2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Hayırlı olsun canım, yeni evinde sağlıkla huzurla oturun inşallah

Biz çok önceden bez şampuan sabun vs aldığımız için ben de hiç takip etmedim indirimleri . Aslında güzel fırsatlar vardı ama oturduğum yerden tembellik yaptım

Gözünaydın, ne güzel haberler almışsın..:)
Devlette sıra çok olunca maalesef gir çık oluyor ama iyiymiş ya önemli olan bu.
15 güne bir mi çağırıyor artık?

Ağlama canım, bak ne olacağımız belirsiz. Buna da şükret. Doktorlar olabilecek en riskli durumlardan bahsederler, hazırlıklı ol diye. Sen artık doktoruna karar ver ve ona gitmeye başla. Hastaneye yatman gerekiyorsa da yat. Az kaldı zaten.. 9 ay boyunca yatanlarda var.
Ama içini karartma ne olursun, bebeği de seni de etkiler. Bol bol dua et. Sana gecende yazmıştım. Forumda plesenta previa konusu var. Ben orayı sayfaları üşenmedim baya bir okudum. Doktorların kesin rahmin alınır diye söyledikleri bile; sağ Salim hiç kanamasız rahim alınmadan sezeryandan çıkmış.
İnşaallah Allah ım yardım edecek bizlere, sağ Salim kucağımıza alacağız. :)

Canım senin ki de totalis miydi? Unutuyorum hep.
Benim ki marjinal. Korkumdan artık hiç internete bakmıyorum doğumla ilgili..
aynen senin dediğin gibi doktorların bir dediği bir dediğine tutmuyor. Bana da devlette bir doktor; senin rahmin alınmak zorunda kalınabilir çok riskli hatta buraya bir daha gelme oyalanma başka bir fakülte hastanesine git vs demişti. Çoook üzülüp ağlamıştım o hafta. Hemen özelde ve fakültede birkaç doktora daha gittim, onlar da evet marjinal ama öyle rahim alınacak bir durum yok dediler.
Bize düşen tek şey şuan; dua etmek ve güzel düşünmek. İnşaallah sağ Salim kucağımıza alacağız evlatlarımızı..

Teşekkür ederim canım. Amin rabbim sağlıkla kucağımıa almayı nasip etsin

Kuzum ağlama.. Doktor çok sert konuşmuş çünkü sanırım her tür olaya hazırlamak istiyor seni.maalesef iyimser konuşamazlar onlar tıp dilinde konuşuyorlar.
Dualarım sizinle umarım herşey güzel olır senin ve bebeğin için

Arkadaşına çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Nasıl olur anlamıyorum. Sen gözün gibi sakın o bebeği hemşireler düşürsün. rabbim kimseye yaşatmasın. İnşallah sağlıkla kavuşur arkadaşın bebeğine

Sonunda kuzumm çok sevindim Hangi bebek arabası foto atarmısın canım ?
Ben haala dört gözle kargo bekliyorum daha gelmeyen bir sürü cicileri var oğluşumun

Kizlar benim bebiş çok kısmetli çıktı bir sürü eşyası oldu.
Daha önce de yazmıştım kardeşimin ve abimin kızlarından bir sürü kıyafet ve bebek eşyası geldi, biz de biraz alışveriş yapmistik dolap doldu :)

Bebek arabası, puset ve karyola eltim verdi, çok temiz.

Beşik, dönenceli pilli salıncak, göğüs pompası, biberon kız kardeşim verdi.

Ama kucağı, kanguru, banyo için küvet filesi de abimin eşi verdi.

Büyük eşyaları masraf yapmadan hallettik çok şükür.

Benim de lohusa takımlarım tam, evde her şey var ama ben hâlâ onları yıkayıp utuleyip hazıramadim. Hastane çantası da hazirlanmadi daha.

Bebek şekerlerimiz bile hazır ama ben daha hazır değilim

Oh kısmetiyle gelen bir bebek daha maşallah canım
Bizim herşey yeni ama hediye :)
Abim salıncak aldız
Annemler bebek arabası oto koltuğu şifonyer bir sürü kıyafet havlu çarşaf yorgan beşik için müzikli oyuncaklar falan.
Eşimin ailesi Türkiyede oldukları için bir sürü kıyafet gönderdiler birde cumhuriyet altınları ve bebişin ismine künye.
Bize sadece bir kaç parça kıyafet ve beşik düştü çok şükür

Ooo maşaallah.. :) Hakikaten kısmetiyle geliyor bebişin..
İyi sana birşey kalmamış canım. Cicileri yıka, çantanı da hazırla.
Ohh.. sonra dinlen.. bende hiç hazır değilim valla.. gerçi benim eksiklerim daha çok. :)

Evet cnm 4 haftada gidiyordum bugün 3 hafta olmuştu 3 hafta sonra gel demişti,bugün ki doktorda 15 gün sonra gel dedi

Sağol canım şimdi daha iyi. Bugün çıkmadı ateşi ama düzenli olarak Ateş düşürücü verdik ateşi çıkmasa bile.

Canim masallah boyuda kilosuda cok iyi

Gecmis olsun canim
Sağol canım.

ah canım yaa bi de sen o halinle hastaneye gidiyorsun. neyse ateşi düşmüş. enfeksiyon mu çıktı neyi var kuzunun

geçmiş olsun canım.
Mecbur gidiyoruz ne yapalım. O iyi olsunda. zaten ciğerlerinde balgam var o Ateş yapar ama birde crp 12.8 çıktı oda ateşi tetikledi sanırım. Antibiyotik kullanmamıza rağmen artması canımı çok sıktı kuru dut aldım. Suyu crp yi düşürürmüş. İnşallah içer.

Maşallah canım güzel günlerde sağlıkla kullanın

Aslında babam bana her şeyi almam için para verdi ama ben zaten eşyalar var diye parayı harcamadim
Önce iki bin lira vermişti onun yarısını harcadım bebek için, sonra da bin lira daha verdi onu da kaldırdım, doğumda beklenmeyen masraflar çıkar elimizde bulunsun dedim.

Doğum hediyesi de altın künye ve yüzük aldılar

Eşm de diyor bu babalara bir şey alınmıyor mu

Sağlıkla kullansın hepsini inşallah kuzum

Çok geçmiş olsun canım
Allah sana da kolaylık versin inşallah
Çocuklar hasta olunca her şey duruyor sanki

Acil şifalar diliyorum

Cnm ben gitti gidiyordan 159 .90 tl ye aldım thepack deluxe diye yazınca cıkıyo markası thepack ama modelinin adıda deluxe ,önceden daha sadeymiş bi iki ekleme yapmışlar deluxe model olmuş :) hepsiburada da varmış ,ben beğendim derin içi gözleri filan var kullanışlı, gelinimiz kullanıyodu ona sordum o memnunum deyince sipariş ettim

Eklentiler

• Screenshot_20190213-191620_Chrome.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 32

Her şey var ama onları hazırlayacak enerji yok

Biraz iş yapıyorum sonra belim ağrıyor karnım kasılıyor dinleneyim diye uzanıyorum sonra bir bakıyorum uyumuşum

Allah'tan eşimin bu dönem çok az dersi var da genelde evde yoksa ben bu kadar eşyanın içinde doğuma hiçbir şey olmadan gidecem

Teşekkür ederim canım

evet cnm artık 2 haftaya düştük 4 hafta 3 hafta derken, git gide 1 haftaya düşücez

Şaka gibi resmen bir de bizim meşhur çatı muayenemiz olacak ya o ne zamandı canım biliyor musun?

Kuzum en azından eşin olanların farkındaymış ve ona göre de davranmış siz de kv göre şekil alırsınız artık kendini de üzme bebek de etkilenmesin yani hem ızaktan gidip hem de iki güler yüz göstermek bu kadar zor olmamalı

Canım aldıklarını paylaşır mısın? Bende hafta sonu almayı düşünüyorum hepsini

Canım çok teşekkür ederim artık başlayacağım bebeğin eksiklerini tamamlamaya

Çok şanslısın canım ne güzel hepsini tamamlamışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…