2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İnşallah kuzum hepimiz güzel haberlerle gelelim
Son kontrolde yüzünü göremedim zaten elleriyle kapatmış kızım
Sen gördün mü kime benziyor

İyi bakalım kuzum sevindim gerisi yavaş yavaşta hallolur Zaten.
Anneninde sonuçları güzel çıkar inşallah

Ben geldim kızlar,kontrolum vardı gittim kızımı gördüm siyah beyazda olsa çok güzeldi fındık gibi bi burunu var maşallah,kilosu boyu haftasıyla uyumlu, doğum pozisyonunu almış, şükür herşey yolunda, bu doktordan çok memnun kaldım video çektirdi, bi ara yutkunuyodu galıba kafasını kaldırıp indirdi, malum devlete gittiğim için sadece gır cık bu kadardı ama bugün güzel şeyler gördüm 15 gün sonra kontrole gıdecem

Çok şükür canım

Maşallah canım herşeyin yolunda olmasını sevindim

Maşallah canım herşeyin yolunda olmasını sevindim
Allah razı olsun cnm ,sana yazamadım sende güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim, boşuna stres yaptın önde bile gidiyomuş senin kuzu, önemli olan göbüşün büyüklüğü değilmiş İnş sağlıkla yavrularımızla bide evimize gelirsek doğumdan sonra ne mutlu bize

Ayyyyy cnm ya çok geçmiş olsun evet bende tam.anlattigin gibiyim dudaklarım catladi hep dudak koruyucu sürüyorum mecbur oksurugumde açık uzun değil ama var baya boğuluyorum resmen.tamam üç gün kullanirim

Bende gittim nst ye soktu çok sukur sanci çıkmadı zaten hiç kıpır damadı anlamadım hastaneye gidince duruyor.dr çok kötü şeyler söyledi yine tamamen kapatmış ve senin durumundaki hastalardan biz korkarız dedi fakülteye Gittiğimi söyledim iki doktora birini tercih et dedi hatta rahmini alırım diyen dr tavsiye etti ve benimde arkadaşım dedi seni hatta hastaneye yatırma si lazım dedi evde yatman olmaz dedi ani kanamayla bebeği hatta seni kaybeder iz dedi ben olsam yatırırim.dedi öyle üzerine başa başa söyledik i gözlerim dolu dolu çıktım hastaneden artık hastaneye gidip dr dan hep kotu şeylerden bahsetmelerinden bıktım ilk gebeliğin Spina bifida birde bu hep seni bulmus dedi.dr söyle 10 ünite kan bulundursun dedi durumun çok ciddi dedi.şimdi gelde aglama

Nereye gittin kuzu

Aynı cnm sami ulus beştepeye oğuz hocaya gidicem demiştim ya,cok iyiydi hoca tekrar randevu aldım oguz hocaya 15 gun sonrasına,sedyeden bile kalkarken tutup kaldırıyo, telefonun yanında mı dedi video çekin dedi
ay süpermiş.Sen anlatinca ben özel sandim :) hayret kirkda yil bir denk geliyor demekki

Bu kadar korkutmaları doğru değil ama gerçekleride söylemek zorundalar Allah yardım etsin bilgili tecrübeli bir doktor bulmalısın

Ağlama sakın canım ne diyoruz doktorlar hep en kötüye hazırlıyor bizi sonradan her duruma hazırlıklı ol diye. Sen tevekkül et Allah'a sığın dua et hicbirsey olmayacak.

Eğer hastaneye yatman gerekiyorsa yat riske atma , gebeliği hastanede geçiren çok kişi okudum burada, sen zaten son haftalara kadar geldin şükür.

Bak bu konularda en büyük örnek annem sana şöyle soyliyim beni doğururken doktor hatası ile ölümden dönmüş , kardeşim 4 kilonun üzerinde olduğu halde sezeryana almayan doktor sayesinde yine ölümden dönerek doğum yapmış. 30 yaşında iken doktora gitmiş sen menepoza girmişsin işin bitmiş demiş doktor (iş bitmesi ne demekse) meğer menepoza girmemiş başka doktor ilaç vermiş adet görmüş, en son 42 yaşında çok kanamadan dolayı doktor yüzüne bakıp kanser olmuşsun diyip onkoloji ye gönderdi ve çok şükür kanser de değilmiş.. yani doktorlar sürekli birşeyler söylüyor ama Allah'ın izniyle herşey olacağına varıyor

Canim sanci cikmamasina sevindim. Ben kendi kendime vajinal progeston kullanmaya basladim cunku previalar hep kullaniyormus bir zarari da yok zaten. Nolur icini ferah tut. Dun aksam ben youtube dan previa videosuna baktim esime gosterdim. Esim destek olacagina videoya bakamadi bile cok kotu, zormus diye. Bende hic korkmadim cunku artik konulan teshis bu. Yapacagimiz birsey yok Allaha emanetiz. Allah korur insallah. Sende moralini bozmamaya calis lutfen bende ayni durumdayim biliyorsun. Benim birde kalp ve ciger problemlerim var kalp kapakcigimda sorun var, cigerimde sorun var ameliyati kaldirabilir miyim bilmiyorum kardiyolog vs girecek ameliyatima. Birde rapor almam lazim ameliyat olabilir diye. Benden guc al lutfen. İns hicbirsey olmadan atlatacagiz. Bu topikte de saglikli haberler verecegiz bol bol Ya Şafi oku. O doktorlara da bakma sacmaliyorlar ortak bir fikirleri bile yoo birinin ak dedigine oburu kara diyor sikma canini. Allah buyuk kizlar bize de dua eder sorunsuz atlatiriz uzulme nolur.

İnşallah kuzum hepimiz güzel haberlerle gelelim
Son kontrolde yüzünü göremedim zaten elleriyle kapatmış kızım
Sen gördün mü kime benziyor

Canım geçen kontrolde daha fazla yüzünü görebilmiştik ve ben eşime benzettim fotoğrafı atıığımız herkes eşime benzetti bir umut belki doğunca bana benzer

İyi bakalım kuzum sevindim gerisi yavaş yavaşta hallolur Zaten.
Anneninde sonuçları güzel çıkar inşallah

Teşekkürler canım bugün izin verdim kendime iş güç yapmıcam yarın iyi hissedersem kendimi yaparım

Maaşallh canım güzel haberlerle gelmişsin benimde kontrollerim 15 güne indi canım

Ağlama canım artık bir şey kalmadı bebek doğsa bile yaşayacak aşamaya geldi şimdi doktoruna karar ver canım ona göre de bir yol çizersin. Bir de o kadar farklı doktora gittin yatış olması gerekseydi illaki söylerlerdi diye düşünüyorum

Masallah canim oglun acisindan sanslisin.kizininda masallahi var kilosu cokmus bu gidisle 4 bile geçebilir.boyu kac canim kizinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…