Valla canim iyi olmus ya denk geldigi senin adina sevindim. Onun da hasta sayısı cok mu ?yine cok kalabalik miydi hastaneCnm bi bayan övdü demiştim ya oğuz hocayı,15 gün sonrasına yine aldım bklm inş hep böyle gider
Artık yüzlerini saklıyor demekki kızlarCanım geçen kontrolde daha fazla yüzünü görebilmiştik ve ben eşime benzettim fotoğrafı atıığımız herkes eşime benzettibir umut belki doğunca bana benzer
Teşekkürler canımbugün izin verdim kendime iş güç yapmıcam yarın iyi hissedersem kendimi yaparım
Maaşallh canım güzel haberlerle gelmişsinbenimde kontrollerim 15 güne indi canım
Ağlama canımartık bir şey kalmadı bebek doğsa bile yaşayacak aşamaya geldi şimdi doktoruna karar ver canım ona göre de bir yol çizersin. Bir de o kadar farklı doktora gittin yatış olması gerekseydi illaki söylerlerdi diye düşünüyorum
Yok cnm hastane genel olarak bugun sakindi 2 deydi randevun, direk beni aldı ben daha oturmaya bile vakit bulamadan,Valla canim iyi olmus ya denk geldigi senin adina sevindim. Onun da hasta sayısı cok mu ?yine cok kalabalik miydi hastane
Allah yardımcıları olsun yaaa, çok üzücü. inşallah bebeğe bi şey olmaz.Kizlar simdi bir haber aldim. Arkadasimin esi dogum yapmis. Bebek hamilelik boyunca cok saglikliydi annede de bir sikinti yoktu. Bebek dogunca hemsireler bebegi dusurmusBebek kuveze bile girmiyecekken su an yogun bakimdaymis. Beyninde odem olusmus cok uzuldum ya. Sen saglikli gebelik gecir su olana bak. Ne olacagimiz belli degil gercekten Allah beterinden korusun. Bugunumuze hamd olsun. İnsallah toparlanir bebek bir sorun olmaz
İnanamıyorum yaa.. Yani tamam hemşirelerde bunu bile isteye yapmamıştır ama işini parmak ucuyla tutmayacaklar. Nasıl bir ihmalkarlık..Kizlar simdi bir haber aldim. Arkadasimin esi dogum yapmis. Bebek hamilelik boyunca cok saglikliydi annede de bir sikinti yoktu. Bebek dogunca hemsireler bebegi dusurmusBebek kuveze bile girmiyecekken su an yogun bakimdaymis. Beyninde odem olusmus cok uzuldum ya. Sen saglikli gebelik gecir su olana bak. Ne olacagimiz belli degil gercekten Allah beterinden korusun. Bugunumuze hamd olsun. İnsallah toparlanir bebek bir sorun olmaz
ay kuzu ya fark ettinmi hastane gecen ay dogurmak üzere olan hamilelerle doluydu. Ben ocak ayinda baya bi yoğunluk fark ettim. Kendimle ayni haftalarda cok gebe görmemiştim umarim nisan ayi sakin gecer bizim icinYok cnm hastane genel olarak bugun sakindi 2 deydi randevun, direk beni aldı ben daha oturmaya bile vakit bulamadan,
Aynen bazen iğne atacak yer yok bugun resmen korıdorlar boştu koca korıdorda 2 kişi oturuyodu ben daha odanın kapısına gelmeden beni çağırıyo hemşire geldim geldim dedim ,çok hızlı gelişti inş nisam ayı sakin olur ya da bizim doğum yaptığımız günay kuzu ya fark ettinmi hastane gecen ay dogurmak üzere olan hamilelerle doluydu. Ben ocak ayinda baya bi yoğunluk fark ettim. Kendimle ayni haftalarda cok gebe görmemiştim umarim nisan ayi sakin gecer bizim icin. O yogunlukta beni geriyor. Malum yoğun oldumu ilgide az oluyor
evet cnm artık 2 haftaya düştük 4 hafta 3 hafta derken, git gide 1 haftaya düşücezCanım geçen kontrolde daha fazla yüzünü görebilmiştik ve ben eşime benzettim fotoğrafı atıığımız herkes eşime benzettibir umut belki doğunca bana benzer
Eskiden 4 haftadaydı ,3 haftaya düşürdüler bugünde 15 güne düştü git gide 1 haftaya düşücez, benım sezeryan olacağı için 15 nisan gibi olur muhtemelen sizin doğum nasıl olucak ,
Teşekkürler canımbugün izin verdim kendime iş güç yapmıcam yarın iyi hissedersem kendimi yaparım
Maaşallh canım güzel haberlerle gelmişsinbenimde kontrollerim 15 güne indi canım
Ağlama canımartık bir şey kalmadı bebek doğsa bile yaşayacak aşamaya geldi şimdi doktoruna karar ver canım ona göre de bir yol çizersin. Bir de o kadar farklı doktora gittin yatış olması gerekseydi illaki söylerlerdi diye düşünüyorum
ay insallah insallah . Umarim beni de geri cevirmezler.Aynen bazen iğne atacak yer yok bugun resmen korıdorlar boştu koca korıdorda 2 kişi oturuyodu ben daha odanın kapısına gelmeden beni çağırıyo hemşire geldim geldim dedim ,çok hızlı gelişti inş nisam ayı sakin olur ya da bizim doğum yaptığımız gün
İnanamıyorum yaa.. Yani tamam hemşirelerde bunu bile isteye yapmamıştır ama işini parmak ucuyla tutmayacaklar. Nasıl bir ihmalkarlık..
İnşallah sağ salim atlatır yavrucak. Çok üzüldüm
İnş cnm hayırlısı için dua et içine sinmişken bu hastane inş hayırla yaparsın doğumunu,ay insallah insallah . Umarim beni de geri cevirmezler.dogumda
ah canım anne babamızı kendimizin seçme şansı yok ki. şahsen ben bu durumu yaşıyor olsaydım görüşmezdim. bana zararı olan bir kişi annem bile olsa mesafeyi koyardım
@Heart of Gold canım zaten eşim de bundan sonra yatılı gitmemeye karar verdi.
Biz ayda bir doktor kontrolüne gittikçe gönlü olsun diye bir gece de olsa kalıp geliyorduk kaynanamda ama bundan sonra büyük ihtimalle eşim uğramayacak bile
Her seferinde söyleniyor, en son bu gittiğimizde de benim yattığım odanın önünde söylendi "yiyip içip yatın bakalım" dedi
Eşim de madem çocuklarına hizmet etmek onlar için yemek yapmak zoruna gidiyor biz de bir daha gitmeyiz dedi
Gözün aydın canım güzel haberlerle gelmişsin ❤Ben geldim kızlar,kontrolum vardı gittim kızımı gördüm siyah beyazda olsa çok güzeldi fındık gibi bi burunu var maşallah,kilosu boyu haftasıyla uyumlu, doğum pozisyonunu almış, şükür herşey yolunda, bu doktordan çok memnun kaldım video çektirdi, bi ara yutkunuyodu galıba kafasını kaldırıp indirdi, malum devlete gittiğim için sadece gır cık bu kadardı ama bugün güzel şeyler gördüm 15 gün sonra kontrole gıdecem
Canım inanırmısın bende doktorun söyledikleri konusunda hem fikirim.Bende gittim nst ye soktu çok sukur sanci çıkmadı zaten hiç kıpır damadı anlamadım hastaneye gidince duruyor.dr çok kötü şeyler söyledi yine tamamen kapatmış ve senin durumundaki hastalardan biz korkarız dedi fakülteye Gittiğimi söyledim iki doktora birini tercih et dedi hatta rahmini alırım diyen dr tavsiye etti ve benimde arkadaşım dedi seni hatta hastaneye yatırma si lazım dedi evde yatman olmaz dedi ani kanamayla bebeği hatta seni kaybeder iz dedi ben olsam yatırırim.dedi öyle üzerine başa başa söyledik i gözlerim dolu dolu çıktım hastaneden artık hastaneye gidip dr dan hep kotu şeylerden bahsetmelerinden bıktım ilk gebeliğin Spina bifida birde bu hep seni bulmus dedi.dr söyle 10 ünite kan bulundursun dedi durumun çok ciddi dedi.şimdi gelde aglama
Canım konuyu kaçırdım sanırım neden tartıştınız? bu denli bir sorun varsa siz de gitmeyin bir daha allah korusun o sinirle bi kaza olsaydı? Sende ağlama bebek etkilenmesin kuzum
Bende gittim nst ye soktu çok sukur sanci çıkmadı zaten hiç kıpır damadı anlamadım hastaneye gidince duruyor.dr çok kötü şeyler söyledi yine tamamen kapatmış ve senin durumundaki hastalardan biz korkarız dedi fakülteye Gittiğimi söyledim iki doktora birini tercih et dedi hatta rahmini alırım diyen dr tavsiye etti ve benimde arkadaşım dedi seni hatta hastaneye yatırma si lazım dedi evde yatman olmaz dedi ani kanamayla bebeği hatta seni kaybeder iz dedi ben olsam yatırırim.dedi öyle üzerine başa başa söyledik i gözlerim dolu dolu çıktım hastaneden artık hastaneye gidip dr dan hep kotu şeylerden bahsetmelerinden bıktım ilk gebeliğin Spina bifida birde bu hep seni bulmus dedi.dr söyle 10 ünite kan bulundursun dedi durumun çok ciddi dedi.şimdi gelde aglama
Bal kızımın arabasını,beşiğini,çantamızın siparişini verdik
Çok heyecanlı günler yaklaştıkça insan az kaldığına inanamıyor,çok şükür bugünlerimize
BellaCiao nun yaptığı gibi 4 gözle kargo bekliyorum
Bi anda halledivermişsin canım ne güzelBal kızımın arabasını,beşiğini,çantamızın siparişini verdik
Çok heyecanlı günler yaklaştıkça insan az kaldığına inanamıyor,çok şükür bugünlerimize
BellaCiao nun yaptığı gibi 4 gözle kargo bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?