2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kizceler sizde de oluyor mu
Bebegim hareket ediyor bi dalga geliyor. Tam heyecanla elimi koyuyorum elimle hissetmek icin duruyor. Yakalamk cok zor. Acaba elimi mi hissediyor yoksa denk mi getiremiyorum :)))))
Benim minik elimi koyunca hissediyor tepki veriyor.
Ama ne zaman eşime göstermek istesem duruyor. Video çekicem duruyor.

Güle güle kullan canım gayet iyi görünüyor , duvara sabitleme de yaptirabilirdin aslında ama bu şekilde de kullanışlı olur uğraşmamis olursunuz

Teşekkür ederim canım Canım duvara vida atmak istemiyorum biz kiracayız zaten doğumdan 4-5 ay sonra taşınacağız birde gideceğimiz yeni ev de kira olacak duvarlara fazla zarar vermek istemiyorum çünkü şimdilik kıyafetleri mincik bu şifonyer yeter onlara ama taşınınca direkt büyük dolap alacağız odasına şifonyerin pek önemi kalmayacak ama bu tarz bir şifonyer oyuncaklarını falan koymak için bire bir kendi açıp seçebilir oyuncaklarını falan :)

Güle güle kullanın kuzum.

Teşekkür ederim kuzumm

Eklentiler

• 4DA4E0B7-F9A0-4FD0-817E-99A4D2B06B23.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 39
  • D96B0478-F4F2-4D7C-A084-34881ED4A9E3.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 35
  • 43CFFC73-08CE-45D1-98D1-D29767E52056.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 27
  • 248F2DC5-8B66-4EBE-A54E-84CE03803A1C.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 27
  • CD7A53C1-723E-485D-8A39-B66A04D9B085.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 28
  • CE9E9831-F2EC-441F-A7D1-5EE8EAA9538B.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 31
Evet ya
Bende birkaç ufak şeyler aldım gözüme hoş gelen. Onların önemi yokta çantayı hemen verseydi iyi olurdu

Verir kuzum :) ne zaman sipariş verdin sen tam olarak ? Ben AliExpressten 2 hafta oldu sipariş vereli

Benim minik elimi koyunca hissediyor tepki veriyor.
Ama ne zaman eşime göstermek istesem duruyor. Video çekicem duruyor.
Benimki bi ara esim konusunca hareket rdiyordu. Esim elini koyunca duruyordu. Dedim sen caktirma konus yavasca elini koy. O zaman bi tekme atti ki sormayin :) anliyolar resmen galiba

Kız ben daha yeni siparş verdim :)) yetişir elbet diyorum. Sanırım sülalem mi rahat anlamadım ki

Ahaha cok tatlilar ya. Bende bi iki tane cingirak alayim bari. Benim ki de bi bebek almis.

Al tabi canım :) fazla almadım şimdilik sonra alırım diye ama bulunması için evde sonuçta bebekler elleri sürekli birşeyler tutmayı seviyor o yüzden küçük oyuncaklar tercih ettim şimdilik

Kızlar şoklardayım eşim göndermiş. Ben su söylemiştim zil çalınca elimde boş damacana çıktım bi baktım bu gerçekten sürpriz oldu. Ben kocamdan umudu kesmiyim bari hala bi umut var bebişten sonra değişecek galiba.

Ay maşallah canım.
Dört kolla sarıl adama yapış bırakma

Bu çok şirin tatlımm iyi yapmışsın ikeanınkileri sabitlemek lazım duvara güvenlik daha önemli cidden Allah korusun

Maşallah canım ne güzel düşünceli bir davranış :) ara hemen biraz yağla balla ben öyle yapıyorum akşama adam bir yaşama sevinci ile geliyor eve

oh maşallah o zaman gebeliğin tadını çıkar valla en çok hayal ettiğim şeydi ilk çocukta huzurlu geciremedim hamileliği ikincide olur dedim o da zor geçti 3. Olmaz heralde bundan sonra

Bu çok şirin tatlımm iyi yapmışsın ikeanınkileri sabitlemek lazım duvara güvenlik daha önemli cidden Allah korusun

Teşekkür ederim canım :)
Biraz pahalı bunlar ama normal şifonyerle aynı fiyatta resmen
Ekonomik olarak hep zarardayız ama güvenlik olarak içim rahat en azından

Ay maşallah canım.
Dört kolla sarıl adama yapış bırakma
Aynen akşama bi gelsin hele
Sabah görücem aradı isme karar verdim mi diye hayır dedim. Büyük ihtimal eşimin benim kızımın adının olduğu bi kolye yaptırtacaktı ben kesin değil deyince bunu gönderdiler sanırım.

Daha isime karar vermedin mi kuzu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…