2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Çok şükür canım bugün de yoruldum ama bitti sayılır arabayı netleştirdik canım haftasonu da görüp alırız inşallah beşik için de mobilyacılar çarşısına bi bakıcaz belki oralarda bulabiliriz çünkü şuan için netleştiremedim canlı görürsek alırız dedik hem o mağazalarda çoğu zaman yatak cibinlik uyku seti dahil oluyor, ana kucağı oto koltuğu da alıcaz travelden vazgeçtim ağır diye artık bebeğime odaklanma zamanı

Kızçeler biz bugün tam 31 haftalık olduk
Foti paylaşayım dedim
Maaşallah canım

Anladım canım Allah kolaylıklar versin canım size inşaallah kısa sürede sağlığına kavuşur yavrucuğun

Buda benim hediyem kızlar

Afiyet olsun kuzum bende çikolatalı ıslak kek yaptım bu aralar yiyorum baya

Selam kızlar gece yatma mevzusu konuşulmuş allahtan bizim yatak baya büyük rahat yatıyorum ve genelde sağ tarafımda yatıp uyanıyorum ama sabahları hep burnum tıkalı oluyor geçen sabah da birkaç damla kan damlamıştı yastığıma nefes alamıyorum resmen doktoruma sordum normal dedi. Asla oturamıyorum ama eskiden uzanınca rahat ederdim şimdi her yer batıyor bana iyice ağırlaştım

Cnm salı günü muhtemelen vurur bana.ya aklım şu aralar iyi deil sen previa dan dolayı mi yatiyordun.hastanede.ve seninki totalismi.
Benim çok daha kötüsü doktor bana sen ecel ile dans ediyorsun dedi resmen şaka gibi ve erken fakat 28 de sabah akşam iğne yapalım dedi ciğer geliştirici normalde 32 de yapılıyormuş benim sebebi daha doğrusu odağı belli olmayan bit sürü kanama odağım var bebeğin amniyon suyu Bİle kan dolu

Ne edepsizler var hakkaten insan kırılır mı üzülür mü içinde ne fırtınalar kopuyor düşünen yok.

Bizimki bile isteye oldu ama çok zor olacağını biliyorduk biz gençken uğraşalıöm onlar da birlikte büyüsünler dedik. Kardeşin de zorlanacak ama bebekler az büyüsün işi kolaylaşacak bemce

Bizimki bile isteye oldu ama çok zor olacağını biliyorduk biz gençken uğraşalıöm onlar da birlikte büyüsünler dedik. Kardeşin de zorlanacak ama bebekler az büyüsün işi kolaylaşacak bemce
İnşallah canım. Rabbim analı babalı büyütsün . siz karıkoca olarak hazırsanız. Gerisini boşver. Kendine güvenmeyen zaten bile bile isteyerek çocuk istemez .Herşeye ve herkese rağmen pozitif pozitif .

Canım zorda olsa kolayda olsa çocuk senin karar senin istediğin gibi doğurup buyutursun çevreye bakma sanki onlara doğuruyorsun. beni de bebek var mı , olmuyor mu , siz mi istemiyorsunuz diye aylarca yediler bitirdiler.. yani bizim milletimiz konuşmak için başka hayatlara burun sokmak için illaki bir bahane bulur

İnşallah canım. Rabbim analı babalı büyütsün . siz karıkoca olarak hazırsanız. Gerisini boşver. Kendine güvenmeyen zaten bile bile isteyerek çocuk istemez .Herşeye ve herkese rağmen pozitif pozitif .

Aynen canım elalemi dert etmemek lazım

Yapmazsın niye yapmıyorsunuz derler yaparız niye yaptınız çok yakın olmuş arası ayy deli herkes

Yok kuzum ya Ben karar veremiyorum bi türlü Şuanlık defneyle, ipek duruyu düşünüyorum. Eşim kartın altına kendi ismiyle defne yazdırmış baştan pek istememişti ama kabullenmiş sanırım o da
Defne güzel isim canım ben çok beğeniyorum

Aynen canım elalemi dert etmemek lazım
Cnm ağzı olan konuşuyo işte bi şekilde de konuşacak şey buluyorlar sana öyle dıolar yakın diye banada aradan baya zaman geçmiş şimdi sana zor gelir diolar, ya zor gelse bile isteye yapmazdım 9 seneden sonra illaki zorlanıcaz yorulacaz ama kimin için evlatlarımız için yeterki sağlıklı olalım da evlatlarımızı kendimiz bakalım büyütelim ellerin eline düşürmesin evlatlarımızı Rabbim, fazla rahatlıkda bi yere kadar ondan da sıkılıyo insan yaşımız genç bu yaşta bi uğraşımız olmazsa ne olacak

Dünyaya yeni bir birey geliyor ve bize muhtaç valla ilk bebek olsun son bebek olsun araları 1 olsun 10 olsun her türlü zor bakımı ki. Biz bir de parçalıyoruz kendimizi şunu yesin bunu giysin güzel yesin doysun yürüsün koşsun şu saatte uyusun vs vs.. Eskiler bırakıp işe güce koşuyorlarmış ki çocuklar da kendi kendilerine uyuyorlar büyüyorlar yiyip içiyorlar. Hangisi doğru Allah bilir ama herkesin ki kendin zor işte

İyi geceler kızlar,
duygusallık bastı herhalde kendimi yalnız hissediyorum..
normalde zaten kutlamayız sevgililer gününü filan,
öyle özel gün takıntımız yok.
Ama yine de ufak tefek hediyeler, sürprizler olurdu.
Bu sefer hiçbirşey yapmadi eşim.
Şakasına bile kutlamadı

Ayy çok güzel..en güzel hediye bence .afiyetle ye cnm.bizimkide karı bugün sevgililer günümüs.sevgililer günün kutlu olsun dedi bende seninde dedim.birsey almadım diyor zaten almiuordun dedim.evi supuruyorum diyor.

Teşekkür ederim canım. Biraz öküzlük olmuş evi süpürüyorum demesi ya

Teşekkür ederim canım Ellerine sağlık ye ye yarasın

Kuzumm üzülme biz hiiiç kutlamayız sevgililer günü ilk kez aldı oda sanırım hamileyim diye aldı almasa yine üzülmezdim

Kuzumm üzülme biz hiiiç kutlamayız sevgililer günü ilk kez aldı oda sanırım hamileyim diye aldı almasa yine üzülmezdim

İşte bende hamileyim, daha özenli kutlar diye beklerken; şakasına bile kutlamadı.. hediye değil ama birkaç cümle dahi yeterliydi.. Bende pek takılmam öyle şeylere ama bu sefer üzüldüm, kırıldım, sinir oldum..

Canım boşver üzülmeye değmez bizde öyle çok anlam yüklemedik hiçbir zaman sadece nikah günümüz olduğu için bir anlamı var bence sevgi aşk 1 güne indirgenmemeli

Hormonlar kuzu onlar devreye giriyor eminim. Sen kutlasaydın keşke o zaman belki hatırlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…