benimde oğlumdan dolayı herşey var sadece kız kıyafetleri alcam bi kaç takim oğlusumun yatak takımları hem kız hem erkek için uyumluydu bide iç badileri hep beyaz kullanmıştım onları bile yeni almama gerek kalmadı ilk cocukta unisex ürünler almak çok iyi oluyor. son gidişimde doktorum erken gelebilir diye korkuttu beni bende kendi kıyafetlerimi ve bebegin kıyafetlerini yıkadım şimdiden bi çanta hazırlayacağım bu hafta daha sonra da alışveriş yapınca duruma gore cantadakileri değiştirebilirim.Kizlar benim bebiş çok kısmetli çıktı bir sürü eşyası oldu.
Daha önce de yazmıştım kardeşimin ve abimin kızlarından bir sürü kıyafet ve bebek eşyası geldi, biz de biraz alışveriş yapmistik dolap doldu :)
Bebek arabası, puset ve karyola eltim verdi, çok temiz.
Beşik, dönenceli pilli salıncak, göğüs pompası, biberon kız kardeşim verdi.
Ama kucağı, kanguru, banyo için küvet filesi de abimin eşi verdi.
Büyük eşyaları masraf yapmadan hallettik çok şükür.
Benim de lohusa takımlarım tam, evde her şey var ama ben hâlâ onları yıkayıp utuleyip hazıramadim. Hastane çantası da hazirlanmadi daha.
Bebek şekerlerimiz bile hazır ama ben daha hazır değilim
Allah hepimize yardımcı olsun. Arkadaşlar diyor karnım aşağıya inmiş senin ne durumdaCanım aynı ağrılar bende de var
Özellikle son üç gündür karnımın tam alt tarafı sancilaniyor, taş gibi hissediyorum, iki büklüm yürüyorum.
Hatta tutmasam karnım aşağıya düşecek zannediyorum.
Bugün o sancı kasıklarıma vurdu ama yok böyle bir sancı ya, ayak tırnaklarıma kadar sancı geldi sanki tirnaklarimi söküyorlar gibiydi.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Gerçekten zor. Bazen erken doğum olmasından korkuyorumBende uzun zamandır var. Hatta ben çok tuhaf yürüyorum doğuma giden kadınlar olur ya yürüyemez ben ne zamandır öyleyim, hani tamam simdi 7 aylık oldum kasılmalar başladı da bende ne zamandır.
Valla gittiğim doktor yar doç bunlara yapılacak bişey yok dedi. Kaç kere söyledim. Bir seferinde hafif güldü gebelik böyle dedi.
Yürüyememenin dışında, yatmak benim için tarifi imkansız acılar demek sol taraf vajina ağrısı beni hüngür hüngür ağlatıyor. Biraz uykuya dalsam kendimi çevirmek istesem acıdan bağırıyorum. Bu ağrı bende 18. Haftadan itibaren var.
Allah'tan bel ağrım yok oda eklense ben ayağa kalkamaz duruma gelirim.
ben 170im esim 180 civarı anne babaya çekiyormuş eltim ve kaynım kısa boylu ve minyon onların çocuğu da oğlumda 3 ay küçük ama o da minyon annesi babasi gibi genelde hel böyle oluyor istisnalar hariç bazen görüyorum anne zayıf minicik çocuk tosun gibi . 4kg olur dedin ya benim çocuklar zamanını beklese olur da çok ileride göründüğü için genelde erken alıyor doktor bakalım bizimki nisan başında alınır daha erken gelmezse oğlum 3 buçuk kg doğdu 3 hafta erken geldi.Canim babasiyla sen uzun boylu musunuz :) genetik mi acaba diye soruyorum.Bende cok merak ediyorum bizimki nasil olacak bize cekecek mi diye.Cok heycanliyim
Banada arkadaşlarım söylüyor inşallah normalBenim daha çok erken ama sanki karnım aşağı indi
Evet devam ediyor sağolasın canım. Eşimi bekliyorum yoldaymıs gelsin acile gidicem daha cok adet sancısı seklinde ağrımCanim kasik dedigin bolge alt karin mi yoksa yumurtaliklarin oldugu sag yada sol taraf mi ?Gaz sancisi biraz daha yukarıda oluyor galiba benim cok oluyor da oradan karsilastirma yapiyorum .Cok gecmis olsun bu arada .Devam ediyor mu ?
Canım hemen 7/8 bardak su içEvet devam ediyor sağolasın canım. Eşimi bekliyorum yoldaymıs gelsin acile gidicem daha cok adet sancısı seklinde ağrım
Sizin 32.hafta görünüyor 32 ise normal benceBanada arkadaşlarım söylüyor inşallah normal
Korkutma beni doğuruyor muyumCanım hemen 7/8 bardak su iç
bebeğin hareketli mi yoksa sık sık kasılıp bir süre o şekilde kalıyor mu bu önemliKorkutma beni doğuruyor muyum
Canım Ne doğurması korkutmak için yazmadım kasılma ise azalıyor diyeKorkutma beni doğuruyor muyum
İdrarda olan enfeksiyon da yapabilir cnm ,karnın büyüdüğü için baskı dolayısıylada olabilir, doğum için belirtiler tek olmaz ,yanı sıra başkaca şeylerde olur,sen Yinede gıt tabi için rahat eder hemKorkutma beni doğuruyor muyum
Benim evde vardı kullanıyorum aklıma geldikçe.Balık yağı- omega3 hapı kullanan var mı arkadaşlar? ve hangisini verdi dr? gebeliğin son 3 ayında çok önemliymiş.
Hareketlibebeğin hareketli mi yoksa sık sık kasılıp bir süre o şekilde kalıyor mu bu önemli
Haber vermeyi unutma canım aksi bir durum yoktur inşallahNstye aldıkar
Balık yağı- omega3 hapı kullanan var mı arkadaşlar? ve hangisini verdi dr? gebeliğin son 3 ayında çok önemliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?