- 11 Ağustos 2018
- 384
- 446
- 33
- 43
Ben 24. Haftamda oldum tedbir amaçlıKızlar içiniz de bebek için ciğer geliştirici iğne olacak olan var mı
Hamilelik cok uzun bi süreymiş onu anladim.yaza hamile kaldik baharda doguracazYaa banada öyle geliyorbaşkasının gebelik haberini alırdım sonra hemen doğurdu diye haber gelirdi sanki.. yahu ben sanki yıllardır hamileyim. Geçen yaz hamileydim , sonbahar geçti , kış bitiyor ben hâlâ hamileyim
Bağışıklığına bakıldı Canım. Herşey normal. Sık hastalanmıyor aslında. İyileşemedi ki tam olarak. Yani tam olarak iyileşme olmadığı içinde en ufak bir gripte iyice artıyor öksürük ve balgam.İmmunoloji bölümüne gittiniz mi bu kadar sık hastalanıyorsa bağışıklığına baktırın derim ben
Bahar cok guzel bir mevsim ya. Baharda doğacağı icin seviniyorum :) uc mevsim gecirdik hamilelikte :)Hamilelik cok uzun bi süreymiş onu anladim.yaza hamile kaldik baharda doguracaz
Cok cok gecmis olsun canim .Allah şifa versin.Hastalik süreci uzadikca piskolojide etkileniyor dogal olarakBağışıklığına bakıldı Canım. Herşey normal. Sık hastalanmıyor aslında. İyileşemedi ki tam olarak. Yani tam olarak iyileşme olmadığı içinde en ufak bir gripte iyice artıyor öksürük ve balgam.
Sağol canım.Cok cok gecmis olsun canim .Allah şifa versin.Hastalik süreci uzadikca piskolojide etkileniyor dogal olarak
Slm kizlar sevgililer gununuz kutlu olsun.oglusumla bulusmaya gidiyorum ,kalp atsini dinlicem enazindanen buyuk ask .
Slm kizlar sevgililer gununuz kutlu olsun.oglusumla bulusmaya gidiyorum ,kalp atsini dinlicem enazindanen buyuk ask .
Cnm salı günü muhtemelen vurur bana.ya aklım şu aralar iyi deil sen previa dan dolayı mi yatiyordun.hastanede.ve seninki totalismi.Kızlar içiniz de bebek için ciğer geliştirici iğne olacak olan var mı
Wawww seninki daha leziz görünüyor canımBuda benim hediyem kızlar
Haha :) ben pasta delisiyim eşim yine tam 12den vurdu beniWawww seninki daha leziz görünüyor canım
Bana da böyle bişey gelse fena olmazdı yerdim en azından
Kula tıka geç canım böylelerineSelam kızlar bugün avm de bi teyze canımı sıktı ayy sormayın millete ne oluyorsa benim oğlanı gördü sonra beni gördü vahh vahh çok erken çok erken mahvoldun deyip deyip durdu.! Deli mi tükeniyor etrafta ya kime neyse benim hamileliğimden sinir oldum
Ayy çok güzel..en güzel hediye bence .afiyetle ye cnm.bizimkide karı bugün sevgililer günümüs.sevgililer günün kutlu olsun dedi bende seninde dedim.birsey almadım diyor zaten almiuordun dedim.evi supuruyorum diyor.Buda benim hediyem kızlar
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Bizde cumartesi gidecezSlm kizlar sevgililer gununuz kutlu olsun.oglusumla bulusmaya gidiyorum ,kalp atsini dinlicem enazindanen buyuk ask .
Aynen cok sansliyiz kisin olsaydi bebisler hastalanirdi bu senede acayip salgin varBahar cok guzel bir mevsim ya. Baharda doğacağı icin seviniyorum :) uc mevsim gecirdik hamilelikte :)
Buda güzel diAyy çok güzel..en güzel hediye bence .afiyetle ye cnm.bizimkide karı bugün sevgililer günümüs.sevgililer günün kutlu olsun dedi bende seninde dedim.birsey almadım diyor zaten almiuordun dedim.evi supuruyorum diyor.
Birden söylenince gerçekten çok sınır bozucu oluyor gerçekten. Ama kız kardeşim kızı 7 aylıktı hamile kaldı şuan en küçüğü 1 yıl 4 aylık valla tahta kutusu ve psikolojisi bozulmuş. Okadar üzülüyoruz ki biraz rahatlasın diye yeğenimi 3 gün yanıma getirdim küçüğü .Öldüm bittim bune dedim. Çabuk götürün bide kızkardeşini düşünüyorum. Rabbim yardimci olsun Gerçekten okadar zor ki anne olmak ve çocuk büyütmekSelam kızlar bugün avm de bi teyze canımı sıktı ayy sormayın millete ne oluyorsa benim oğlanı gördü sonra beni gördü vahh vahh çok erken çok erken mahvoldun deyip deyip durdu.! Deli mi tükeniyor etrafta ya kime neyse benim hamileliğimden sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?