- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Gözünaydın canım.. :) Herşeyin yolunda olması güzel.. Göbek ölçümü burda yapılmadığı için çoğumuz pek bilmiyoruz.
Ama merak ettim Bnde ölçeceğim.
Uzanik haldeyken yapiyo olcumu ,baslangic ve bitisi bilmek lazim ,
Aman yok kızlar kendi halinde takılsın beyfendi..... ÜZüldüm kırıldım zaten çoktan.
Müthiş bir mide yanmam da var hiç uğraşmayacağım.kızlar bişi sorucam hazır sizi yakalamışken..
Göbüşümde küçük tüylenmeler var. Normal mi acaba? Hiç duydunuz mu ya da sizde de var mı?
benim gobegimde kocaman ve asagida cookNerden ölçülüyor ben de ölçeyim benim göbek kocaman 40 haftalık çıkarım ben kesin
Gözünaydın canım.. :) Herşeyin yolunda olması güzel.. Göbek ölçümü burda yapılmadığı için çoğumuz pek bilmiyoruz.
Ama merak ettim Bnde ölçeceğim.
Aman yok kızlar kendi halinde takılsın beyfendi..... ÜZüldüm kırıldım zaten çoktan.
Müthiş bir mide yanmam da var hiç uğraşmayacağım.kızlar bişi sorucam hazır sizi yakalamışken..
Göbüşümde küçük tüylenmeler var. Normal mi acaba? Hiç duydunuz mu ya da sizde de var mı?
Göbek ölçümü nasıl bi şey acaba mezura ile ben de ölçebilir miyim
Benim karnım minicik
Acaba biz seninle kardeş olabilir miyiz sorunlarımız yada yaşadıklarımız aynı hepBenimde oyle. Ancak dar birsey giyersem yandan belli oluyor oda azcik. Doktor bile sasiriyor karnin hic cikmamis diye.
Belki bende de vardı da küçük olunca dikkatimi çekmedi. Şimdi baktım da çatlak için göbeğe sürülen kremler de yapıyormuş.Kuzu benim göbüş zaten tüylü olduğu için bilmiyorum ama hormonlar yüzünden kıllar tüyler uzadığını duymuştum
Hic deneme bence cunku cok sacma
Kimisinin ic karni genistir, kimisinin kilosu coktur, kimisinin ikinci cocugudur.. İnt okumustum ikinci cocukta gobek daha cok buyuyormus ki ben 700 gr bebegi olan kadinin benden cok gobegi olduguna sahit oldum. Neye gore nasil olcum yapiyorlar anlamadim ama ben 47 kiloyla hamile kaldim su an 54 um, benden 10 kilo fazlasi olsn bir kadinin gobegi haliyle benden buyuktur o zaman onun bebegi saglikli mi olmus oluyor ? Ben cok takmistim bu konuyu kafama ama artik takmiyorum. Bosuna olcup canini sikma bence
Belki bende de vardı da küçük olunca dikkatimi çekmedi. Şimdi baktım da çatlak için göbeğe sürülen kremler de yapıyormuş.
Banada mantıksız geliyor valla bu göbek ölçümü. Usgden önce eski dönemlerden beri kullanılıyormuş. Hala geçerliliği var ve yurt dışında kullanılıyor. Ama usgye göre yanılma payı yüksek bir ölçüm gibi geldi bana.
Aynı haftada olduğumuz bir arkadaşım var, o 21 kilo aldı ben 11 kilo.
İki gün önce görüştük, yanyana geldiğimizde kıyasladık; onun karnı daha sivri, düzgün ve topluydu. Hatta çok sevimli duruyordu. Benimki sanki hamile değilmişim de yastık koymuşum gibi duruyor. :)
Acaba biz seninle kardeş olabilir miyiz sorunlarımız yada yaşadıklarımız aynı hep
Canım sen gobusun fotoğrafını atmistin gayet estetik duruyordu valla ne tüyüKuzu benim göbüş zaten tüylü olduğu için bilmiyorum ama hormonlar yüzünden kıllar tüyler uzadığını duymuştum
Yalnız değilmişimBellaCiao ne tüyü kız valla ne güzel göbüş vardı sende.
Bende de costu tüyler esmerlerde olur ya öyle vardı Töbe uzadılar falan. Hemde çatladı eşimden bile kaçıyorum giyinirken
Evet kuzum çekiniyorum kendimi de beğenmiyorum Zaten hormonlardan mıdır anlamadım ama. Diyorum kendime estetik gelmiyorsam eşimde görmesin böyleYalnız değilmişimbende kaçıyorum canım , napim utanıyor insan gayet doğal olsada
Eki Görüntüle 2235957
Çok göbük konuşmuşsunuz ehe göbük size
Ama yeni çekmedim geçen haftanın bu. atmış mıydım hatırlayamadım ama olsun
Sağol kuzuİşte minik yakışıklı Uras. Maşaallah
Bak seninki göbüşde sivri ve toplu değil.. yayvan gibi duruyor fotoda. Bnmde böyle. :)
Ay bende öyle , birde benim göğüsler ve kalçada çatlaklar olmuş aynadan görüp şok geçirdim canım. Aşırı bir kilo almasamda popo büyüdü yanaklar şişti . Evlendigim zaman 52 kiloydum 60 la hamile kaldim şimdi 70 e dayandım. Bazen bende eşim beğenmiyor mu diye düşünüyorumEvet kuzum çekiniyorum kendimi de beğenmiyorum Zaten hormonlardan mıdır anlamadım ama. Diyorum kendime estetik gelmiyorsam eşimde görmesin böyle
Olur o kadar kuzu banada güya eşim diyor tabi ki kilo alacaksın çatlayacaksın falan diye ama ben görsün istemiyorum yinede.Ay bende öyle , birde benim göğüsler ve kalçada çatlaklar olmuş aynadan görüp şok geçirdim canım. Aşırı bir kilo almasamda popo büyüdü yanaklar şişti . Evlendigim zaman 52 kiloydum 60 la hamile kaldim şimdi 70 e dayandım. Bazen bende eşim beğenmiyor mu diye düşünüyorum
Sonrada keyfi bilir ben bunca eziyet çekiyorum kurban olsun bana diyorum
EheheSiz o tütü bana sorun bildiğiniz bamya gibi oldum tüylü bamya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?