- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Canim ablam solomambaby aldi. Memnun kaldi ama yazin biraz terletiyor bizim yegen cok hareketli oldugu icin. Ben de ileride almayi dusunuyorum once sling alicam. Sonra onu deneyip memnun kalirsam ondan alirim yoksa baska bakicam sanirim.Sabah sabah soru sorayım fikir olsun kanguru kullanan, kanguru alanlar var mı hangi marka model tercih ettiniz?
Ben de kanguru araştırıyorum da henüz karar veremedim
Masallah Ipek kuzusuna annesiSelam kızlar
Kuzum @BellaCiao teşekkür ederim ancak girebildim şükürler olsun her şey yolunda 44 cm olmuş benim mercimek2 kg olmuş ama doktorum biraz daha azdır şuan dedi ve yine makat gelişti geçen gittiğimde doğum pozisyonundaydı dönmüş yine kızım ve yine eliyle yüzünü kapatıyordu yüzünü yine göstermedi bize bu sefer kayınvalidem ve annem de ilk kez geldiler benimle duygulandılar
@BellaCiao canım senin adına da çok sevindim ben sana demiştim alakası yok diye yani doğru orantılı değildir çünkü benim karnım çok geç çıktı o zaman bebek hiç gelişmezdi. Eren paşaya maaşallahpozisyonunu almış mı kuzum?
Ya ben de bir tek onlar kaldi. Dr brown‘s markasinin biberonlari cok onerilmis. Anti kolik mis. Ama ben de henuz almadim. Bu ara detayli inceleyip almayi dusunuyorum. Sordugun iyi olmus canimKizlar biberonu nasil tercih ediyosunuz. Nasil biberon ve emzik almaliyim sizce. Alanlar var mi ne aldiniz :)
aynen bende araştırıyorum .Iki eksigim kaldi ates ölçer ve kanguru. Alirsan bizede foto gönder. Ben tecrubesizim karar veremiyorum bir türlüSabah sabah soru sorayım fikir olsun kanguru kullanan, kanguru alanlar var mı hangi marka model tercih ettiniz?
Ben de kanguru araştırıyorum da henüz karar veremedim
aynen bende araştırıyorum .Iki eksigim kaldi ates ölçer ve kanguru. Alirsan bizede foto gönder. Ben tecrubesizim karar veremiyorum bir türlü
Bende bugün gittim cnm bogazlarim filan sismemis Parol verdi burnum tıkanıyor evet dediğin gibi kuru öksürük mahfetti beni antibiyotik vermedi dediğin burun sipreyinden aliyim bende ya ozaman nefes alamamak berbat sesimde gitti.Gecmis olsun cnm. Uc haftadir gecmeyen gribim vardi. Saglik ocagina gittim ilac yazmadi dogal yontemlerle gecmesini bekledim daha da artti. Kuru oksuruk, burun tikanikligi, agzim acik uyudugumdan bogazim sisti vs derken kan verdim enfeksiyon cikti yine ilac yazmadilar en sonunda baska bir doktora gittim İnflazue mi ne oyle birsey olmusum birde ustune bakterili sinuzit. Agumentin 1000 lik verdi, illadin burun spreyi verdi. İnanirmisin uc haftadir denedigim tum yontemlerle acilmayan burnum spreyle iki dk da acildi. Antibiyotigim bitince tekrar kan vericem sakin ihmal etme ilerleyip kanina gecerse tek care antibiyotik oluyor. Bir kbb a git
Teşekkür ederim kuzum iyiyim.
Sen napıyorsun görüşemedik
Ya ben de bir tek onlar kaldi. Dr brown‘s markasinin biberonlari cok onerilmis. Anti kolik mis. Ama ben de henuz almadim. Bu ara detayli inceleyip almayi dusunuyorum. Sordugun iyi olmus canim
Bende bugün gittim cnm bogazlarim filan sismemis Parol verdi burnum tıkanıyor evet dediğin gibi kuru öksürük mahfetti beni antibiyotik vermedi dediğin burun sipreyinden aliyim bende ya ozaman nefes alamamak berbat sesimde gitti.
Sağol canım. Allah daha kötüsünden korusun inşallahah canım yaa bi de sen o halinle hastaneye gidiyorsun. neyse ateşi düşmüş. enfeksiyon mu çıktı neyi var kuzunun?
zayıf doğacak diyen o doktora da sinir oluyorum. sütün yarayacak bebişin hızla toparlanacak ben inanıyorum.
endişe etme sakin ol, nerden biliyormuş en fazla 2500 doğacağına. yiyecek ekmeği varsa 1800 gr doğan çocukta yaşar. organlar da bir sıkıntı yoksa herşey hallolur Rabbimin izniyle. biz buradan güzel haberlerini alacağız inşaAllah.
maşaAllah çok güzeltoplanmış :) bazen bende de oluyor acayip gerdiriyor. en komiği de hıçkırması :)
böyle zamanlarda tatlı bir şeyler yiyip sol tarafınıza uzanın 20 dk bekleyin hareket etmezse o zaman doktorunuza gidin diyorlar.
geçmiş olsun canım.
Ebebekte ki baby&me nin de içeriği temiz canım almak istersen aklında olsun.Kizlar alisan in karısı bugün doğuruyor haber verin demiştiniz.
Bu arada e bebek te şampuanlarda indir im var ben bubchen ve mustela arasında kaldım kizimda sebamed kullanmıştım .e bebekte bubchen var mustela yok siz hangisini aldınız. Bu arada uni baby alacaklar şampuan i aynı şurup gibi kokuyor ben begenme mistim
İyiyim kuzum sen nasılsınKuzum nerelerdesin
İki gün yoktun galiba ben göremedim
Merak ettim seni
İyi misin
kuzum bende dün baby me aldım eve gelince nette yorumları okudum göz yakıyo yazmışlar, kendimde bi denicem yakıp yanmadığını ona göre tekrar alıcam ama bu sefer mustela alıcamSağol canım. Allah daha kötüsünden korusun inşallah
Ebebekte ki baby&me nin de içeriği temiz canım almak istersen aklında olsun.
İyiyim kuzum sen nasılsın
Ptesi şehir dışına çıktık eşimle vakit geçirdik Sonra ev işi temizlik derken girmeye mecalim kalmamıştı anca geldim
Onu bende okumuştum ilginç bir şekilde pembe olanı yakıyormuş mavi olan yakmıyormuş sen hangisini almıştın canım bi denersin ona göre hareket edersin.kuzum bende dün baby me aldım eve gelince nette yorumları okudum göz yakıyo yazmışlar, kendimde bi denicem yakıp yanmadığını ona göre tekrar alıcam ama bu sefer mustela alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?