2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Seni bir ben anlarım canım yanı buradaki kızların Tabiki hepsi anlar sağolsun çok destekler ama yaşadıklarımız çok benziyor hatta boyumuz kilomuz Bİle aynı

Gozun aydin canim cok sevindim. Su an kac haftaliksin ? İnsallah 2 kilo, 3 kilo oldugu zamanlari da gorursun

Birde ne yiyip iciyosunuz kizlar yaa ben neyi eksik yapiyorum
Canım kendini suçlamayı bırak. O doktor kendini bilmez konuşmuş ama sen elinden geleni yapıyorsun işte hem belki bebiş minyon olacaktır ya da yanlış ölçüm vardır. Rabbim rahme düşürdükten sonra ona emanetiz kendini yıpratma.

Erkek bebek anneleri sünnet hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yenidoğan döneminde yaptırmak istiyorum ben.
Biz bir günlükken yaptırdık canım göbekle birlikte iyileşiyor arada kaynayıp gidiyor hem bebek çok hassas olmuyormuş ilk dönemlerde. Sonrasında aman canı acır aman psikolojisi bozulur huyu suyu değişir diye binbir türlü şey düşünüyor insan.

Nasılsınız kızlar.
Dün şehir dışına çıktık hem iş hem gezme amaçlı.
Eşim gece çalıştığı için ptesi tatil gibi oluyor daha çok malum :)
Bugünde temizlik yaptım ama öldüm yorgunluktan.
Uras paşada yorulmuş olmalı
Kasılıp toplanıyor arada O çıkıntı totişi olsa gerek

Inşallah canım benim yaaaa:))) Hiç deme yaaaa cumaya kadar sanki aylar var

Sayılı gün çabuk geçer derler

BellaCiao Hadi gozun aydin ,masallah Eren pasaya,

Teşekkür ederim canım benim

Selamlar canlarım buralardayım işe cuma başlayacağım. Dün de bir kreşle görüşme yaptık ama şimdilik annem bakacak gibi duruyor yazın vereceğiz sanırım kreşe. Karışık işler biraz

Kreş işi zor canım ben daha doğum yapmadım ams kreşlere bakıyorum burda 1 sene önceden yazılmak lazım yoksa yer yok

Ayy maaşallah canım demekki göbek başka bebek başkaymış biz de öğrenmiş olduk

Aynen kuzum ya hiç alakası yokmuş vallah içim rahatladı

Maşallah Uras paşama Dinlen kuzu çok yorma kendini.
Bende görmeyince merak ettim seni
Benimde oğlum çok kasılıyor bugün tam 2 saat bir sandalyede sıra bekledim ! Pestilim çıktı

Ben insanları anlamıyorum idrar başka şu başka, idrar senin arzunla vücuttan atılır gidrsin ş
Lavaboya, ama şu öyle değil suyu tutamazsın sıkamazsın ne yapsan akar gider, bi ikinciside senin bu ilk gebeliğin. Nerden bilipte yorum yapıyolar belki senin karın şeklin bu,çok da herşeye kulak asmayın çok şüphelendiğiniz bi durum olursa doktora gidin

Maşallah Uras paşama Dinlen kuzu çok yorma kendini.
Bende görmeyince merak ettim seni
Benimde oğlum çok kasılıyor bugün tam 2 saat bir sandalyede sıra bekledim ! Pestilim çıktı
Sağol kuzum, dinleniyorum şimdi :)
Geçmişi okuyamadım çok konuşmuşsunuz gittin mi doktora son durumlar ne bakim

Benimki bugün çok az haraket ediyor nadiren bir iki kipirdama şeklinde canım sıkıldı sabahtan beri böyle bütün gün uyumuş olamaz herhalde

Hoşgeldin kuzuuuu bence sırtı o

Benimki bugün çok az haraket ediyor nadiren bir iki kipirdama şeklinde canım sıkıldı sabahtan beri böyle bütün gün uyumuş olamaz herhalde
Canım biz yorulunca bebişlerinde çok enerjisi olmuyor.
Birde ayaktayken veya birşeylerle uğraşırken farketmeyebiliyoruz gündüz.
Enerji verecek çikileta gibi şeyler yiyip sessiz ortamda soluna yat canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…