2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kizlar simdi bir haber aldim. Arkadasimin esi dogum yapmis. Bebek hamilelik boyunca cok saglikliydi annede de bir sikinti yoktu. Bebek dogunca hemsireler bebegi dusurmus Bebek kuveze bile girmiyecekken su an yogun bakimdaymis. Beyninde odem olusmus cok uzuldum ya. Sen saglikli gebelik gecir su olana bak. Ne olacagimiz belli degil gercekten Allah beterinden korusun. Bugunumuze hamd olsun. İnsallah toparlanir bebek bir sorun olmaz

Cnm bi bayan övdü demiştim ya oğuz hocayı,15 gün sonrasına yine aldım bklm inş hep böyle gider
Valla canim iyi olmus ya denk geldigi senin adina sevindim. Onun da hasta sayısı cok mu ?yine cok kalabalik miydi hastane

Artık yüzlerini saklıyor demekki kızlar
Olabilir kuzum sürekli değişecek doğduktan sonra sağlıklı olsunlar da

Allah yardımcıları olsun yaaa, çok üzücü. inşallah bebeğe bi şey olmaz.

İnanamıyorum yaa.. Yani tamam hemşirelerde bunu bile isteye yapmamıştır ama işini parmak ucuyla tutmayacaklar. Nasıl bir ihmalkarlık..
İnşallah sağ salim atlatır yavrucak. Çok üzüldüm

Yok cnm hastane genel olarak bugun sakindi 2 deydi randevun, direk beni aldı ben daha oturmaya bile vakit bulamadan,
ay kuzu ya fark ettinmi hastane gecen ay dogurmak üzere olan hamilelerle doluydu. Ben ocak ayinda baya bi yoğunluk fark ettim. Kendimle ayni haftalarda cok gebe görmemiştim umarim nisan ayi sakin gecer bizim icin. O yogunlukta beni geriyor. Malum yoğun oldumu ilgide az oluyor

Aynen bazen iğne atacak yer yok bugun resmen korıdorlar boştu koca korıdorda 2 kişi oturuyodu ben daha odanın kapısına gelmeden beni çağırıyo hemşire geldim geldim dedim ,çok hızlı gelişti inş nisam ayı sakin olur ya da bizim doğum yaptığımız gün

evet cnm artık 2 haftaya düştük 4 hafta 3 hafta derken, git gide 1 haftaya düşücez

Son düzenleme:
ay insallah insallah . Umarim beni de geri cevirmezler.dogumda

İnanamıyorum yaa.. Yani tamam hemşirelerde bunu bile isteye yapmamıştır ama işini parmak ucuyla tutmayacaklar. Nasıl bir ihmalkarlık..
İnşallah sağ salim atlatır yavrucak. Çok üzüldüm

Evet cnm bilerek yapmiyorlar ama insan hayati bu buyuk ihmalkarlik Kiz bide duserken gormus mafolmus. Hep saglik ve hayir icin dua edelim eksik etmeyelim duamizi Allah iyi, hayirli insanlarla karsilastirsin insallah

Gözün aydın canım güzel haberlerle gelmişsin ❤

Canım inanırmısın bende doktorun söyledikleri konusunda hem fikirim.
Bence en mantıklı konuşmayı yapan rahmini alırız diye yorum yapan doktordu, geçmiş mesajlarından az bucuk hatırladığım kadarıyla söylüyorum.
Seni kortutan o doktorun rahmini alırız demesiydi kuzum ama açınca belli olur.
Açınca belki almaz,açmaz diye gidersin gittiğin alır kim bilebilir süreçi.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
Bir kadın olarak inşallah sorunsuz sıkıntısız en hayırlısıyla atlatırsın doğum sürecini

Canım konuyu kaçırdım sanırım neden tartıştınız? bu denli bir sorun varsa siz de gitmeyin bir daha allah korusun o sinirle bi kaza olsaydı? Sende ağlama bebek etkilenmesin kuzum

Cuttingcorners aslında bir sürü şey oldu eşim de patladı canım. Genel olarak kaynanamın her şeye karşı olan memnuniyetsizliği, sürekli bizden bir şeyler beklemesi vs gibi konular.
En son gün de eşim annesini hastaneye götürdü, sabahtan akşama kadar ilgilendi ama kaynanam yine suratını asıyordu eşim de dayanamadı patladı.

Bir daha gitmem artık dedi eşim. Bir de biz doğu görevinden bu yıl buraya geldik ve üç yıl kalmak zorundayız. Eşim sürekli aynı şeyler olduğu için bıktı, bitse de artık en uzak yere tayin verip gitsek dedi.

Canım lütfen kendini üzme, bak çok şükür son haftalara geldik artık.
Bundan sonrasında da Allah yoluna koyar inşallah sağlıkla kucağına alırsın minigini

Kötü şeyler düşünüp olumsuz enerji toplama üstüne.
Güzel düşün inşallah güzel gelişsin her şey

İnşallah burda hepimiz güzel haberler vercez birbirimize, ben inanıyorum

Hayırlı olsun canım, sağlıkla kullanın inşallah

Ben de çanta arayışındaym, sen nasıl bir şey aldın kuzu

Bi anda halledivermişsin canım ne güzel Ben daha site site geziyorum cumaya annemle kardeşim geliyor onlar gelince alıcam artık bende inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…