Evrt seker var ama tansiyonum heyecandsn cikmis disarda otururken olctuler 12 8 ciktiSende şekerde vardı demi ondan kaynaklı olabilir cnm bebişin ilerde gitmesi, tansiyona dikkat et cnm yüksek tansıyon risk biliyosun günlük ölçmemiz gerekiyo bana bi dr öyle söyledi her ay gittiğim dr farklı oluyo devlet olduğu için
Sagol canim icim rahatladi.banada doktor 36 haftaya kadar dengeleniyor yoksa gene buyukse sezeryan olur demisti.doktirlar zeki mi oldugunu düşünüyorlar.ay ins oyledirkafası büyük cocuklar zeki olur derler ya dert etme. benim oğlumun da kafası çok ileriydi tek sikintimiz doğum zamanı gelince bas çevresi çok büyük olduğu için sezeryan oldu 37 haftada 41 haftalık görünüyordu bebek 37 haftalık doğdu. Doğumdan sonra hic problem olmadı ne bende ne bebekte şuan 2 buçuk yaşında doktorlar bile buna zeka testi yaptıralım çok ileriden gidiyor diyor.
Günaydın kızlar
İki gündür kendime gelip de giremedim, gece uykum kaçınca sayfaları okudum.
Hasta olan arkadaşlar çok geçmiş olsun.
Bebişlerine yeni eşya alanlar hayırlı olsun sağlıkla kullansınlar inşallah
Kızlar üç gün önce kaynanamdayiz yazmıştım, belki mesajlarımı hatırlayanlar vardır.
Pazartesi günü eşim de sonunda annesine patladı tartıştılar, ben hiç odadan çıkmadım ama eşime çok üzüldüm
Evimize döndük ama 80 km yolu nasıl geldik bilmiyorum. Eşim o kadar sinirliydi ki gelene kadar kendi kendine konuştu, eve gelince de "nasıl kaza yapmadan geldik, yolları nasıl geldiğimi hiç hatırlamıyorum." dedi.
Ben de kendimi çok sıkmışım galiba, dün çok ağladım tutamadım kendimi.
Burda kimsemiz yok, aile deyip anne deyip gidiyoruz her seferinde gerilip geliyoruz dedim eşime.
Kizlar birsey soracagim calisan annelere dogum parasi ve is gorememezlik parasi veriliyormus. 32 haftada izne ayrilirsan 4700 fln yaziyor instagramda. Hic duyan bilen var mi
Kızlar dün çok sukur hastane çıkışını aldım erkek için pek yoktu sade birsey aldım. Eki Görüntüle 2235278 Eki Görüntüle 2235279 Eki Görüntüle 2235280 Eki Görüntüle 2235281
Pembe olanı aldım cnmOnu bende okumuştum ilginç bir şekilde pembe olanı yakıyormuş mavi olan yakmıyormuş sen hangisini almıştın canım bi denersin ona göre hareket edersin.
Denersin kuzu yakıyorsa mustela almak daha mantıklıPembe olanı aldım cnm
Instagram da mamadushbaby diye bir sayfada gördüm arkadaşımda almış kullanıyordu. Ama kendim almadım baya olumlu geri dönüş alıyorlar. Bir bak istersen canimaynen bende araştırıyorum .Iki eksigim kaldi ates ölçer ve kanguru. Alirsan bizede foto gönder. Ben tecrubesizim karar veremiyorum bir türlü
evet 2 buçuk yaşında çocuk sanki büyük bir birey gibi herkesle sohbet ediyor. Ondan daha büyük çok net konuşamayan cocuklar var etrafimda.Sagol canim icim rahatladi.banada doktor 36 haftaya kadar dengeleniyor yoksa gene buyukse sezeryan olur demisti.doktirlar zeki mi oldugunu düşünüyorlar.ay ins oyledir
Sabah sabah soru sorayım fikir olsun kanguru kullanan, kanguru alanlar var mı hangi marka model tercih ettiniz?
Ben de kanguru araştırıyorum da henüz karar veremedim
Kizlar biberonu nasil tercih ediyosunuz. Nasil biberon ve emzik almaliyim sizce. Alanlar var mi ne aldiniz :)
Günaydın kızlar
Kızlar üç gün önce kaynanamdayiz yazmıştım, belki mesajlarımı hatırlayanlar vardır.
Pazartesi günü eşim de sonunda annesine patladı tartıştılar, ben hiç odadan çıkmadım ama eşime çok üzüldüm
Evimize döndük ama 80 km yolu nasıl geldik bilmiyorum. Eşim o kadar sinirliydi ki gelene kadar kendi kendine konuştu, eve gelince de "nasıl kaza yapmadan geldik, yolları nasıl geldiğimi hiç hatırlamıyorum." dedi.
Burda kimsemiz yok, aile deyip anne deyip gidiyoruz her seferinde gerilip geliyoruz dedim eşime.
Kızlar dün çok sukur hastane çıkışını aldım erkek için pek yoktu sade birsey aldım. Eki Görüntüle 2235278 Eki Görüntüle 2235279 Eki Görüntüle 2235280 Eki Görüntüle 2235281
Bel destekli olsun istiyorum ben de bi kaç mağazaya baktım ama biraz araştırmak lazım deneyimlilerin görüşü önemliBen ilk oglumda chicco kullandim. Memnun kaldim. Aynisini kullanicam. Ama suan daha guzel bel destekliler de var. Onlar I degerlendir bence.
Markayı duymuştum ben de bakiiim bi sağol cnmInstagram da mamadushbaby diye bir sayfada gördüm arkadaşımda almış kullanıyordu. Ama kendim almadım baya olumlu geri dönüş alıyorlar. Bir bak istersen canim
Şimdi geldim cnm sıra aldım bakalım bekliyorum mutlaka nst.ye sokar .çıkınca haber veririmmelekci Gule gule saglikla giyer insallah canim cok guzeller ❤
Bu arada dun kasilman vardi bugun doktora gidecektin naptin ?
Şimdi geldim cnm sıra aldım bakalım bekliyorum mutlaka nst.ye sokar .çıkınca haber veririm
Tamam cnm dr kapısında da kimse yok benden başka demekki çok hastası yok isminide duymadım.bakalım şansımız a nasılTamam cnm insallah birsey cikmaz haberdar et bizleri de.
aynen bende araştırıyorum .Iki eksigim kaldi ates ölçer ve kanguru. Alirsan bizede foto gönder. Ben tecrubesizim karar veremiyorum bir türlü
İnşallah kuzum
18’inde ama 23’üne alabilirim eşim uzun zamandır göremedi Cumartesi gitmek istiyorum :)
Umarım doğum pozisyonunu alır kuzumm
Teşekkür ederim kuzum iyiyim.
Sen napıyorsun görüşemedik
Masallah Ipek kuzusuna annesi
O da poz vermeyi sevmiyor demek ki
Günaydın kızlar
Maşallah kuzum İpek kızınaSelam kızlar
KuzumBellaCiao teşekkür ederim ancak girebildim şükürler olsun her şey yolunda 44 cm olmuş benim mercimek 2 kg olmuş ama doktorum biraz daha azdır şuan dedi ve yine makat gelişti geçen gittiğimde doğum pozisyonundaydı dönmüş yine kızım ve yine eliyle yüzünü kapatıyordu yüzünü yine göstermedi bize bu sefer kayınvalidem ve annem de ilk kez geldiler benimle duygulandılar
BellaCiao canım senin adına da çok sevindim ben sana demiştim alakası yok diye yani doğru orantılı değildir çünkü benim karnım çok geç çıktı o zaman bebek hiç gelişmezdi. Eren paşaya maaşallah pozisyonunu almış mı kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?