2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Mini_mini kuzum gercekten stres bosuna yapiosun. Dedigin gibi 36 dogan bir cocugun 3 kilo olmasi bile dusuk bir ihtimal. Kaldi ki 2.5 gayet iyi bir kilo. Ayrica benim arkadasimin kardesinin bebegi oldu 36 da aldilar 2.5 dogmus ne kuvezde kaldi me bir sey. Ki bu arqksqsin kendi kizi 3200 dogdu 38+3 te ama bi hafta kuvezde kaldi. Kilo demek saglik demek degil. Doktoruna da uyuz oluyorum iyice

PambukPrensess canim benim cevremde de kimden duysam bezliyken yapilmasi konusunda hem fikir. Keza benim yegenimi de yaptirdik 8 aylikken cok iyi oldu. Ne anestezi var ne bisi. Mis iki dk da bir igne hemen hallettiler. Sonra eve geldigimizde hopluyordu sipa.
Yoksa ciddi travma. Gerek yok bence...

isimdeyimgucumdeyim canim ya cok gecmis olsun. Iyi mi kizin simdi biraz daha

Kontrolden çıktım kızlar. Rabbime şükürler olsun gelişim geriliği yok hatta bebeğim 1 hafta önde gidiyor. 1 kilo620 gram, 41 cm olmuş bile
Canim masallah boyuda kilosuda cok iyi

Gecmis olsun canim

Hamilelik cok farkliymis ufacik seye takiyor insan.cogumuzda ufak tefek sorunlar çıkıyor.benimde bebegin kafasi en son 4 hafta ilerde cikti cok sasirdim.en iyisi hic umursamamak her sey olacagina variyor
Genetik olabiliyormuş cnm bide şu var bi ay bakıyosun baş çevresi geriden geliyo bi bakıyosun diğer ay herşey normal gidiyo, sende bakarsın önümüzdeki ay herşey normallemiş takma kafana kul icadı nede olsa makinalar

Normalde iki hafta ilerdeydi ama diger yerleride ilerdeydi bu sefer 4 diyince sasirdim.o sırada tansiyonuma da bakiyordu heyecandan 16 cikti

Selam kızlar

Kuzum BellaCiao teşekkür ederim ancak girebildim şükürler olsun her şey yolunda 44 cm olmuş benim mercimek 2 kg olmuş ama doktorum biraz daha azdır şuan dedi ve yine makat gelişti geçen gittiğimde doğum pozisyonundaydı dönmüş yine kızım ve yine eliyle yüzünü kapatıyordu yüzünü yine göstermedi bize bu sefer kayınvalidem ve annem de ilk kez geldiler benimle duygulandılar

BellaCiao canım senin adına da çok sevindim ben sana demiştim alakası yok diye yani doğru orantılı değildir çünkü benim karnım çok geç çıktı o zaman bebek hiç gelişmezdi. Eren paşaya maaşallah pozisyonunu almış mı kuzum?

Maşallah kuzumm senin bebişede kocaman olmuş
teşekkür ederim canım, benimki doğum pozisyon başından beri hep öyleydi hiç bir zaman dönmedi inşallah da dönmez artık
Bende yüzünü göremedim saklamıştı minik
Sen kaç haftalık oldun tam canım ?

Canım çok teşekkür ederim annem sağolsun o olmasaydı ne yapardım bilmem ama bende oturmadım hiç dizlerim sızlıyor yorgunluktan

İnşallah dönmez canım Doktorum kararsız bir bebek diyor yarın 32. Haftamıza gireceğiz kuzum tabii daha çok var inşallah doğum zamanı ipektoş da inat etmez pozisyona girer

Kızlar ya bı yardımcı olun bana girip oldum nefes alamıyorum varmı aranızda birşeyler tavsiye edecek.berbat durumdayım bugün bu halimle bebeğin kıyafetlerini yıkadım utuledim yerleştirdim canım çıktı.dunya kadar şey valla Fuzulu masraf yapmisim yarın LC wakikide gidip aldiklarimi degistiricem büyük oğluma alırım birşeyler yada bayramlıklarini alırım benim siplarin.bide bu girip çıktı başıma

Normalde iki hafta ilerdeydi ama diger yerleride ilerdeydi bu sefer 4 diyince sasirdim.o sırada tansiyonuma da bakiyordu heyecandan 16 cikti
Sende şekerde vardı demi ondan kaynaklı olabilir cnm bebişin ilerde gitmesi, tansiyona dikkat et cnm yüksek tansıyon risk biliyosun günlük ölçmemiz gerekiyo bana bi dr öyle söyledi her ay gittiğim dr farklı oluyo devlet olduğu için

Geçmiş olsun canım limonlu su iç , ıhlamur kaynat evde olan meyvelerden doğra içine güzel oluyor. Tavuk suyuna çorba yap, içerisine havuç rendele bol sarmısak koy. Yapabiliyorsan bol sarmısak soğan tuketebilirsin doğal antibiyotik. Allah şifa versin inşallah ..
Benimde burnum karıncalanmaya başladı nezle olacak gibiyim inşallah olmam

Sağol kuzum ya aman olma.berbat bişey ağzımı açıp nefes alıyorum dudaklarım patladi.limonlu şu içiyorum Cnm soğan ve sarımsak tüketeyim inşallah geçer ya

Sağol kuzum ya aman olma.berbat bişey ağzımı açıp nefes alıyorum dudaklarım patladi.limonlu şu içiyorum Cnm soğan ve sarımsak tüketeyim inşallah geçer ya

Gecmis olsun cnm. Uc haftadir gecmeyen gribim vardi. Saglik ocagina gittim ilac yazmadi dogal yontemlerle gecmesini bekledim daha da artti. Kuru oksuruk, burun tikanikligi, agzim acik uyudugumdan bogazim sisti vs derken kan verdim enfeksiyon cikti yine ilac yazmadilar en sonunda baska bir doktora gittim İnflazue mi ne oyle birsey olmusum birde ustune bakterili sinuzit. Agumentin 1000 lik verdi, illadin burun spreyi verdi. İnanirmisin uc haftadir denedigim tum yontemlerle acilmayan burnum spreyle iki dk da acildi. Antibiyotigim bitince tekrar kan vericem sakin ihmal etme ilerleyip kanina gecerse tek care antibiyotik oluyor. Bir kbb a git

Sen izne ayrıldın mı canım ? Yoksa hâlâ ise gidip geliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…