- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Selam kızlar
Evin tadilatı taşınma ve yerleşme derken indirimleri hiç takip edemedimsiz almışsınızdır inşallah tam olarak nereden başlasam onu da bilmiyorum çok da yoruldum
@melike222 senlede ne zamandır karşılaşmadık canım iyi misin?
Ben geldim kızlar,kontrolum vardı gittim kızımı gördüm siyah beyazda olsa çok güzeldi fındık gibi bi burunu var maşallah,kilosu boyu haftasıyla uyumlu, doğum pozisyonunu almış, şükür herşey yolunda, bu doktordan çok memnun kaldım video çektirdi, bi ara yutkunuyodu galıba kafasını kaldırıp indirdi, malum devlete gittiğim için sadece gır cık bu kadardı ama bugün güzel şeyler gördüm 15 gün sonra kontrole gıdecem
Bende gittim nst ye soktu çok sukur sanci çıkmadı zaten hiç kıpır damadı anlamadım hastaneye gidince duruyor.dr çok kötü şeyler söyledi yine tamamen kapatmış ve senin durumundaki hastalardan biz korkarız dedi fakülteye Gittiğimi söyledim iki doktora birini tercih et dedi hatta rahmini alırım diyen dr tavsiye etti ve benimde arkadaşım dedi seni hatta hastaneye yatırma si lazım dedi evde yatman olmaz dedi ani kanamayla bebeği hatta seni kaybeder iz dedi ben olsam yatırırim.dedi öyle üzerine başa başa söyledik i gözlerim dolu dolu çıktım hastaneden artık hastaneye gidip dr dan hep kotu şeylerden bahsetmelerinden bıktım ilk gebeliğin Spina bifida birde bu hep seni bulmus dedi.dr söyle 10 ünite kan bulundursun dedi durumun çok ciddi dedi.şimdi gelde aglama
Canım senin ki de totalis miydi? Unutuyorum hep.Canim sanci cikmamasina sevindim. Ben kendi kendime vajinal progeston kullanmaya basladim cunku previalar hep kullaniyormus bir zarari da yok zaten. Nolur icini ferah tut. Dun aksam ben youtube dan previa videosuna baktim esime gosterdim. Esim destek olacagina videoya bakamadi bile cok kotu, zormus diye. Bende hic korkmadim cunku artik konulan teshis bu. Yapacagimiz birsey yok Allaha emanetiz. Allah korur insallah. Sende moralini bozmamaya calis lutfen bende ayni durumdayim biliyorsun. Benim birde kalp ve ciger problemlerim var kalp kapakcigimda sorun var, cigerimde sorun var ameliyati kaldirabilir miyim bilmiyorum kardiyolog vs girecek ameliyatima. Birde rapor almam lazim ameliyat olabilir diye. Benden guc al lutfen. İns hicbirsey olmadan atlatacagiz. Bu topikte de saglikli haberler verecegiz bol bol Ya Şafi oku. O doktorlara da bakma sacmaliyorlar ortak bir fikirleri bile yoo birinin ak dedigine oburu kara diyor sikma canini. Allah buyuk kizlar bize de dua eder sorunsuz atlatiriz uzulme nolur.
Allah razı olsun cnm ,sana yazamadım sende güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim, boşuna stres yaptın önde bile gidiyomuş senin kuzu, önemli olan göbüşün büyüklüğü değilmiş İnş sağlıkla yavrularımızla bide evimize gelirsek doğumdan sonra ne mutlu bize
Bende gittim nst ye soktu çok sukur sanci çıkmadı zaten hiç kıpır damadı anlamadım hastaneye gidince duruyor.dr çok kötü şeyler söyledi yine tamamen kapatmış ve senin durumundaki hastalardan biz korkarız dedi fakülteye Gittiğimi söyledim iki doktora birini tercih et dedi hatta rahmini alırım diyen dr tavsiye etti ve benimde arkadaşım dedi seni hatta hastaneye yatırma si lazım dedi evde yatman olmaz dedi ani kanamayla bebeği hatta seni kaybeder iz dedi ben olsam yatırırim.dedi öyle üzerine başa başa söyledik i gözlerim dolu dolu çıktım hastaneden artık hastaneye gidip dr dan hep kotu şeylerden bahsetmelerinden bıktım ilk gebeliğin Spina bifida birde bu hep seni bulmus dedi.dr söyle 10 ünite kan bulundursun dedi durumun çok ciddi dedi.şimdi gelde aglama
Kizlar simdi bir haber aldim. Arkadasimin esi dogum yapmis. Bebek hamilelik boyunca cok saglikliydi annede de bir sikinti yoktu. Bebek dogunca hemsireler bebegi dusurmusBebek kuveze bile girmiyecekken su an yogun bakimdaymis. Beyninde odem olusmus cok uzuldum ya. Sen saglikli gebelik gecir su olana bak. Ne olacagimiz belli degil gercekten Allah beterinden korusun. Bugunumuze hamd olsun. İnsallah toparlanir bebek bir sorun olmaz
Bal kızımın arabasını,beşiğini,çantamızın siparişini verdik
Çok heyecanlı günler yaklaştıkça insan az kaldığına inanamıyor,çok şükür bugünlerimize
BellaCiao nun yaptığı gibi 4 gözle kargo bekliyorum
Eki Görüntüle 2235219 Eki Görüntüle 2235218 resimdeki gibi çok güzel kaliteli canım tavsiye ederim
Kizlar benim bebiş çok kısmetli çıktı bir sürü eşyası oldu.
Daha önce de yazmıştım kardeşimin ve abimin kızlarından bir sürü kıyafet ve bebek eşyası geldi, biz de biraz alışveriş yapmistik dolap doldu :)
Bebek arabası, puset ve karyola eltim verdi, çok temiz.
Beşik, dönenceli pilli salıncak, göğüs pompası, biberon kız kardeşim verdi.
Ama kucağı, kanguru, banyo için küvet filesi de abimin eşi verdi.
Büyük eşyaları masraf yapmadan hallettik çok şükür.
Benim de lohusa takımlarım tam, evde her şey var ama ben hâlâ onları yıkayıp utuleyip hazıramadim. Hastane çantası da hazirlanmadi daha.
Bebek şekerlerimiz bile hazır ama ben daha hazır değilim
Teşekkürler cnmGözün aydın canım güzel haberlerle gelmişsin ❤
Daha önce de yazmıştım kardeşimin ve abimin kızlarından bir sürü kıyafet ve bebek eşyası geldi, biz de biraz alışveriş yapmistik dolap doldu :)
Benim de lohusa takımlarım tam, evde her şey var ama ben hâlâ onları yıkayıp utuleyip hazıramadim. Hastane çantası da hazirlanmadi daha.
Evet cnm 4 haftada gidiyordum bugün 3 hafta olmuştu 3 hafta sonra gel demişti,bugün ki doktorda 15 gün sonra gel dediGözünaydın, ne güzel haberler almışsın..:)
Devlette sıra çok olunca maalesef gir çık oluyor ama iyiymiş ya önemli olan bu.
15 güne bir mi çağırıyor artık?
Ağlama canım, bak ne olacağımız belirsiz. Buna da şükret. Doktorlar olabilecek en riskli durumlardan bahsederler, hazırlıklı ol diye. Sen artık doktoruna karar ver ve ona gitmeye başla. Hastaneye yatman gerekiyorsa da yat. Az kaldı zaten.. 9 ay boyunca yatanlarda var.
Ama içini karartma ne olursun, bebeği de seni de etkiler. Bol bol dua et. Sana gecende yazmıştım. Forumda plesenta previa konusu var. Ben orayı sayfaları üşenmedim baya bir okudum. Doktorların kesin rahmin alınır diye söyledikleri bile; sağ Salim hiç kanamasız rahim alınmadan sezeryandan çıkmış.
İnşaallah Allah ım yardım edecek bizlere, sağ Salim kucağımıza alacağız. :)
Canım senin ki de totalis miydi? Unutuyorum hep.
Benim ki marjinal. Korkumdan artık hiç internete bakmıyorum doğumla ilgili..
aynen senin dediğin gibi doktorların bir dediği bir dediğine tutmuyor. Bana da devlette bir doktor; senin rahmin alınmak zorunda kalınabilir çok riskli hatta buraya bir daha gelme oyalanma başka bir fakülte hastanesine git vs demişti. Çoook üzülüp ağlamıştım o hafta. Hemen özelde ve fakültede birkaç doktora daha gittim, onlar da evet marjinal ama öyle rahim alınacak bir durum yok dediler.
Bize düşen tek şey şuan; dua etmek ve güzel düşünmek. İnşaallah sağ Salim kucağımıza alacağız evlatlarımızı..
Sağol canım şimdi daha iyi. Bugün çıkmadı ateşi ama düzenli olarak Ateş düşürücü verdik ateşi çıkmasa bile.@Mini_mini kuzum gercekten stres bosuna yapiosun. Dedigin gibi 36 dogan bir cocugun 3 kilo olmasi bile dusuk bir ihtimal. Kaldi ki 2.5 gayet iyi bir kilo. Ayrica benim arkadasimin kardesinin bebegi oldu 36 da aldilar 2.5 dogmus ne kuvezde kaldi me bir sey. Ki bu arqksqsin kendi kizi 3200 dogdu 38+3 te ama bi hafta kuvezde kaldi. Kilo demek saglik demek degil. Doktoruna da uyuz oluyorum iyice
@PambukPrensess canim benim cevremde de kimden duysam bezliyken yapilmasi konusunda hem fikir. Keza benim yegenimi de yaptirdik 8 aylikken cok iyi oldu. Ne anestezi var ne bisi. Mis iki dk da bir igne hemen hallettiler. Sonra eve geldigimizde hopluyordu sipa.
Yoksa ciddi travma. Gerek yok bence...
isimdeyimgucumdeyim canim ya cok gecmis olsun. Iyi mi kizin simdi biraz daha
Sağol canım.Canim masallah boyuda kilosuda cok iyi
Gecmis olsun canim
Mecbur gidiyoruz ne yapalım. O iyi olsunda. zaten ciğerlerinde balgam var o Ateş yapar ama birde crp 12.8 çıktı oda ateşi tetikledi sanırım. Antibiyotik kullanmamıza rağmen artması canımı çok sıktıah canım yaa bi de sen o halinle hastaneye gidiyorsun. neyse ateşi düşmüş. enfeksiyon mu çıktı neyi var kuzunun
geçmiş olsun canım.
Oh kısmetiyle gelen bir bebek daha maşallah canım
Bizim herşey yeni ama hediye :)
Abim salıncak aldız
Annemler bebek arabası oto koltuğu şifonyer bir sürü kıyafet havlu çarşaf yorgan beşik için müzikli oyuncaklar falan.
Eşimin ailesi Türkiyede oldukları için bir sürü kıyafet gönderdiler birde cumhuriyet altınları ve bebişin ismine künye.
Bize sadece bir kaç parça kıyafet ve beşik düştü çok şükür
Sağlıkla kullansın hepsini inşallah kuzumBal kızımın arabasını,beşiğini,çantamızın siparişini verdik
Çok heyecanlı günler yaklaştıkça insan az kaldığına inanamıyor,çok şükür bugünlerimize
Sağol canım şimdi daha iyi. Bugün çıkmadı ateşi ama düzenli olarak Ateş düşürücü verdik ateşi çıkmasa bile.
Sağol canım.
Mecbur gidiyoruz ne yapalım. O iyi olsunda. zaten ciğerlerinde balgam var o Ateş yapar ama birde crp 12.8 çıktı oda ateşi tetikledi sanırım. Antibiyotik kullanmamıza rağmen artması canımı çok sıktıkuru dut aldım. Suyu crp yi düşürürmüş. İnşallah içer.
Cnm ben gitti gidiyordan 159 .90 tl ye aldım thepack deluxe diye yazınca cıkıyo markası thepack ama modelinin adıda deluxe ,önceden daha sadeymiş bi iki ekleme yapmışlar deluxe model olmuş :) hepsiburada da varmış ,ben beğendim derin içi gözleri filan var kullanışlı, gelinimiz kullanıyodu ona sordum o memnunum deyince sipariş ettimÇok güzelmiş canım güle güle kullan
Nereden ve ne kadara aldın kuzum. Burdan veya özelden söyleyebilir misin :)
fullmoon19 canım sen de çanta almıştım galiba, geçmiş sayfalarda görmüştüm ama tekrar bulamadım.
Sen nereden ve ne kadara aldın fikir verir misin :)
Ooo maşaallah.. :) Hakikaten kısmetiyle geliyor bebişin..
İyi sana birşey kalmamış canım. Cicileri yıka, çantanı da hazırla.
Ohh.. sonra dinlen.. bende hiç hazır değilim valla.. gerçi benim eksiklerim daha çok. :)
Cnm ben gitti gidiyordan 159 .90 tl ye aldım thepack deluxe diye yazınca cıkıyo markası thepack ama modelinin adıda deluxe ,önceden daha sadeymiş bi iki ekleme yapmışlar deluxe model olmuş :) hepsiburada da varmış ,ben beğendim derin içi gözleri filan var kullanışlı, gelinimiz kullanıyodu ona sordum o memnunum deyince sipariş ettim
Sağol canım. Çocuklar hasta olmasınÇok geçmiş olsun canım
Allah sana da kolaylık versin inşallah
Çocuklar hasta olunca her şey duruyor sanki
Acil şifalar diliyorum
evet cnm artık 2 haftaya düştük 4 hafta 3 hafta derken, git gide 1 haftaya düşücez
Cuttingcorners aslında bir sürü şey oldu eşim de patladı canım. Genel olarak kaynanamın her şeye karşı olan memnuniyetsizliği, sürekli bizden bir şeyler beklemesi vs gibi konular.
En son gün de eşim annesini hastaneye götürdü, sabahtan akşama kadar ilgilendi ama kaynanam yine suratını asıyordu eşim de dayanamadı patladı.
Bir daha gitmem artık dedi eşim. Bir de biz doğu görevinden bu yıl buraya geldik ve üç yıl kalmak zorundayız. Eşim sürekli aynı şeyler olduğu için bıktı, bitse de artık en uzak yere tayin verip gitsek dedi.
Bal kızımın arabasını,beşiğini,çantamızın siparişini verdik
Hayırlı olsun canım, yeni evinde sağlıkla huzurla oturun inşallah
Biz çok önceden bez şampuan sabun vs aldığımız için ben de hiç takip etmedim indirimleri . Aslında güzel fırsatlar vardı ama oturduğum yerden tembellik yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?