- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Sağol cnm.O parmaklar tam yemelik annesi çok tatli masallah
Sana şöyle soyliyim sen tahmin et durumu canım :) biz sözlüydük eşim askerdeydi iki günlüğüne ailesinin yanına gidebildi. Normal şartlarda benim annem oğlunu bal kaymakla besler .. ben aradım eşim yemek yapıyordu evde tadilat varmış ustalara hazırlık yapıyordu annem oturuyor dedi.. iki gün evi toparladı askere döndüya ben böyle kaynanalari inanki ilk sizlerden duydum .Burada bir çok kisi ayni seyden bahsediyor hayrete düşüyorum.
Hastadır yada cok yaslidir o zaman amenna birsey diyemezsin .Ama normalse yani kalkar az yada cok birsey hazırlarsın. Corbasi pilavi salatasi falan olur. Yoldan gelen misafire böyle yapmak hakaret gibi.
Benimki de birsey pek beceremez ama yapmaya çalışır yazik ya .
Biz misafirperverligiyle ünlü insanlariz hele hele fedakar anneleriyle ön plana cikan bi milletiz .Son yillarda ne olmus anlamak mümkün degil :) Ne oluyor bu büyükannelere ?
Cnm ilk gebeliğim sonlandirildi önce normal dogurdum sonra 1 saat kürtaj da kaldım bağıra bağıra .tip fakültesinde yaptılar o yüzden oraya gitmeyi hiç istemior um ama yol orasi gözüküyor yine.kızım sezeryan tabi ki buda sezeryan aslında geçmişinde sezeryan kürtaj rahim.ameliyati olanlarda oluyormus sana niye denk geldi acaba
Evet cnm tüp bebekte de oluyor demekki bir kaç yerde okidum bende Allahım yavrularimizi sağlıklı bir şekilde almayi nasip etsin inş.Canim gecmis olsun. Belki seninde kurtaj etkili olmustur. Benim de ilk gebeligim oldugunu soyledigimde herkes sasiriyor ilk gebelikte olma ihtimali cok azmis ama iste geldi beni buldu. Bende yumurta toplamada rahim islem gordu birde ustune toplanamayan yumurtalar su topladi hastanede yattim acaba o mu etken oldu diyorum. Zaten 6 haftadan sonra bir ay pladentamda kanama oldu belki de bu etken oldu hic bilmiyorum. İnsallah saglikli dogumlar yapariz ve burda rahmimiz alinmadan saglikla atlattik diye yazariz. Riskli gebelik dr bana 36-37 de aliriz dedi. Sure de kisaliyor insani bir telas aliyor. Bakalim artik hayirlisi ne yazildiysa onu yasayacagiz
:) ay bu daha acayipmis . Peki kocasi yok mu ?Birsey demiyor mu hanim kalk bi yemek yap falan diyeSana şöyle soyliyim sen tahmin et durumu canım :) biz sözlüydük eşim askerdeydi iki günlüğüne ailesinin yanına gidebildi. Normal şartlarda benim annem oğlunu bal kaymakla besler .. ben aradım eşim yemek yapıyordu evde tadilat varmış ustalara hazırlık yapıyordu annem oturuyor dedi.. iki gün evi toparladı askere döndü
Selam kızlar çocuğu kreşe gidenler hangi şehirlerde, aylık ücret ne kadar ödüyorsunuZ ?
Kızlar kızım kaç gündür pizza istiyordu bede malum yatıyorum yemeğimde yok pizza şöylim aksama diyorum ama zararlı olduğunu biliyorum benim yememem gerekiyor çünkü ama bilemedim Canım da çekmiyor değil. Ne yapsam acaba
Cnm samsundayim kreş ama ben anaokulu yerine gönderiyorum sabah 9 akşam 4 sabah öğlen yemeği var 3 dede sürpriz var kek meyve kuruyemiş felan 350 veriyorumSelam kızlar çocuğu kreşe gidenler hangi şehirlerde, aylık ücret ne kadar ödüyorsunuZ ?
Sana niye yasak canım ?Kızlar kızım kaç gündür pizza istiyordu bede malum yatıyorum yemeğimde yok pizza şöylim aksama diyorum ama zararlı olduğunu biliyorum benim yememem gerekiyor çünkü ama bilemedim Canım da çekmiyor değil. Ne yapsam acaba
Kızlar kızım kaç gündür pizza istiyordu bede malum yatıyorum yemeğimde yok pizza şöylim aksama diyorum ama zararlı olduğunu biliyorum benim yememem gerekiyor çünkü ama bilemedim Canım da çekmiyor değil. Ne yapsam acaba
Cnm sucuk salam felan oluyorya ondan yasak dedim.onlarsizda pizzanin tadı olmaz ya...Sana niye yasak canım ?
Ben yiyorum ama vejeteryan pizza oluyor :) salam sucuk falan varsa onları çıkarttırıyorum malzemelerden
Yiyecem cnm kafama koydum vallaNeden zararlı olsun yiyebilirsin. Pişmiş herşey yenir
Zamanında çok söylemiş kâr etmemiş öyle diyorlar.. artık o da pes etmiş durumu kabullenmişler canim:) ay bu daha acayipmis . Peki kocasi yok mu ?Birsey demiyor mu hanim kalk bi yemek yap falan diye
Cnm sucuk salam felan oluyorya ondan yasak dedim.onlarsizda pizzanin tadı olmaz ya...
Doktor bana yeme dedi canım riske girmiyorum o yüzden. Özellikle sosisin piştiğine asla ikna olmuyorumSana niye yasak canım ?
Ben yiyorum ama vejeteryan pizza oluyor :) salam sucuk falan varsa onları çıkarttırıyorum malzemelerden
Kızlar lohusa takımı ve pijama almayan arkadaşlar hepsi buradada Pierre Cardin takımlarında indirim var.bakin kaçırmayın bence ben almadan kesin alırdım.
Masallah canim nerdeyse 33 haftalik olmussun.baya yaklastin doguma.ben daha yarin 29 olcamEvet az kaldı kuzum bende 32+5 oldum bugün. Sezeryan olacağımız için 5-6 haftamız kaldı. Ayrı bir korku heyecan var. 3 farklı doktora gidiyordum.Doktora ve hastaneye bile karar veremedik daha. O bile belirsiz. Temizlik yapılacak; beşik alınmadı.
Hiç hazır hissetmiyorum kendimi. Salıverdim bu aralar.
Senin rahmin alınacağı kesinleşti mi canım? Bana da öyle demişti devlet hastanesindeki bir doktor, hayatı tehlikem olduğunu, rahmimin alınacağını, heran kanama olabileceğini vs söylemişti.
Çok üzülüp ağlamıştım.
Şuan ki kontrolünde olduğum doktorum hiç öyle bir durumum olmadığını söyledi hatta kızdı bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?