- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
İnşallah kuzum hepimiz güzel haberlerle gelelimO da görsün kuzuyu bir de büyüdükleri için yüz hatları tabii gösterirse belli oluyor insan heyacanlanıyor sende güzel haberlerle gel canım
İnşallah canım daha zamanımız var inşallah doğum anında pozisyonunda olur
Taşındık canım annem cuma gününden itibaren bizdeydi şimdi hastaneye geldik onun meme ultrasonu vardı onu bekliyorum o oradan eve gidecek bende kendi evime iki ayrı yakadayızsağolsun büyük ölçüde yerleştik
Babasına çekmişeşimde pek sevmez fotoğraf çekilmeyi teşekkürler canım
Canım konuyu kaçırdım sanırım neden tartıştınız? bu denli bir sorun varsa siz de gitmeyin bir daha allah korusun o sinirle bi kaza olsaydı? Sende ağlama bebek etkilenmesin kuzum
Canım güle güle giyin inşallah hepsi çok güzel
İyi bakalım kuzum sevindim gerisi yavaş yavaşta hallolur Zaten.O da görsün kuzuyu bir de büyüdükleri için yüz hatları tabii gösterirse belli oluyor insan heyacanlanıyor sende güzel haberlerle gel canım
İnşallah canım daha zamanımız var inşallah doğum anında pozisyonunda olur
Taşındık canım annem cuma gününden itibaren bizdeydi şimdi hastaneye geldik onun meme ultrasonu vardı onu bekliyorum o oradan eve gidecek bende kendi evime iki ayrı yakadayızsağolsun büyük ölçüde yerleştik
Babasına çekmişeşimde pek sevmez fotoğraf çekilmeyi teşekkürler canım
Canım konuyu kaçırdım sanırım neden tartıştınız? bu denli bir sorun varsa siz de gitmeyin bir daha allah korusun o sinirle bi kaza olsaydı? Sende ağlama bebek etkilenmesin kuzum
Canım güle güle giyin inşallah hepsi çok güzel
Yarabbim çok şükürKizlar Alisan'in esi Buse dogurmus sonunda
Çok şükür canımBen geldim kızlar,kontrolum vardı gittim kızımı gördüm siyah beyazda olsa çok güzeldi fındık gibi bi burunu var maşallah,kilosu boyu haftasıyla uyumlu, doğum pozisyonunu almış, şükür herşey yolunda, bu doktordan çok memnun kaldım video çektirdi, bi ara yutkunuyodu galıba kafasını kaldırıp indirdi, malum devlete gittiğim için sadece gır cık bu kadardı ama bugün güzel şeyler gördüm 15 gün sonra kontrole gıdecem
Ben geldim kızlar,kontrolum vardı gittim kızımı gördüm siyah beyazda olsa çok güzeldi fındık gibi bi burunu var maşallah,kilosu boyu haftasıyla uyumlu, doğum pozisyonunu almış, şükür herşey yolunda, bu doktordan çok memnun kaldım video çektirdi, bi ara yutkunuyodu galıba kafasını kaldırıp indirdi, malum devlete gittiğim için sadece gır cık bu kadardı ama bugün güzel şeyler gördüm 15 gün sonra kontrole gıdecem
Allah razı olsun cnm ,sana yazamadım sende güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim, boşuna stres yaptın önde bile gidiyomuş senin kuzu, önemli olan göbüşün büyüklüğü değilmiş İnş sağlıkla yavrularımızla bide evimize gelirsek doğumdan sonra ne mutlu bizeMaşallah canım herşeyin yolunda olmasını sevindim
Ayyyyy cnm ya çok geçmiş olsun evet bende tam.anlattigin gibiyim dudaklarım catladi hep dudak koruyucu sürüyorum mecbur oksurugumde açık uzun değil ama var baya boğuluyorum resmen.tamam üç gün kullanirimGecmis olsun canim. Ama bu burun spreyini uc gunden fazla kullanma tamam mi. Antobiyotik yazmiyorlar evet. Benim gece agzim acik uyumaktan dudaklarim yara opmustu agzim kan icinde uyaniyordum. Oksurukte kesik olmuyodu bir oksuruyordum ardi arkasina oluyordu agri dagindan bile duyulurdu oksurugum hamd olsun atlattim biraz sadece bogazimda agri ve hafif oksiruk kaldi. İnsallah sende atlatirsin
Nereye gittin kuzuBen geldim kızlar,kontrolum vardı gittim kızımı gördüm siyah beyazda olsa çok güzeldi fındık gibi bi burunu var maşallah,kilosu boyu haftasıyla uyumlu, doğum pozisyonunu almış, şükür herşey yolunda, bu doktordan çok memnun kaldım video çektirdi, bi ara yutkunuyodu galıba kafasını kaldırıp indirdi, malum devlete gittiğim için sadece gır cık bu kadardı ama bugün güzel şeyler gördüm 15 gün sonra kontrole gıdecem
Aynı cnm sami ulus beştepeye oğuz hocaya gidicem demiştim ya,cok iyiydi hoca tekrar randevu aldım oguz hocaya 15 gun sonrasına,sedyeden bile kalkarken tutup kaldırıyo, telefonun yanında mı dedi video çekin dediNereye gittin kuzu
ay süpermiş.Sen anlatinca ben özel sandim :) hayret kirkda yil bir denk geliyor demekkiAynı cnm sami ulus beştepeye oğuz hocaya gidicem demiştim ya,cok iyiydi hoca tekrar randevu aldım oguz hocaya 15 gun sonrasına,sedyeden bile kalkarken tutup kaldırıyo, telefonun yanında mı dedi video çekin dedi
Bu kadar korkutmaları doğru değil ama gerçekleride söylemek zorundalar Allah yardım etsin bilgili tecrübeli bir doktor bulmalısınBende gittim nst ye soktu çok sukur sanci çıkmadı zaten hiç kıpır damadı anlamadım hastaneye gidince duruyor.dr çok kötü şeyler söyledi yine tamamen kapatmış ve senin durumundaki hastalardan biz korkarız dedi fakülteye Gittiğimi söyledim iki doktora birini tercih et dedi hatta rahmini alırım diyen dr tavsiye etti ve benimde arkadaşım dedi seni hatta hastaneye yatırma si lazım dedi evde yatman olmaz dedi ani kanamayla bebeği hatta seni kaybeder iz dedi ben olsam yatırırim.dedi öyle üzerine başa başa söyledik i gözlerim dolu dolu çıktım hastaneden artık hastaneye gidip dr dan hep kotu şeylerden bahsetmelerinden bıktım ilk gebeliğin Spina bifida birde bu hep seni bulmus dedi.dr söyle 10 ünite kan bulundursun dedi durumun çok ciddi dedi.şimdi gelde aglama
Ağlama sakın canımBende gittim nst ye soktu çok sukur sanci çıkmadı zaten hiç kıpır damadı anlamadım hastaneye gidince duruyor.dr çok kötü şeyler söyledi yine tamamen kapatmış ve senin durumundaki hastalardan biz korkarız dedi fakülteye Gittiğimi söyledim iki doktora birini tercih et dedi hatta rahmini alırım diyen dr tavsiye etti ve benimde arkadaşım dedi seni hatta hastaneye yatırma si lazım dedi evde yatman olmaz dedi ani kanamayla bebeği hatta seni kaybeder iz dedi ben olsam yatırırim.dedi öyle üzerine başa başa söyledik i gözlerim dolu dolu çıktım hastaneden artık hastaneye gidip dr dan hep kotu şeylerden bahsetmelerinden bıktım ilk gebeliğin Spina bifida birde bu hep seni bulmus dedi.dr söyle 10 ünite kan bulundursun dedi durumun çok ciddi dedi.şimdi gelde aglama
Bende gittim nst ye soktu çok sukur sanci çıkmadı zaten hiç kıpır damadı anlamadım hastaneye gidince duruyor.dr çok kötü şeyler söyledi yine tamamen kapatmış ve senin durumundaki hastalardan biz korkarız dedi fakülteye Gittiğimi söyledim iki doktora birini tercih et dedi hatta rahmini alırım diyen dr tavsiye etti ve benimde arkadaşım dedi seni hatta hastaneye yatırma si lazım dedi evde yatman olmaz dedi ani kanamayla bebeği hatta seni kaybeder iz dedi ben olsam yatırırim.dedi öyle üzerine başa başa söyledik i gözlerim dolu dolu çıktım hastaneden artık hastaneye gidip dr dan hep kotu şeylerden bahsetmelerinden bıktım ilk gebeliğin Spina bifida birde bu hep seni bulmus dedi.dr söyle 10 ünite kan bulundursun dedi durumun çok ciddi dedi.şimdi gelde aglama
İnşallah kuzum hepimiz güzel haberlerle gelelim
Son kontrolde yüzünü göremedim zaten elleriyle kapatmış kızım
Sen gördün mü kime benziyor
İyi bakalım kuzum sevindim gerisi yavaş yavaşta hallolur Zaten.
Anneninde sonuçları güzel çıkar inşallah
Ben geldim kızlar,kontrolum vardı gittim kızımı gördüm siyah beyazda olsa çok güzeldi fındık gibi bi burunu var maşallah,kilosu boyu haftasıyla uyumlu, doğum pozisyonunu almış, şükür herşey yolunda, bu doktordan çok memnun kaldım video çektirdi, bi ara yutkunuyodu galıba kafasını kaldırıp indirdi, malum devlete gittiğim için sadece gır cık bu kadardı ama bugün güzel şeyler gördüm 15 gün sonra kontrole gıdecem
Bende gittim nst ye soktu çok sukur sanci çıkmadı zaten hiç kıpır damadı anlamadım hastaneye gidince duruyor.dr çok kötü şeyler söyledi yine tamamen kapatmış ve senin durumundaki hastalardan biz korkarız dedi fakülteye Gittiğimi söyledim iki doktora birini tercih et dedi hatta rahmini alırım diyen dr tavsiye etti ve benimde arkadaşım dedi seni hatta hastaneye yatırma si lazım dedi evde yatman olmaz dedi ani kanamayla bebeği hatta seni kaybeder iz dedi ben olsam yatırırim.dedi öyle üzerine başa başa söyledik i gözlerim dolu dolu çıktım hastaneden artık hastaneye gidip dr dan hep kotu şeylerden bahsetmelerinden bıktım ilk gebeliğin Spina bifida birde bu hep seni bulmus dedi.dr söyle 10 ünite kan bulundursun dedi durumun çok ciddi dedi.şimdi gelde aglama
Masallah canim oglun acisindan sanslisin.kizininda masallahi var kilosu cokmus bu gidisle 4 bile geçebilir.boyu kac canim kizininevet 2 buçuk yaşında çocuk sanki büyük bir birey gibi herkesle sohbet ediyor. Ondan daha büyük çok net konuşamayan cocuklar var etrafimda.
için rahat olsun ben normal doğum olmayacak diye çok üzülmüştüm tek derdimiz bu olsun simdi kızım da ilerde gidiyor ama bu boydan çok uzun bu haftaya göre kilosu da çok 2300gr erken gelebilir diye tedirginiz sadece çok kasıyor
Cnm bi bayan övdü demiştim ya oğuz hocayı,15 gün sonrasına yine aldım bklm inş hep böyle gideray süpermiş.Sen anlatinca ben özel sandim :) hayret kirkda yil bir denk geliyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?