2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canim rapor aldim previa yuzunden. Cuma gunu bitiyor raporum insallah tekrar alabilirim bakalim :) 32 de izne ayrilacagim 2 haftam var
Aslında çoktan sana rapor vermeleri gerekirdi canım , previa olan gebeler yatarak geçirdi hep sen calistin hem sana hem bebeğe zor olmuştur . Evde dinlenerek gecirirsin son haftaları daha iyi olur

Canım teşekkür ederim artık geri sayım başladı hayırlısıyla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah senin kontrolun ne zamandı kuzum?
İnşallah kuzum
18’inde ama 23’üne alabilirim eşim uzun zamandır göremedi Cumartesi gitmek istiyorum :)

Kızlar benim bu aksam çok kasılmam var sürekli oynuyor toplanıyor bir yere resmen canım yanıyor hiç durmazmi ya çok korkuyorum bu hareketlilikle plesantayı oynatır kanama başlar diye..offf neler düşünüyorum ya.bu kadar hareketlilikte iyi değil ne yapacam bilmiyorum

Ah nedir bizim çektiğimiz bende sabahtan beri hareket etmiyor diye şikayet edip duruyorum canım.
Korkma plesantaya zarar vermez diye düşünuyorum, içini ferah tut

Ah nedir bizim çektiğimiz bende sabahtan beri hareket etmiyor diye şikayet edip duruyorum canım.
Korkma plesantaya zarar vermez diye düşünuyorum, içini ferah tut
İnş cnm.sabah bir dr gidim devlet hastanesine hiç yoktan nst ye sokar bir gariplik var cunku kizimda hiç böyle degildim masa başında xcalisiyordum hareketlerini hissetmiyordum eve gelince çok hissederdim hata eşimle. Beraber izlerdik şimdi resmen kaldırıyor indiriyor

Kasılmaya maden suyu ve muz iyi geliyordu sanki canım onlardan tüket istersen yatmadan, yarın da kontrole git mutlaka normalden farklı olduğunu düşünüyorsan

Hamilelik cok farkliymis ufacik seye takiyor insan.cogumuzda ufak tefek sorunlar çıkıyor.benimde bebegin kafasi en son 4 hafta ilerde cikti cok sasirdim.en iyisi hic umursamamak her sey olacagina variyor
kafası büyük cocuklar zeki olur derler ya dert etme. benim oğlumun da kafası çok ileriydi tek sikintimiz doğum zamanı gelince bas çevresi çok büyük olduğu için sezeryan oldu 37 haftada 41 haftalık görünüyordu bebek 37 haftalık doğdu. Doğumdan sonra hic problem olmadı ne bende ne bebekte şuan 2 buçuk yaşında doktorlar bile buna zeka testi yaptıralım çok ileriden gidiyor diyor.

hareketleri konusunda içiniz rahat olsun bebek.ne kadar hareketleyse o kadar iyi diye söyler doktorlar benim oğlum da çok hareketliydi kızım ondan da hareketli 1 aydır gece uykusu bilmiyorum doğru düzgün bide 3-4 hafta uleri3 görünüyor iri bir bebek olduğu için hareketleri de sarsıyor beni şuan yazarken bile karnımdan ayağını çıkarmaya calistigini hissediyorum. Doğuma kadar devam kasılmalar konusuna gelince benimde ara ara olan kasılmaların son 1 haftadır çok şiddetlendiği için dun kontrolde doktorum nstye bağladı haftaya tekrar kontrol dedi bebek.iri olduğu için erken dogum olmasın diye kontrollü devam edelim dedi. Belki size de faydası olur diye paylaşmak istedim

Sabah sabah soru sorayım fikir olsun kanguru kullanan, kanguru alanlar var mı hangi marka model tercih ettiniz?
Ben de kanguru araştırıyorum da henüz karar veremedim

Ben ilk oglumda chicco kullandim. Memnun kaldim. Aynisini kullanicam. Ama suan daha guzel bel destekliler de var. Onlar I degerlendir bence.

ah canım yaa bi de sen o halinle hastaneye gidiyorsun. neyse ateşi düşmüş. enfeksiyon mu çıktı neyi var kuzunun?

zayıf doğacak diyen o doktora da sinir oluyorum. sütün yarayacak bebişin hızla toparlanacak ben inanıyorum.
endişe etme sakin ol, nerden biliyormuş en fazla 2500 doğacağına. yiyecek ekmeği varsa 1800 gr doğan çocukta yaşar. organlar da bir sıkıntı yoksa herşey hallolur Rabbimin izniyle. biz buradan güzel haberlerini alacağız inşaAllah.

maşaAllah çok güzeltoplanmış :) bazen bende de oluyor acayip gerdiriyor. en komiği de hıçkırması :)

Benimki bugün çok az haraket ediyor nadiren bir iki kipirdama şeklinde canım sıkıldı sabahtan beri böyle bütün gün uyumuş olamaz herhalde

böyle zamanlarda tatlı bir şeyler yiyip sol tarafınıza uzanın 20 dk bekleyin hareket etmezse o zaman doktorunuza gidin diyorlar.

Deprem oldu kızlar küçük biraz

geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…