2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
ya ben böyle kaynanalari inanki ilk sizlerden duydum .Burada bir çok kisi ayni seyden bahsediyor hayrete düşüyorum.
Hastadır yada cok yaslidir o zaman amenna birsey diyemezsin .Ama normalse yani kalkar az yada cok birsey hazırlarsın. Corbasi pilavi salatasi falan olur. Yoldan gelen misafire böyle yapmak hakaret gibi.
Benimki de birsey pek beceremez ama yapmaya çalışır yazik ya .
Biz misafirperverligiyle ünlü insanlariz hele hele fedakar anneleriyle ön plana cikan bi milletiz .Son yillarda ne olmus anlamak mümkün degil :) Ne oluyor bu büyükannelere ?

Keşke olmasa daha iyi yok deriz diyorum ya canım hepimizin yaşadıkları aynı ama kişiler farklı Allah görüyor sorumsuz insanlardan nefret ediyorum tahammülüm hiç yok

Kızlar oğlumla bu haftaki yaptığımız kurabiyeyi paylasiyim dedim.insallah sizde kuzucuklarinizi böyle büyütüp mutfakta vakit geçirirsiniz.belim ağrıdı çok fazla benim gelin şanslı valla şimdiden egitiyorum oğlumu.her konuda

Eklentiler

• IMG_20190211_143028236.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20190211_141505954.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 74
Canım her previa da rahim alinmiyorki. Plesenta accreta diye bı durum var plesenta dokusu rahimin çok derinine işliyor ve ayırmak çok zor oluyor o durumlarda alınıyor rahim. Tamam bu previa karda sık görünen bişey fakat hepsinde olacak diye bı şart yok. İçini ferah tut. Senin durumun çok riskli kötü olsa bugüne kadar çok şikayetin kanaman olurdu.

Cnm bende bunu anlatamadım dr.bende çok araştırdım Rahimi alınan 100 kişiden 1 kişi ve kime sorsam drlar i rahimi acmadan bilemiyoruz diyormus benimki direk seni riske atmam alırım dedi perşembe günü bellli olur artık Hrseyi soracam bagirirsada bağırsin akreata en kötüsü evet cnm.artık araştırmaktan herseyi bilmekte iyi değil. Ama yapisik olsa söylerler di bana direk totalis diyip gonderiyorlar rahime yapisikmi kaç cm var söylemiyor lar bakalım hakkımızda hayırlısı çok sukur Rabbim e kanamam olmadi ve oğluşum hiç durmuyor masallah hep hareketli

Canim senin ilki sezeryan miydi ?
Bana direk sorduklari ilk soru seseryan dogumun yada rahim operasyonun var mi oldu.

Canim senin ilki sezeryan miydi ?
Bana direk sorduklari ilk soru seseryan dogumun yada rahim operasyonun var mi oldu.
Cnm ilk gebeliğim sonlandirildi önce normal dogurdum sonra 1 saat kürtaj da kaldım bağıra bağıra .tip fakültesinde yaptılar o yüzden oraya gitmeyi hiç istemior um ama yol orasi gözüküyor yine.kızım sezeryan tabi ki buda sezeryan aslında geçmişinde sezeryan kürtaj rahim.ameliyati olanlarda oluyormus sana niye denk geldi acaba

Evet canım normalde anne profili fedakar olur ben de böyle şeylere maruz kalınca çok şaşırıyorum çünkü annem ne kadar hasta da olsa mutlaka önce çocuklarını düşünür ama bazılarımıza rahatına düşkün kv ler denk gelmiş malesef Allahtan kendi adıma söyliyim çoook uzak şehirlerdeyiz de sürekli maruz kalmıyorum bu davranışlara

Maşallah oğluşun da çok yakışıklıymış yan profilden bile:) inşallah biz de sağlıcakla büyütüp mutfakta birlikte takılabiliriz:)

Maşallah oğluşun da çok yakışıklıymış yan profilden bile:) inşallah biz de sağlıcakla büyütüp mutfakta birlikte takılabiliriz:)
Büyütursun cnm inan anlamıyorsun bakmışsın ikinci olmuş zaman su gibi akıp geciyor.sagol teyzesi aynanın karşısından çıkmıyor sıpa.sevdigi bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…