2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Bizim kızlar nazlı şöyle doya doya göremedim hiç canım ya eliyle yüzünü kapatıyor ya yüzünü çeviriyor hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Benimde kontrollüm var canım bebeğin gelişimine bakmak için. Saat kaçta seninki ?
Öğlen 1 de canım, güzel haberlerle gelelim inşallah

Geçmiş olsun hayırlı olsun kuzum
İçindeyken yavaş yavaş yerleşirsiniz artık
Güzel haberler alırsın inşallah yarın İpek’le özlem gider bol bol

İnşallah yerleşebiliriz kuzum annem de gidince napıcam bilmiyorum baya bitmiş olur sanırım ipektoşumu da özledim yarın onu görünce kendime gelirim heralde

@Blankinfinity melike222 kızlar nasılsınız? Görüşemiyoruz

Ayyy bişey diyecemdr neyse artık.gelmesin misafir gibi gelip gidiyorsa kaynanan olacak kadın.bmki yapar ama mutfak alıp başını gidiyor o girince . Bende kendim temizleyici cnm halılar filan gidecek camlara kadın tutucam diğer yerleri kendim halledicem yavaş yavaş artık yapacak bişey yok annem gelir siler süpürür ben yatarkende inşallah banyoda kadar yaptırır bebeği yıkar.icim.rahat oluyor o gelince aklına gelmiyor dur cnm belki şöyle ne olacak.annen o senin senden veya eşinden de cekiniyor olabilir büyukler çok farklı düşünebiliyor çünkü bence şöyle bı beklentin olduğunu bilsin.benim.yuzum kalmadı artık herşeyi soyluyorum

Chickennova Canım nasılsın ? Uzun zamandır göremedim seni. Umarım iyisindir.
Cnm çok zorlanıyorum.
Çok fenayım, geceleri çatı ağrısından uyuyamıyorum nefes alamıyorum.
Kuyruk sokumu ağrısından yürüyemiyorum.
İlaçlarımı bulamadım, günlerce onla uğraştım. Antalya da buldum. Arkadaşım aldı bugün gönderecek.
Sen nasılsın iyi misin cnm?

Inşallah kuzum hayırlı haberlerle geliriz ikimizde Benim türkiye saatiyle 2 de

Ah canım o kadar iyi anlıyorum ki seni ! Benimde çatı ağrım var ve kuyruk sokumunda ağrı hergün eşim masaj yapıyor ama nafile. İlaç almaktan sıkıldım.
İyiki bulmuşsun ilacını kuzum umarım bir nebze iyi gelir

Hiç sorma beni Cuma kontrolde fundus-pubis ölçümünü haftama göre kısa buldular bebekte gelişim geriliğinden şüpheleniyorlar perinatalog bölümüne yönlendirildim yarın saat 12de detaylı ultrasona gireceğim

Abowww siz isminizi umay mı koydunuz. Ya ben hala birşey bulamadım

Cnm benim saçmalıyor doktorlar, inan bişey çıkmayacak fabrikasyon çocuk mu doğuruyoruz. Bı ölçü belirlemişler. Herkesin genetik yapısı ayrı.

Şu ağrılar beni bitiriyor, doktor yapılacak bişey yok bunlar olabilir gayet normal diyor ama gel bize sor dimi.
Gece bı ara oturdum ağladım.
İlaçlarım varda, bir tanesi yoktu bulunamıyordu İstanbulda, Rahimle ilgili o ilaçda araştırdım günlerce iki tane İstanbul'da buldum 4 tane de Antalya'dan gönderecek arkadaşım.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım .
İnşallah iyi geçer .ama sen yine moralini bozma ultarasonda neler diyip .doğunca hiç bir sıkıntı yok. Allaha bırak kendinide sana verdiği güzel evladida ne diyorlarsa. Rabbim bilir en iyisini en hayırlısını takma

Yürüyememek bende sanıyordum tam karnımın alt kısmınada aşırı sert bir ağrı var. Adım atmak bile çok zor. Bel ağrısı hiç demiyorum bile yemek yapmak bile eziyet .benimde kontrolüm cumartesi acaba doktora bu ağrılarımdAn bahsedeyim mi yapabileceği birşey olur mu ki

Bende uzun zamandır var. Hatta ben çok tuhaf yürüyorum doğuma giden kadınlar olur ya yürüyemez ben ne zamandır öyleyim, hani tamam simdi 7 aylık oldum kasılmalar başladı da bende ne zamandır.

Valla gittiğim doktor yar doç bunlara yapılacak bişey yok dedi. Kaç kere söyledim. Bir seferinde hafif güldü gebelik böyle dedi.
Yürüyememenin dışında, yatmak benim için tarifi imkansız acılar demek sol taraf vajina ağrısı beni hüngür hüngür ağlatıyor. Biraz uykuya dalsam kendimi çevirmek istesem acıdan bağırıyorum. Bu ağrı bende 18. Haftadan itibaren var.
Allah'tan bel ağrım yok oda eklense ben ayağa kalkamaz duruma gelirim.

Kızlar iyi akşamlar;
Ben 10'lulardan direkt magazadan aldım zaten, şimdi 5li bakıyorum.
Hastane çıkışı için onerebileceğiniz bir marka var mı?
Yumuşak, pamuklu, kaliteli..
İnternetten alacağım için şüpheliyim..

Cnm bende de durum aynı çok şiddetli vuruyor acıtıyor bazen sığmıyomu napıyo bide bi başladımı durmak bilmiyo
Benim de hic acimazdi simdiye kadar ama bugun ilk defa rahatsiz oldum.sag tarafimi vura vura acitti sipa :) delip cikacak heralde dedim

Canım aynı ağrılar bende de var
Özellikle son üç gündür karnımın tam alt tarafı sancilaniyor, taş gibi hissediyorum, iki büklüm yürüyorum.
Hatta tutmasam karnım aşağıya düşecek zannediyorum.

Bugün o sancı kasıklarıma vurdu ama yok böyle bir sancı ya, ayak tırnaklarıma kadar sancı geldi sanki tirnaklarimi söküyorlar gibiydi.

Kizlar karnin asagiya inmesi diye birsey varmis. Benim ilk gebeligim oldugundan bilmiyordum. Karin ile gogus hizzasinda uc parmaktan fazla ara varsa asagi inmid oluyormus siz hic olctunuz mu ? Ben simdi onu da olctum benim bes alti parmak bosluk var Metre ile karin olcumde zaten 20 li haftalarla uyumlu. Ben turun son ornegimiyim yoksa ters giden birseyler mi var anlamadim bu isi.

Ah kuzum haklısın da işte ne bileyim insanı tedirgin ediyorlar .

İlaç nasıl bulunmaz anlamıyorum gerçekten!! Aşırı şaşırıyorum bu duruma.
Ağrılar için magnezium dışında hiç birşey önermiyorlar şahsen o bile işe yaramadı bende

Teşekkür ederim canım benim
Doğru söylüyorsun bazen bırakmak lazım akışına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…