- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
ay cok heyecanlaniyorum artik gebeligin son dönemecindeyiz. bugun saka gibi 30. hafta olduk biz.Evet cnm 4 haftada gidiyordum bugün 3 hafta olmuştu 3 hafta sonra gel demişti,bugün ki doktorda 15 gün sonra gel dedi
Canım geçmişten okuyamadım ama kızın mı hastalandı? Çok geçmiş olsunSağol canım. Çocuklar hasta olmasın
Sağol canım. Ekimden beri iyileşmedi ama dün 41 e çıktı ateşiCanım geçmişten okuyamadım ama kızın mı hastalandı? Çok geçmiş olsun
Biliyorum canım ama neden toparlayamadı? Senin için de çok zor bu halde ,kıyamam kuzuma çok çok geçmiş olsunSağol canım. Ekimden beri iyileşmedi ama dün 41 e çıktı ateşineyseki düştü.
Bende dün temizlik yaptım salonu hallettim, eşime yaptırdım daha doğrusu..Her şey var ama onları hazırlayacak enerji yok
Biraz iş yapıyorum sonra belim ağrıyor karnım kasılıyor dinleneyim diye uzanıyorum sonra bir bakıyorum uyumuşum
Allah'tan eşimin bu dönem çok az dersi var da genelde evde yoksa ben bu kadar eşyanın içinde doğuma hiçbir şey olmadan gidecem
Instagram da narkutu sayfasından 140₺ ye aldım çok kaliteli ve güzel geldi tavsiye ederim canimÇok güzelmiş canım güle güle kullan
Nereden ve ne kadara aldın kuzum. Burdan veya özelden söyleyebilir misin :)
fullmoon19 canım sen de çanta almıştım galiba, geçmiş sayfalarda görmüştüm ama tekrar bulamadım.
Sen nereden ve ne kadara aldın fikir verir misin :)
Ayy aynen bugün hastaneye giderken bile heycanlandım bide ben çok korkağım napıcam bilmiyorum,o anay cok heyecanlaniyorum artik gebeligin son dönemecindeyiz. bugun saka gibi 30. hafta olduk biz.
Maşallah canım güzel günlerde sağlıkla kullanın
Aslında babam bana her şeyi almam için para verdi ama ben zaten eşyalar var diye parayı harcamadim
Önce iki bin lira vermişti onun yarısını harcadım bebek için, sonra da bin lira daha verdi onu da kaldırdım, doğumda beklenmeyen masraflar çıkar elimizde bulunsun dedim.
Doğum hediyesi de altın künye ve yüzük aldılar
Eşm de diyor bu babalara bir şey alınmıyor mu
Sağolasın canım amin inşallah inşallah ❤Hayırlı olsun canım, sağlıkla kullanın inşallah
Ben de çanta arayışındaym, sen nasıl bir şey aldın kuzu
Önceden hepsinin az bucuk incelemiştim canımBi anda halledivermişsin canım ne güzelBen daha site site geziyorum cumaya annemle kardeşim geliyor onlar gelince alıcam artık bende inş
Canım inan ki netim çok çok az 2-3 güne foto atarımSonunda kuzumm çok sevindimHangi bebek arabası foto atarmısın canım ?
Ben haala dört gözle kargo bekliyorum daha gelmeyen bir sürü cicileri var oğluşumun
Çok sağol kuzum inşallah inşallahSağlıkla kullansın hepsini inşallah kuzum
Canım netim çok az o yüzden paylaşamıyorumŞaka gibi resmenbir de bizim meşhur çatı muayenemiz olacak ya o ne zamandı canım biliyor musun?
Kuzum en azından eşin olanların farkındaymış ve ona göre de davranmış siz de kv göre şekil alırsınız artık kendini de üzme bebek de etkilenmesin yani hem ızaktan gidip hem de iki güler yüz göstermek bu kadar zor olmamalı
Canım aldıklarını paylaşır mısın? Bende hafta sonu almayı düşünüyorum hepsini
Canım çok teşekkür ederimartık başlayacağım bebeğin eksiklerini tamamlamaya
Çok şanslısın canımne güzel hepsini tamamlamışsın.
Sağlıklı günlerde kullan canımBebek güvenli yatış yastığımız geldi bugüz kızlar
Hem beşiğin içine koyuluyor gece gündüzde bebek arabasında ana kucağının içine
Kafa kısmı çukurlu olmasının sebebi bebek yattığında kafası çukura denk gelsin ve kafası düzleşmesin.
Canım netim çok az o yüzden paylaşamıyorum
En kısa zamanda paylaşıcam
Beşiği beyaz ahşap anne yanı kademeli olandan tercih ettim
Arabanın markası wellgro golden horn diye bir marka :)
Bu arada evi taşımışsın kuzum hayırlı uğurlu olsun güle güle sağlıcakla oturun
Nasıl yerleşebildin mi?
Eve alışabildin mi :)
valla boyunu kaç dedi hatırlamıyorum usgden bakıp söylerim boyu 4 hafta ileri görünüyor çok uzun olacak demişti.Masallah canim oglun acisindan sanslisin.kizininda masallahi var kilosu cokmus bu gidisle 4 bile geçebilir.boyu kac canim kizinin
Canim kasik dedigin bolge alt karin mi yoksa yumurtaliklarin oldugu sag yada sol taraf mi ?Gaz sancisi biraz daha yukarıda oluyor galiba benim cok oluyor da oradan karsilastirma yapiyorum .Cok gecmis olsun bu arada .Devam ediyor mu ?Kızlar öğleden beri kasık ağrım var bebeğin hareketleri iyi ama ben hic iyi değilim. Gaz sancısı olabilir mi bu?
Sağolasın canım amin inşallah inşallah ❤
Nar çanta diye geçiyor kuzum yanlışım yoksa :)
Netim az olmasa foto atardım,2-3 güne atarım fotosunu
Önceden hepsinin az bucuk incelemiştim canım
Beşiğide kafamda netleştirmiştim,yorumlara bakarak aldık gitti
İnşallah hepsinden memnun kalır,güzel günlerde kullanmak nasip olur
Araştırma işi beynimi çorba etmişti en son
Karar verebildin mi modellerine
Canım inan ki netim çok çok az 2-3 güne foto atarım
Wellgro golden horn diye bi marka.
Kız ne aldında ne gelcek daha
Sağlıklı günlerde kullan canım
Bende bu tarz birşeyler almak istiyorum
Hem boğulmalara karşı hemde arabasının içinde daha rahat uyusun diye
Canim babasiyla sen uzun boylu musunuz :) genetik mi acaba diye soruyorum.Bende cok merak ediyorum bizimki nasil olacak bize cekecek mi diye.Cok heycanliyimvalla boyunu kaç dedi hatırlamıyorum usgden bakıp söylerim boyu 4 hafta ileri görünüyor çok uzun olacak demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?