Haber ver canım korkma sakınNstye aldıkar
Amin cnm. Valla biraz önce fenalıklar geçirdim. İnan ki annem üzülmesin diye ağlayamadım. Şimdi de karnım ayaktaydan sert oldu ama bebek mı toplandı başka bişey mi anlayamıyorum. Çünkü magnezyum içtim, karnım yumuşasın diye hapımı da içtim.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Gerçekten zor. Bazen erken doğum olmasından korkuyorum
içini rahat tut inşallah birşey yoktur canımNstye aldıkar
Normalse çok iyi cnm, çok sevindim bu habere.Chickennova Canim benim surekli oluyor, ayaktayken, otururken. Ozellikle de tuvaletim geldiginde cok oluyor. Dr bu haftalarda normal diyor. Hergun bir magnezyum iciyorum ama sanirim ise yaramiyor.
Maşallah canım herşey yolunda, sevindimKızlar sancı cıkmadı muhtemelen gaz sıkışması dedi. Rahim uzunlugu 47 ölctü. Suyu iyi. Gelişim olarak kafası 32 vücudu da 31 hafta ile uyumlu dedi. Yani gelişimi biraz önde :) cok sükür cok rahatladım. Hala kasık agrım var. Lökosit cıktı biraz bunun icin de monurol verdi
Günaydın Evet 2 gün benimde girdi mg u sabah akşam içmeye başladım çok önemliymiş mutlaka içmek lazımGünaydın kızlar bacaklarıma kramp giriyor çok kötü, magnezyumla mı ilgili bir durumdu bu ?
Şaka gibi resmenbir de bizim meşhur çatı muayenemiz olacak ya o ne zamandı canım biliyor musun?
Kuzum en azından eşin olanların farkındaymış ve ona göre de davranmış siz de kv göre şekil alırsınız artık kendini de üzme bebek de etkilenmesin yani hem ızaktan gidip hem de iki güler yüz göstermek bu kadar zor olmamalı
Canım aldıklarını paylaşır mısın? Bende hafta sonu almayı düşünüyorum hepsini
Canım çok teşekkür ederimartık başlayacağım bebeğin eksiklerini tamamlamaya
Çok şanslısın canımne güzel hepsini tamamlamışsın.
Kızlar öğleden beri kasık ağrım var bebeğin hareketleri iyi ama ben hic iyi değilim. Gaz sancısı olabilir mi bu?
merveteacher25 şimdi son usg ye baktım 46.7 görünüyor bebeğin boyu.
Balık yağı- omega3 hapı kullanan var mı arkadaşlar? ve hangisini verdi dr? gebeliğin son 3 ayında çok önemliymiş.
Günaydın kızlar bacaklarıma kramp giriyor çok kötü, magnezyumla mı ilgili bir durumdu bu ?
Günaydın Evet 2 gün benimde girdi mg u sabah akşam içmeye başladım çok önemliymiş mutlaka içmek lazım
normalde 34-38. haftalar arası yapılıyor ama kişiye göre değişir. yanlış hatırlamıyorsam ilk gebeliğimde 35 36.haftadaydım ve muayeneden sonra normal doğum için uygun demişti. ama öncesinde konuşmuştuk ne düşünüyorsun diye normal diyince doktor pek bi sevinmişti. sezaryen i pek önermiyordu hatta suda doğum bile olabilir demiştik.
neyse ki gaz sancısıymış canım. oluyor arada. dün de ben öğleden sonra zorlandım. akşam zor dayandım. o kadar hareket etti ki durmadı hiç. gerildi gerildi o gerildikçe ben gerildim. en son yatayım dedim ama bu gece uyuyamadım artık zorlanma dönemlerine girdik
maşallah canım.
ben kullanmıyorum canım... özele de gidiyorum ama önermedi hiç.
evet canım magnezyumdandır. günde 1 veya 2 maden suyu tüket canım ben her gün içiyorum.
Günaydın kızlar bacaklarıma kramp giriyor çok kötü, magnezyumla mı ilgili bir durumdu bu ?
Günaydın kızlar mutlu sabahlar
Sevgililer gününüz kutlu olsunplanlar ne bu akşam için
Gunaydin cnm
Senin de sevgililer gunun kutlu olsun ❤
27mm rahim boyuyla disari cikarsak karnimdaki sevgiliyi kaybetme riskim var. Evde ptt yapacagiz sanirim
Sevgililer gününü bizde kutlamıyoruz ya. Zaten bu halimizle uslu kizlar olmamiz lazimTeşekkür ederim kuzum.
Bende karnımda ki sevgilimle evimde uslu uslu oturacağım
Zaten biz normalde de kutlamıyoruz o yüzden sorun yok
Günaydın kızlar mutlu sabahlar
Sevgililer gününüz kutlu olsunplanlar ne bu akşam için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?