Seni bir ben anlarım canım yanı buradaki kızların Tabiki hepsi anlar sağolsun çok destekler ama yaşadıklarımız çok benziyor hatta boyumuz kilomuz Bİle aynıCanim benim cevremde o kadar olumsuz insanlar var ki napacagimi sasirdim sizden guc buluyorum inan. Doktor gecen haftaki kontrolde 1050 gr gelisimi geriden geliyor duzelmiyor bundan sonra da yavaslar ve durur erken almak zorunda kaliriz dedi. Baya bi kizdi bana. Ben elimden geleni yapiyorum hatta o kadar cok sey yiyorum ki bu yuzden surekli karnimi bozup circir oluyorum. İlik ve kemik suyu yemekten icim disima cikti. Ama bunu anlamiyor doktor. Ben zaten 164 boyunda 47 kiloyla hamile kaldim ben minyonum ki kucukken de 2700 dogmusum. Esim 190 boyunda o iri. Benim kilomdaki bir insandan ne kadar tombul bir bebek cikar bu da tartisilir. Dr baya sert ve umutsuz konustugundan moralim dustu sorunu kendimde aramaya basladim. En fazla 2500 dogar dedi o da kilo alirsa. Beyninde organlarinda birsey var mi diyorum yok diyor ama gelismiyor diyor. Zaten bende previa var mecbur 36 da alinacak. 36 haftalik bebek zaten 3500 kilo olmaz ama insanlar anlamiyor bunu. Evet gelisimi geriden geliyor ama yapacagim birsey yok herseyi denedim. Saol canim destegin icin haklisin fabrika cikisi degil bu bebekler kimisi buyuk kimisi kucuk oluyor onemli olan saglikli olmasi
Inşallah canım benim yaaaa:))) Hiç deme yaaaa cumaya kadar sanki aylar varTeşekkür ederim canım benimUmarım seninde kontrollün yolunda geçer.
Zaman geçmiyor böyle durumlarda ister istemez değil mi :)
Sağol canım inşallah. Düştü 37,7 e şükür, inş tekrar çıkmaz.Çok gecmis olsun cnm.inş atlatirsin iz ya
Canım kendini suçlamayı bırak. O doktor kendini bilmez konuşmuş ama sen elinden geleni yapıyorsun işte hem belki bebiş minyon olacaktır ya da yanlış ölçüm vardır. Rabbim rahme düşürdükten sonra ona emanetiz kendini yıpratma.Gozun aydin canim cok sevindim. Su an kac haftaliksin ? İnsallah 2 kilo, 3 kilo oldugu zamanlari da gorursun
Birde ne yiyip iciyosunuz kizlar yaa ben neyi eksik yapiyorum
Ayy maaşallah canım demekki göbek başka bebek başkaymış biz de öğrenmiş oldukKontrolden çıktım kızlar. Rabbime şükürler olsun gelişim geriliği yok hatta bebeğim 1 hafta önde gidiyor. 1 kilo620 gram, 41 cm olmuş bile
Biz bir günlükken yaptırdık canım göbekle birlikte iyileşiyor arada kaynayıp gidiyor hem bebek çok hassas olmuyormuş ilk dönemlerde. Sonrasında aman canı acır aman psikolojisi bozulur huyu suyu değişir diye binbir türlü şey düşünüyor insan.Erkek bebek anneleri sünnet hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yenidoğan döneminde yaptırmak istiyorum ben.
Inşallah canım benim yaaaa:))) Hiç deme yaaaa cumaya kadar sanki aylar var
BellaCiao Hadi gozun aydin ,masallah Eren pasaya,
Selamlar canlarım buralardayım işe cuma başlayacağım. Dün de bir kreşle görüşme yaptık ama şimdilik annem bakacak gibi duruyor yazın vereceğiz sanırım kreşe. Karışık işler biraz
Ayy maaşallah canım demekki göbek başka bebek başkaymış biz de öğrenmiş olduk
Nasılsınız kızlar.
Dün şehir dışına çıktık hem iş hem gezme amaçlı.
Eşim gece çalıştığı için ptesi tatil gibi oluyor daha çok malum :)
Bugünde temizlik yaptım ama öldüm yorgunluktan.
Uras paşada yorulmuş olmalı
Kasılıp toplanıyor aradaO çıkıntı totişi olsa gerek
Eki Görüntüle 2235122
Ben insanları anlamıyorum idrar başka şu başka, idrar senin arzunla vücuttan atılır gidrsin şKizlar instagrama foto yuklemistim yeni dogum yapan arkadasin teki yorum yapmis "karnin asagiya inmis wc ye giderken dikkat et, benim iki gun suyum gelmis ben idrr sandim" yazmis canim sikildi. Dunde sanki icime dogmus gibi bu konuyu arastirmistim karnim asagida mi gercekten ya ? Rahim kisaligim var 27 mm en son. Simdi icime suphe dustu doktora gitsem mi napsam ?
Sağol kuzum, dinleniyorum şimdi :)Maşallah Uras paşamaDinlen kuzu çok yorma kendini.
Bende görmeyince merak ettim seni
Benimde oğlum çok kasılıyor bugün tam 2 saat bir sandalyede sıra bekledim ! Pestilim çıktı
Hoşgeldin kuzuuuu bence sırtı oNasılsınız kızlar.
Dün şehir dışına çıktık hem iş hem gezme amaçlı.
Eşim gece çalıştığı için ptesi tatil gibi oluyor daha çok malum :)
Bugünde temizlik yaptım ama öldüm yorgunluktan.
Uras paşada yorulmuş olmalı
Kasılıp toplanıyor aradaO çıkıntı totişi olsa gerek
Eki Görüntüle 2235122
Canım uyuyordur çok normal o yani bekle bak bir iki saate uyanırBenimki bugün çok az haraket ediyor nadiren bir iki kipirdama şeklindecanım sıkıldı sabahtan beri böyle bütün gün uyumuş olamaz herhalde
Olabilir kuzu ama başı böbreğimin orda oluncaHoşgeldin kuzuuuu bence sırtı o
Canım biz yorulunca bebişlerinde çok enerjisi olmuyor.Benimki bugün çok az haraket ediyor nadiren bir iki kipirdama şeklindecanım sıkıldı sabahtan beri böyle bütün gün uyumuş olamaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?