2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Günaydın güzel anneler
Sevgililer gününüz kutlu olsun...
Biz de bugünü kutlamayangillerdeniz :)
Bu akşam minik aşkımızla GS maçını dışarıda izlemeyi düşünüyoruz. Geçen maçta bizim ki aşka geldi coştu da coştu.. kesin gsli olacak

Bu arada Çınar bu ara deli hareketli.. hani videolarda izlediğimiz türden böyle göneği oradan oraya genişleten türden. Dün akşam o kadar korktum ki.. allahtan eşim sevince biraz sakinliyor ama ekstrem bir hareketlilik vardı.. bir de sanki böyle titreme gibi bir şey vardı anlam veremedim. Sonra normale dönmeseydi doktora gidecektim o derece korktum. Size de olyyor mu böyle..
Bu arada ben geriden geliyorum. Bebek bakım çantası aldım. Lequeen markası. Aliexpress den 102 tl ye denk geldi.
Şu modelden aldım.

Eklentiler

• 278BE249-AF55-4C78-AD6B-A5FCD6E9B9DE.webp
    76,2 KB · Görüntüleme: 50
Kutlu olsun canımm.. İpek kuzusuyla sağlıklı, aşkla dolu nice seneleriniz olsun

Canım benim çok teşekkür ederim siz de çınar paşayla nice güzel yıllarınız olsun inşallah çantayıda güzel günlerde eskit canım çok güzel

Canim benimki tam kapatmis Totalis birde ekstra Vaza Previa var. Rahim agzinda kordona ait damar varmis. Marjinalse korkma sakin birsey olmaz Allahin izniyle. İnternetten vs bende cok arastirdim normalde icime atip dik durmaya calisan bir insanim ama inan o kadar garip yorumlar okudum ki saglam insani yataga dusurur. Bayanin biri previa doguma girmeden vasiyet yazmis. Bilmiyorum bana cok mantiksi geliyor ve uzuluyorum. İnsanlar beyin ameliyati oluyor, acik kalp ameliyati oluyor da Allahin izniyle sag cikiyor. Bizimki onlarin yaninda ne ki ? Neslican diye bir kiz var instagramda kizin hem bacagi yok, hem kanserle ugrasiyor yillardir. Simdi bu kizi gorup ah vah etmek bana cok uzucu geliyor. Rabbim beterinden korusun neler var hayatta buna da hamd olsun. Beni yikacak sey bebegin sagligi ve onu annesiz birakmak olur. Vaza previa da bebegin sagligi da tehlikede oluyormus. Rabbim insallah korur hepimizi. İcini ferah tut. Cok kanama olursa onlemini alirlar yapacak birsey yok. Sonucta tek degiliz. Evet gonul isterdi ki 40 haftaya kadar sorunsuz hamileligimiz olsun ama olmadi. Buda bizim sinavimiz. Marjinalde rahim alinmiyor. Onu da cok okudum canim sikma sende canini. Hani bende Allah korusun rahmim alinirsa cok uzulurum hatta daha ilk gebeligim bu yuzden yikilirim ama insanlar nelerle ugrasiyor diye dusununce Allah korur bizi en buyuk doktorumuz O. İnsallah guzel seyler olacak evrene guzel enerjiler gonderelim

Sağolun kızlar Magnezyum alıyorum uzun süredir ama uyuşmalar geçmedi bir de kramp girdi sabah mana veremedim ya kullandığım halde böyleyse
magnezyumu iki aydır kullanıyordum ara ara gene kramp yasıyordum son 1 haftadır her iki bacağıma her gün kramp girmeye başladı günde ikiye çıkardık yeterli gelmiyor olabilir size de

Kuzum kaburgalarina kadar çıkıyor zaten son ayında nefes hiç alamiyorsun.dogum sonrası kaburgaların ağrıyor bebek ayaklarını dayiyor.oraya daha küçük olduğundan hareket ettirince rahatlarsın biraz ama son ayda hiç çekmiyor dört yastıklar yattığını bilirim ben zaten son haftalarda hiç ama hiç uyunmuyor Allah yardımcımız olsun bostan yere cennet ayaklarimizin altında değil.

Sevgililer gününü bizde kutlamıyoruz ya. Zaten bu halimizle uslu kizlar olmamiz lazim Oyle kutlamaydi yakinlasmaydi falan mümkün degil. Biz istesek adamlar yanasmaz

Aynen mümkün değil zaten biz eşimle ayrı odalarda uyuyoruz son bir kaç gündür iyice darlanıyorum yatakta yanlız yatınca daha rahatım :S

Banada oluyor canım dönerken nefesim kesiliyor son haftalar artık dayanacaz mecbur

Günaydın kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun

Bugün bizim de nikah yıl dönümümüz ama dışarıda kutlamayız bu günü, evde masa kurarım

Kutlu olsun kuzum Nice yıllara bebişinizle beraber.

Güle güle kullan çantanı kuzu Çok güzelmiş.
Bu arada çok hareket bebek iyidir sağlıklı demektir doktorlar hep söyler çook çok hareket etmesi onun içerde iyi olduğunun işaretidir meraklanma :)

Benim baldan tatlı ormantik kocam dişçiye randevu almış
Dişçiyle kutlayacak zaar

Her alde sende onunla git dişciye

Günaydın kızlar
Ben dün gece teklifimi yaptım ama reddedildim ehehe
Adı kutlamak olsun diye genelde küçük bi pasta kesiyoruz biz yine öyle olacak büyük ihtimalle

Reddedilmek artık çok normal
Hmm pasta şimdiden afiyet olsun kuzum

Valla Allah yardimcimiz olsun son ay ne yapacagiz hic bilmiyorum .Simdiden böyleyse .

Teşekkür ederim kuzu

Valla aynen bende yakinda tek basima yatmaya baslayabilirim. Cok darlaniyorum .Esime surekli az öteye git ben darlaniyorum diye çemkiriyorum
adam korkusundan hic birsey demiyor garibim yatagin ucunda yatıyor. Geçende ben hamileyim bana bulaşma diye bağırıyordum.adam diyor ki iyide ben birsey yapmadim sen bağırıyorsun. Valla kendimden gecmis bi haldeyim. Ben bende degilim.

Hepimiz aynıyız demek ki
Bende dün gece ittim yatağın öbür ucuna yatamadım hiç zaten
Biz ne b.k yedik böyle diye söyleniyordum en son uyuyakalmışım

Kızlar dün acildeki kadın dogumcu idrar kültürümde üreme yoktu ama lökosit vardı o yüzden fitil ve monurol verdi. Kendi doktorum da o sonuclarıma farklı bir fitil önerdi ve monurol vermedi. Kafam karıstı ne yapacagım

Hepimiz aynıyız demek ki
Bende dün gece ittim yatağın öbür ucuna yatamadım hiç zaten
Biz ne b.k yedik böyle diye söyleniyordum en son uyuyakalmışım
alemsiniz kızlarrr benim eşimde hep yatağın ortasında yatıyo, bide bugun baktım adam benim kafamın altındaki yastığı çekiştirıyo kendine göre ayarlıyo bi yastıkta yatıyoduk resmen, kovaladım bide yüzlü yüzlü iyi beeee dio gidiyom dio tabi yatağın diğer ucuna gittiği yer,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…