Günaydın kuzum seninde sevgililer günün kutlu olsunGünaydın kızlar mutlu sabahlar
Sevgililer gününüz kutlu olsunplanlar ne bu akşam için
Kutlu olsun canımm.. İpek kuzusuyla sağlıklı, aşkla dolu nice seneleriniz olsunGünaydın kızlarsevgililer gününüz kutlu olsun
Bugün bizim de nikah yıl dönümümüzama dışarıda kutlamayız bu günü, evde masa kurarım
Kutlu olsun canımm.. İpek kuzusuyla sağlıklı, aşkla dolu nice seneleriniz olsun
Günaydın kızlar mutlu sabahlar
Sevgililer gününüz kutlu olsunplanlar ne bu akşam için
Canım senin ki de totalis miydi? Unutuyorum hep.
Benim ki marjinal. Korkumdan artık hiç internete bakmıyorum doğumla ilgili..
aynen senin dediğin gibi doktorların bir dediği bir dediğine tutmuyor. Bana da devlette bir doktor; senin rahmin alınmak zorunda kalınabilir çok riskli hatta buraya bir daha gelme oyalanma başka bir fakülte hastanesine git vs demişti. Çoook üzülüp ağlamıştım o hafta. Hemen özelde ve fakültede birkaç doktora daha gittim, onlar da evet marjinal ama öyle rahim alınacak bir durum yok dediler.
Bize düşen tek şey şuan; dua etmek ve güzel düşünmek. İnşaallah sağ Salim kucağımıza alacağız evlatlarımızı..
magnezyumu iki aydır kullanıyordum ara ara gene kramp yasıyordum son 1 haftadır her iki bacağıma her gün kramp girmeye başladı günde ikiye çıkardık yeterli gelmiyor olabilir size deSağolun kızlar Magnezyum alıyorum uzun süredir ama uyuşmalar geçmedi bir de kramp girdi sabah mana veremedim ya kullandığım halde böyleyse
Kuzum kaburgalarina kadar çıkıyor zaten son ayında nefes hiç alamiyorsun.dogum sonrası kaburgaların ağrıyor bebek ayaklarını dayiyor.oraya daha küçük olduğundan hareket ettirince rahatlarsın biraz ama son ayda hiç çekmiyor dört yastıklar yattığını bilirim ben zaten son haftalarda hiç ama hiç uyunmuyor Allah yardımcımız olsun bostan yere cennet ayaklarimizin altında değil.Kizlar günaydın. Bu gece cok zorlu gecti benim icin.Artik gece dönerken bile nefesim kesiliyor. Huzursuz günler başladı galiba. arkama iki yastik koyuyorum ama birde göbegimin altina koymayi deneyecegim. Benim karnim top gibi iceri dogru .Inanin bazen bebegin kaburgalarima kadar çıktığını düşünüyorum. O kadar baski var ki kaburga kemiklerim bile agriyor o bölgedeki deriler geriliyor.
Sevgililer gününü bizde kutlamıyoruz ya. Zaten bu halimizle uslu kizlar olmamiz lazimOyle kutlamaydi yakinlasmaydi falan mümkün degil. Biz istesek adamlar yanasmaz
Kizlar günaydın. Bu gece cok zorlu gecti benim icin.Artik gece dönerken bile nefesim kesiliyor. Huzursuz günler başladı galiba. arkama iki yastik koyuyorum ama birde göbegimin altina koymayi deneyecegim. Benim karnim top gibi iceri dogru .Inanin bazen bebegin kaburgalarima kadar çıktığını düşünüyorum. O kadar baski var ki kaburga kemiklerim bile agriyor o bölgedeki deriler geriliyor.
Günaydın kızlarsevgililer gününüz kutlu olsun
Bugün bizim de nikah yıl dönümümüzama dışarıda kutlamayız bu günü, evde masa kurarım
Günaydın güzel anneler
Sevgililer gününüz kutlu olsun...
Biz de bugünü kutlamayangillerdeniz :)
Bu akşam minik aşkımızla GS maçını dışarıda izlemeyi düşünüyoruz. Geçen maçta bizim ki aşka geldi coştu da coştu.. kesin gsli olacak
Bu arada Çınar bu ara deli hareketli.. hani videolarda izlediğimiz türden böyle göneği oradan oraya genişleten türden. Dün akşam o kadar korktum ki.. allahtan eşim sevince biraz sakinliyor ama ekstrem bir hareketlilik vardı.. bir de sanki böyle titreme gibi bir şey vardı anlam veremedim. Sonra normale dönmeseydi doktora gidecektim o derece korktum. Size de olyyor mu böyle..
Bu arada ben geriden geliyorum. Bebek bakım çantası aldım. Lequeen markası. Aliexpress den 102 tl ye denk geldi.
Şu modelden aldım.
Benim baldan tatlı ormantik kocam dişçiye randevu almış
Dişçiyle kutlayacak zaar
Günaydın kızlar
Ben dün gece teklifimi yaptım ama reddedildim ehehe
Adı kutlamak olsun diye genelde küçük bi pasta kesiyoruz biz yine öyle olacak büyük ihtimalle
Valla Allah yardimcimiz olsun son ay ne yapacagiz hic bilmiyorum .Simdiden böyleyse .Kuzum kaburgalarina kadar çıkıyor zaten son ayında nefes hiç alamiyorsun.dogum sonrası kaburgaların ağrıyor bebek ayaklarını dayiyor.oraya daha küçük olduğundan hareket ettirince rahatlarsın biraz ama son ayda hiç çekmiyor dört yastıklar yattığını bilirim ben zaten son haftalarda hiç ama hiç uyunmuyor Allah yardımcımız olsun bostan yere cennet ayaklarimizin altında değil.
Teşekkür ederim kuzuAynen mümkün değilzaten biz eşimle ayrı odalarda uyuyoruz son bir kaç gündür iyice darlanıyorum yatakta yanlız yatınca daha rahatım :S
Banada oluyor canım dönerken nefesim kesiliyor son haftalar artık dayanacaz mecbur
Kutlu olsun kuzumNice yıllara bebişinizle beraber.
Güle güle kullan çantanı kuzuÇok güzelmiş.
Bu arada çok hareket bebek iyidir sağlıklı demektir doktorlar hep söyler çook çok hareket etmesi onun içerde iyi olduğunun işaretidir meraklanma :)
Her aldesende onunla git dişciye
Reddedilmek artık çok normal
Hmm pastaşimdiden afiyet olsun kuzum
Valla aynen bende yakinda tek basima yatmaya baslayabilirim. Cok darlaniyorum .Esime surekli az öteye git ben darlaniyorum diye çemkiriyorumAynen mümkün değilzaten biz eşimle ayrı odalarda uyuyoruz son bir kaç gündür iyice darlanıyorum yatakta yanlız yatınca daha rahatım :S
Banada oluyor canım dönerken nefesim kesiliyor son haftalar artık dayanacaz mecbur
Kutlu olsun kuzumNice yıllara bebişinizle beraber.
Güle güle kullan çantanı kuzuÇok güzelmiş.
Bu arada çok hareket bebek iyidir sağlıklı demektir doktorlar hep söyler çook çok hareket etmesi onun içerde iyi olduğunun işaretidir meraklanma :)
Her aldesende onunla git dişciye
Reddedilmek artık çok normal
Hmm pastaşimdiden afiyet olsun kuzum
Hepimiz aynıyız demek kiValla aynen bende yakinda tek basima yatmaya baslayabilirim. Cok darlaniyorum .Esime surekli az öteye git ben darlaniyorum diye çemkiriyorum
adam korkusundan hic birsey demiyor garibim yatagin ucunda yatıyor. Geçende ben hamileyim bana bulaşma diye bağırıyordum.adam diyor ki iyide ben birsey yapmadim sen bağırıyorsun. Valla kendimden gecmis bi haldeyim. Ben bende degilim.
Valla aynen bende yakinda tek basima yatmaya baslayabilirim. Cok darlaniyorum .Esime surekli az öteye git ben darlaniyorum diye çemkiriyorum
adam korkusundan hic birsey demiyor garibim yatagin ucunda yatıyor. Geçende ben hamileyim bana bulaşma diye bağırıyordum.adam diyor ki iyide ben birsey yapmadim sen bağırıyorsun. Valla kendimden gecmis bi haldeyim. Ben bende degilim.
alemsiniz kızlarrr benim eşimde hep yatağın ortasında yatıyo, bide bugun baktım adam benim kafamın altındaki yastığı çekiştirıyo kendine göre ayarlıyo bi yastıkta yatıyoduk resmen, kovaladım bide yüzlü yüzlü iyi beeee dio gidiyom dio tabi yatağın diğer ucuna gittiği yer,Hepimiz aynıyız demek ki
Bende dün gece ittim yatağın öbür ucuna yatamadım hiç zaten
Biz ne b.k yedik böyle diye söyleniyordum en son uyuyakalmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?