Cennet mahallesi diye dizi vardı oradaki pembe "kıllı toparlak" diyordu benimde aklıma onu getirdin canımSiz o tütü bana sorun bildiğiniz bamya gibi oldum tüylü bamya
Ayyy ben her gece izliyorum cennet mahallesini show max da tekrarları varCennet mahallesi diye dizi vardı oradaki pembe "kıllı toparlak" diyordu benimde aklıma onu getirdin canımgece gece güldüm
Canım sen gobusun fotoğrafını atmistin gayet estetik duruyordu valla ne tüyü
Birde benimkini görsen hamilelikte coştu hormonlar tüy bastı göbeğidökülür inşallah sonra
Eki Görüntüle 2235957
Çok göbük konuşmuşsunuz ehe göbük size
Ama yeni çekmedim geçen haftanın bu. atmış mıydım hatırlayamadım ama olsun
Bende esmerim ama tüy dediğim hafif aslında öyle çok değilBellaCiao ne tüyü kız valla ne güzel göbüş vardı sende.
Bende de costu tüyler esmerlerde olur ya öyle vardı Töbe uzadılar falan. Hemde çatladı eşimden bile kaçıyorum giyinirken
Maşallah canım size
Maşallah kuzum size
Bende güya 7. Ay resmî çekecektim üşendim hep :)
Evet bende çok duyuyorum Asaf, Ayaz da var :)
Yok canım 2 yaşına kadar almadım maksimum 3 aylığa kadarsonra devam almaya Var tabi kargo bekliyorum hergün :))
Maşallah kuzumm size
Çok şükür canım bugün de yoruldum ama bitti sayılırarabayı netleştirdik canım haftasonu da görüp alırız inşallah beşik için de mobilyacılar çarşısına bi bakıcaz belki oralarda bulabiliriz çünkü şuan için netleştiremedim canlı görürsek alırız dedik hem o mağazalarda çoğu zaman yatak cibinlik uyku seti dahil oluyor, ana kucağı oto koltuğu da alıcaz travelden vazgeçtim ağır diye artık bebeğime odaklanma zamanı
Maaşallah canım
Anladım canımAllah kolaylıklar versin canım size inşaallah kısa sürede sağlığına kavuşur yavrucuğun
Afiyet olsun kuzum bende çikolatalı ıslak kek yaptımbu aralar yiyorum baya
Çok sağolun teyzoşlarııMaaşallah canım çok tatlısınız pembiş pembiş
Annem o göbük değill kiii, minnak oğluş oEki Görüntüle 2235957
Çok göbük konuşmuşsunuz ehe göbük size
Ama yeni çekmedim geçen haftanın bu. atmış mıydım hatırlayamadım ama olsun
BellaCiao ne tüyü kız valla ne güzel göbüş vardı sende.
Bende de costu tüyler esmerlerde olur ya öyle vardı Töbe uzadılar falan. Hemde çatladı eşimden bile kaçıyorum giyinirken
Sağol canım. İnşallahÇok şükür canım bugün de yoruldum ama bitti sayılırarabayı netleştirdik canım haftasonu da görüp alırız inşallah beşik için de mobilyacılar çarşısına bi bakıcaz belki oralarda bulabiliriz çünkü şuan için netleştiremedim canlı görürsek alırız dedik hem o mağazalarda çoğu zaman yatak cibinlik uyku seti dahil oluyor, ana kucağı oto koltuğu da alıcaz travelden vazgeçtim ağır diye artık bebeğime odaklanma zamanı
Maaşallah canım
Anladım canımAllah kolaylıklar versin canım size inşaallah kısa sürede sağlığına kavuşur yavrucuğun
Afiyet olsun kuzum bende çikolatalı ıslak kek yaptımbu aralar yiyorum baya
benim ilk çocukta doğum öncesi çatlak yoktu pek doğumdan sonra hepsi net belli oldu parmak kalınlığında çatlaklarım var doğum öncesi ve sonrası aynısefa yagi kullanmaya devam ederseniz koruyormuş. Hatta çatlaklar olunca düzenli kullanımda onlarda gidiyormuş
Annem o göbük değill kiii, minnak oğluş o
Sevsinler teyzeleri senin oğluşunu
Ya ben de aşırı tüylendimmm o yüzden göbüş fotosu çıplak olarak çekmiyorummmhindistan cevizi yağı kullandım hep.. ama çok şükür çatlağım yok henüz.. görümcem sıkı mercek altına aldı.. her hafta çatladın mı diyip bakıyor kendi arkadaşları çok çatlamış.. acaba doğumdan önce çatlamayıp doğumdan sonea çatlak oluşur mu ki?
Bilmiyorum ki. Şuan çocuk göğüs profesörüne gidiyoruz. Tomografi çekildi bronoskopi yapıldı. İkiside temiz çıktı. Ciğerlerinde özellikle nefes borusunda yoğun balgam varmış. Onu kurutmaya çalışıyoruz. Çocuk deneme tahtasına döndü resmenşimdi de bir ay süre ile antibiyotik kullanmaya başladı. Eğer gene geçmez ve önerisi başka bir antibiyotik olursa. Hacettepeye gidicez. Tabi nasıl gidicem bilmem
Sağol canım.
Evet süreç uzadıkça psikolojikman çöktüm. Artık biraz öksürse yada ateşi çıksa gözlerim doluyor yada ağlıyorum
Selam kızlar bugün avm de bi teyze canımı sıktı ayy sormayın millete ne oluyorsa benim oğlanı gördü sonra beni gördü vahh vahh çok erken çok erken mahvoldun deyip deyip durdu.! Deli mi tükeniyor etrafta ya kime neyse benim hamileliğimden sinir oldum
Yapmazsın niye yapmıyorsunuz derler yaparız niye yaptınız çok yakın olmuş arası ayy deli herkes
Gözünaydın canım.. :) Herşeyin yolunda olması güzel.. Göbek ölçümü burda yapılmadığı için çoğumuz pek bilmiyoruz.
Ama merak ettim Bnde ölçeceğim.
Aman yok kızlar kendi halinde takılsın beyfendi..... ÜZüldüm kırıldım zaten çoktan.
Müthiş bir mide yanmam da var hiç uğraşmayacağım.kızlar bişi sorucam hazır sizi yakalamışken..
Göbüşümde küçük tüylenmeler var. Normal mi acaba? Hiç duydunuz mu ya da sizde de var mı?
Ay bende öyle , birde benim göğüsler ve kalçada çatlaklar olmuş aynadan görüp şok geçirdim canım. Aşırı bir kilo almasamda popo büyüdü yanaklar şişti . Evlendigim zaman 52 kiloydum 60 la hamile kaldim şimdi 70 e dayandım. Bazen bende eşim beğenmiyor mu diye düşünüyorum
Sonrada keyfi bilir ben bunca eziyet çekiyorum kurban olsun bana diyorum
Sezeryan izim var du ölçeyim yazarım burdanbenim gobegimde kocaman ve asagida cook
Sirt ustu uzan gobek baslangicindan ,asagiya kadar sezeryan izi olurya yerini biliyosan oraya kadar olcuyo
Heheh benimki 15 oldu heralde Allahım sana geliyorumIki hafta once biran niye bukadar kilo aldin demisti bir ayda 2 kilo almistim halbuki,sekerim cikmayinca kutlama yaptim dedim .toplamda 7 kilo aldim
Hep okuduğum 35-36dan sonra birden çatladığı kuzum. Hatta bi bayan yazmış forumda bi çocuğunu 40 haftalık doğurmuş hep çatlamış diğerini 36da doğurmuş çatlamamış. Ne kadar doğrudur bilmem ama.
Annem o göbük değill kiii, minnak oğluş o
Sevsinler teyzeleri senin oğluşunu
Ya ben de aşırı tüylendimmm o yüzden göbüş fotosu çıplak olarak çekmiyorummmhindistan cevizi yağı kullandım hep.. ama çok şükür çatlağım yok henüz.. görümcem sıkı mercek altına aldı.. her hafta çatladın mı diyip bakıyor kendi arkadaşları çok çatlamış.. acaba doğumdan önce çatlamayıp doğumdan sonea çatlak oluşur mu ki?
Ya kuzu sal gitsin şu kendini bilmezleri. 2.5 yasinda bi oglun var bir de kızın olacak.Daha bundan daha büyük ne lütuf olabilir. Sagliklilar cok şükür.e senin zaten isin gücün var. Gerektigi yerde bakicisiydi,kresiydi,eve temizlige yardimci falan zaten takviye alacaksin durumun da iyi gözüküyor hamdolsun. Neden zor olsun yani. Zorluklari kafamizda büyütüyoruz. Ne guzel onlar arkadas olacak ilerde. Her seylerini birbirlerine açacaklar. Valla bundan daha güzel bi olay olamaz bence.Bizimki bile isteye oldu ama çok zor olacağını biliyorduk biz gençken uğraşalıöm onlar da birlikte büyüsünler dedik. Kardeşin de zorlanacak ama bebekler az büyüsün işi kolaylaşacak bemce
Canm kac hafta oldun senKeşke zaman su gibi akıp geçse
Benim gobegim kaşınmaya basladiHep okuduğum 35-36dan sonra birden çatladığı kuzum. Hatta bi bayan yazmış forumda bi çocuğunu 40 haftalık doğurmuş hep çatlamış diğerini 36da doğurmuş çatlamamış. Ne kadar doğrudur bilmem ama.
Benim gobegim kaşınmaya basladiHep okuduğum 35-36dan sonra birden çatladığı kuzum. Hatta bi bayan yazmış forumda bi çocuğunu 40 haftalık doğurmuş hep çatlamış diğerini 36da doğurmuş çatlamamış. Ne kadar doğrudur bilmem ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?