- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Canım teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2235219 Eki Görüntüle 2235218 resimdeki gibi çok güzel kaliteli canım tavsiye ederim
Canım senin enfeksiyon konusu ne oldu? İlaç verdiler mi?Canim rapor aldim previa yuzunden. Cuma gunu bitiyor raporum insallah tekrar alabilirim bakalim :) 32 de izne ayrilacagim 2 haftam var
Aslında çoktan sana rapor vermeleri gerekirdi canım , previa olan gebeler yatarak geçirdi hep sen calistin hem sana hem bebeğe zor olmuştur . Evde dinlenerek gecirirsin son haftaları daha iyi olurCanim rapor aldim previa yuzunden. Cuma gunu bitiyor raporum insallah tekrar alabilirim bakalim :) 32 de izne ayrilacagim 2 haftam var
İnşallah kuzumCanım teşekkür ederimartık geri sayım başladı hayırlısıyla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah senin kontrolun ne zamandı kuzum?
Ah nedir bizim çektiğimizKızlar benim bu aksam çok kasılmam var sürekli oynuyor toplanıyor bir yere resmen canım yanıyor hiç durmazmi ya çok korkuyorum bu hareketlilikle plesantayı oynatır kanama başlar diye..offf neler düşünüyorum ya.bu kadar hareketlilikte iyi değil ne yapacam bilmiyorum
İnşallah dönmez canım Doktorum kararsız bir bebek diyoryarın 32. Haftamıza gireceğiz kuzum tabii daha çok var inşallah doğum zamanı ipektoş da inat etmez pozisyona girer
İnş cnm.sabah bir dr gidim devlet hastanesine hiç yoktan nst ye sokar bir gariplik var cunku kizimda hiç böyle degildim masa başında xcalisiyordum hareketlerini hissetmiyordum eve gelince çok hissederdim hata eşimle. Beraber izlerdik şimdi resmen kaldırıyor indiriyorAh nedir bizim çektiğimizbende sabahtan beri hareket etmiyor diye şikayet edip duruyorum canım.
Korkma plesantaya zarar vermez diye düşünuyorum, içini ferah tut
Kasılmaya maden suyu ve muz iyi geliyordu sanki canım onlardan tüket istersen yatmadan, yarın da kontrole git mutlaka normalden farklı olduğunu düşünüyorsanKızlar benim bu aksam çok kasılmam var sürekli oynuyor toplanıyor bir yere resmen canım yanıyor hiç durmazmi ya çok korkuyorum bu hareketlilikle plesantayı oynatır kanama başlar diye..offf neler düşünüyorum ya.bu kadar hareketlilikte iyi değil ne yapacam bilmiyorum
kafası büyük cocuklar zeki olur derler ya dert etme. benim oğlumun da kafası çok ileriydi tek sikintimiz doğum zamanı gelince bas çevresi çok büyük olduğu için sezeryan oldu 37 haftada 41 haftalık görünüyordu bebek 37 haftalık doğdu. Doğumdan sonra hic problem olmadı ne bende ne bebekte şuan 2 buçuk yaşında doktorlar bile buna zeka testi yaptıralım çok ileriden gidiyor diyor.Hamilelik cok farkliymis ufacik seye takiyor insan.cogumuzda ufak tefek sorunlar çıkıyor.benimde bebegin kafasi en son 4 hafta ilerde cikti cok sasirdim.en iyisi hic umursamamak her sey olacagina variyor
Teşekkür ederimGule gule kullanin cnm. Rengi de cok guzelmis
kafası büyük cocuklar zeki olur derler ya dert etme. benim oğlumun da kafası çok ileriydi tek sikintimiz doğum zamanı gelince bas çevresi çok büyük olduğu için sezeryan oldu 37 haftada 41 haftalık görünüyordu bebek 37 haftalık doğdu. Doğumdan sonra hic problem olmadı ne bende ne bebekte şuan 2 buçuk yaşında doktorlar bile buna zeka testi yaptıralım çok ileriden gidiyor diyor.
hareketleri konusunda içiniz rahat olsun bebek.ne kadar hareketleyse o kadar iyi diye söyler doktorlar benim oğlum da çok hareketliydi kızım ondan da hareketli 1 aydır gece uykusu bilmiyorum doğru düzgün bide 3-4 hafta uleri3 görünüyor iri bir bebek olduğu için hareketleri de sarsıyor beni şuan yazarken bile karnımdan ayağını çıkarmaya calistigini hissediyorum. Doğuma kadar devam kasılmalar konusuna gelince benimde ara ara olan kasılmaların son 1 haftadır çok şiddetlendiği için dun kontrolde doktorum nstye bağladı haftaya tekrar kontrol dedi bebek.iri olduğu için erken dogum olmasın diye kontrollü devam edelim dedi. Belki size de faydası olur diye paylaşmak istedimİnş cnm.sabah bir dr gidim devlet hastanesine hiç yoktan nst ye sokar bir gariplik var cunku kizimda hiç böyle degildim masa başında xcalisiyordum hareketlerini hissetmiyordum eve gelince çok hissederdim hata eşimle. Beraber izlerdik şimdi resmen kaldırıyor indiriyor
Canım senin enfeksiyon konusu ne oldu? İlaç verdiler mi?
Teşekkür ederim kuzum iyiyim.Geçmiş olsun canım nasılsın?
Sabah sabah soru sorayım fikir olsun kanguru kullanan, kanguru alanlar var mı hangi marka model tercih ettiniz?
Ben de kanguru araştırıyorum da henüz karar veremedim
Benide az evel annemin eşi aradı anneni yolluyum gelsin Gökçe’ye baksın diye. Gerek yok yeni gitti zaten dedim. Olur mu öyle şey sağlık bu diyor adam. Hiç bir kan bağımız olmayan adam bile düşünüyor ama annem onu bahane edip gitti. Şimdi arıyor açmıyorum. Açarsam ağlarım şuan açmak istemiyorum. Acile geldik gene. Ateşi 41 oldusinirlerim bozuldu iyice.
Canim benim cevremde o kadar olumsuz insanlar var ki napacagimi sasirdim sizden guc buluyorum inan. Doktor gecen haftaki kontrolde 1050 gr gelisimi geriden geliyor duzelmiyor bundan sonra da yavaslar ve durur erken almak zorunda kaliriz dedi. Baya bi kizdi bana. Ben elimden geleni yapiyorum hatta o kadar cok sey yiyorum ki bu yuzden surekli karnimi bozup circir oluyorum. İlik ve kemik suyu yemekten icim disima cikti. Ama bunu anlamiyor doktor. Ben zaten 164 boyunda 47 kiloyla hamile kaldim ben minyonum ki kucukken de 2700 dogmusum. Esim 190 boyunda o iri. Benim kilomdaki bir insandan ne kadar tombul bir bebek cikar bu da tartisilir. Dr baya sert ve umutsuz konustugundan moralim dustu sorunu kendimde aramaya basladim. En fazla 2500 dogar dedi o da kilo alirsa. Beyninde organlarinda birsey var mi diyorum yok diyor ama gelismiyor diyor. Zaten bende previa var mecbur 36 da alinacak. 36 haftalik bebek zaten 3500 kilo olmaz ama insanlar anlamiyor bunu. Evet gelisimi geriden geliyor ama yapacagim birsey yok herseyi denedim. Saol canim destegin icin haklisin fabrika cikisi degil bu bebekler kimisi buyuk kimisi kucuk oluyor onemli olan saglikli olmasi
Nasılsınız kızlar.
Dün şehir dışına çıktık hem iş hem gezme amaçlı.
Eşim gece çalıştığı için ptesi tatil gibi oluyor daha çok malum :)
Bugünde temizlik yaptım ama öldüm yorgunluktan.
Uras paşada yorulmuş olmalı
Kasılıp toplanıyor aradaO çıkıntı totişi olsa gerek
Eki Görüntüle 2235122
Benimki bugün çok az haraket ediyor nadiren bir iki kipirdama şeklindecanım sıkıldı sabahtan beri böyle bütün gün uyumuş olamaz herhalde
Deprem oldu kızlar küçük biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?