2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Onu hiç duymadım saçma geldi bak. Metre işide doktorlar bile zor ölçüyormuş öyle sen ölçemezsin canım

Onu hiç duymadım saçma geldi bak. Metre işide doktorlar bile zor ölçüyormuş öyle sen ölçemezsin canım

Bana da sacma geldi ama baya baktim cnm herkes karnim dustu vs yazmis. Birde ben bakayim dedim uc parmagi gectim arasinda bes alti parmak var.
Karin olcusunu de senden duydum bir olceyim dedim

Bana da sacma geldi ama baya baktim cnm herkes karnim dustu vs yazmis. Birde ben bakayim dedim uc parmagi gectim arasinda bes alti parmak var.
Karin olcusunu de senden duydum bir olceyim dedim
Kinalikadin in konusunda lafı geçti orayı mı okudun canım :) evet gebeliğin son döneminde karın aşağı iniyormus. Çok kişiden duydum. Annemde iki gün önce bana karnın artık aşağı inmiş dedi. Bende farkettim esasında. Kasılmalar da var umarım erken doğum olmaz diye endişelendim tabi. Ama bazısında yapısal olarak bebek aşağıda da olabiliyormus bu hicbirseyin tesbiti de değil yani kendini sıkıntıya sokma. 30.haftaya geldin zaten normal artık

Aynen cnm orda okudum İnsallah erken dogum olmaz canim benim zaten riskim vardi saglikli olsun da.. Can sikintisindan iste evde doktorculuk oynuyorum bende napiim

Aynen cnm orda okudum İnsallah erken dogum olmaz canim benim zaten riskim vardi saglikli olsun da.. Can sikintisindan iste evde doktorculuk oynuyorum bende napiim
Öyle oluyor ya bende düşüne düşüne neler buluyorum aslında .. bebek yan henüz dönmedi dedi ya doktor kafamda bir sürü deli soru geçiyor . Haftaya kontrole gidicem şimdiden onu düşünuyorum nasıl geçecek diye. Yani hepimiz birseyleri kafaya takiyoruz canım. Ama az kaldı hayırlısıyla doğum yapacağız artık geri sayım başladı 30 haftadan sonrası hızlı geçiyor, bütün endişeler bitecek

Herkes ama herkes 30 dan sonra su gibi geçiyor diyor acaba gerçek mi bu Allahım hepimize sağlıkla en az 35 i görmeyi nasip etsin

Herkes ama herkes 30 dan sonra su gibi geçiyor diyor acaba gerçek mi bu Allahım hepimize sağlıkla en az 35 i görmeyi nasip etsin
Amin canım geçiyor valla , birde biz şanslıyız kışa denk geldik günler kısa havalar sıcak değil bunalmiyoruz. 35 i de göreceksin inşallah hiç endişe etme

Amin canım geçiyor valla , birde biz şanslıyız kışa denk geldik günler kısa havalar sıcak değil bunalmiyoruz. 35 i de göreceksin inşallah hiç endişe etme
Canım beş bininci kez soruyorum ama İnan’ın çok unutkanım bide tanımıyorum arkadaşı kınalıkadın kaçıncı haftada Doğum yapmıştı previa idi galiba onu hatırlıyorum

Canım beş bininci kez soruyorum ama İnan’ın çok unutkanım bide tanımıyorum arkadaşı kınalıkadın kaçıncı haftada Doğum yapmıştı previa idi galiba onu hatırlıyorum
Evet canım previa vardı riskli gebelikti kanaması falanda olmuştu yatarak geçirdi yani. 36. Haftada yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam. 4 aşılama 5 tüp bebek tedavisi geçirmiş , aldı oğlunu kucağına :) darısı basimiza insallah

Amiiiiiin ben gruba ilk geldiğimde bi arkadaş 30.haftada ve Doğuma alınmıştı dua edin yazıyordu arkadaşlar ben onu hep kınalıkadın sanıyırdum kuzu sağol

Cnm bana ilaçlar çok iyi geldi, magnezyum da bana anında etki ediyor içeyim karnım 5 dakikaya pamuk gibi oluyor.
Hatta bana doktor günde iki kere içebilirsin dedi, ben bı tane içiyorum.
Sorma sorma bu ilacı hafta da bir oluyorum.
36. Haftaya kadar olmam gerek.
36 dan sonra bırakıcam içerde kalabildiği kadar da başka ilaçlar da devam edicem.
Beni diğer ağrılar bitiriyor.
Birde benim bekarkende ağrılar girerdi doktora giderdim hiç bir sorun yok olabilir derdi. Hamilelikte de işte yazdığım ağrılar geçen annem yalvar yakar gel bi hastane odası süslemesi için gidelim bakalım dedi, gezmek istiyor benimle onu da anlıyorum inan ağlaya ağlaya gezdim. Yürüyemedim en sonunda arabada bekledim onları, eve de eşim sitenin önüne arabayı çekti iki adım zarla zorla yürüdüm eve kendini attığım gibi yerimden saatlerce kalkamadım. Bide oturamıyorum ben en fazla 10 dakka ondan sonra ağrılar bi başlıyor. İnşallah doğumdan hemen sonra geçer, bazılarının doğumdan bı sure sonra geçiyormuş.
Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip eylesin inşallah eli ayağı düzgün aklı başında evlatlarımızı kucağımıza alalım.

Hiç tedirgin olma inan hiç birşey çıkmayacak.
Sen git için ferah etsin.
Ne günlere geldik, inşallah sonunuda Allah'ın izniyle getireceğiz hepimiz.

Kuzum inanma böyle şeylere ona kalırsa benim bebek hep aşağıda duruyor herkes doğum ne zaman diye soruyor.o bebeğin duruşuyla alakalı bide daha 30 haftandasin daha dur bebek karnını dolduracak daha nefes alamayacaksin yuruyemeyecsin bebegin aşağı indiğinde rahim.kemigin kirilirsin gibi sanıyorsun rahminin üzerine dokunamiyorsun sağdan sola donemiyorsun millete bakma sen onların sorusuda yönlendirmeside bitmez.

Maden suyu kesinlikle ağrılara birebir Beypazarı olandan içiyorum ben Allah'a şükür agrim kalmadı son aylar için anwayden almıştım magnezyum oda iyi geldi cnm bana belki yararlanmak istersin.gunde iki şişe içiyorum dişlerim filan hiç kanamadi bu gebeligimde.

Bende bugün çarşıya çıkacam 10 lu almadım geçen ay bakmistim.ama beğenmedim.erkekte pek fazla çeşit olmuyor marka olarak da aziz bebe güzel bebitop güzel ben isim yazdirmak istiyordum burda bir yer vardı gittim baktım resmen naylon bayagi ince çocuğu yakar zaten teni çok hassas oluyor o yüzden karar veremedim.

Bu arada hastaneden aradılar perşembe günü randevum vardı dr izine çıkmış haftaya salı ya ertelendi cumada aynı hastanede yukarı çıkmaya başlamış plesanta diyen dr la randevum vardı şimdi ne yapacam bilmiyorum çünkü pes.peşe farklı dr gidince cikior kayıtlarda ve mahçup oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…