- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Benim minik elimi koyunca hissediyor tepki veriyor.Kizceler sizde de oluyor mu
Bebegim hareket ediyor bi dalga geliyor. Tam heyecanla elimi koyuyorum elimle hissetmek icin duruyor. Yakalamk cok zor. Acaba elimi mi hissediyor yoksa denk mi getiremiyorum :)))))
Evet yaBen aliexpressten oyuncak falan aldım kuzum haala kargo bekleniyoruzun sürüyor biraz
Güle güle kullan canım gayet iyi görünüyor , duvara sabitleme de yaptirabilirdin aslında ama bu şekilde de kullanışlı olur uğraşmamis olursunuz
Güle güle kullanın kuzum.
Oyuncak ne aldiniznki. Ben hic oyuncak almadim(
Evet ya
Bende birkaç ufak şeyler aldım gözüme hoş gelen. Onların önemi yokta çantayı hemen verseydi iyi olurdu
Ahaha cok tatlilar ya. Bende bi iki tane cingirak alayim bari. Benim ki de bi bebek almis.Bunlardan aldım canım ben :)
Annemde müzikli aletler almış :)
Benimki bi ara esim konusunca hareket rdiyordu. Esim elini koyunca duruyordu. Dedim sen caktirma konus yavasca elini koy. O zaman bi tekme atti ki sormayin :) anliyolar resmen galibaBenim minik elimi koyunca hissediyor tepki veriyor.
Ama ne zaman eşime göstermek istesem duruyor. Video çekicem duruyor.
Kız ben daha yeni siparş verdim :)) yetişir elbet diyorum. Sanırım sülalem mi rahat anlamadım kiAliexpressten aldığım çantamı hala kargoya vermemişler kalmış 4 gün süresi zaten
Verseydi kargoya da hemen gelseydi ne güzel olurdu.
Gerçi çoğu kişi 20-25 günde geldi diye feedbackte bulunmuş emme.
Keşke daha önceden verseydim siparişi erteleye erteleye.. Şimdi sıkıntıya girdim gelir mi gelmez mi yetişir mi diye
Ahaha cok tatlilar ya. Bende bi iki tane cingirak alayim bari. Benim ki de bi bebek almis.
Bizde şu cicilerimizi atalım teyzeleri
Ana kucağını Trendyol dan aldık , cantamizi nar kutu sayfasından
Amin canım Rabbim hepimizin kullandığı günleri nasip etsin inşallahİkiside çok güzel canım güle güle kullanmak nasip olsun
Eki Görüntüle 2235792
Kızlar şoklardayımeşim göndermiş. Ben su söylemiştim zil çalınca elimde boş damacana çıktım bi baktım bu gerçekten sürpriz oldu. Ben kocamdan umudu kesmiyim bari hala bi umut var bebişten sonra değişecek galiba.
Bu çok şirin tatlımm iyi yapmışsın ikeanınkileri sabitlemek lazım duvara güvenlik daha önemli cidden Allah korusunKızlar böyle bir şifonyer aldım, çekmece kısmı bezle yapılmış.
Bir video gördüm iki tane çocuk odada oynarken şifonyer üstlerine düşüyor çekmeceleri çekerken biri altında kalıyorikea şifonyerleri üstelik sanırım Lusi daha önce söylemişti o çekmeceli şifonyerlerin devrildiğini.
Videoyu görünce ve araştırınca fark ettim ki çok doğruymuş
Ben çok korkarım böyle şeylerden. O yüzden bu tarz bir
Şifonyer tercih ettim, şimdilik kıyafetleri olacak içinde biraz büyüdüğünde oyuncaklarını vs koyarım en azından odasında oynarken aklımda kalmaz asla düşse bile acıtmaz sadece kenarları demir çünkü.
Aslında güzellikten ziyade güvenlik çook önemli kızlar
Maşallah canım ne güzel düşünceli bir davranış :) ara hemen biraz yağla ballaEki Görüntüle 2235792
Kızlar şoklardayımeşim göndermiş. Ben su söylemiştim zil çalınca elimde boş damacana çıktım bi baktım bu gerçekten sürpriz oldu. Ben kocamdan umudu kesmiyim bari hala bi umut var bebişten sonra değişecek galiba.
oh maşallah o zaman gebeliğin tadını çıkar valla en çok hayal ettiğim şeydi ilk çocukta huzurlu geciremedim hamileliği ikincide olur dedim o da zor geçti 3. Olmaz heralde bundan sonraKızçeler sizin yazdıklarınızı okuyunca kendimi anormal hissediyorum
Ben hala göbüşümün üstüne yatıyorum. Sadece sqg ya da sol bacagimi 90 derecelik aciyla dizden kiriyorum. Salonda kocişle küçücük kanepeye iri yarmalar olarak sığışıp sızıyoruz
Bir de henuz yastik koymuyorum hic bir yerime.
Bacakta kasilma demissiniz, sanirim benim oyle bisiyim olmuyor. Olsa farkederim dimi?? Sadece arada yataktan kalkarken kasiklarim aciyor. Bunun icin de magnezyum mu icmem gerekiyor? Doktorum verdi ama hic icmedim ben. O olursa icersin demisti.. bana gore oyle bisi olmadi gibi...normalde vucudumu cok iyi analiz ederim ama bu kasilma oluyor farketmiyor muyum diye dusundum :/
Bu çok şirin tatlımm iyi yapmışsın ikeanınkileri sabitlemek lazım duvara güvenlik daha önemli cidden Allah korusun
Aynen akşama bi gelsin heleAy maşallah canım.
Dört kolla sarıl adama yapış bırakma
Daha isime karar vermedin mi kuzu :)Aynen akşama bi gelsin hele
Sabah görücem aradı isme karar verdim mi diye hayır dedim. Büyük ihtimal eşimin benim kızımın adının olduğu bi kolye yaptırtacaktı ben kesin değil deyince bunu gönderdiler sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?