2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Evrt seker var ama tansiyonum heyecandsn cikmis disarda otururken olctuler 12 8 cikti
Tansiyon aletim var olcuyorum hep normal cikiyor

Sagol canim icim rahatladi.banada doktor 36 haftaya kadar dengeleniyor yoksa gene buyukse sezeryan olur demisti.doktirlar zeki mi oldugunu düşünüyorlar.ay ins oyledir

ah canım anne babamızı kendimizin seçme şansı yok ki. şahsen ben bu durumu yaşıyor olsaydım görüşmezdim. bana zararı olan bir kişi annem bile olsa mesafeyi koyardım.

Kizlar birsey soracagim calisan annelere dogum parasi ve is gorememezlik parasi veriliyormus. 32 haftada izne ayrilirsan 4700 fln yaziyor instagramda. Hic duyan bilen var mi

yok canım öyle birşey. memuriyette yok 657 de yani. işçileri bilemem ama.

güle güle giysin oğluşun sağlıcakla kullansın

aynen bende araştırıyorum .Iki eksigim kaldi ates ölçer ve kanguru. Alirsan bizede foto gönder. Ben tecrubesizim karar veremiyorum bir türlü
Instagram da mamadushbaby diye bir sayfada gördüm arkadaşımda almış kullanıyordu. Ama kendim almadım baya olumlu geri dönüş alıyorlar. Bir bak istersen canim

Sagol canim icim rahatladi.banada doktor 36 haftaya kadar dengeleniyor yoksa gene buyukse sezeryan olur demisti.doktirlar zeki mi oldugunu düşünüyorlar.ay ins oyledir
evet 2 buçuk yaşında çocuk sanki büyük bir birey gibi herkesle sohbet ediyor. Ondan daha büyük çok net konuşamayan cocuklar var etrafimda.
için rahat olsun ben normal doğum olmayacak diye çok üzülmüştüm tek derdimiz bu olsun simdi kızım da ilerde gidiyor ama bu boydan çok uzun bu haftaya göre kilosu da çok 2300gr erken gelebilir diye tedirginiz sadece çok kasıyor

Sabah sabah soru sorayım fikir olsun kanguru kullanan, kanguru alanlar var mı hangi marka model tercih ettiniz?
Ben de kanguru araştırıyorum da henüz karar veremedim

Ben sling kullanmayı düşünüyorum ama emin değilim daha düşünüyorum canım bende :)

Kizlar biberonu nasil tercih ediyosunuz. Nasil biberon ve emzik almaliyim sizce. Alanlar var mi ne aldiniz :)

Ben twistshake markasının anti-kolik biberonlarını aldım :) 2 tanede emzik aldım.

Merhaba canım.
Ah nedir şu kaynanandan çektiğin. Allah yardımcın olsun.

Güle güle kullansın oğlun canım çok güzeller

Kızlar bunu alıyım diyorum indirimde içerisinde doğal sanırım alan var mı acaba ya da daha önce kullanan

Ben ilk oglumda chicco kullandim. Memnun kaldim. Aynisini kullanicam. Ama suan daha guzel bel destekliler de var. Onlar I degerlendir bence.
Bel destekli olsun istiyorum ben de bi kaç mağazaya baktım ama biraz araştırmak lazım deneyimlilerin görüşü önemli

aynen bende araştırıyorum .Iki eksigim kaldi ates ölçer ve kanguru. Alirsan bizede foto gönder. Ben tecrubesizim karar veremiyorum bir türlü

Bi kaç marka var hepsi de türk malı eşim de ergonomik olsun vırt olsun zırt olsun deyip deyip önüme taş koyuyor

İnşallah kuzum
18’inde ama 23’üne alabilirim eşim uzun zamandır göremedi Cumartesi gitmek istiyorum :)

O da görsün kuzuyu bir de büyüdükleri için yüz hatları tabii gösterirse belli oluyor insan heyacanlanıyor sende güzel haberlerle gel canım

Umarım doğum pozisyonunu alır kuzumm

İnşallah canım daha zamanımız var inşallah doğum anında pozisyonunda olur

Teşekkür ederim kuzum iyiyim.
Sen napıyorsun görüşemedik

Taşındık canım annem cuma gününden itibaren bizdeydi şimdi hastaneye geldik onun meme ultrasonu vardı onu bekliyorum o oradan eve gidecek bende kendi evime iki ayrı yakadayız sağolsun büyük ölçüde yerleştik

Masallah Ipek kuzusuna annesi
O da poz vermeyi sevmiyor demek ki

Babasına çekmiş eşimde pek sevmez fotoğraf çekilmeyi teşekkürler canım

Canım konuyu kaçırdım sanırım neden tartıştınız? bu denli bir sorun varsa siz de gitmeyin bir daha allah korusun o sinirle bi kaza olsaydı? Sende ağlama bebek etkilenmesin kuzum

Canım güle güle giyin inşallah hepsi çok güzel

Selam kızlar

Evin tadilatı taşınma ve yerleşme derken indirimleri hiç takip edemedim siz almışsınızdır inşallah tam olarak nereden başlasam onu da bilmiyorum çok da yoruldum

melike222 senlede ne zamandır karşılaşmadık canım iyi misin?

Maşallah kuzum İpek kızına
Topiğin tontik kızcesi olucak annesi
Çok küçük kıyafet alma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…