2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hiç sorma ya :) annelik zormuş. Bazıları için erkenden başlıyor zorlukları. Ama içimde hareketlerini hissettikçe güç geliyor bana :)
Cnm bizim yaşadıklarımız ne ki, aylarca doğuma kadar hastanede loş odada yerinden kalkmadan doktor kontrolünde yatan var.
Doğuma sayısız doktorla giren var.
Allah bu yolda mücadele veren herkesin yardımcısı olsun.

Kızlarr geçenlerde trendyol kotonda indirim vardı oradan uygun fiyata tulumlar almıştım. Yarın elime geçecekler.
Dinazor aplikeli ve born to.. yazanda lcw dan.
Ay desenli takım kotondan oğluma ilk aldığım kıyafet.
Yeni doğan dönemi için aldıklarımı bulamadım. Nisan - Mayıs gibi giydereceklerimi hep 1-3 aylık aldım. Bu tulumları 3-6 aylık aldım.
Anne çanta aliexpressten.

Eklentiler

• 8681741786068_1_org_zoom.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 51
  • 8681741799419_1_org_zoom.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 49
  • 8681741832246_1_org_zoom.webp
    16 KB · Görüntüleme: 46
  • 8681741836138_1_org_zoom.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 45
  • 8681890004181_1_org_zoom.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 45
  • 8681890009582_1_org_zoom.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 47
  • 8681977000617_1_org_zoom.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 50
  • L_20191-9S3796Z1-GWD_A.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 51
  • M_20181-8SH632Z1-G0C_A.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 46
  • 9KNB14201ZK600_G01_zoom1_V04.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_1.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 55

Çok haklısın canım. Bugünlerimize şükürler olsun

Erkek bebek anneleri sünnet hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yenidoğan döneminde yaptırmak istiyorum ben.

Yok cnm :)) zaten onu hissetmemle ertesi gün doğuma gitmem çok kısa sürdü, o gün o kadar hafiftim ki sanki hiç hamile değilmişim gibiydi,
ay kuzu sana mesaj yazdiktan sonra tekrar uyumusum. Kahvalti icin kalktım bugun sadece ve onun haricinde su saate kadar uyumuşum.Valla kendime hayret ediyorum Şu anda. Tum enerjim gitmis gibi hala daha uykum var. Sizin uyku düzeniniz nasil ya ben cok mu anormalim acaba?
Bu arada cantan cok guzel iyi günlerde kullan. Ben baska birsey aldim ama bu cantalar hep favorimdi.

Kızlar benim kaynanayı hatırlarsınız gebelikten beri hiç arayıp sormamıştı hani.. akşama özür dilemek için arayacakmış hnfendi Doğum yaklaşıyor ya bebeği görmek için yol yapacak kendine ele güne rezil olmamak için. Çok sinirliyim ya ne yüzünü görmek ne sesini duymak istiyorum nefret ettim resmen

Kizlar instagrama foto yuklemistim yeni dogum yapan arkadasin teki yorum yapmis "karnin asagiya inmis wc ye giderken dikkat et, benim iki gun suyum gelmis ben idrr sandim" yazmis canim sikildi. Dunde sanki icime dogmus gibi bu konuyu arastirmistim karnim asagida mi gercekten ya ? Rahim kisaligim var 27 mm en son. Simdi icime suphe dustu doktora gitsem mi napsam ?

Eklentiler

• IMG_20190212_142920_896.webp
    46 KB · Görüntüleme: 74
Kızımda karnım hep aşağıdaydı. Hiçbir sorun yaşamadım ben. İllaki içinde şüphe kalacaksa bir doktora görün tabiki tatlım

Canım benim karnım senden çok daha aşağıda duruyor ben de bikaç gündür bu konuya denk geliyorum aşırı kafama taktım okuma boşver doktora git hiçbir sıkıntı olmadığını göreceksin bide bebeğin erkekse erkek bebekler zaten aşağıda duruyor

Canim dr zaten rahim kisaligindan erken dogum olabilir demisti ama simdi ustune ark boyle yazinca korktum. Artik her wc ye girdigimde idrar mi su mu diye korka korka girerim.

Canim dr zaten rahim kisaligindan erken dogum olabilir demisti ama simdi ustune ark boyle yazinca korktum. Artik her wc ye girdigimde idrar mi su mu diye korka korka girerim.
Bennde öyleyim her idrarı her akıntıyı amniyon sanıyorum Allah’a emanet yaşıyorum benim çok daha ciddi erken Doğum risklerim var Rahime ve plasentaya ek olarak ama stres yapacaksan bir doktora git bence

Kizlar kan sulandirici igne kullananlara bir sorum olacak. Igne bulmada hala sikinti yasiyormusunuz yakinda igne alan var mi benim son iki kutu kaldi simdiden kaygisida tuttu son aldiklarimi eczane eczane gezip bulabilmistik
Canım iğnede sorun kalmamış heralde tüp bebek dokroru oksapar kullanmamı söylemişti.
1 ay kadar onu kullandım,daha sonra sorun var elimizde bu iğneden yok diyerek 3 aylık cleaxen vermişlerdi.
Geçen hafta yeniden yazdırdım oksapar 4 kutu elindekini verdi eczacı 5 kutuda ertesi gün depodan geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…