2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Monurol kullandım ben. İdrar yollarını temizlesin diye vermişti bana doktorum.
Geçen ayda antibiyotikle fitil kullandım.
Fitil daha etkili oluyor ama direk vajinal alındığı için. Adı ne acaba banada vermişti adını unuttum içinde 2 tane vardı benim kullandığımın ama katagorisi C imiş sadece bir tanesini kullandım içime sinmedi.
Yaa bu erkekler yok mu bende uyanıp uyanıp diğer tarafa yolluyorum. Her seferinde bakıyorum dibimde

ayyy çok güldüm merve... ben de darlanıyorum ama adam zaten köşede. üstelik her döndüğümde uyanıyor ve üstümü örtüyor kıyamam ya şimdi git koltukta yat diyemem ama o gelene kadar çok rahat yatıyorum o bir gerçek

Bumerang gibi atıyosun geri geliyo

Bana da o ikili haptan verdi kendi doktorum icmedim muhtemelen adı gynomax tır seninkinin de. Bu doktor da 6lı verdi adı donaxyl bunun da kategorisi b. Bir de monurol verdi

Bana da o ikili haptan verdi kendi doktorum icmedim muhtemelen adı gynomax tır seninkinin de. Bu doktor da 6lı verdi adı donaxyl bunun da kategorisi b. Bir de monurol verdi
Kullan canım bir sıkıntı olmaz o zaman. Zaten Doktorlar bilip veriyor ama evham işte bizdeki.
Ben ilk başta 1000 mg agumentin bile kullanmıştım
Baktım şimdi bana verdiği gyno lomexin miş.

Ayy vallahi öyle
Gece çalışıyordu rahat yatıyordum ne güzel.
4-12 ye geçti yatak kavgası başladı
Artık idare edicez cnm son 2 ayımız evde yanımızda olsunlar ne olur ne olmaz doğum bu:) hâlâ yıkamadım hiç bişeyi hazırlamadım hastane çantamızı, küçük boy bi valiz hazırlayım diorum dolduruyum içine herşeyi rahat rahat bulurum aradığımı hastanede, bi poşetede bebişin doğum sonrası giyeceği kıyafeti battaniyesi bezini koyarım hemşireye verilecek ya onlar

Ben yıkayıp ütüledim küçük dolap vardı oraya yerleştirdim ama henüz çanta vs hazırlamadım.
Tam olmayan şeyler var bizimde maaşı bekliyorum eksikleri alıp valizi hazırlıcam.
Geç kalmışım gibi hissediyorum bende sanki aniden birşey olacak gibi. Dediğin gibi yapmak mantıklı kuzum

Hepimiz aynıyız demek ki
Bende dün gece ittim yatağın öbür ucuna yatamadım hiç zaten
Biz ne b.k yedik böyle diye söyleniyordum en son uyuyakalmışım

Alemsiniz kızlar çok güldürdünüz beni.
Bende eşimi kovdum 1 haftadır koltukta yatıyor doğuma kadarda devam böyle

Ben daha yıkamadım kıyafetleri. Küçük bir şifonyer sipariş verdim gelsin yıkayıp yerleştircem kıyafetleri kızlar sonrada hastane çantasını hazırlayacağım :) heycanlanmaya başladım ya son bir kaç hafta son bebişler gelecek

Sorma ya az kaldı gerçekten biz nerdeyse 2 Aydan düşmeye başladık 50-55 gün kaldı şaka gibi gerçekten Telaş basıyor

ay ben artık ayrı yatmaya başladım. Çok daha rahat ettiğimi farkettim . Bi o yana bir yana rahatça dönüyorum . Bi süre böyle idare edecez napalım artık

Cnm senin hala alttan bakıyor dimi doktorun.nerde okuduysam hangi dr sorduysam alttan bakmak gercekten cok tehlikeli ve bakmiyorlar sana neden bakıyorlar hala anlamış değilim bence seninki tam kapatmiyor.dünkü dr da kesin iliski yasak aman aman dikkat et dedi yok hocam dedim.yani bilemedim.mesela bende tam kapatıyor ama rahime yapisikmi kaç cm var felan hiç söylemiyor la r zaten 2 dakika en fazla.benimle de ilgilenilmiyor gibi geliyor.doc parada veriyoruz ama kendi söylyor beni dinlemiyor bebeğe bakmıyor bile nasıl dOct. Anlamadım. Gerçi o değil hepsi öyle. Rabbim yardimcimiz olsun.

Canım ne bileyim. Evet normalde hareketli çok şükür ama dün böyle sanki şoka girip titrersin ya öyle bişiler yaptı. Çok endişelendim o yüzden.
Allah tüm yavruları korusun, iyi olsunlarda tek

Kızçeler sizin yazdıklarınızı okuyunca kendimi anormal hissediyorum
Ben hala göbüşümün üstüne yatıyorum. Sadece sqg ya da sol bacagimi 90 derecelik aciyla dizden kiriyorum. Salonda kocişle küçücük kanepeye iri yarmalar olarak sığışıp sızıyoruz
Bir de henuz yastik koymuyorum hic bir yerime.
Bacakta kasilma demissiniz, sanirim benim oyle bisiyim olmuyor. Olsa farkederim dimi?? Sadece arada yataktan kalkarken kasiklarim aciyor. Bunun icin de magnezyum mu icmem gerekiyor? Doktorum verdi ama hic icmedim ben. O olursa icersin demisti.. bana gore oyle bisi olmadi gibi... normalde vucudumu cok iyi analiz ederim ama bu kasilma oluyor farketmiyor muyum diye dusundum :/

Cnm benim kanamam olmazsa inş. Olmazda dr 36 da alırız dedi 4 veya 5 hafta var.
Bizimde 38 görünüyor kuzum o hesaba göre 1 ay 20 gün kalmış oluyor
İnşallah sağ sağlam görürüz hepimiz 36-38leri.
Ama kötü düşünmeyelim iyiyi çağıralım hep
Ben bazen bacak arama alıyorum yastık öyle daha çok rahat ediyorum ama dönmekte çok zorlanıyorum halbuki öyle çok Göbüşte yok ama gerim gerim geriliyorum sağdan sola falan dönerken Suyumuz fazlalaşmaya başlamış bizim onun etkisi varmıdır bilmiyorum ama.
Artık kasılma olması normal yalancı kasılmalar yaşamaya başlayabiliriz kuzum ama olsa farkederdin.
Benim kemiklerim ağrıyor bazen yattığım tarafımda bende magnezyum vs kullanmıyorum hala.

Valla Allah yardimcimiz olsun son ay ne yapacagiz hic bilmiyorum .Simdiden böyleyse .
Amin cnm amin.iste artık vücut dayanamadigi noktada dışarı atıyor cnm buda dogumu başlatıyor inanan kemiklerin kırılacak mis gibi oluyorsun.ama sunuda soyleyim o doğumu yapıp eve gelip uyumak Varya muhteşem bı duygu dusunu alıp saatlerce uyumak istiyorsun.tabi normal doğum yapanlar daha sanslilar sezeryan ağrısı cekmiyorlar.

Canım ne bileyim. Evet normalde hareketli çok şükür ama dün böyle sanki şoka girip titrersin ya öyle bişiler yaptı. Çok endişelendim o yüzden.
Allah tüm yavruları korusun, iyi olsunlarda tek
Canım tarif ettiğin şey bende de oldu birkaç kere ne demek istediğini anladım. Yer daraldığı için artık bacakları karinlara doğru çekmişler sıkışık durduğu için haraketlerin türü de değişti. Ayrıca azalma da oldu bende eskisi gibi tekmeler savurmuyor kendini kaydırıyor gibi oluyor

Sanirim her seyi sorgular oldum
Carsamba kontrole gidicem. Bakalim iyi olsunda sipa tek.. bu arada sen liste yapmis miydin sanki canim? Hastane cantasinda neler olmali gibi? Ben haftaya izne ayrılıcam sonra da kısmetse yıkayıp ütüleyip hazırlanma kısmına geçicemde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…