2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım sen gobusun fotoğrafını atmistin gayet estetik duruyordu valla ne tüyü
Birde benimkini görsen hamilelikte coştu hormonlar tüy bastı göbeği dökülür inşallah sonra

Tüy dediğim böyle hafif birşeyler

Eki Görüntüle 2235957
Çok göbük konuşmuşsunuz ehe göbük size
Ama yeni çekmedim geçen haftanın bu. atmış mıydım hatırlayamadım ama olsun

Oyyyy maşallah kocaman olmuş

BellaCiao ne tüyü kız valla ne güzel göbüş vardı sende.
Bende de costu tüyler esmerlerde olur ya öyle vardı Töbe uzadılar falan. Hemde çatladı eşimden bile kaçıyorum giyinirken
Bende esmerim ama tüy dediğim hafif aslında öyle çok değil
Ben kaçmıyorum vallah zaten pijama alışkanlığım yok ezelden beriiii o yüzden sabah akşam hep görüyor yani

Maşallah canım size

Maşallah kuzum size
Bende güya 7. Ay resmî çekecektim üşendim hep :)

Evet bende çok duyuyorum Asaf, Ayaz da var :)

Yok canım 2 yaşına kadar almadım maksimum 3 aylığa kadar sonra devam almaya Var tabi kargo bekliyorum hergün :))

Maşallah kuzumm size

Maaşallah canım çok tatlısınız pembiş pembiş
Çok sağolun teyzoşlarıı

Günaydınlar bu arada herkese

Eki Görüntüle 2235957
Çok göbük konuşmuşsunuz ehe göbük size
Ama yeni çekmedim geçen haftanın bu. atmış mıydım hatırlayamadım ama olsun
Annem o göbük değill kiii, minnak oğluş o
Sevsinler teyzeleri senin oğluşunu

BellaCiao ne tüyü kız valla ne güzel göbüş vardı sende.
Bende de costu tüyler esmerlerde olur ya öyle vardı Töbe uzadılar falan. Hemde çatladı eşimden bile kaçıyorum giyinirken

Ya ben de aşırı tüylendimmm o yüzden göbüş fotosu çıplak olarak çekmiyorummm hindistan cevizi yağı kullandım hep.. ama çok şükür çatlağım yok henüz.. görümcem sıkı mercek altına aldı.. her hafta çatladın mı diyip bakıyor kendi arkadaşları çok çatlamış.. acaba doğumdan önce çatlamayıp doğumdan sonea çatlak oluşur mu ki?

Sağol canım. İnşallah

benim ilk çocukta doğum öncesi çatlak yoktu pek doğumdan sonra hepsi net belli oldu parmak kalınlığında çatlaklarım var doğum öncesi ve sonrası aynısefa yagi kullanmaya devam ederseniz koruyormuş. Hatta çatlaklar olunca düzenli kullanımda onlarda gidiyormuş

Sağol canım.
Evet süreç uzadıkça psikolojikman çöktüm. Artık biraz öksürse yada ateşi çıksa gözlerim doluyor yada ağlıyorum

kıyamam canım ya. ben de çok hassasımdır. kızım hasta olunca dünya duruyor. ne uyku ne yemek düzeni kalmıyor. annecim kendimize iyi bakmalıyız diyorum. çok şükür dilimi ısırayım bu sene iyi. maşallah. balgamı kurutmaya çalışmaktansa çıkartmayı niye denemiyorlar. tam temizlenemediğinden hasta oluyor haklısın...sen de kendine dikkat et, kaç saat yol gideceksin ankarada hastanede dikkatli ol. artık uzun yol tehlikeli.

patavatsız teyzeler :)

Yapmazsın niye yapmıyorsunuz derler yaparız niye yaptınız çok yakın olmuş arası ayy deli herkes

aman boşver kim ne zaman isterse o zaman yapsın. milleti ne ilgilendiriyorsa.

ben de ekstra tüylenme olmadı ben krem vs de kullanmıyorum 7 -8 çatlak oldu sadece göbeğimin üst kısmında. ki grubun en kilolusu benim ama son haftalarda artar mı bilemem.

canım o düşünce ile yaklaşıyorsa zaten kocalar bi zahmet az ötede dursunlar. Rabbim o kadar güzel bir görev vermiş ki bize, emanet taşıyoruz. tabii ki değişimler olacak. ama bunlar geçici süre. eşler bunun lafını ediyorsa eğer...diyecek lafım yok yani .

Hep okuduğum 35-36dan sonra birden çatladığı kuzum. Hatta bi bayan yazmış forumda bi çocuğunu 40 haftalık doğurmuş hep çatlamış diğerini 36da doğurmuş çatlamamış. Ne kadar doğrudur bilmem ama.

Bizimki bile isteye oldu ama çok zor olacağını biliyorduk biz gençken uğraşalıöm onlar da birlikte büyüsünler dedik. Kardeşin de zorlanacak ama bebekler az büyüsün işi kolaylaşacak bemce
Ya kuzu sal gitsin şu kendini bilmezleri. 2.5 yasinda bi oglun var bir de kızın olacak.Daha bundan daha büyük ne lütuf olabilir. Sagliklilar cok şükür.e senin zaten isin gücün var. Gerektigi yerde bakicisiydi,kresiydi,eve temizlige yardimci falan zaten takviye alacaksin durumun da iyi gözüküyor hamdolsun. Neden zor olsun yani. Zorluklari kafamizda büyütüyoruz. Ne guzel onlar arkadas olacak ilerde. Her seylerini birbirlerine açacaklar. Valla bundan daha güzel bi olay olamaz bence.

Benim gobegim kaşınmaya basladi galiba catlaklara işaret

Benim gobegim kaşınmaya basladi galiba catlaklara işaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…