2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Uyumak iyidir cnm uykusuzluk çok kötü, zamanın varken iyiyken yat uyu ,fındık kızın uyutmuycak sonra, :) benim uyku bazen iyi bazen kötü idare ediyorum, sağol cnm daha iyisi senin olsun almışın ama baska iyileri de olsun inş ,

Canım biz yorulunca bebişlerinde çok enerjisi olmuyor.
Birde ayaktayken veya birşeylerle uğraşırken farketmeyebiliyoruz gündüz.
Enerji verecek çikileta gibi şeyler yiyip sessiz ortamda soluna yat canım
Denedim ama pek fayda etmedi tekrar uzanayim canım inşallah hareket eder

Ayy nasıl toplanmış totiş o bencede
Kasılma bu mu oluyor kuzum birkaç gündür benimki de arada toplanıyor böyle

Kızlar okuyorum yazdıklarınızı 3 gecedir benimde bacagima kramp giriyordu bugün magnezyum yazdırdım magnorm ama ilk kez kullanicam bide kan sulandırıcı iğne vuruyorum ya acaba birlikte kullanan varmı gerçi Dr bişi demedi bende sormadım ama şimdi aklıma takildi....

Evet kuzu böyle toplanıp rahatsızlık veriyor bana.
Yine bu sıralar günde birkaç kere olmaya başladı banada
Düzenli ve sık olmadığı sürece normalmiş herhalde artık kuzum. Benim kontrolüm 18inde normalde ama eşim de gelsin diye 23üne mi alsam diyordum şimdi birkaç gündür böyle kasılma olunca erken mi gitsem diyorum bilemedim

Bana da normal demişti doktorum kuzum.
Benimde 18inde randevum. Çok sık olmuyorsa problem olmaz sanırım kuzu takip et kaç kere olduğunu. Ona göre gidersin

Bana da normal demişti doktorum kuzum.
Benimde 18inde randevum. Çok sık olmuyorsa problem olmaz sanırım kuzu takip et kaç kere olduğunu. Ona göre gidersin
Doktor öyle dediyse normaldir o zaman kuzum, olmazsa değiştiririm bende randevuyu sağol

Benimde az hareket ediyor yoruldum bugün ondan sanırım kuzum
Gelisimin önde olmasına çok sevindim canım , zaten göbekten bunu çıkarmaları çok mantıksız gelmişti . Ayrıca senin gobus maşallah gayet iyi çıkmıştı attığın fotoda..

Ben hep evdeydim bugün misafirim vardı ama elimi birşeye sürdürmediler yorgunluk yoktu yani. Hayırlısıyla dogursakta su hareket etti etmedi sıkıntısı bitse

Teşekkür ederim canım.
Biraz ediyorsa yeter canım bazen pozisyondan kaynaklı hissedilmiyor hareketleri ellini karnına koy öyle hissedebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…