- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Kolay gelsin kuzum mutfak halloldu mu gerisi bitmiş gibi geliyor bana :)
Karar vermen iyi olurr canım,beğendiğin arabanın netten yorumlarına bak ilk önce.
Daha sonra deneyip alabilirsin
N.11 sitesinden aldım canım beşiği,aşşa yukarı 183 kişi yorum yapmış.
Beğenmeyen kişi sayısı 3-5 tane,onlar bile 3 yıldız falan vermişler inşallah bizde memnun kalırız
Maaşallah canımKızçeler biz bugün tam 31 haftalık olduk
Foti paylaşayım dedim
Bilmiyorum ki. Şuan çocuk göğüs profesörüne gidiyoruz. Tomografi çekildi bronoskopi yapıldı. İkiside temiz çıktı. Ciğerlerinde özellikle nefes borusunda yoğun balgam varmış. Onu kurutmaya çalışıyoruz. Çocuk deneme tahtasına döndü resmenşimdi de bir ay süre ile antibiyotik kullanmaya başladı. Eğer gene geçmez ve önerisi başka bir antibiyotik olursa. Hacettepeye gidicez. Tabi nasıl gidicem bilmem
Buda benim hediyem kızlar
Benim çok daha kötüsü doktor bana sen ecel ile dans ediyorsun dedi resmen şaka gibi ve erken fakat 28 de sabah akşam iğne yapalım dedi ciğer geliştirici normalde 32 de yapılıyormuş benim sebebi daha doğrusu odağı belli olmayan bit sürü kanama odağım var bebeğin amniyon suyu Bİle kan doluCnm salı günü muhtemelen vurur bana.ya aklım şu aralar iyi deil sen previa dan dolayı mi yatiyordun.hastanede.ve seninki totalismi.
Kula tıka geç canım böylelerinemilleteneyse
Bizim de 9 sene olmuş hala bebek düşünmüyo musunuz diye soruyorlardı yaptığım düşükleri ve bebek istediğimizi bildikleri halde. Bende yapıyoruz da olmuyor diyodum imalı bi şekilde bidaha ağızlarını açamıyorlardı
Bizimki bile isteye oldu ama çok zor olacağını biliyorduk biz gençken uğraşalıöm onlar da birlikte büyüsünler dedik. Kardeşin de zorlanacak ama bebekler az büyüsün işi kolaylaşacak bemceBirden söylenince gerçekten çok sınır bozucu oluyor gerçekten. Ama kız kardeşim kızı 7 aylıktı hamile kaldı şuan en küçüğü 1 yıl 4 aylık valla tahta kutusu ve psikolojisi bozulmuş. Okadar üzülüyoruz ki biraz rahatlasın diye yeğenimi 3 gün yanıma getirdim küçüğü .Öldüm bittim bune dedim. Çabuk götürün bide kızkardeşini düşünüyorum. Rabbim yardimci olsun Gerçekten okadar zor ki anne olmak ve çocuk büyütmek
İnşallah canım. Rabbim analı babalı büyütsün . siz karıkoca olarak hazırsanız. Gerisini boşver. Kendine güvenmeyen zaten bile bile isteyerek çocuk istemez .Herşeye ve herkese rağmen pozitif pozitif .Bizimki bile isteye oldu ama çok zor olacağını biliyorduk biz gençken uğraşalıöm onlar da birlikte büyüsünler dedik. Kardeşin de zorlanacak ama bebekler az büyüsün işi kolaylaşacak bemce
Canım zorda olsa kolayda olsa çocuk senin karar senin istediğin gibi doğurup buyutursun çevreye bakma sanki onlara doğuruyorsun. beni de bebek var mı , olmuyor mu , siz mi istemiyorsunuz diye aylarca yediler bitirdiler.. yani bizim milletimiz konuşmak için başka hayatlara burun sokmak için illaki bir bahane bulurBizimki bile isteye oldu ama çok zor olacağını biliyorduk biz gençken uğraşalıöm onlar da birlikte büyüsünler dedik. Kardeşin de zorlanacak ama bebekler az büyüsün işi kolaylaşacak bemce
İnşallah canım. Rabbim analı babalı büyütsün . siz karıkoca olarak hazırsanız. Gerisini boşver. Kendine güvenmeyen zaten bile bile isteyerek çocuk istemez .Herşeye ve herkese rağmen pozitif pozitif .
Yapmazsın niye yapmıyorsunuz derler yaparız niye yaptınız çok yakın olmuş arası ayy deli herkesCanım zorda olsa kolayda olsa çocuk senin karar senin istediğin gibi doğurup buyutursun çevreye bakma sanki onlara doğuruyorsun. beni de bebek var mı , olmuyor mu , siz mi istemiyorsunuz diye aylarca yediler bitirdiler.. yani bizim milletimiz konuşmak için başka hayatlara burun sokmak için illaki bir bahane bulur
Maaşallah canım çok tatlısınız pembiş pembişKızçeler biz bugün tam 31 haftalık olduk
Foti paylaşayım dedim
Defne güzel isim canım ben çok beğeniyorumYok kuzum ya Ben karar veremiyorum bi türlüŞuanlık defneyle, ipek duruyu düşünüyorum. Eşim kartın altına kendi ismiyle defne yazdırmış baştan pek istememişti ama kabullenmiş sanırım o da
Cnm ağzı olan konuşuyo işte bi şekilde de konuşacak şey buluyorlar sana öyle dıolar yakın diye banada aradan baya zaman geçmiş şimdi sana zor gelir diolar, ya zor gelse bile isteye yapmazdım 9 seneden sonra illaki zorlanıcaz yorulacaz ama kimin için evlatlarımız için yeterki sağlıklı olalım da evlatlarımızı kendimiz bakalım büyütelim ellerin eline düşürmesin evlatlarımızı Rabbim, fazla rahatlıkda bi yere kadar ondan da sıkılıyo insan yaşımız genç bu yaşta bi uğraşımız olmazsa ne olacakAynen canım elalemi dert etmemek lazım
Cnm ağzı olan konuşuyo işte bi şekilde de konuşacak şey buluyorlar sana öyle dıolar yakın diye banada aradan baya zaman geçmiş şimdi sana zor gelir diolar, ya zor gelse bile isteye yapmazdım 9 seneden sonra illaki zorlanıcaz yorulacaz ama kimin için evlatlarımız için yeterki sağlıklı olalım da evlatlarımızı kendimiz bakalım büyütelim ellerin eline düşürmesin evlatlarımızı Rabbim, fazla rahatlıkda bi yere kadar ondan da sıkılıyo insan yaşımız genç bu yaşta bi uğraşımız olmazsa ne olacak
Şuanlık benimde favorim defneDefne güzel isim canım ben çok beğeniyorum
Ayy çok güzel..en güzel hediye bence .afiyetle ye cnm.bizimkide karı bugün sevgililer günümüs.sevgililer günün kutlu olsun dedi bende seninde dedim.birsey almadım diyor zaten almiuordun dedim.evi supuruyorum diyor.
Teşekkür ederim canımÇok şükür canım bugün de yoruldum ama bitti sayılırarabayı netleştirdik canım haftasonu da görüp alırız inşallah beşik için de mobilyacılar çarşısına bi bakıcaz belki oralarda bulabiliriz çünkü şuan için netleştiremedim canlı görürsek alırız dedik hem o mağazalarda çoğu zaman yatak cibinlik uyku seti dahil oluyor, ana kucağı oto koltuğu da alıcaz travelden vazgeçtim ağır diye artık bebeğime odaklanma zamanı
Maaşallah canım
Anladım canımAllah kolaylıklar versin canım size inşaallah kısa sürede sağlığına kavuşur yavrucuğun
Afiyet olsun kuzum bende çikolatalı ıslak kek yaptımbu aralar yiyorum baya
İyi geceler kızlar,
duygusallık bastı herhalde kendimi yalnız hissediyorum..
normalde zaten kutlamayız sevgililer gününü filan,
öyle özel gün takıntımız yok.
Ama yine de ufak tefek hediyeler, sürprizler olurdu.
Bu sefer hiçbirşey yapmadi eşim.
Şakasına bile kutlamadı
Kuzumm üzülme biz hiiiç kutlamayız sevgililer günü ilk kez aldı oda sanırım hamileyim diye aldı almasa yine üzülmezdim
Canım boşver üzülmeye değmez bizde öyle çok anlam yüklemedik hiçbir zaman sadece nikah günümüz olduğu için bir anlamı var bence sevgi aşk 1 güne indirgenmemeliİşte bende hamileyim, daha özenli kutlar diye beklerken; şakasına bile kutlamadı.. hediye değil ama birkaç cümle dahi yeterliydi..Bende pek takılmam öyle şeylere ama bu sefer üzüldüm, kırıldım, sinir oldum..
Hormonlar kuzu onlar devreye giriyor eminim. Sen kutlasaydın keşke o zaman belki hatırlardıİşte bende hamileyim, daha özenli kutlar diye beklerken; şakasına bile kutlamadı.. hediye değil ama birkaç cümle dahi yeterliydi..Bende pek takılmam öyle şeylere ama bu sefer üzüldüm, kırıldım, sinir oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?