2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Göbeğim çıkmıyor diye üzülüyordun ilk zamanlar maşallah size

Erkek bebek anneleri sünnet hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yenidoğan döneminde yaptırmak istiyorum ben.

canım ben Allah izin verirse 6.ayda yaptıracağım.... geç yapan arkadaşlarım, keşke bebekken hareketlenmeden yaptırsaydık dediler. bi de belli bi yaş aralığında sünnet olmuyormuş şimdi hatırlamıyorum.

Kontrolden çıktım kızlar. Rabbime şükürler olsun gelişim geriliği yok hatta bebeğim 1 hafta önde gidiyor. 1 kilo620 gram, 41 cm olmuş bile

maşaAllah canım.

Kontrolden çıktım kızlar. Rabbime şükürler olsun gelişim geriliği yok hatta bebeğim 1 hafta önde gidiyor. 1 kilo620 gram, 41 cm olmuş bile
Çook şükür canım gözün aydın
Maşallah sübhanallah Eren'ine
İçim çok rahattı kötü bir haberle gelmiceğini biliyordum

@Cuttingcorners canım sen naptın kontrolün varmış bugün.
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah

Gozun aydin canim cok sevindim. Su an kac haftaliksin ? İnsallah 2 kilo, 3 kilo oldugu zamanlari da gorursun

Birde ne yiyip iciyosunuz kizlar yaa ben neyi eksik yapiyorum

Gozun aydin canim cok sevindim. Su an kac haftaliksin ? İnsallah 2 kilo, 3 kilo oldugu zamanlari da gorursun
Tatlım her insanın biyolojik yapısı, vücut ölçüleri nasıl birbirinden farklı ise bebeğin içinde aynı şeyleri düşünmelisin. Zira doğduktan sonra da çok takılırsın bu konuya. Önemli olan sağlıklı olması. Şuan boyu posu kilosu gerideyse dr un diğer unsurlarda bir sakınca görmüyorsa kafanı takma.

Maşallah kuzum gözün aydın

Teşekkür ederim canımm

Gözün aydın canım. Maşallah kuzucuğa

Çok teşekkür ederim kuzumm

Tahmin et neden yoktum
Her zamanki gibi netim az kaldı

Tahmin ettim aslında bu kadar ara vermezdin sen

Maşallah kuzuuum 31.haftada mısın

Teşekkür ederim kuzum :) yok canım 30+2deyim

Teşekkür ederim canım benim İçim çok rahatladı çook endişelenmiştim. Rabbime şükürler olsun

Canım gözün aydın. Maşallah Eren kuzusuna

Çok teşekkür rderim canım

Teşekkür ederim kuzumm 30+2deyim.
Canım ben bolbol yoğurt yiyorum yumurta kaymak bal meyve olarak kiwi birde ilikli kemikli çorbalar çok içiyorum

Benide az evel annemin eşi aradı anneni yolluyum gelsin Gökçe’ye baksın diye. Gerek yok yeni gitti zaten dedim. Olur mu öyle şey sağlık bu diyor adam. Hiç bir kan bağımız olmayan adam bile düşünüyor ama annem onu bahane edip gitti. Şimdi arıyor açmıyorum. Açarsam ağlarım şuan açmak istemiyorum. Acile geldik gene. Ateşi 41 oldu sinirlerim bozuldu iyice.

Çok geçmiş olsun bi atlatamadı hastalığı

Maşallaaaahhhh bebişine benimde cuma kontrolüm var hiç zaman geçmiyor ,çok merak

Teşekkür ederim canım benim Umarım seninde kontrollün yolunda geçer.
Zaman geçmiyor böyle durumlarda ister istemez değil mi :)

Çok gecmis olsun cnm.inş atlatirsin iz ya

Canim benim cevremde o kadar olumsuz insanlar var ki napacagimi sasirdim sizden guc buluyorum inan. Doktor gecen haftaki kontrolde 1050 gr gelisimi geriden geliyor duzelmiyor bundan sonra da yavaslar ve durur erken almak zorunda kaliriz dedi. Baya bi kizdi bana. Ben elimden geleni yapiyorum hatta o kadar cok sey yiyorum ki bu yuzden surekli karnimi bozup circir oluyorum. İlik ve kemik suyu yemekten icim disima cikti. Ama bunu anlamiyor doktor. Ben zaten 164 boyunda 47 kiloyla hamile kaldim ben minyonum ki kucukken de 2700 dogmusum. Esim 190 boyunda o iri. Benim kilomdaki bir insandan ne kadar tombul bir bebek cikar bu da tartisilir. Dr baya sert ve umutsuz konustugundan moralim dustu sorunu kendimde aramaya basladim. En fazla 2500 dogar dedi o da kilo alirsa. Beyninde organlarinda birsey var mi diyorum yok diyor ama gelismiyor diyor. Zaten bende previa var mecbur 36 da alinacak. 36 haftalik bebek zaten 3500 kilo olmaz ama insanlar anlamiyor bunu. Evet gelisimi geriden geliyor ama yapacagim birsey yok herseyi denedim. Saol canim destegin icin haklisin fabrika cikisi degil bu bebekler kimisi buyuk kimisi kucuk oluyor onemli olan saglikli olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…