibiyotik alınırken greyfurt yasak. portakal kivi tüket. tavuk suyuna kemik suyuna çorba yap. ailen yanında mı ? birileri de seninle kalsa iyi olurdu.
Evet az kaldı kuzum bende 32+5 oldum bugün. Sezeryan olacağımız için 5-6 haftamız kaldı. Ayrı bir korku heyecan var. 3 farklı doktora gidiyordum.Doktora ve hastaneye bile karar veremedik daha. O bile belirsiz. Temizlik yapılacak; beşik alınmadı.Ay bugün itibariyle 32 ye girdim.sunun şurası nda en fazla 5 veya 6 haftam var sanki.kurbanlik koyun gibi bekliyorum
Ben de 30 a girmiş bulunuyorum son düzlükteyiz:) hem korku var hem de sabırsızlık artık meleğime kavuşmak istiyorum sağlıcaklaAy bugün itibariyle 32 ye girdim.sunun şurası nda en fazla 5 veya 6 haftam var sanki.kurbanlik koyun gibi bekliyorum
Cnm bende hiç hazır hissetmiyorum kendimi daha alacağım çok şey var gerçi hastane çıkışı kaldı bir tane battaniye 2 veya 3 tane 2 li takım alacam ben 3 aya kadar olandan aldım beşiği m var hatta şimdi makineye attım yıkanıyor.bebe arabasi kaldı oda sonrada alınır ama ev berbat.rahimi alınacağını söyledi bir dr sonra aynı hastanede bir daha gittim başka dr.o çıkmaya başlamış dedi ama hiç inandırıcı gelmedi nedense o dr Prof ama geçmişi çok iyi değil. Geçen haftada biliyorsunuz medicalparka deli bir dr denk geldim ama açıkladı tamamen ultrasyonda tamamen kapatmış dedi yukari cikmaz dedi şimdi perşembe günü rahmini alırım diyen dr la randevum var cumada yukarı çıkmaya başlamış diyen le perşembe günü bir gidim hala aynısını söylerse artık bakacam.rahmini alırım diyen dr da iyi diyorlar dOct. Ama bana direk amelita sırasında ne olur ne olmaz demiyor direk seni riske atmam alırım dediği için korkuyorum.ay çok uzun oldu cnm.benim derdimde masallah.Evet az kaldı kuzum bende 32+5 oldum bugün. Sezeryan olacağımız için 5-6 haftamız kaldı. Ayrı bir korku heyecan var. 3 farklı doktora gidiyordum.Doktora ve hastaneye bile karar veremedik daha. O bile belirsiz. Temizlik yapılacak; beşik alınmadı.
Hiç hazır hissetmiyorum kendimi. Salıverdim bu aralar.
Senin rahmin alınacağı kesinleşti mi canım? Bana da öyle demişti devlet hastanesindeki bir doktor, hayatı tehlikem olduğunu, rahmimin alınacağını, heran kanama olabileceğini vs söylemişti.
Çok üzülüp ağlamıştım.
Şuan ki kontrolünde olduğum doktorum hiç öyle bir durumum olmadığını söyledi hatta kızdı bile.
Zaten tek tesellim bebeğim cnm.ameliyatımin çok zor olacağını rahmim in alınacağını bilerek beklemek çok zor.birde yatıyorum sürekli inş bu günlerde geçer.
Canım niye üzüyorsun kendini Allah'ın izniyle sorunsuz bir doğum gecireceksin ben inanıyorum. Hem inan bana herşey yolunda giden gebelerin bile son anda nasıl bir doğum geçireceği belli değil. Hepimiz bekliyoruz sadece başımıza ne gelecek bilmeden Allah'a dua ediyoruz. Rabbim bir avazda kurtarsın cumlemizi
Çok güzel...Kizlar kizima aldim bugun. İnsallah saglikla kullanmayi nasip eder ❤
Senin ve bebeğin sağlığı çok önemli tabi.ama yinede adı üstünde normal doğum direk sezeryana alanlara kızıyorum kolaylarina geliyor gün verip hop hemen aliveriyorlar.ama normal doğumda gece mi gündüzüm ne zaman geleceği belli olmuyor o yüzden zor gelior onlara.yapabiliyorsan normal doğum. En guzeliİyi haftalar herkese
Ben malum 2 doktora gidiyorum biri tüp bebek yaptığım hastane diğeri de doğum yapmayı düşündüğüm hastane. Geçen gittiğimde tüp yaptırdığım hastane olurda burada doğum düşünürsen biz direkt sezeryan yapıyoruz değerli bebek bunlar dedi. Normal doğum yapabilir misin tabiki de yaparsın ama olmazsa sakın zorlama ve sezeyana geç bazıları illa normal doğurucam diye tutturuyor hem kendi hayatını hem bebeğin hayatını riske atıyor dedi.Herşey yolunda giderse ben normal düşünüyodumdoğum yapmayı düşündüğüm hastanedeki doktorumda sende ve bebekte bi sorun olmazsa korkmuyorsan da normal doğum yapabilirsin demişti.
Yaaa bayıldım internet ten alabikirmmiyim bundanKizlar kizima aldim bugun. İnsallah saglikla kullanmayi nasip eder ❤
Canım doktor gerçekten çok önemli; iyice araştır ve gittiğinde açıkça aklına takılan herşeyi sor doktorlara. Forumda plesenta previa konusu var.Cnm bende hiç hazır hissetmiyorum kendimi daha alacağım çok şey var gerçi hastane çıkışı kaldı bir tane battaniye 2 veya 3 tane 2 li takım alacam ben 3 aya kadar olandan aldım beşiği m var hatta şimdi makineye attım yıkanıyor.bebe arabasi kaldı oda sonrada alınır ama ev berbat.rahimi alınacağını söyledi bir dr sonra aynı hastanede bir daha gittim başka dr.o çıkmaya başlamış dedi ama hiç inandırıcı gelmedi nedense o dr Prof ama geçmişi çok iyi değil. Geçen haftada biliyorsunuz medicalparka deli bir dr denk geldim ama açıkladı tamamen ultrasyonda tamamen kapatmış dedi yukari cikmaz dedi şimdi perşembe günü rahmini alırım diyen dr la randevum var cumada yukarı çıkmaya başlamış diyen le perşembe günü bir gidim hala aynısını söylerse artık bakacam.rahmini alırım diyen dr da iyi diyorlar dOct. Ama bana direk amelita sırasında ne olur ne olmaz demiyor direk seni riske atmam alırım dediği için korkuyorum.ay çok uzun oldu cnm.benim derdimde masallah.
Yaaa bayıldım internet ten alabikirmmiyim bundan
Ayyy çok tatlı,Kizlar kizima aldim bugun. İnsallah saglikla kullanmayi nasip eder ❤
Yaaaa Duru’lar aşırı tatlı oluyorCanim begenmene cok sevindim ❤ Evimin yakininda afacan bebe vardi ben ordan aldim geldim. Nette var mi bilmiyorum ama benzerleri mutlaka vardir. Kizlar birde kizimin ismini duru koyacagiz Allah nasip ederse. Youtube da baktim duru diye ninni yapmislar cok hos ya icim bi tuhaf oldu❤
Basin sağolsun canım, sen bebeğine odaklan o doğunca alıp evine gideceksin herşeye sil baştan başlarsin hep güzel günlerin geleceğini hayal etGerçekten her şey nasip kısmet bende hastanede yatmaktan ve ses arda amcamı babaannemi kaybettiğim için ölüm korkusu başladı bir de destek almak istiyorum fakat hastanede psikiyatr yok en iyisi dua edip Allah’a bırakmak canım
Kizlar kizima aldim bugun. İnsallah saglikla kullanmayi nasip eder ❤
Çok güzel güle güle giyinsinKizlar kizima aldim bugun. İnsallah saglikla kullanmayi nasip eder ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?