2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yaa iyi yalnız değilim o zaman :) insan endişeleniyor canım. Hareket etse bir dert etmese bir dert işte :) ilk deneyim olunca daha garip tabii...
Bir de bu ara ben bir yandan hem ona kavuşucam diye aşırı mutluyum. Ama sonra karnımda hissedemicek olacağımı düşünüp üzülüp ağlıyorum öyle bir hallerdeyim yani..

Yok kuzum ben alacaklarım için liste yapmıştım çanta için yapmadım. Ben herşeyi hazır edip beklicem duruma göre aklıma gelenleri koyucam.

Karnında hissetmeyeceksin ama mis gibi kokusunu içine çekeceksin senden başka kimsenin kucağında huzurla uyumayacak, minicik ellerini ayaklarını doya doya opeceksin canım .. bunları düşününce de bir an evvel zamanı gelse doğsa diyor insan

Yok cnm bakmiyorlar alttan. En son ayrintili ultrasonda bakmislardi o zaman da previa teshisi kondu tam.kapatiyor dendi bir daha da alttan bakilmadi. Gazideki perinatolog uyardi beni sakin alttan baktirma, baska bir hastaneye gidersen de acilma vs var mi diye bakmak isterlerse izin verme dedi. Benimki totalis canim. Kendi prof dr aciklama yapmiyor fazla, devletteki perinatolog aciklama yapiyor bana da. Yapisikmi diye sordugumda rahmi acmadan bilemeyiz dedi o yuzden cok ustelemek istemedim

Eklentiler

• IMG_20190214_161631.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 46
Sorma ya az kaldı gerçekten biz nerdeyse 2 Aydan düşmeye başladık 50-55 gün kaldı şaka gibi gerçekten Telaş basıyor

Aynen telaş başladı ya.. heyecanla bekliyorum oğluşumuuu Çabuk geçsin şu haftalar sanki yıllardır hamileyim

Canım ne bileyim. Evet normalde hareketli çok şükür ama dün böyle sanki şoka girip titrersin ya öyle bişiler yaptı. Çok endişelendim o yüzden.
Allah tüm yavruları korusun, iyi olsunlarda tek

Benimkide titriyor sürekli bücürler bizi hep telaşlandırıyor ya

Aynen telaş başladı ya.. heyecanla bekliyorum oğluşumuuu Çabuk geçsin şu haftalar sanki yıllardır hamileyim
Yaa bi bana mı öyle gelmiyor acaba
Kısmen rahat geçirdim ilk aylar şimdi şimdi sıkıntı çekiyorum belki ondandır.
Hiç hamile gibi hissetmiyordum şu zamana kadar Birde 3. ay civarı 2 gün kusma travması geçirdim başka yok yeni idrak ediyordum hamileliği.. ben şok sonuna gelmişiz

Aliexpressten aldığım çantamı hala kargoya vermemişler kalmış 4 gün süresi zaten
Verseydi kargoya da hemen gelseydi ne güzel olurdu.
Gerçi çoğu kişi 20-25 günde geldi diye feedbackte bulunmuş emme.
Keşke daha önceden verseydim siparişi erteleye erteleye.. Şimdi sıkıntıya girdim gelir mi gelmez mi yetişir mi diye

Yaa banada öyle geliyor başkasının gebelik haberini alırdım sonra hemen doğurdu diye haber gelirdi sanki.. yahu ben sanki yıllardır hamileyim. Geçen yaz hamileydim , sonbahar geçti , kış bitiyor ben hâlâ hamileyim

Gümrükte takilmazsa gelir canim endişe etme, aliexpress te çok güzel ve uygun şeyler var ama işte gelme süresi uzun oluyor. Neyse ki doğuma daha var zaten o zamana kadar kırk defa gelir

Kızlar böyle bir şifonyer aldım, çekmece kısmı bezle yapılmış.
Bir video gördüm iki tane çocuk odada oynarken şifonyer üstlerine düşüyor çekmeceleri çekerken biri altında kalıyor ikea şifonyerleri üstelik sanırım Lusi daha önce söylemişti o çekmeceli şifonyerlerin devrildiğini.
Videoyu görünce ve araştırınca fark ettim ki çok doğruymuş
Ben çok korkarım böyle şeylerden. O yüzden bu tarz bir
Şifonyer tercih ettim, şimdilik kıyafetleri olacak içinde biraz büyüdüğünde oyuncaklarını vs koyarım en azından odasında oynarken aklımda kalmaz asla düşse bile acıtmaz sadece kenarları demir çünkü.
Aslında güzellikten ziyade güvenlik çook önemli kızlar

Eklentiler

• BC3175C8-0EA4-4B1F-806B-5CD34F217470.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 52

Ben 20 haftadan beri yatıyorum ağrı çekiyorum ya ondandır belki kuzu
Şöyle ağrısız bir hamileliğim olsaydı gezebilsem falan belki çabucak geçerdi ya

Aynen ya başkasının haberini alıyorum sonra hemen doğuruyor.
Biz tam 4 mevsim hamile kaldık ya yaz, sonbahar, kış ve mart sonu bahara gireceğiz o zaman doğumlar başlayacak

Güle güle kullan canım gayet iyi görünüyor , duvara sabitleme de yaptirabilirdin aslında ama bu şekilde de kullanışlı olur uğraşmamis olursunuz

Ben aliexpressten oyuncak falan aldım kuzum haala kargo bekleniyor uzun sürüyor biraz

Güle güle kullanın kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…