2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sana şöyle soyliyim sen tahmin et durumu canım :) biz sözlüydük eşim askerdeydi iki günlüğüne ailesinin yanına gidebildi. Normal şartlarda benim annem oğlunu bal kaymakla besler .. ben aradım eşim yemek yapıyordu evde tadilat varmış ustalara hazırlık yapıyordu annem oturuyor dedi.. iki gün evi toparladı askere döndü

Canim gecmis olsun. Belki seninde kurtaj etkili olmustur. Benim de ilk gebeligim oldugunu soyledigimde herkes sasiriyor ilk gebelikte olma ihtimali cok azmis ama iste geldi beni buldu. Bende yumurta toplamada rahim islem gordu birde ustune toplanamayan yumurtalar su topladi hastanede yattim acaba o mu etken oldu diyorum. Zaten 6 haftadan sonra bir ay pladentamda kanama oldu belki de bu etken oldu hic bilmiyorum. İnsallah saglikli dogumlar yapariz ve burda rahmimiz alinmadan saglikla atlattik diye yazariz. Riskli gebelik dr bana 36-37 de aliriz dedi. Sure de kisaliyor insani bir telas aliyor. Bakalim artik hayirlisi ne yazildiysa onu yasayacagiz

Selam kızlar çocuğu kreşe gidenler hangi şehirlerde, aylık ücret ne kadar ödüyorsunuZ ?

Evet cnm tüp bebekte de oluyor demekki bir kaç yerde okidum bende Allahım yavrularimizi sağlıklı bir şekilde almayi nasip etsin inş.

:) ay bu daha acayipmis . Peki kocasi yok mu ?Birsey demiyor mu hanim kalk bi yemek yap falan diye

Kızlar kızım kaç gündür pizza istiyordu bede malum yatıyorum yemeğimde yok pizza şöylim aksama diyorum ama zararlı olduğunu biliyorum benim yememem gerekiyor çünkü ama bilemedim Canım da çekmiyor değil. Ne yapsam acaba

Selam kızlar çocuğu kreşe gidenler hangi şehirlerde, aylık ücret ne kadar ödüyorsunuZ ?

canım ben ilçedeyim. geçen yıl tam gün özel kreşe gönderdim 650 tl idi. servis hariç tabi. bu sene 700 tl yapmışlar. kahvaltı- öğlen- ikindi yemeği dahildi...ama bu şartlarda il de olsaydım en az 1000 tl olurdu.

tabii ki yeeeeee doğumdan sonra belki fırsatın olmayacak.

Sana niye yasak canım ?
Ben yiyorum ama vejeteryan pizza oluyor :) salam sucuk falan varsa onları çıkarttırıyorum malzemelerden

Neden zararlı olsun yiyebilirsin. Pişmiş herşey yenir

Cnm sucuk salam felan oluyorya ondan yasak dedim.onlarsizda pizzanin tadı olmaz ya...

evet normalde salam sosis yasak, ama sen köfteli etli kuşbaşılı da yiyebilirsin biber mantar domatesli. çünkü ben de sevmem salam sosis gerçi ben pizza yemem

Sana niye yasak canım ?
Ben yiyorum ama vejeteryan pizza oluyor :) salam sucuk falan varsa onları çıkarttırıyorum malzemelerden
Doktor bana yeme dedi canım riske girmiyorum o yüzden. Özellikle sosisin piştiğine asla ikna olmuyorum
Ne kadar pişerse pişsin paketli ürün kullandıkları için yeme dedi bana sanırım melekci

Kızlar lohusa takımı ve pijama almayan arkadaşlar hepsi buradada Pierre Cardin takımlarında indirim var.bakin kaçırmayın bence ben almadan kesin alırdım.

Ah cnm bende baktim simdi cok uzuldum. Cok guzel gecelik pijamalar var ben daha pahaliya almistim halbuki burdakiler daha guzel ve ucuzmus of of

Masallah canim nerdeyse 33 haftalik olmussun.baya yaklastin doguma.ben daha yarin 29 olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…