2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
benimde oğlumdan dolayı herşey var sadece kız kıyafetleri alcam bi kaç takim oğlusumun yatak takımları hem kız hem erkek için uyumluydu bide iç badileri hep beyaz kullanmıştım onları bile yeni almama gerek kalmadı ilk cocukta unisex ürünler almak çok iyi oluyor. son gidişimde doktorum erken gelebilir diye korkuttu beni bende kendi kıyafetlerimi ve bebegin kıyafetlerini yıkadım şimdiden bi çanta hazırlayacağım bu hafta daha sonra da alışveriş yapınca duruma gore cantadakileri değiştirebilirim.

Allah hepimize yardımcı olsun. Arkadaşlar diyor karnım aşağıya inmiş senin ne durumda

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Gerçekten zor. Bazen erken doğum olmasından korkuyorum

Canim babasiyla sen uzun boylu musunuz :) genetik mi acaba diye soruyorum.Bende cok merak ediyorum bizimki nasil olacak bize cekecek mi diye.Cok heycanliyim
ben 170im esim 180 civarı anne babaya çekiyormuş eltim ve kaynım kısa boylu ve minyon onların çocuğu da oğlumda 3 ay küçük ama o da minyon annesi babasi gibi genelde hel böyle oluyor istisnalar hariç bazen görüyorum anne zayıf minicik çocuk tosun gibi . 4kg olur dedin ya benim çocuklar zamanını beklese olur da çok ileride göründüğü için genelde erken alıyor doktor bakalım bizimki nisan başında alınır daha erken gelmezse oğlum 3 buçuk kg doğdu 3 hafta erken geldi.

Canim kasik dedigin bolge alt karin mi yoksa yumurtaliklarin oldugu sag yada sol taraf mi ?Gaz sancisi biraz daha yukarıda oluyor galiba benim cok oluyor da oradan karsilastirma yapiyorum .Cok gecmis olsun bu arada .Devam ediyor mu ?
Evet devam ediyor sağolasın canım. Eşimi bekliyorum yoldaymıs gelsin acile gidicem daha cok adet sancısı seklinde ağrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…