2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Kuzu benim göbüş zaten tüylü olduğu için bilmiyorum ama hormonlar yüzünden kıllar tüyler uzadığını duymuştum

Göbek ölçümü nasıl bi şey acaba mezura ile ben de ölçebilir miyim

Hic deneme bence cunku cok sacma

Kimisinin ic karni genistir, kimisinin kilosu coktur, kimisinin ikinci cocugudur.. İnt okumustum ikinci cocukta gobek daha cok buyuyormus ki ben 700 gr bebegi olan kadinin benden cok gobegi olduguna sahit oldum. Neye gore nasil olcum yapiyorlar anlamadim ama ben 47 kiloyla hamile kaldim su an 54 um, benden 10 kilo fazlasi olsn bir kadinin gobegi haliyle benden buyuktur o zaman onun bebegi saglikli mi olmus oluyor ? Ben cok takmistim bu konuyu kafama ama artik takmiyorum. Bosuna olcup canini sikma bence

Kuzu benim göbüş zaten tüylü olduğu için bilmiyorum ama hormonlar yüzünden kıllar tüyler uzadığını duymuştum
Belki bende de vardı da küçük olunca dikkatimi çekmedi. Şimdi baktım da çatlak için göbeğe sürülen kremler de yapıyormuş.

Banada mantıksız geliyor valla bu göbek ölçümü. Usgden önce eski dönemlerden beri kullanılıyormuş. Hala geçerliliği var ve yurt dışında kullanılıyor. Ama usgye göre yanılma payı yüksek bir ölçüm gibi geldi bana.
Aynı haftada olduğumuz bir arkadaşım var, o 21 kilo aldı ben 11 kilo.
İki gün önce görüştük, yanyana geldiğimizde kıyasladık; onun karnı daha sivri, düzgün ve topluydu. Hatta çok sevimli duruyordu. Benimki sanki hamile değilmişim de yastık koymuşum gibi duruyor. :)

Aynen canim hatta sana daha komik birsey soyleyim is cikisi arkadasla metroya bindik. Ben hamileydim 25 haftalik fln, o degildi. Metroda ona yer verdiler bana vermediler biliyomusun :) Cok gulmustuk.. Simdi o, o kilo uzerine birde hamile kalsa yarim dunya gezerdi sanirim.

Canım sen gobusun fotoğrafını atmistin gayet estetik duruyordu valla ne tüyü
Birde benimkini görsen hamilelikte coştu hormonlar tüy bastı göbeği dökülür inşallah sonra

Yalnız değilmişim bende kaçıyorum canım , napim utanıyor insan gayet doğal olsada
Evet kuzum çekiniyorum kendimi de beğenmiyorum Zaten hormonlardan mıdır anlamadım ama. Diyorum kendime estetik gelmiyorsam eşimde görmesin böyle

Evet kuzum çekiniyorum kendimi de beğenmiyorum Zaten hormonlardan mıdır anlamadım ama. Diyorum kendime estetik gelmiyorsam eşimde görmesin böyle
Ay bende öyle , birde benim göğüsler ve kalçada çatlaklar olmuş aynadan görüp şok geçirdim canım. Aşırı bir kilo almasamda popo büyüdü yanaklar şişti . Evlendigim zaman 52 kiloydum 60 la hamile kaldim şimdi 70 e dayandım. Bazen bende eşim beğenmiyor mu diye düşünüyorum
Sonrada keyfi bilir ben bunca eziyet çekiyorum kurban olsun bana diyorum

Olur o kadar kuzu banada güya eşim diyor tabi ki kilo alacaksın çatlayacaksın falan diye ama ben görsün istemiyorum yinede.
Bende evlendikten Sonra kilo alanlardanım bu arada
Siz o tütü bana sorun bildiğiniz bamya gibi oldum tüylü bamya
Ehehe Beğendim bu benzetmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…