2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende dün temizlik yaptım salonu hallettim, eşime yaptırdım daha doğrusu..
yoksa dediğin gibi benimde mecalim yok kuzum. Az bir iş yapsam hemen yoruluyorum.
Kontrolüm var şu bi hafta içinde. Ona gidip geldikten sonra kıyafetleri filan yıkayıp ütüye başlıycam.

Instagram da narkutu sayfasından 140₺ ye aldım çok kaliteli ve güzel geldi tavsiye ederim canim

Iyiki varlar kuzum gerçekten

Bebek güvenli yatış yastığımız geldi bugüz kızlar
Hem beşiğin içine koyuluyor gece gündüzde bebek arabasında ana kucağının içine
Kafa kısmı çukurlu olmasının sebebi bebek yattığında kafası çukura denk gelsin ve kafası düzleşmesin.

Eklentiler

• E03A764E-0A7B-4552-BEE1-A7F299F3444C.webp
    115,2 KB · Görüntüleme: 81
  • B71F2A93-5588-406D-926A-C4794038A738.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 77
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kullanın inşallah

Ben de çanta arayışındaym, sen nasıl bir şey aldın kuzu
Sağolasın canım amin inşallah inşallah ❤
Nar çanta diye geçiyor kuzum yanlışım yoksa :)
Netim az olmasa foto atardım,2-3 güne atarım fotosunu
Bi anda halledivermişsin canım ne güzel Ben daha site site geziyorum cumaya annemle kardeşim geliyor onlar gelince alıcam artık bende inş
Önceden hepsinin az bucuk incelemiştim canım
Beşiğide kafamda netleştirmiştim,yorumlara bakarak aldık gitti
İnşallah hepsinden memnun kalır,güzel günlerde kullanmak nasip olur
Araştırma işi beynimi çorba etmişti en son
Karar verebildin mi modellerine
Sonunda kuzumm çok sevindim Hangi bebek arabası foto atarmısın canım ?
Ben haala dört gözle kargo bekliyorum daha gelmeyen bir sürü cicileri var oğluşumun
Canım inan ki netim çok çok az 2-3 güne foto atarım
Wellgro golden horn diye bi marka.
Kız ne aldında ne gelcek daha

Canım netim çok az o yüzden paylaşamıyorum
En kısa zamanda paylaşıcam
Beşiği beyaz ahşap anne yanı kademeli olandan tercih ettim
Arabanın markası wellgro golden horn diye bir marka :)

Bu arada evi taşımışsın kuzum hayırlı uğurlu olsun güle güle sağlıcakla oturun
Nasıl yerleşebildin mi?
Eve alışabildin mi :)

Sağlıklı günlerde kullan canım
Bende bu tarz birşeyler almak istiyorum
Hem boğulmalara karşı hemde arabasının içinde daha rahat uyusun diye

Teşekkür ederim canım eve hiç yabancılık çekmedik odaları mutfağı şükür yerleştirdik bugun hiçbir şey yapmadım hastane işlerimiz vardı eve geldim uzandım dinleniyorum yavaş yavaş son haline getiricem yorulmadan

Aldığın şeyleri de güzel günlerde güle güle kullanın canım eşimde hafta sonu puseti beşiği alalım diyor artık benimde netleştirmem lazım beşiği nereden aldın canım?

Kızlar öğleden beri kasık ağrım var bebeğin hareketleri iyi ama ben hic iyi değilim. Gaz sancısı olabilir mi bu?

Kızlar öğleden beri kasık ağrım var bebeğin hareketleri iyi ama ben hic iyi değilim. Gaz sancısı olabilir mi bu?
Canim kasik dedigin bolge alt karin mi yoksa yumurtaliklarin oldugu sag yada sol taraf mi ?Gaz sancisi biraz daha yukarıda oluyor galiba benim cok oluyor da oradan karsilastirma yapiyorum .Cok gecmis olsun bu arada .Devam ediyor mu ?

Sağlıklı günlerde kullan canım
Bende bu tarz birşeyler almak istiyorum
Hem boğulmalara karşı hemde arabasının içinde daha rahat uyusun diye

Şifonyer aldım canım, çekmece düzenleyicisi, yeni doğanlar için ahşap oyuncaklar, tavşan falan
Teşekkür ederim kuzumm
Aynen bunlar çok kullanışlı sende al.
Baktım internetten canım bebek araban çok güzel güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim

valla boyunu kaç dedi hatırlamıyorum usgden bakıp söylerim boyu 4 hafta ileri görünüyor çok uzun olacak demişti.
Canim babasiyla sen uzun boylu musunuz :) genetik mi acaba diye soruyorum.Bende cok merak ediyorum bizimki nasil olacak bize cekecek mi diye.Cok heycanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…