ay kuzu sana mesaj yazdiktan sonra tekrar uyumusum. Kahvalti icin kalktım bugun sadece ve onun haricinde su saate kadar uyumuşum.Valla kendime hayret ediyorum Şu anda. Tum enerjim gitmis gibi hala daha uykum var. Sizin uyku düzeniniz nasil ya ben cok mu anormalim acaba?
Bu arada cantan cok guzel iyi günlerde kullan. Ben baska birsey aldim ama bu cantalar hep favorimdi.
Uyumak iyidir cnm uykusuzluk çok kötü, zamanın varken iyiyken yat uyu ,fındık kızın uyutmuycak sonra, :) benim uyku bazen iyi bazen kötü idare ediyorum, sağol cnm daha iyisi senin olsun almışın ama baska iyileri de olsun inş ,
Canım biz yorulunca bebişlerinde çok enerjisi olmuyor.
Birde ayaktayken veya birşeylerle uğraşırken farketmeyebiliyoruz gündüz.
Enerji verecek çikileta gibi şeyler yiyip sessiz ortamda soluna yat canım
Nasılsınız kızlar.
Dün şehir dışına çıktık hem iş hem gezme amaçlı.
Eşim gece çalıştığı için ptesi tatil gibi oluyor daha çok malum :)
Bugünde temizlik yaptım ama öldüm yorgunluktan.
Uras paşada yorulmuş olmalı
Kasılıp toplanıyor arada O çıkıntı totişi olsa gerek Eki Görüntüle 2235122
Kızlar okuyorum yazdıklarınızı 3 gecedir benimde bacagima kramp giriyordu bugün magnezyum yazdırdım magnorm ama ilk kez kullanicam bide kan sulandırıcı iğne vuruyorum ya acaba birlikte kullanan varmı gerçi Dr bişi demedi bende sormadım ama şimdi aklıma takildi....
Düzenli ve sık olmadığı sürece normalmiş herhalde artık kuzum. Benim kontrolüm 18inde normalde ama eşim de gelsin diye 23üne mi alsam diyordum şimdi birkaç gündür böyle kasılma olunca erken mi gitsem diyorum bilemedim
Düzenli ve sık olmadığı sürece normalmiş herhalde artık kuzum. Benim kontrolüm 18inde normalde ama eşim de gelsin diye 23üne mi alsam diyordum şimdi birkaç gündür böyle kasılma olunca erken mi gitsem diyorum bilemedim
Bana da normal demişti doktorum kuzum.
Benimde 18inde randevum. Çok sık olmuyorsa problem olmaz sanırım kuzu takip et kaç kere olduğunu. Ona göre gidersin
Bana da normal demişti doktorum kuzum.
Benimde 18inde randevum. Çok sık olmuyorsa problem olmaz sanırım kuzu takip et kaç kere olduğunu. Ona göre gidersin
Gelisimin önde olmasına çok sevindim canım , zaten göbekten bunu çıkarmaları çok mantıksız gelmişti . Ayrıca senin gobus maşallah gayet iyi çıkmıştı attığın fotoda..
Ben hep evdeydim bugün misafirim vardı ama elimi birşeye sürdürmediler yorgunluk yoktu yani. Hayırlısıyla dogursakta su hareket etti etmedi sıkıntısı bitse
Gelisimin önde olmasına çok sevindim canım , zaten göbekten bunu çıkarmaları çok mantıksız gelmişti . Ayrıca senin gobus maşallah gayet iyi çıkmıştı attığın fotoda..
Ben hep evdeydim bugün misafirim vardı ama elimi birşeye sürdürmediler yorgunluk yoktu yani. Hayırlısıyla dogursakta su hareket etti etmedi sıkıntısı bitse
Ayyyyy çok zor o doğumdan sonrada iki üç ay sürüyor sonra geçiyor dikkat edersen.cok ikinma canım lavoboda bide nacizane fikrim lavoboya girmeden kanton yağı kullan çünkü ilerleyen haftalarda dahada sisecek ve ağrı yapar.