2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sabah sabah soru sorayım fikir olsun kanguru kullanan, kanguru alanlar var mı hangi marka model tercih ettiniz?
Ben de kanguru araştırıyorum da henüz karar veremedim
Canim ablam solomambaby aldi. Memnun kaldi ama yazin biraz terletiyor bizim yegen cok hareketli oldugu icin. Ben de ileride almayi dusunuyorum once sling alicam. Sonra onu deneyip memnun kalirsam ondan alirim yoksa baska bakicam sanirim.

Masallah Ipek kuzusuna annesi
O da poz vermeyi sevmiyor demek ki

Kizlar biberonu nasil tercih ediyosunuz. Nasil biberon ve emzik almaliyim sizce. Alanlar var mi ne aldiniz :)
Ya ben de bir tek onlar kaldi. Dr brown‘s markasinin biberonlari cok onerilmis. Anti kolik mis. Ama ben de henuz almadim. Bu ara detayli inceleyip almayi dusunuyorum. Sordugun iyi olmus canim

Sabah sabah soru sorayım fikir olsun kanguru kullanan, kanguru alanlar var mı hangi marka model tercih ettiniz?
Ben de kanguru araştırıyorum da henüz karar veremedim
aynen bende araştırıyorum .Iki eksigim kaldi ates ölçer ve kanguru. Alirsan bizede foto gönder. Ben tecrubesizim karar veremiyorum bir türlü

aynen bende araştırıyorum .Iki eksigim kaldi ates ölçer ve kanguru. Alirsan bizede foto gönder. Ben tecrubesizim karar veremiyorum bir türlü

Bende ki ateş ölçer weewell ' in , koltuk altından olanı, ama ben yenisini alacak olsaydım kulaktan ölçüleni alırdım. çünkü her zaman koltuk altından ölçüm kolay olmuyor bebişler kasıyor kendini.

Bende bugün gittim cnm bogazlarim filan sismemis Parol verdi burnum tıkanıyor evet dediğin gibi kuru öksürük mahfetti beni antibiyotik vermedi dediğin burun sipreyinden aliyim bende ya ozaman nefes alamamak berbat sesimde gitti.

Kizlar alisan in karısı bugün doğuruyor haber verin demiştiniz.

Bu arada e bebek te şampuanlarda indir im var ben bubchen ve mustela arasında kaldım kizimda sebamed kullanmıştım .e bebekte bubchen var mustela yok siz hangisini aldınız. Bu arada uni baby alacaklar şampuan i aynı şurup gibi kokuyor ben begenme mistim

Günaydın kızlar
İki gündür kendime gelip de giremedim, gece uykum kaçınca sayfaları okudum.

Hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun.

Bebişlerine yeni eşya alanlar hayırlı olsun sağlıkla kullansınlar inşallah

Kızlar üç gün önce kaynanamdayiz yazmıştım, belki mesajlarımı hatırlayanlar vardır.
Pazartesi günü eşim de sonunda annesine patladı tartıştılar, ben hiç odadan çıkmadım ama eşime çok üzüldüm

Evimize döndük ama 80 km yolu nasıl geldik bilmiyorum. Eşim o kadar sinirliydi ki gelene kadar kendi kendine konuştu, eve gelince de "nasıl kaza yapmadan geldik, yolları nasıl geldiğimi hiç hatırlamıyorum." dedi.

Ben de kendimi çok sıkmışım galiba, dün çok ağladım tutamadım kendimi.
Burda kimsemiz yok, aile deyip anne deyip gidiyoruz her seferinde gerilip geliyoruz dedim eşime.

Ya ben de bir tek onlar kaldi. Dr brown‘s markasinin biberonlari cok onerilmis. Anti kolik mis. Ama ben de henuz almadim. Bu ara detayli inceleyip almayi dusunuyorum. Sordugun iyi olmus canim

Bende phikips duydum ama bunlarin anne memesine benzeyeni varnis yok efendim benzese de bebek dogduktan sobra baksaniz daha iyi olur cunku bebek kabul etmeyebilir diyolar falan falan. Sasirdim kaldim. Birileri tavsiyede bulunsada alsak :))

Gecmis olsun canim. Ama bu burun spreyini uc gunden fazla kullanma tamam mi. Antobiyotik yazmiyorlar evet. Benim gece agzim acik uyumaktan dudaklarim yara opmustu agzim kan icinde uyaniyordum. Oksurukte kesik olmuyodu bir oksuruyordum ardi arkasina oluyordu agri dagindan bile duyulurdu oksurugum hamd olsun atlattim biraz sadece bogazimda agri ve hafif oksiruk kaldi. İnsallah sende atlatirsin

Kizlar birsey soracagim calisan annelere dogum parasi ve is gorememezlik parasi veriliyormus. 32 haftada izne ayrilirsan 4700 fln yaziyor instagramda. Hic duyan bilen var mi

melekci Gule gule saglikla giyer insallah canim cok guzeller ❤

Bu arada dun kasilman vardi bugun doktora gidecektin naptin ?

Sağol canım. Allah daha kötüsünden korusun inşallah
Ebebekte ki baby&me nin de içeriği temiz canım almak istersen aklında olsun.
Kuzum nerelerdesin
İki gün yoktun galiba ben göremedim
Merak ettim seni
İyi misin
İyiyim kuzum sen nasılsın
Ptesi şehir dışına çıktık eşimle vakit geçirdik Sonra ev işi temizlik derken girmeye mecalim kalmamıştı anca geldim

kuzum bende dün baby me aldım eve gelince nette yorumları okudum göz yakıyo yazmışlar, kendimde bi denicem yakıp yanmadığını ona göre tekrar alıcam ama bu sefer mustela alıcam

kuzum bende dün baby me aldım eve gelince nette yorumları okudum göz yakıyo yazmışlar, kendimde bi denicem yakıp yanmadığını ona göre tekrar alıcam ama bu sefer mustela alıcam
Onu bende okumuştum ilginç bir şekilde pembe olanı yakıyormuş mavi olan yakmıyormuş sen hangisini almıştın canım bi denersin ona göre hareket edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…