- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Demi bayıldım bende bitane kısa kollu boydan gecelik sipariş verdim bende sezeryan olunca odaya çıkınca kolunda serum.oluyor altta sonta bı o kalmıştı benim ama diğerlerine bayıldım benAh cnm bende baktim simdi cok uzuldum. Cok guzel gecelik pijamalar var ben daha pahaliya almistim halbuki burdakiler daha guzel ve ucuzmus of of
Masallah oglusuna ,hamarat :) tarifi istiyorum hemen kizimla yapalim:)Kızlar oğlumla bu haftaki yaptığımız kurabiyeyi paylasiyim dedim.insallah sizde kuzucuklarinizi böyle büyütüp mutfakta vakit geçirirsiniz.belim ağrıdı çok fazla benim gelin şanslı valla şimdiden egitiyorum oğlumu.her konuda
Kuzum ya bir iylesemedi,valla kimseden hayir yok kendi isini kendin gorcen ,benim de kimsem yok burda birimize bisey olsa ne yapcaz bilmiyorum Allah saglik versin,Keşke 3 4 haftada bir hasta olsaydı. Bir hafta iyiyse 3 hafta hastagene ateşi çıktı 39,5 dan 38,5 anca düşürdüm. Bi aksilik olmazsa 25 Mart gibi ayrılacam iZne. İnşallah O zamana kadar iyileşir kızım. Annemde kızımın gene ateşlendiğini gördüğü halde evine geri gitti bugün kocası laf edermiş artık. Ona da çok bozuldum ama hiç bişey demedim. Kendi düşünmesi lazım. Ben hamileyim işe gidiyorum. 2 gün daha dursa ölmezdi sanırım (( yada ben mi çok duygusalım anlamıyorum ki.
Verelim cnm 125 Gr margarin 1 çay bardağı sıvı yağ 1 şu bardagi pudra şekeri 2 yumurta bir paket vanilya yarım paket kabartma tozu kakao damla çikolata.aldigi kadar un yaklaşık 3 bardak gidiyor.butun malzemeleri karıştırıp cnm hamuru ikiye böl yarışı kakaolu yarışı sade sonra bardakla kestim bide küçük bı kapakla diğerlerini kestim şekil verdim ağzı ve gözleri damla çikolata.Masallah oglusuna ,hamarat :) tarifi istiyorum hemen kizimla yapalim:)
canımmm nerdesiiiinBende öyleyimmm sürekli yatıyorum. İsyannnn
Benim belli olmaz tabi ama ikinciyi uzun bir süre düşünmeyeceğimden Eminim. En az 3-4 belki 5 sene
Çok sağol balımİçimi çok rahatlattın
Yedim valla inş birsey olmazDoktor bana yeme dedi canım riske girmiyorum o yüzden. Özellikle sosisin piştiğine asla ikna olmuyorum
Ne kadar pişerse pişsin paketli ürün kullandıkları için yeme dedi bana sanırımmelekci
Annemin ikinci evliliği yani öz dedemiz değil ama sanmıyorum eşinin laf edeceğini. Bence sıkıldı burda.Ayyy kuzum ya çok geçmiş olsun.benimde oğlan öyle tatil burnundan geldi ishal oldu ateşlendi tam onu atlattık sonra boğaz enfeksiyonu 15 tatilde peşinde dereceyle ilaçla dolandim.sonra eve geldi evdede girip oldu yine ateş Allah'tan ilaçlar vardı.simdide kendim grip oldum mahfoldum şu 20 günde inan.tek başıma kosturuyorum bı destek yok.annende evet bir iki gün daha durabilirdi sonuçta kızının evi kim neyin lafını edecek torunu hasta.
Öz dedemiz değil canım. Ama bence böyle şeylere laf edecek biri de değil eşi ama annem sıkıldı sanırım.geçmiş olsun canım...kız hala kreşe gidiyor mu peki? bence kreşten almalısın gidiyorsa.
annen için de yani ne diyeyim. benim annem de öyledir önce kendini düşünür sağolsun. kocam laf eder dediği dedesi torunu ya. el çoçuğu mu da bu öyle demiş kusura bakma ama ayıp etmiş. keşke cevabını verseydin.
.
Aynen bir iyileşemedi. Çok yorulduk eşimde bende.Kuzum ya bir iylesemedi,valla kimseden hayir yok kendi isini kendin gorcen ,benim de kimsem yok burda birimize bisey olsa ne yapcaz bilmiyorum Allah saglik versin,
Cnm bende de durum aynı çok şiddetli vuruyor acıtıyor bazen sığmıyomu napıyo bide bi başladımı durmak bilmiyokızlar hepinize merhabaBenim bebiş bi kaç gündür karnımı çok gerdiriyor. içeriye sığmıyor sanki . Kendini itiyor baya ağrı yapıyor o derece geriliyor içerde 30+5 oldum . Bu sayılara nasıl geldik eyvahhh dıyorum bazen sona yaklaşıyoruz. alışmıştık hamileliğe
Sağol cnm valla ben dedim anneme sen benim yanımda mecbur olmak zorundasın bin otobüse gel diye eşimden kendi annesine söyledi hazırlan gel sen kaana bakacaksın anneside hastaneye gelecek dedi.kaynanam suratını aştı ama canı cehenneme ilk doğumda yaptıklarını unutmadım yanıma dahi yaklastirmam.pislik ben ameliyatlı halimle.kalkip çocuğumun altını udegistirdim üstünü giydirdim.bisver cnm şurada az bı zaman kaldı rest çekmeyi inan bende düşünüyorum ama gobegimiz bağlı dediğin gibi kuzularimiz var onlara kim bakicak biz hastanedeyken.annenin yaptığıda gerçekten düşüncesizlik olmuş sanırım sen normal dogumsunAnnemin ikinci evliliği yani öz dedemiz değil ama sanmıyorum eşinin laf edeceğini. Bence sıkıldı burda.
size de çok geçmiş olsun. Hastalık zor gerçekten birde yardımcı olmayıncaPazartesi günü bizde Ankara’ya gidicez halbüki onu Eskişehir’e bırakabilirdik hafta sonu ama gidecem diye tutturdu. Birde sanki 4 çocuk doğurmamış gibi tahmini doğum tarihi 12 Nisan diye Nisanın ilk haftasına Kardeşimle GAP turu ayarlamışlar. Sen 12 Nisan dedin diyor birde. İyide tahmini Doğum tarihi o dedim. Bazen şeytan diyor ara gelmesin. Ama kızım var işte. Ben hastanedeyken ona bakacak biri lazım keşke ablam burda olsaydı.
Öz dedemiz değil canım. Ama bence böyle şeylere laf edecek biri de değil eşi ama annem sıkıldı sanırım.
Kreşe gidiyor ama 15 tatilde bir hafta gitmedi. Bakıcı annesi baktı ama oraya da gitmek istemiyor artık sıkılıyor. Okulda güzel vakit geçiriyor. Doktora sordum gitsin kreşe dedi. Sınıfta tek hasta da Benim kızım. Geçen yıl göndermedim kreşe eşim okula gönderseydik keşke diyordu şimdi de okuldan alalım diyor :)
Şimdi de kızım kreşi bırakmak istemiyor işte :/ böylede bize maddi açıdan zor oluyor aslında. Çünkü hastaylen hem kreşe hem bakıcıya para veriyoruz.
Aynen bir iyileşemedi. Çok yorulduk eşimde bende.
Tırnağın varsa başını kaşıyorsun gerçekten.
Gene Allah razı olsun. Bir hafta bende kaldı. Hergün yemeğimi yaptı evimi temizledi. Ama ne vardı 2 gün daha kalsa. Gördü yanı ateşini
Birde sinirlendiğim şey, bronoskopi yapıldığında telefonda ağlayıp sızlanıyordu. Ben çok abarttın dediğimde bana kızmıştı ama iş iki gün bakmaya gelince kocam artık laf eder dedi gitti
Yok normal Doğum değil sezaryen ama günü belli değil henüz. Geçen gün konuşma arasında 38 de yada 39 da alır galiba diyince dedi zaten 12 Nisan değil mi diye. Zaten Doğuma iki üç gün kala gelmeyi düşünüyormuş. Evi ben temizleticem o yokken artık. Ama bütün bunları onun düşünmesi gerekir diye düşünüyorum. O düşünmezse ne eşim ne ben bişey deriz. Bugüne kadar elimizden geldiğince hep eşim ve ben halledik zaten ama şimdi evde bakılması gereken bir kızım daha varken annemin hastanede Benimle olması eşimin de evde kızımızla kalması gerekiyor. Bakıcıda kalmasına gönlümüz el vermezSağol cnm valla ben dedim anneme sen benim yanımda mecbur olmak zorundasın bin otobüse gel diye eşimden kendi annesine söyledi hazırlan gel sen kaana bakacaksın anneside hastaneye gelecek dedi.kaynanam suratını aştı ama canı cehenneme ilk doğumda yaptıklarını unutmadım yanıma dahi yaklastirmam.pislik ben ameliyatlı halimle.kalkip çocuğumun altını udegistirdim üstünü giydirdim.bisver cnm şurada az bı zaman kaldı rest çekmeyi inan bende düşünüyorum ama gobegimiz bağlı dediğin gibi kuzularimiz var onlara kim bakicak biz hastanedeyken.annenin yaptığıda gerçekten düşüncesizlik olmuş sanırım sen normal dogumsun
Bana dr yiyebilirsin çünkü pişmiş içindekiler demişti 1-2 dilim nefsinizi körleyin benceKızlar kızım kaç gündür pizza istiyordu bede malum yatıyorum yemeğimde yok pizza şöylim aksama diyorum ama zararlı olduğunu biliyorum benim yememem gerekiyor çünkü ama bilemedim Canım da çekmiyor değil. Ne yapsam acaba
Kolay gelsin canım. Ev taşımak zaten zor. Bu halimizle iyice zor.Selam kızlar tek tek alıntılayamadım hepinize teşekkür ederim taşındık sonundaama fena yoruldum yerleştirmemiz bitmedi uyukluyorum artık
Geçmişi pek okuyamadım yarın benimde kontrolum var bakalım benim kız yüzünü gösterecek mi?
Selam kızlar tek tek alıntılayamadım hepinize teşekkür ederim taşındık sonundaama fena yoruldum yerleştirmemiz bitmedi uyukluyorum artık
Geçmişi pek okuyamadım yarın benimde kontrolum var bakalım benim kız yüzünü gösterecek mi?
Geçmiş olsun hayırlı olsun kuzumSelam kızlar tek tek alıntılayamadım hepinize teşekkür ederim taşındık sonundaama fena yoruldum yerleştirmemiz bitmedi uyukluyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?