Aynen biz 3 yası geçtik keske diyorum bence yaptırınOğlu olan kaç tane arkadaşıma sorduysam yaptırmayanlar bin pişman. Hareketlenmeye başladıktan sonra iyileşme süreci falan daha sıkıntılı oluyor.
Canim masallah boyuda kilosuda cok iyiKontrolden çıktım kızlar. Rabbime şükürler olsun gelişim geriliği yok hatta bebeğim 1 hafta önde gidiyor. 1 kilo620 gram, 41 cm olmuş bile
Gecmis olsun canimBenide az evel annemin eşi aradı anneni yolluyum gelsin Gökçe’ye baksın diye. Gerek yok yeni gitti zaten dedim. Olur mu öyle şey sağlık bu diyor adam. Hiç bir kan bağımız olmayan adam bile düşünüyor ama annem onu bahane edip gitti. Şimdi arıyor açmıyorum. Açarsam ağlarım şuan açmak istemiyorum. Acile geldik gene. Ateşi 41 oldusinirlerim bozuldu iyice.
Genetik olabiliyormuş cnm bide şu var bi ay bakıyosun baş çevresi geriden geliyo bi bakıyosun diğer ay herşey normal gidiyo, sende bakarsın önümüzdeki ay herşey normallemiş takma kafana kul icadı nede olsa makinalarHamilelik cok farkliymis ufacik seye takiyor insan.cogumuzda ufak tefek sorunlar çıkıyor.benimde bebegin kafasi en son 4 hafta ilerde cikti cok sasirdim.en iyisi hic umursamamak her sey olacagina variyor
Normalde iki hafta ilerdeydi ama diger yerleride ilerdeydi bu sefer 4 diyince sasirdim.o sırada tansiyonuma da bakiyordu heyecandan 16 ciktiGenetik olabiliyormuş cnm bide şu var bi ay bakıyosun baş çevresi geriden geliyo bi bakıyosun diğer ay herşey normal gidiyo, sende bakarsın önümüzdeki ay herşey normallemiş takma kafana kul icadı nede olsa makinalar
Selam kızlar
KuzumBellaCiao teşekkür ederim ancak girebildim şükürler olsun her şey yolunda 44 cm olmuş benim mercimek 2 kg olmuş ama doktorum biraz daha azdır şuan dedi ve yine makat gelişti geçen gittiğimde doğum pozisyonundaydı dönmüş yine kızım ve yine eliyle yüzünü kapatıyordu yüzünü yine göstermedi bize bu sefer kayınvalidem ve annem de ilk kez geldiler benimle duygulandılar
BellaCiao canım senin adına da çok sevindim ben sana demiştim alakası yok diye yani doğru orantılı değildir çünkü benim karnım çok geç çıktı o zaman bebek hiç gelişmezdi. Eren paşaya maaşallah pozisyonunu almış mı kuzum?
Canım çok teşekkür ederimbenim annem de yapar yani yemekti hazırlıktı ama ortalığı berbat eder arkasından toplamak beni sinir eder. ben çok temiz çalışırım aynı babam gibi .bi yandan siler toplar bi yandan yaparım.
herneyse annem de dedi ki dün 15 martta gelirim. benim zaten son iş günü 14 mart...çok erken dedim gelme. sonra söyleniyorsun erken geldim de daha doğurmadın diye.25 inde gel dedim. zaten çantasını alıp yola çıkacak. ama o yanımda olmak istiyor. öyle kararsız kaldık. aslında o biraz kaçmak içinn geliyor yanıma bebek bahane
kurutma askılığı çok güzelmiş çok mantıklı ilk kez gördüm türkiyede satılıyor mu ki.
canım güle güle huzurla oturun yeni evinizde. yorulmuşsundur dinlen artık yavaş yavaş yaparsın sonra.
çıktı verdiyse oradan bakabilirsin canım yazıyor. fl yi 7 ile çarp boyunu verir. bu gece ben de çok kaşındım. özellikle sağ mememin altı o kadar ki uyandım baktım isilik gibi olmuş. evde propolis krem vardı sürdüm rahatladım sonra uyumuşum
,
canım internetten alacaksan en güzel aziz bebe. ben de onlara baktım indirimde olanlar da var.
sağol canım hayırlı haberlerle gel canım.
İnşallah dönmez canım Doktorum kararsız bir bebek diyorMaşallah kuzumm senin bebişede kocaman olmuş
teşekkür ederim canım, benimki doğum pozisyon başından beri hep öyleydi hiç bir zaman dönmedi inşallah da dönmez artık
Bende yüzünü göremedim saklamıştı minik
Sen kaç haftalık oldun tam canım ?
Geçmiş olsun canım nasılsın?Deprem oldu kızlar küçük biraz
Sende şekerde vardı demi ondan kaynaklı olabilir cnm bebişin ilerde gitmesi, tansiyona dikkat et cnm yüksek tansıyon risk biliyosun günlük ölçmemiz gerekiyo bana bi dr öyle söyledi her ay gittiğim dr farklı oluyo devlet olduğu içinNormalde iki hafta ilerdeydi ama diger yerleride ilerdeydi bu sefer 4 diyince sasirdim.o sırada tansiyonuma da bakiyordu heyecandan 16 cikti
Geçmiş olsun canım limonlu su iç , ıhlamur kaynat evde olan meyvelerden doğra içine güzel oluyor. Tavuk suyuna çorba yap, içerisine havuç rendele bol sarmısak koy. Yapabiliyorsan bol sarmısak soğan tuketebilirsin doğal antibiyotik. Allah şifa versin inşallah ..Kızlar ya bı yardımcı olun bana girip oldum nefes alamıyorum varmı aranızda birşeyler tavsiye edecek.berbat durumdayım bugün bu halimle bebeğin kıyafetlerini yıkadım utuledim yerleştirdim canım çıktı.dunya kadar şey valla Fuzulu masraf yapmisim yarın LC wakikide gidip aldiklarimi degistiricem büyük oğluma alırım birşeyler yada bayramlıklarini alırım benim siplarin.bide bu girip çıktı başıma
Sağol kuzum ya aman olma.berbat bişey ağzımı açıp nefes alıyorum dudaklarım patladi.limonlu şu içiyorum Cnm soğan ve sarımsak tüketeyim inşallah geçer yaGeçmiş olsun canım limonlu su iç , ıhlamur kaynat evde olan meyvelerden doğra içine güzel oluyor. Tavuk suyuna çorba yap, içerisine havuç rendele bol sarmısak koy. Yapabiliyorsan bol sarmısak soğan tuketebilirsin doğal antibiyotik. Allah şifa versin inşallah ..
Benimde burnum karıncalanmaya başladı nezle olacak gibiyim inşallah olmam
Sağol kuzum ya aman olma.berbat bişey ağzımı açıp nefes alıyorum dudaklarım patladi.limonlu şu içiyorum Cnm soğan ve sarımsak tüketeyim inşallah geçer ya
Sen izne ayrıldın mı canım ? Yoksa hâlâ ise gidip geliyor musunGecmis olsun cnm. Uc haftadir gecmeyen gribim vardi. Saglik ocagina gittim ilac yazmadi dogal yontemlerle gecmesini bekledim daha da artti. Kuru oksuruk, burun tikanikligi, agzim acik uyudugumdan bogazim sisti vs derken kan verdim enfeksiyon cikti yine ilac yazmadilar en sonunda baska bir doktora gittim İnflazue mi ne oyle birsey olmusum birde ustune bakterili sinuzit. Agumentin 1000 lik verdi, illadin burun spreyi verdi. İnanirmisin uc haftadir denedigim tum yontemlerle acilmayan burnum spreyle iki dk da acildi. Antibiyotigim bitince tekrar kan vericem sakin ihmal etme ilerleyip kanina gecerse tek care antibiyotik oluyor. Bir kbb a git
Sen izne ayrıldın mı canım ? Yoksa hâlâ ise gidip geliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?