- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Kolay gelsin canım. Ev taşımak zaten zor. Bu halimizle iyice zor.
Benim kontrolüm vardı bugün ama yüzünü göremedik çünkü artık kafası iyice Aşağı inmiş. Umay hanımın yüzünü göremedik hiç. Doğana kadar da göremeyiz artık:)
Öğlen 1 de canım, güzel haberlerle gelelim inşallahBenimde kontrollüm var canım bebeğin gelişimine bakmak için. Saat kaçta seninki ?
Geçmiş olsun hayırlı olsun kuzum
İçindeyken yavaş yavaş yerleşirsiniz artık
Güzel haberler alırsın inşallah yarınİpek’le özlem gider bol bol
Ayyy bişey diyecemdr neyse artık.gelmesin misafir gibi gelip gidiyorsa kaynanan olacak kadın.bmki yapar ama mutfak alıp başını gidiyor o girince . Bende kendim temizleyici cnm halılar filan gidecek camlara kadın tutucam diğer yerleri kendim halledicem yavaş yavaş artık yapacak bişey yok annem gelir siler süpürür ben yatarkende inşallah banyoda kadar yaptırır bebeği yıkar.icim.rahat oluyor o gelince aklına gelmiyor dur cnm belki şöyle ne olacak.annen o senin senden veya eşinden de cekiniyor olabilir büyukler çok farklı düşünebiliyor çünkü bence şöyle bı beklentin olduğunu bilsin.benim.yuzum kalmadı artık herşeyi soyluyorumYok normal Doğum değil sezaryen ama günü belli değil henüz. Geçen gün konuşma arasında 38 de yada 39 da alır galiba diyince dedi zaten 12 Nisan değil mi diye. Zaten Doğuma iki üç gün kala gelmeyi düşünüyormuş. Evi ben temizleticem o yokken artık. Ama bütün bunları onun düşünmesi gerekir diye düşünüyorum. O düşünmezse ne eşim ne ben bişey deriz. Bugüne kadar elimizden geldiğince hep eşim ve ben halledik zaten ama şimdi evde bakılması gereken bir kızım daha varken annemin hastanede Benimle olması eşimin de evde kızımızla kalması gerekiyor. Bakıcıda kalmasına gönlümüz el vermez
Kayınvalidem daha beter :) annem en azından gelip yardım ediyor o geliyor hizmet bekliyor:) geçen sefer aynı ilde yaşıyorduk da Doğuma hastaneye gelmemişti. Salı günü Doğum yaptım Cumartesi eve misafir gibi gelmişti. Annem pasta börek yapmıştı oda yiyip gitmişti :)))
Aslında annem Geldiği zaman da herşeye yardım eder. Ama bazen çok düşüncesiz oluyor sanırım.
Cnm çok zorlanıyorum.Chickennova Canım nasılsın ? Uzun zamandır göremedim seni. Umarım iyisindir.
Bizim kızlar nazlışöyle doya doya göremedim hiç canım ya eliyle yüzünü kapatıyor ya yüzünü çeviriyor hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Öğlen 1 de canım, güzel haberlerle gelelim inşallah
İnşallah yerleşebiliriz kuzumannem de gidince napıcam bilmiyorum baya bitmiş olur sanırım ipektoşumu da özledim yarın onu görünce kendime gelirim heralde
@Blankinfinitymelike222 kızlar nasılsınız? Görüşemiyoruz
Cnm çok zorlanıyorum.
Çok fenayım, geceleri çatı ağrısından uyuyamıyorum nefes alamıyorum.
Kuyruk sokumu ağrısından yürüyemiyorum.
İlaçlarımı bulamadım, günlerce onla uğraştım. Antalya da buldum. Arkadaşım aldı bugün gönderecek.
Sen nasılsın iyi misin cnm?
Oyyyy yesinler onu op yerime yaaaa maşallah kardeşi ne
Abowww siz isminizi umay mı koydunuz. Ya ben hala birşey bulamadımKolay gelsin canım. Ev taşımak zaten zor. Bu halimizle iyice zor.
Benim kontrolüm vardı bugün ama yüzünü göremedik çünkü artık kafası iyice Aşağı inmiş. Umay hanımın yüzünü göremedik hiç. Doğana kadar da göremeyiz artık:)
Cnm benim saçmalıyor doktorlar, inan bişey çıkmayacak fabrikasyon çocuk mu doğuruyoruz. Bı ölçü belirlemişler. Herkesin genetik yapısı ayrı.Ah canım o kadar iyi anlıyorum ki seni ! Benimde çatı ağrım var ve kuyruk sokumunda ağrı hergün eşim masaj yapıyor ama nafile. İlaç almaktan sıkıldım.
İyiki bulmuşsun ilacını kuzum umarım bir nebze iyi gelir
Hiç sorma beni Cuma kontrolde fundus-pubis ölçümünü haftama göre kısa buldular bebekte gelişim geriliğinden şüpheleniyorlar perinatalog bölümüne yönlendirildim yarın saat 12de detaylı ultrasona gireceğim
Evet bu defa karar çabuk verdik, ilk kızımızda son ana kadar kararsızdık. İsim işi zor :))Abowww siz isminizi umay mı koydunuz. Ya ben hala birşey bulamadım
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım .Ah canım o kadar iyi anlıyorum ki seni ! Benimde çatı ağrım var ve kuyruk sokumunda ağrı hergün eşim masaj yapıyor ama nafile. İlaç almaktan sıkıldım.
İyiki bulmuşsun ilacını kuzum umarım bir nebze iyi gelir
Hiç sorma beni Cuma kontrolde fundus-pubis ölçümünü haftama göre kısa buldular bebekte gelişim geriliğinden şüpheleniyorlar perinatalog bölümüne yönlendirildim yarın saat 12de detaylı ultrasona gireceğim
Yürüyememek bende sanıyordum tam karnımın alt kısmınada aşırı sert bir ağrı var. Adım atmak bile çok zor. Bel ağrısı hiç demiyorum bile yemek yapmak bile eziyet .benimde kontrolüm cumartesi acaba doktora bu ağrılarımdAn bahsedeyim mi yapabileceği birşey olur mu kiCnm çok zorlanıyorum.
Çok fenayım, geceleri çatı ağrısından uyuyamıyorum nefes alamıyorum.
Kuyruk sokumu ağrısından yürüyemiyorum.
İlaçlarımı bulamadım, günlerce onla uğraştım. Antalya da buldum. Arkadaşım aldı bugün gönderecek.
Sen nasılsın iyi misin cnm?
Bende uzun zamandır var. Hatta ben çok tuhaf yürüyorum doğuma giden kadınlar olur ya yürüyemez ben ne zamandır öyleyim, hani tamam simdi 7 aylık oldum kasılmalar başladı da bende ne zamandır.Yürüyememek bende sanıyordum tam karnımın alt kısmınada aşırı sert bir ağrı var. Adım atmak bile çok zor. Bel ağrısı hiç demiyorum bile yemek yapmak bile eziyet .benimde kontrolüm cumartesi acaba doktora bu ağrılarımdAn bahsedeyim mi yapabileceği birşey olur mu ki
Öpeyim Cnm oda erkek ablası..Oyyyy yesinler onu op yerime yaaaa maşallah kardeşi ne
Benim de hic acimazdi simdiye kadar ama bugun ilk defa rahatsiz oldum.sag tarafimi vura vura acitti sipa :) delip cikacak heralde dedimCnm bende de durum aynı çok şiddetli vuruyor acıtıyor bazen sığmıyomu napıyo bide bi başladımı durmak bilmiyo
Yürüyememek bende sanıyordum tam karnımın alt kısmınada aşırı sert bir ağrı var. Adım atmak bile çok zor. Bel ağrısı hiç demiyorum bile yemek yapmak bile eziyet .benimde kontrolüm cumartesi acaba doktora bu ağrılarımdAn bahsedeyim mi yapabileceği birşey olur mu ki
Cnm benim saçmalıyor doktorlar, inan bişey çıkmayacak fabrikasyon çocuk mu doğuruyoruz. Bı ölçü belirlemişler. Herkesin genetik yapısı ayrı.
Şu ağrılar beni bitiriyor, doktor yapılacak bişey yok bunlar olabilir gayet normal diyor ama gel bize sor dimi.
Gece bı ara oturdum ağladım.
İlaçlarım varda, bir tanesi yoktu bulunamıyordu İstanbulda, Rahimle ilgili o ilaçda araştırdım günlerce iki tane İstanbul'da buldum 4 tane de Antalya'dan gönderecek arkadaşım.
Teşekkür ederim canım benimHayırlı haberlerini bekliyoruz canım .
İnşallah iyi geçer .ama sen yine moralini bozma ultarasonda neler diyip .doğunca hiç bir sıkıntı yok. Allaha bırak kendinide sana verdiği güzel evladida ne diyorlarsa. Rabbim bilir en iyisini en hayırlısını takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?