2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Benimki de doğum günümü unutmuştu
Bugün akşam da gelirken şimdi çiçeğe para vereceğime sana hediye alırız dedi hazırlanın yemek yiyelim önce dedi yemek yedik, pasta alıp evde mini kutlama yapılacaktı mevzu yön değiştirdi oğlana oyuncak alındı eve dönüldü
Diyeceğim şu ki canım biz hamişiz diye ilgi alaka istiyoruz haklıyız da ama maalesef odunumsularımız bizi anlayamıyorlar
Çok iyi anlıyorum seni

Hormonlar kuzu onlar devreye giriyor eminim. Sen kutlasaydın keşke o zaman belki hatırlardı
Unutması imkansızki hatırlasın kuzum.. Çünkü işyerinde bugüne yönelik kampanya bile vardı. Çok kalabalıktı dedi hatta. Niye böyle yaptı anlamadım. Gerçekten üZüldüm tüm gün bekledim.. birde bugün solgun gibi duruyorsun diyor bana.
Neyse bnde minik erkeğimle kutlarım, artık tek gerçek aşkım oğluşum ..

Bilmiyorum çok içerledim canım.
Hani şakasına dahi kutlasa bu kadar içime dert olmazdı. Ama yok yani lafı dahi geçmedi.
En azından senin eşin tam sürpriz olmasa bile yemeğe götürüp usulünce dile getirmiş.
Ne biliyim hamile olunca mı ne böyle de olunca; değersiz hissettim kendimi..
Şimdi de öylece uzanmış maç özetlerini izliyor. Tam oduuunnn!!!

Niye söylemiyorsun ki bişi içinde patlayacağına konuş laf et onu sok sıkıntıya o bunalsın biraz

Göbek ölçümü nasıl bi şey acaba mezura ile ben de ölçebilir miyim

Bunlar hep hamilelikten ,

Eklentiler

• IMG_20190214_134939.webp
    72,2 KB · Görüntüleme: 41

Durup kuruntu edeceğine git hesap sor bence kuzum söyle üzüldüğünü kırıldığını yoksa anlamaz erkekler öyleler maalesef

BellaCiao gobek olcumu haftanla uyumlu olacakmis 30cm olctu ,30 haftaligim .1-2 cm oynamasi normalmis.

Biliyorum canım uyumlu olması lazımmış haftayla ama yapısal olarak değişebiliyormuş.. Ama benim ebe yanlış ölçmüş ! Haftamla gayet uyumlu hatta bebeğim 1 hafta önde gidiyormuş boşuna benğ korkuttu. Doktor ebe seçimi önemli gerçekten !

Geldim dr.dan kalp atisini dinledik .gobekolcumu yApti.normalmis Hersey.
Gözünaydın canım.. :) Herşeyin yolunda olması güzel.. Göbek ölçümü burda yapılmadığı için çoğumuz pek bilmiyoruz.
Ama merak ettim Bnde ölçeceğim.

Niye söylemiyorsun ki bişi içinde patlayacağına konuş laf et onu sok sıkıntıya o bunalsın biraz

Durup kuruntu edeceğine git hesap sor bence kuzum söyle üzüldüğünü kırıldığını yoksa anlamaz erkekler öyleler maalesef

Aman yok kızlar kendi halinde takılsın beyfendi..... ÜZüldüm kırıldım zaten çoktan.
Müthiş bir mide yanmam da var hiç uğraşmayacağım. kızlar bişi sorucam hazır sizi yakalamışken..
Göbüşümde küçük tüylenmeler var. Normal mi acaba? Hiç duydunuz mu ya da sizde de var mı?

Göbek ölçümü nasıl bi şey acaba mezura ile ben de ölçebilir miyim
Benim doktorum da her gittiğimde eliyle önce göbeğimi bir ölçüyor sonra ultrasona alıyor. Hatta bir arkadaş doktor değiştirip gelmişti ona eşiyle bakıp haftasını söylemiş direk. Demek ki yapılıyor genelde. BU arada özel hastane

Maaşallah ben kaç kg aldım acaba c.tesi görüş günü doktorcum beni tartıp ne yorumda bulunacak kim bilir
Iki hafta once biran niye bukadar kilo aldin demisti bir ayda 2 kilo almistim halbuki,sekerim cikmayinca kutlama yaptim dedim .toplamda 7 kilo aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…