2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hamilelik cok uzun bi süreymiş onu anladim.yaza hamile kaldik baharda doguracaz

İmmunoloji bölümüne gittiniz mi bu kadar sık hastalanıyorsa bağışıklığına baktırın derim ben
Bağışıklığına bakıldı Canım. Herşey normal. Sık hastalanmıyor aslında. İyileşemedi ki tam olarak. Yani tam olarak iyileşme olmadığı içinde en ufak bir gripte iyice artıyor öksürük ve balgam.

Cok cok gecmis olsun canim .Allah şifa versin.Hastalik süreci uzadikca piskolojide etkileniyor dogal olarak

Selam kızlar bugün avm de bi teyze canımı sıktı ayy sormayın millete ne oluyorsa benim oğlanı gördü sonra beni gördü vahh vahh çok erken çok erken mahvoldun deyip deyip durdu.! Deli mi tükeniyor etrafta ya kime neyse benim hamileliğimden sinir oldum

Kula tıka geç canım böylelerine milleteneyse
Bizim de 9 sene olmuş hala bebek düşünmüyo musunuz diye soruyorlardı yaptığım düşükleri ve bebek istediğimizi bildikleri halde. Bende yapıyoruz da olmuyor diyodum imalı bi şekilde bidaha ağızlarını açamıyorlardı

Ayy çok güzel..en güzel hediye bence .afiyetle ye cnm.bizimkide karı bugün sevgililer günümüs.sevgililer günün kutlu olsun dedi bende seninde dedim.birsey almadım diyor zaten almiuordun dedim.evi supuruyorum diyor.
Buda güzel di

Birden söylenince gerçekten çok sınır bozucu oluyor gerçekten. Ama kız kardeşim kızı 7 aylıktı hamile kaldı şuan en küçüğü 1 yıl 4 aylık valla tahta kutusu ve psikolojisi bozulmuş. Okadar üzülüyoruz ki biraz rahatlasın diye yeğenimi 3 gün yanıma getirdim küçüğü .Öldüm bittim bune dedim. Çabuk götürün bide kızkardeşini düşünüyorum. Rabbim yardimci olsun Gerçekten okadar zor ki anne olmak ve çocuk büyütmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…