2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ah cnm bende baktim simdi cok uzuldum. Cok guzel gecelik pijamalar var ben daha pahaliya almistim halbuki burdakiler daha guzel ve ucuzmus of of
Demi bayıldım bende bitane kısa kollu boydan gecelik sipariş verdim bende sezeryan olunca odaya çıkınca kolunda serum.oluyor altta sonta bı o kalmıştı benim ama diğerlerine bayıldım ben

Masallah oglusuna ,hamarat :) tarifi istiyorum hemen kizimla yapalim:)

Kuzum ya bir iylesemedi,valla kimseden hayir yok kendi isini kendin gorcen ,benim de kimsem yok burda birimize bisey olsa ne yapcaz bilmiyorum Allah saglik versin,

Masallah oglusuna ,hamarat :) tarifi istiyorum hemen kizimla yapalim:)
Verelim cnm 125 Gr margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 şu bardagi pudra şekeri 2 yumurta bir paket vanilya yarım paket kabartma tozu kakao damla çikolata.aldigi kadar un yaklaşık 3 bardak gidiyor.butun malzemeleri karıştırıp cnm hamuru ikiye böl yarışı kakaolu yarışı sade sonra bardakla kestim bide küçük bı kapakla diğerlerini kestim şekil verdim ağzı ve gözleri damla çikolata.

Annemin ikinci evliliği yani öz dedemiz değil ama sanmıyorum eşinin laf edeceğini. Bence sıkıldı burda.
size de çok geçmiş olsun. Hastalık zor gerçekten birde yardımcı olmayınca Pazartesi günü bizde Ankara’ya gidicez halbüki onu Eskişehir’e bırakabilirdik hafta sonu ama gidecem diye tutturdu. Birde sanki 4 çocuk doğurmamış gibi tahmini doğum tarihi 12 Nisan diye Nisanın ilk haftasına Kardeşimle GAP turu ayarlamışlar. Sen 12 Nisan dedin diyor birde. İyide tahmini Doğum tarihi o dedim. Bazen şeytan diyor ara gelmesin. Ama kızım var işte. Ben hastanedeyken ona bakacak biri lazım keşke ablam burda olsaydı.

Öz dedemiz değil canım. Ama bence böyle şeylere laf edecek biri de değil eşi ama annem sıkıldı sanırım.
Kreşe gidiyor ama 15 tatilde bir hafta gitmedi. Bakıcı annesi baktı ama oraya da gitmek istemiyor artık sıkılıyor. Okulda güzel vakit geçiriyor. Doktora sordum gitsin kreşe dedi. Sınıfta tek hasta da Benim kızım. Geçen yıl göndermedim kreşe eşim okula gönderseydik keşke diyordu şimdi de okuldan alalım diyor :)
Şimdi de kızım kreşi bırakmak istemiyor işte :/ böylede bize maddi açıdan zor oluyor aslında. Çünkü hastaylen hem kreşe hem bakıcıya para veriyoruz.
Kuzum ya bir iylesemedi,valla kimseden hayir yok kendi isini kendin gorcen ,benim de kimsem yok burda birimize bisey olsa ne yapcaz bilmiyorum Allah saglik versin,
Aynen bir iyileşemedi. Çok yorulduk eşimde bende.
Tırnağın varsa başını kaşıyorsun gerçekten.
Gene Allah razı olsun. Bir hafta bende kaldı. Hergün yemeğimi yaptı evimi temizledi. Ama ne vardı 2 gün daha kalsa. Gördü yanı ateşini
Birde sinirlendiğim şey, bronoskopi yapıldığında telefonda ağlayıp sızlanıyordu. Ben çok abarttın dediğimde bana kızmıştı ama iş iki gün bakmaya gelince kocam artık laf eder dedi gitti

Cnm bende de durum aynı çok şiddetli vuruyor acıtıyor bazen sığmıyomu napıyo bide bi başladımı durmak bilmiyo

Sağol cnm valla ben dedim anneme sen benim yanımda mecbur olmak zorundasın bin otobüse gel diye eşimden kendi annesine söyledi hazırlan gel sen kaana bakacaksın anneside hastaneye gelecek dedi.kaynanam suratını aştı ama canı cehenneme ilk doğumda yaptıklarını unutmadım yanıma dahi yaklastirmam.pislik ben ameliyatlı halimle.kalkip çocuğumun altını udegistirdim üstünü giydirdim.bisver cnm şurada az bı zaman kaldı rest çekmeyi inan bende düşünüyorum ama gobegimiz bağlı dediğin gibi kuzularimiz var onlara kim bakicak biz hastanedeyken.annenin yaptığıda gerçekten düşüncesizlik olmuş sanırım sen normal dogumsun

Yok normal Doğum değil sezaryen ama günü belli değil henüz. Geçen gün konuşma arasında 38 de yada 39 da alır galiba diyince dedi zaten 12 Nisan değil mi diye. Zaten Doğuma iki üç gün kala gelmeyi düşünüyormuş. Evi ben temizleticem o yokken artık. Ama bütün bunları onun düşünmesi gerekir diye düşünüyorum. O düşünmezse ne eşim ne ben bişey deriz. Bugüne kadar elimizden geldiğince hep eşim ve ben halledik zaten ama şimdi evde bakılması gereken bir kızım daha varken annemin hastanede Benimle olması eşimin de evde kızımızla kalması gerekiyor. Bakıcıda kalmasına gönlümüz el vermez
Kayınvalidem daha beter :) annem en azından gelip yardım ediyor o geliyor hizmet bekliyor:) geçen sefer aynı ilde yaşıyorduk da Doğuma hastaneye gelmemişti. Salı günü Doğum yaptım Cumartesi eve misafir gibi gelmişti. Annem pasta börek yapmıştı oda yiyip gitmişti :)))
Aslında annem Geldiği zaman da herşeye yardım eder. Ama bazen çok düşüncesiz oluyor sanırım.

Bana dr yiyebilirsin çünkü pişmiş içindekiler demişti 1-2 dilim nefsinizi körleyin bence

Selam kızlar tek tek alıntılayamadım hepinize teşekkür ederim taşındık sonunda ama fena yoruldum yerleştirmemiz bitmedi uyukluyorum artık

Geçmişi pek okuyamadım yarın benimde kontrolum var bakalım benim kız yüzünü gösterecek mi?

Kolay gelsin canım. Ev taşımak zaten zor. Bu halimizle iyice zor.
Benim kontrolüm vardı bugün ama yüzünü göremedik çünkü artık kafası iyice Aşağı inmiş. Umay hanımın yüzünü göremedik hiç. Doğana kadar da göremeyiz artık:)

Benimde kontrollüm var canım bebeğin gelişimine bakmak için. Saat kaçta seninki ?

Geçmiş olsun hayırlı olsun kuzum
İçindeyken yavaş yavaş yerleşirsiniz artık
Güzel haberler alırsın inşallah yarın İpek’le özlem gider bol bol

İyi akşamlar kızlar kaşıntım var diye yazmıştım ya, bugün gittim doktoruma kan tahlillerine baktık şükür karaciğer enzimleri yukselmemiş. Cildiyeye sevk etti. Alerjik dedi doktor. Her gün duşa girme, yünlü ve polyester giyme, cildini kuru bırakma tavsiyeleri aldım. Tabi kızarıklık için krem ayrıca nemlendiri ve kaşıntı yı azaltmak için alerji ilacı verdi. İnşallah biraz hafifler, Yoksa geceleri zulum. Muayene sırasında oğlumun boyunu kilosunu sormayı da unuttum neyse bakalım bir sonraki muayeneye inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…