2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Maşallah canım ne güzel düşünceli bir davranış :) ara hemen biraz yağla balla ben öyle yapıyorum akşama adam bir yaşama sevinci ile geliyor eve
Bende beklemiyodum canım böyle düşünceli davranış adam baba olucam derken duygusallaştı sanırım Hemen aradım zaten teslim edildi diye onada bilgi gitmiş sanırım bikere bile çalmadan açtı

güzel

Yok kuzum ya Ben karar veremiyorum bi türlü Şuanlık defneyle, ipek duruyu düşünüyorum. Eşim kartın altına kendi ismiyle defne yazdırmış baştan pek istememişti ama kabullenmiş sanırım o da
Bu sene Defne ismi çok moda oldu tekrar kuzenim kızının ismini Defne koydu yeni doğum yaptı eltimde 1ay önce doğum yaptı oda Defne koydu :) güzel isim

Bu sene Defne ismi çok moda oldu tekrar kuzenim kızının ismini Defne koydu yeni doğum yaptı eltimde 1ay önce doğum yaptı oda Defne koydu :) güzel isim
Çevremde bende bikaç kişiden duydum defne koyucam dediğini. Dediğin gibi moda sanırım bu sene çok değişik söylenmesi zor isimleri sevmiyorum zaten neyse daha vakit var

Bu sene erkek bebeklerde de Asaf ismi moda oldu genellikle çift isim ikincisini Asaf koyuyorlar :) aslında benimde dedemin ismi sempati duyduğum bir isim ama herkes kullanınca soğukluk geldi

Kolay gelsin kuzum mutfak halloldu mu gerisi bitmiş gibi geliyor bana :)
Karar vermen iyi olurr canım,beğendiğin arabanın netten yorumlarına bak ilk önce.
Daha sonra deneyip alabilirsin
N.11 sitesinden aldım canım beşiği,aşşa yukarı 183 kişi yorum yapmış.
Beğenmeyen kişi sayısı 3-5 tane,onlar bile 3 yıldız falan vermişler inşallah bizde memnun kalırız

Çocuğun 2 yaşına kadar herşeyini aldın heralde
Hepsini güle güle sağlıklı günlerde kullanın kuzum :)
Daha var mı kargodan gelcek olan
Bi araştırayım canım,şu ara bebeğin beşik aksesurlarını yapıyorum
Çook teşekkür ederim canım amin inşallah inşallah

oh maşallah o zaman gebeliğin tadını çıkar valla en çok hayal ettiğim şeydi ilk çocukta huzurlu geciremedim hamileliği ikincide olur dedim o da zor geçti 3. Olmaz heralde bundan sonra
Canım valla 5. Aya kadar ben de çok zor bir gebelik süreci geçirdim bulantılar ve previa riskim vardı. Ama çok şükür atlattık sanırım. Allah beterlerinden korusun kuzum. Ne sıkıntılar yaşayan arkadaşlarımız var. Şimdilik keyfini çıkarıyoruz bakalım.

Anladım cnm.çünkü alttan kesinlikle yasak.evet gördüm şimdi. Sana ne güzel kağıt vermişler takip ediyorlar ben senden önce muhtemelen doğururum.Rabbim yardımcınız olsun.inan dünku dr bayagi korkuttu hastane yatmam için sanki her an kanama başlayacakmis gibi söyledi Allah korusun bebeğide senide kaybederiz dedi kız kardesim e söyledim bırak çocuk okula gitmesin bende kal diye ısrar ediyor kaynanam biryandan öyle diyor bende iyiyim Dior um yatıyorum inş gününde gelir yavrularimiz

Bu sene erkek bebeklerde de Asaf ismi moda oldu genellikle çift isim ikincisini Asaf koyuyorlar :) aslında benimde dedemin ismi sempati duyduğum bir isim ama herkes kullanınca soğukluk geldi

Evet bende çok duyuyorum Asaf, Ayaz da var :)

Yok canım 2 yaşına kadar almadım maksimum 3 aylığa kadar sonra devam almaya Var tabi kargo bekliyorum hergün :))

Kızçeler biz bugün tam 31 haftalık olduk
Foti paylaşayım dedim

Maşallah kuzumm size

Biliyorum canım ama neden toparlayamadı? Senin için de çok zor bu halde ,kıyamam kuzuma çok çok geçmiş olsun
Bilmiyorum ki. Şuan çocuk göğüs profesörüne gidiyoruz. Tomografi çekildi bronoskopi yapıldı. İkiside temiz çıktı. Ciğerlerinde özellikle nefes borusunda yoğun balgam varmış. Onu kurutmaya çalışıyoruz. Çocuk deneme tahtasına döndü resmen şimdi de bir ay süre ile antibiyotik kullanmaya başladı. Eğer gene geçmez ve önerisi başka bir antibiyotik olursa. Hacettepeye gidicez. Tabi nasıl gidicem bilmem

Kızlar içiniz de bebek için ciğer geliştirici iğne olacak olan var mı

Amin inşallah

İmmunoloji bölümüne gittiniz mi bu kadar sık hastalanıyorsa bağışıklığına baktırın derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…