- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
Gözün aydın canım.Kontrolden çıktım kızlar. Rabbime şükürler olsun gelişim geriliği yok hatta bebeğim 1 hafta önde gidiyor. 1 kilo620 gram, 41 cm olmuş bile
Tahmin et neden yoktum
Maşallah kuzuuum 31.haftada mısınKontrolden çıktım kızlar. Rabbime şükürler olsun gelişim geriliği yok hatta bebeğim 1 hafta önde gidiyor. 1 kilo620 gram, 41 cm olmuş bile
Göbeğim çıkmıyor diye üzülüyordun ilk zamanlar maşallah sizeKizlar instagrama foto yuklemistim yeni dogum yapan arkadasin teki yorum yapmis "karnin asagiya inmis wc ye giderken dikkat et, benim iki gun suyum gelmis ben idrr sandim" yazmis canim sikildi. Dunde sanki icime dogmus gibi bu konuyu arastirmistim karnim asagida mi gercekten ya ? Rahim kisaligim var 27 mm en son. Simdi icime suphe dustu doktora gitsem mi napsam ?
Erkek bebek anneleri sünnet hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yenidoğan döneminde yaptırmak istiyorum ben.
Kontrolden çıktım kızlar. Rabbime şükürler olsun gelişim geriliği yok hatta bebeğim 1 hafta önde gidiyor. 1 kilo620 gram, 41 cm olmuş bile
Çook şükür canım gözün aydınKontrolden çıktım kızlar. Rabbime şükürler olsun gelişim geriliği yok hatta bebeğim 1 hafta önde gidiyor. 1 kilo620 gram, 41 cm olmuş bile
Canım gözün aydın. Maşallah Eren kuzusunaKontrolden çıktım kızlar. Rabbime şükürler olsun gelişim geriliği yok hatta bebeğim 1 hafta önde gidiyor. 1 kilo620 gram, 41 cm olmuş bile
Kontrolden çıktım kızlar. Rabbime şükürler olsun gelişim geriliği yok hatta bebeğim 1 hafta önde gidiyor. 1 kilo620 gram, 41 cm olmuş bile
Tatlım her insanın biyolojik yapısı, vücut ölçüleri nasıl birbirinden farklı ise bebeğin içinde aynı şeyleri düşünmelisin. Zira doğduktan sonra da çok takılırsın bu konuya. Önemli olan sağlıklı olması. Şuan boyu posu kilosu gerideyse dr un diğer unsurlarda bir sakınca görmüyorsa kafanı takma.Gozun aydin canim cok sevindim. Su an kac haftaliksin ? İnsallah 2 kilo, 3 kilo oldugu zamanlari da gorursun
Birde ne yiyip iciyosunuz kizlar yaa ben neyi eksik yapiyorum
Maşallah kuzum gözün aydın
Gözün aydın canım.Maşallah kuzucuğa
Tahmin et neden yoktum
Her zamanki gibi netim az kaldı
Maşallah kuzuuum 31.haftada mısın
Çook şükür canım gözün aydın
Maşallah sübhanallah Eren'ine
İçim çok rahattı kötü bir haberle gelmiceğini biliyordum
@Cuttingcorners canım sen naptın kontrolün varmış bugün.
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah
Canım gözün aydın. Maşallah Eren kuzusuna
Gozun aydin canim cok sevindim. Su an kac haftaliksin ? İnsallah 2 kilo, 3 kilo oldugu zamanlari da gorursun
Birde ne yiyip iciyosunuz kizlar yaa ben neyi eksik yapiyorum
Benide az evel annemin eşi aradı anneni yolluyum gelsin Gökçe’ye baksın diye. Gerek yok yeni gitti zaten dedim. Olur mu öyle şey sağlık bu diyor adam. Hiç bir kan bağımız olmayan adam bile düşünüyor ama annem onu bahane edip gitti. Şimdi arıyor açmıyorum. Açarsam ağlarım şuan açmak istemiyorum. Acile geldik gene. Ateşi 41 oldubenim annem de yapar yani yemekti hazırlıktı ama ortalığı berbat eder arkasından toplamak beni sinir eder. ben çok temiz çalışırım aynı babam gibi .bi yandan siler toplar bi yandan yaparım.
herneyse annem de dedi ki dün 15 martta gelirim. benim zaten son iş günü 14 mart...çok erken dedim gelme. sonra söyleniyorsun erken geldim de daha doğurmadın diye.25 inde gel dedim. zaten çantasını alıp yola çıkacak. ama o yanımda olmak istiyor. öyle kararsız kaldık. aslında o biraz kaçmak içinn geliyor yanıma bebek bahane
Maşallaaaahhhh bebişineKontrolden çıktım kızlar. Rabbime şükürler olsun gelişim geriliği yok hatta bebeğim 1 hafta önde gidiyor. 1 kilo620 gram, 41 cm olmuş bile
Çok geçmiş olsun bi atlatamadı hastalığıBenide az evel annemin eşi aradı anneni yolluyum gelsin Gökçe’ye baksın diye. Gerek yok yeni gitti zaten dedim. Olur mu öyle şey sağlık bu diyor adam. Hiç bir kan bağımız olmayan adam bile düşünüyor ama annem onu bahane edip gitti. Şimdi arıyor açmıyorum. Açarsam ağlarım şuan açmak istemiyorum. Acile geldik gene. Ateşi 41 oldusinirlerim bozuldu iyice.
Maşallaaaahhhh bebişinebenimde cuma kontrolüm var hiç zaman geçmiyor ,çok merak
Sağol canımÇok geçmiş olsun bi atlatamadı hastalığı
Maşallah kuzuna cnm.gayet çok güzelKontrolden çıktım kızlar. Rabbime şükürler olsun gelişim geriliği yok hatta bebeğim 1 hafta önde gidiyor. 1 kilo620 gram, 41 cm olmuş bile
Çok gecmis olsun cnm.inş atlatirsin iz yaBenide az evel annemin eşi aradı anneni yolluyum gelsin Gökçe’ye baksın diye. Gerek yok yeni gitti zaten dedim. Olur mu öyle şey sağlık bu diyor adam. Hiç bir kan bağımız olmayan adam bile düşünüyor ama annem onu bahane edip gitti. Şimdi arıyor açmıyorum. Açarsam ağlarım şuan açmak istemiyorum. Acile geldik gene. Ateşi 41 oldusinirlerim bozuldu iyice.
Tatlım her insanın biyolojik yapısı, vücut ölçüleri nasıl birbirinden farklı ise bebeğin içinde aynı şeyleri düşünmelisin. Zira doğduktan sonra da çok takılırsın bu konuya. Önemli olan sağlıklı olması. Şuan boyu posu kilosu gerideyse dr un diğer unsurlarda bir sakınca görmüyorsa kafanı takma.
Maşallah kuzuna cnm.gayet çok güzelboşuna stres yaptiriyorlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?