2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun Gerçekten zor. Bazen erken doğum olmasından korkuyorum
Amin cnm. Valla biraz önce fenalıklar geçirdim. İnan ki annem üzülmesin diye ağlayamadım. Şimdi de karnım ayaktaydan sert oldu ama bebek mı toplandı başka bişey mi anlayamıyorum. Çünkü magnezyum içtim, karnım yumuşasın diye hapımı da içtim.
31 hafta oldum.
İnşallah sonuna kadar gideriz.

Chickennova Canim benim surekli oluyor, ayaktayken, otururken. Ozellikle de tuvaletim geldiginde cok oluyor. Dr bu haftalarda normal diyor. Hergun bir magnezyum iciyorum ama sanirim ise yaramiyor.

Chickennova Canim benim surekli oluyor, ayaktayken, otururken. Ozellikle de tuvaletim geldiginde cok oluyor. Dr bu haftalarda normal diyor. Hergun bir magnezyum iciyorum ama sanirim ise yaramiyor.
Normalse çok iyi cnm, çok sevindim bu habere.
Yüksek Riskli gebeyim ya, sağlık ocağından hemşire aramıştı bana te ne zaman günde iki magnezyum iç dedi. Ben içmedim.
Doktora sordum içebilirsin dedi. İçmedim.
Haftada bı iğne, hergün 3 hap, ve magnezyum kullanıyorum şu an.
Geçen magnezyumu iki defa içeyim dedim, dışkıyı sıvı çıkarabilir yazıyor ve gerçekten dışkı sıvı çıkıyor.
Doktora sordum evet yapar diyor.
E ben birde bununla mı uğraşayım?
Zaten yürüyemiyorum.
Yarın için aldım perinatolojiye randevu bı de onlar baksın rahim boyuma, karnıma, bebeğe, damarlarıma, çatıma vs vs bakalım ne diyecekler.
Gözlerimin altı mosmor oldu uykusuzluktan.

Kızlar sancı cıkmadı muhtemelen gaz sıkışması dedi. Rahim uzunlugu 47 ölctü. Suyu iyi. Gelişim olarak kafası 32 vücudu da 31 hafta ile uyumlu dedi. Yani gelişimi biraz önde :) cok sükür cok rahatladım. Hala kasık agrım var. Lökosit cıktı biraz bunun icin de monurol verdi

Maşallah canım herşey yolunda, sevindim

normalde 34-38. haftalar arası yapılıyor ama kişiye göre değişir. yanlış hatırlamıyorsam ilk gebeliğimde 35 36.haftadaydım ve muayeneden sonra normal doğum için uygun demişti. ama öncesinde konuşmuştuk ne düşünüyorsun diye normal diyince doktor pek bi sevinmişti. sezaryen i pek önermiyordu hatta suda doğum bile olabilir demiştik.

Kızlar öğleden beri kasık ağrım var bebeğin hareketleri iyi ama ben hic iyi değilim. Gaz sancısı olabilir mi bu?

neyse ki gaz sancısıymış canım. oluyor arada. dün de ben öğleden sonra zorlandım. akşam zor dayandım. o kadar hareket etti ki durmadı hiç. gerildi gerildi o gerildikçe ben gerildim. en son yatayım dedim ama bu gece uyuyamadım artık zorlanma dönemlerine girdik

merveteacher25 şimdi son usg ye baktım 46.7 görünüyor bebeğin boyu.

maşallah canım.

Balık yağı- omega3 hapı kullanan var mı arkadaşlar? ve hangisini verdi dr? gebeliğin son 3 ayında çok önemliymiş.

ben kullanmıyorum canım... özele de gidiyorum ama önermedi hiç.

Günaydın kızlar bacaklarıma kramp giriyor çok kötü, magnezyumla mı ilgili bir durumdu bu ?

evet canım magnezyumdandır. günde 1 veya 2 maden suyu tüket canım ben her gün içiyorum.

Günaydın Evet 2 gün benimde girdi mg u sabah akşam içmeye başladım çok önemliymiş mutlaka içmek lazım

Sağolun kızlar Magnezyum alıyorum uzun süredir ama uyuşmalar geçmedi bir de kramp girdi sabah mana veremedim ya kullandığım halde böyleyse

Gunaydin cnm
Senin de sevgililer gunun kutlu olsun ❤
27mm rahim boyuyla disari cikarsak karnimdaki sevgiliyi kaybetme riskim var. Evde ptt yapacagiz sanirim

Teşekkür ederim kuzum .
Bende karnımda ki sevgilimle evimde uslu uslu oturacağım
Zaten biz normalde de kutlamıyoruz o yüzden sorun yok

Teşekkür ederim kuzum .
Bende karnımda ki sevgilimle evimde uslu uslu oturacağım
Zaten biz normalde de kutlamıyoruz o yüzden sorun yok
Sevgililer gününü bizde kutlamıyoruz ya. Zaten bu halimizle uslu kizlar olmamiz lazim Oyle kutlamaydi yakinlasmaydi falan mümkün degil. Biz istesek adamlar yanasmaz

Kizlar günaydın. Bu gece cok zorlu gecti benim icin.Artik gece dönerken bile nefesim kesiliyor. Huzursuz günler başladı galiba. arkama iki yastik koyuyorum ama birde göbegimin altina koymayi deneyecegim. Benim karnim top gibi iceri dogru .Inanin bazen bebegin kaburgalarima kadar çıktığını düşünüyorum. O kadar baski var ki kaburga kemiklerim bile agriyor o bölgedeki deriler geriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…