2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bana da sacma geldi ama baya baktim cnm herkes karnim dustu vs yazmis. Birde ben bakayim dedim uc parmagi gectim arasinda bes alti parmak var.
Karin olcusunu de senden duydum bir olceyim dedim

Yok canım kafana takma sen doktorlar bile ölçerken yanılabiliyor o yüzden onlar doğru değil. :))

Kişiden kişiye fark atıyor demek ki ilaçlar canım. Mezela magnezyum günde 3 kere kullanırdım faydasını görmedim asla.
Ama bende senin gibiyim ayakta uzun süre kalamıyorum fazla oturamıyorum sadece yatınca rahatlıyorum sürekli yatmaktan artık bacaklarıma kramp girmeye başlıyor. Rabbim yardımcımız olsun. En riskli dönemleri atlattık bu kalanları da atlatırız inşallah.

Hiç tedirgin olma inan hiç birşey çıkmayacak.
Sen git için ferah etsin.
Ne günlere geldik, inşallah sonunuda Allah'ın izniyle getireceğiz hepimiz.

Çok haklısın ne günlere geldik. Hiç görmem sandığım haftalara geldim. Olacağa kimse karışamaz. Ön göremeyiz hiç birşeyi. Üstümüze düşen neyse yapıyoruz zaten gerisi mukadderat.

Canım maden suyu kullanıyorum ben ama hergün değil. Hafta 2 gün sadece. Her gün mü içmem lazım ? Benim burnum kanıyor hep hele damaklarım şiş ve hep kanıyor resmen ağrıyor kıp kırmızı damaklarım

Tatlım istediğin kadar doktorlar istediğin aralıkla görüşebilirsin. Mahçup olmana gerek yok bu senin ve bebeğinin sağlı içinse kimse asla birşey diyemez. Bende bak bugün detaylı ultrasona gireceğim devlet hastanesinde haftaya kendi doktorumla özelde detaylıya gireceğim. Doktor ne düşünürse düşünsün umurumda değil

benim annem de yapar yani yemekti hazırlıktı ama ortalığı berbat eder arkasından toplamak beni sinir eder. ben çok temiz çalışırım aynı babam gibi .bi yandan siler toplar bi yandan yaparım.

herneyse annem de dedi ki dün 15 martta gelirim. benim zaten son iş günü 14 mart...çok erken dedim gelme. sonra söyleniyorsun erken geldim de daha doğurmadın diye.25 inde gel dedim. zaten çantasını alıp yola çıkacak. ama o yanımda olmak istiyor. öyle kararsız kaldık. aslında o biraz kaçmak içinn geliyor yanıma bebek bahane

Biberon temizleyiciler ve biberon ve emzik kurutmak için askılıklarım gelmiş kızlar

kurutma askılığı çok güzelmiş çok mantıklı ilk kez gördüm türkiyede satılıyor mu ki.

canım güle güle huzurla oturun yeni evinizde. yorulmuşsundur dinlen artık yavaş yavaş yaparsın sonra.

çıktı verdiyse oradan bakabilirsin canım yazıyor. fl yi 7 ile çarp boyunu verir. bu gece ben de çok kaşındım. özellikle sağ mememin altı o kadar ki uyandım baktım isilik gibi olmuş. evde propolis krem vardı sürdüm rahatladım sonra uyumuşum

,

canım internetten alacaksan en güzel aziz bebe. ben de onlara baktım indirimde olanlar da var.

sağol canım hayırlı haberlerle gel canım.

Satılıyordur canım biberon kurutma askılığı yazarsın çıkar sanırım.

Teşekkür ederim

kızlar günaydın son hazırlıklar nasıl gidiyor. bebeğinizin kıyafetlerini yıkadınızmı alınacak birşeyler kaldımı kendiniz için ve bebeğiniz için neler aldınız

Ya bacağıma geçen gece bı kramp girdi bas bas bağırdım ilk kez oldu hayatımda böyle bı kramp görmedim.
Allah o krampı bir daha göstermesin :)

Kuzum benimde burnum kaniyordu kılcal damarlarım belli olmaya başlamıştı sağlık ocağındaki hemşire söyledi gergin ikitane tuket diye.evet ben bı sabah bide gece yatmadan önce içiyorum bı dene ilk gebeligimde ağlıyordum ben ağrıdan bacak ve kalça ağrısından sürünüyordum.keske ozamanda bilseydim de icseymisim.yogurt süt tüketimi diyorlar ama onlarında faydası olmadı bende.insallah sana da fayda eder.

Günaydın kızlar hemoroid belası benide buldu uzun sürmez inşallah
Ayyyyy çok zor o doğumdan sonrada iki üç ay sürüyor sonra geçiyor dikkat edersen.cok ikinma canım lavoboda bide nacizane fikrim lavoboya girmeden kanton yağı kullan çünkü ilerleyen haftalarda dahada sisecek ve ağrı yapar.

Benim de hic acimazdi simdiye kadar ama bugun ilk defa rahatsiz oldum.sag tarafimi vura vura acitti sipa :) delip cikacak heralde dedim
Doğunca kim bilir neler yapacaklar benim yiğenim doğduğunda nasıl hareketliydi hayret edıyoduk etmemek lazım mış, içerde böyleler dışarının öyle olması normal

Aynen cnm orda okudum İnsallah erken dogum olmaz canim benim zaten riskim vardi saglikli olsun da.. Can sikintisindan iste evde doktorculuk oynuyorum bende napiim
Cnm o karın aşağı inmesi doğuma 1_2 gün kala oluyo ,bizim karınlarımız daha yukarı çıkacak, şuan benim de 5_6 parmak, sen doğuma 1_2 gün kala anlıycaksın 9 ay ı doldurunca ne demek istediğimi, birde o karın aşağı indiği zaman çok hafifliyosun hiç hamile gibi olmuyosun, ama ben bi hamileliğimde fark ettim, diğerinde fark etmedim bu durumu

Bu seferde alttan düşecekmiş gibi olmuyor mu?:)

Ya bacağıma geçen gece bı kramp girdi bas bas bağırdım ilk kez oldu hayatımda böyle bı kramp görmedim.
Allah o krampı bir daha göstermesin :)

Hiç sorma ya :) annelik zormuş. Bazıları için erkenden başlıyor zorlukları. Ama içimde hareketlerini hissettikçe güç geliyor bana :)

kızlar günaydın son hazırlıklar nasıl gidiyor. bebeğinizin kıyafetlerini yıkadınızmı alınacak birşeyler kaldımı kendiniz için ve bebeğiniz için neler aldınız

Bizim küvet alt değiştirme süngeri ve şifonyer kaldı sadece :)

Eşime söyleyim bana daha fazla alsın canım hergün içeyim bende o zaman belki bir nebze faydası olur

Çok güzeller güle güle kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…