Bende beklemiyodum canım böyle düşünceli davranış adam baba olucam derken duygusallaştı sanırımMaşallah canım ne güzel düşünceli bir davranış :) ara hemen biraz yağla ballaben öyle yapıyorum akşama adam bir yaşama sevinci ile geliyor eve
güzelTeşekkür ederim canımCanım duvara vida atmak istemiyorum biz kiracayız zaten doğumdan 4-5 ay sonra taşınacağız birde gideceğimiz yeni ev de kira olacak duvarlara fazla zarar vermek istemiyorum çünkü şimdilik kıyafetleri mincik bu şifonyer yeter onlara ama taşınınca direkt büyük dolap alacağız odasına şifonyerin pek önemi kalmayacak ama bu tarz bir şifonyer oyuncaklarını falan koymak için bire bir kendi açıp seçebilir oyuncaklarını falan :)
güzel fikir sifonyerin görüntüsü de güzel ama benim ilk çocukta çocuk odam yoktu kendi gardrobumda bir göz yapmıştım ona daha 1 ay oldu oglusuma oda yapalı 2buçuk yaşında simdi kız için de ayni şekilde kendi dolabının bir köşesini kullanıcam bir süre sonra abisiyle odayı paylaşırlar zaten 5-6 ay kadar anne yaninda beşikte oluyor odaya ihtiyaç olmuyor. O süreçte de odasını istersen yapabilirsin.
Teşekkür ederim kuzumm
Yok kuzum ya Ben karar veremiyorum bi türlüDaha isime karar vermedin mi kuzu :)
Bu sene Defne ismi çok moda oldu tekrar kuzenim kızının ismini Defne koydu yeni doğum yaptı eltimde 1ay önce doğum yaptı oda Defne koydu :) güzel isimYok kuzum ya Ben karar veremiyorum bi türlüŞuanlık defneyle, ipek duruyu düşünüyorum. Eşim kartın altına kendi ismiyle defne yazdırmış baştan pek istememişti ama kabullenmiş sanırım o da
Çevremde bende bikaç kişiden duydum defne koyucam dediğini. Dediğin gibi moda sanırım bu sene çok değişik söylenmesi zor isimleri sevmiyorum zaten neyse daha vakit varBu sene Defne ismi çok moda oldu tekrar kuzenim kızının ismini Defne koydu yeni doğum yaptı eltimde 1ay önce doğum yaptı oda Defne koydu :) güzel isim
Kolay gelsin kuzum mutfak halloldu mu gerisi bitmiş gibi geliyor bana :)Teşekkür ederim canımeve hiç yabancılık çekmedik odaları mutfağı şükür yerleştirdik bugun hiçbir şey yapmadım hastane işlerimiz vardı eve geldim uzandım dinleniyorum yavaş yavaş son haline getiricem yorulmadan
Aldığın şeyleri de güzel günlerde güle güle kullanın canım eşimde hafta sonu puseti beşiği alalım diyor artık benimde netleştirmem lazım beşiği nereden aldın canım?
Çocuğun 2 yaşına kadar herşeyini aldın heraldeŞifonyer aldım canım, çekmece düzenleyicisi, yeni doğanlar için ahşap oyuncaklar, tavşan falan
Teşekkür ederim kuzumm
Aynen bunlar çok kullanışlı sende al.
Baktım internetten canım bebek araban çok güzel güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim
Canım valla 5. Aya kadar ben de çok zor bir gebelik süreci geçirdim bulantılar ve previa riskim vardı. Ama çok şükür atlattık sanırım. Allah beterlerinden korusun kuzum. Ne sıkıntılar yaşayan arkadaşlarımız var.oh maşallah o zaman gebeliğin tadını çıkar valla en çok hayal ettiğim şeydi ilk çocukta huzurlu geciremedim hamileliği ikincide olur dedim o da zor geçti 3. Olmaz heralde bundan sonra
Maşallah canım sizeKızçeler biz bugün tam 31 haftalık olduk
Foti paylaşayım dedim
Anladım cnm.çünkü alttan kesinlikle yasak.evet gördüm şimdi. Sana ne güzel kağıt vermişler takip ediyorlar ben senden önce muhtemelen doğururum.Rabbim yardımcınız olsun.inan dünku dr bayagi korkuttu hastane yatmam için sanki her an kanama başlayacakmis gibi söyledi Allah korusun bebeğide senide kaybederiz dedi kız kardesim e söyledim bırak çocuk okula gitmesin bende kal diye ısrar ediyor kaynanam biryandan öyle diyor bende iyiyim Dior um yatıyorum inş gününde gelir yavrularimizYok cnm bakmiyorlar alttan. En son ayrintili ultrasonda bakmislardi o zaman da previa teshisi kondu tam.kapatiyor dendi bir daha da alttan bakilmadi. Gazideki perinatolog uyardi beni sakin alttan baktirma, baska bir hastaneye gidersen de acilma vs var mi diye bakmak isterlerse izin verme dedi. Benimki totalis canim. Kendi prof dr aciklama yapmiyor fazla, devletteki perinatolog aciklama yapiyor bana da. Yapisikmi diye sordugumda rahmi acmadan bilemeyiz dedi o yuzden cok ustelemek istemedim
Maşallah kuzum sizeKızçeler biz bugün tam 31 haftalık olduk
Foti paylaşayım dedim
Bu sene erkek bebeklerde de Asaf ismi moda oldu genellikle çift isim ikincisini Asaf koyuyorlar :) aslında benimde dedemin ismi sempati duyduğum bir isim ama herkes kullanınca soğukluk geldi
Çocuğun 2 yaşına kadar herşeyini aldın heralde
Hepsini güle güle sağlıklı günlerde kullanın kuzum :)
Daha var mı kargodan gelcek olan
Bi araştırayım canım,şu ara bebeğin beşik aksesurlarını yapıyorum
Çook teşekkür ederim canım amin inşallah inşallah
Kızçeler biz bugün tam 31 haftalık olduk
Foti paylaşayım dedim
Maşallah cnmKızçeler biz bugün tam 31 haftalık olduk
Foti paylaşayım dedim
Bilmiyorum ki. Şuan çocuk göğüs profesörüne gidiyoruz. Tomografi çekildi bronoskopi yapıldı. İkiside temiz çıktı. Ciğerlerinde özellikle nefes borusunda yoğun balgam varmış. Onu kurutmaya çalışıyoruz. Çocuk deneme tahtasına döndü resmenBiliyorum canım ama neden toparlayamadı? Senin için de çok zor bu halde ,kıyamam kuzuma çok çok geçmiş olsun
Amin inşallahAmin cnm. Valla biraz önce fenalıklar geçirdim. İnan ki annem üzülmesin diye ağlayamadım. Şimdi de karnım ayaktaydan sert oldu ama bebek mı toplandı başka bişey mi anlayamıyorum. Çünkü magnezyum içtim, karnım yumuşasın diye hapımı da içtim.
31 hafta oldum.
İnşallah sonuna kadar gideriz.
İnşallahSizin 32.hafta görünüyor 32 ise normal bence
İmmunoloji bölümüne gittiniz mi bu kadar sık hastalanıyorsa bağışıklığına baktırın derim benBilmiyorum ki. Şuan çocuk göğüs profesörüne gidiyoruz. Tomografi çekildi bronoskopi yapıldı. İkiside temiz çıktı. Ciğerlerinde özellikle nefes borusunda yoğun balgam varmış. Onu kurutmaya çalışıyoruz. Çocuk deneme tahtasına döndü resmenşimdi de bir ay süre ile antibiyotik kullanmaya başladı. Eğer gene geçmez ve önerisi başka bir antibiyotik olursa. Hacettepeye gidicez. Tabi nasıl gidicem bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?