2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Benim annemin yaşı bayağı fazla. Farklı şehirlerdeyiz. Ama saat kaçta varacak olursak olalım mutlaka iki üç çeşit yemeğini hazır eder kadıncağız. Canım annem
Ama kaynanama daha da uzak bir şehirdeyiz. Anamın da yarı yaşında üstelik. Biz geleceğimiz zaman kırıp dizimi evde oturayım en azından bir çorba yapayım demez. Varmamıza yarım saat bir saat kala açsanız makarna suyu koyim der sağ olsun
Laf sokup utandırmak lzım aslında yoldan gelen misafire hiç yemek hazırlanmaz mı

Ay bugün itibariyle 32 ye girdim.sunun şurası nda en fazla 5 veya 6 haftam var sanki.kurbanlik koyun gibi bekliyorum
Evet az kaldı kuzum bende 32+5 oldum bugün. Sezeryan olacağımız için 5-6 haftamız kaldı. Ayrı bir korku heyecan var. 3 farklı doktora gidiyordum.Doktora ve hastaneye bile karar veremedik daha. O bile belirsiz. Temizlik yapılacak; beşik alınmadı.
Hiç hazır hissetmiyorum kendimi. Salıverdim bu aralar.
Senin rahmin alınacağı kesinleşti mi canım? Bana da öyle demişti devlet hastanesindeki bir doktor, hayatı tehlikem olduğunu, rahmimin alınacağını, heran kanama olabileceğini vs söylemişti.
Çok üzülüp ağlamıştım.
Şuan ki kontrolünde olduğum doktorum hiç öyle bir durumum olmadığını söyledi hatta kızdı bile.

Cnm bende hiç hazır hissetmiyorum kendimi daha alacağım çok şey var gerçi hastane çıkışı kaldı bir tane battaniye 2 veya 3 tane 2 li takım alacam ben 3 aya kadar olandan aldım beşiği m var hatta şimdi makineye attım yıkanıyor.bebe arabasi kaldı oda sonrada alınır ama ev berbat.rahimi alınacağını söyledi bir dr sonra aynı hastanede bir daha gittim başka dr.o çıkmaya başlamış dedi ama hiç inandırıcı gelmedi nedense o dr Prof ama geçmişi çok iyi değil. Geçen haftada biliyorsunuz medicalparka deli bir dr denk geldim ama açıkladı tamamen ultrasyonda tamamen kapatmış dedi yukari cikmaz dedi şimdi perşembe günü rahmini alırım diyen dr la randevum var cumada yukarı çıkmaya başlamış diyen le perşembe günü bir gidim hala aynısını söylerse artık bakacam.rahmini alırım diyen dr da iyi diyorlar dOct. Ama bana direk amelita sırasında ne olur ne olmaz demiyor direk seni riske atmam alırım dediği için korkuyorum.ay çok uzun oldu cnm.benim derdimde masallah.

İyi haftalar herkese
Ben malum 2 doktora gidiyorum biri tüp bebek yaptığım hastane diğeri de doğum yapmayı düşündüğüm hastane. Geçen gittiğimde tüp yaptırdığım hastane olurda burada doğum düşünürsen biz direkt sezeryan yapıyoruz değerli bebek bunlar dedi. Normal doğum yapabilir misin tabiki de yaparsın ama olmazsa sakın zorlama ve sezeyana geç bazıları illa normal doğurucam diye tutturuyor hem kendi hayatını hem bebeğin hayatını riske atıyor dedi.Herşey yolunda giderse ben normal düşünüyodum doğum yapmayı düşündüğüm hastanedeki doktorumda sende ve bebekte bi sorun olmazsa korkmuyorsan da normal doğum yapabilirsin demişti.

Zaten tek tesellim bebeğim cnm.ameliyatımin çok zor olacağını rahmim in alınacağını bilerek beklemek çok zor.birde yatıyorum sürekli inş bu günlerde geçer.

Allahın izniyle herşey yolunda gidecek inşallah. Rabbim bilir her şeyi.

öyle tabii canım son dakikaya kadar ne olacağını hiçbirimiz bilmiyoruz. Amin canım

melekci Canim bu kadar stres bebegine de plasentaya da iyi degil. Biraz kafani dagit. Adam gibi bir doktor rahmini alicam demez ben kac doktora gittim acmadan yapisip yapismadigini bilemeyiz dediler. O doktorun dediklerini umursama. İnan bende cok korkuyorum ama dusunmemeye calisiyorum Allahim saglikli cocuklar nasip etsin hepimize. Sagliksiz olup rahmimizi almayacaklarsa ne anladim ben o isten. Saglikli olsun gerisi Allah kerim. Oyle dusun icini ferahlat

Senin ve bebeğin sağlığı çok önemli tabi.ama yinede adı üstünde normal doğum direk sezeryana alanlara kızıyorum kolaylarina geliyor gün verip hop hemen aliveriyorlar.ama normal doğumda gece mi gündüzüm ne zaman geleceği belli olmuyor o yüzden zor gelior onlara.yapabiliyorsan normal doğum. En guzeli

Canım doktor gerçekten çok önemli; iyice araştır ve gittiğinde açıkça aklına takılan herşeyi sor doktorlara. Forumda plesenta previa konusu var.
Ben geçenlerde üşenmedim baya bir okudum yazılanları. O kadar kişinin içinde rahmi alınan 2 kişi vardı sadece.
Onların da önceden kanamaları varmış ve oldukça riskliymiş.
Doktorum da bana çok nadir alınıyor, hatta ben meslek hayatım boyunca hiç denk gelmedim demişti.
Korkma dur bakalım. Sen iyi düşün iyi olsun. Önemli olan bebeğinin ve senin sağlığın.. Hem hiçbirimizin garantisi yok kuzum, ne olacağı belli mi olur.

Yaaa bayıldım internet ten alabikirmmiyim bundan

Canim begenmene cok sevindim ❤ Evimin yakininda afacan bebe vardi ben ordan aldim geldim. Nette var mi bilmiyorum ama benzerleri mutlaka vardir. Kizlar birde kizimin ismini duru koyacagiz Allah nasip ederse. Youtube da baktim duru diye ninni yapmislar cok hos ya icim bi tuhaf oldu❤

Yaaaa Duru’lar aşırı tatlı oluyor

Basin sağolsun canım, sen bebeğine odaklan o doğunca alıp evine gideceksin herşeye sil baştan başlarsin hep güzel günlerin geleceğini hayal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…