2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benim gobegim kaşınmaya basladi galiba catlaklara işaret

Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar

İki gündür giremedim çok kötüyüm
Taş düşürüyorum yine
Taş enfeksiyon yapıyor, enfeksiyon da daha çok sancı yapıyor

Psikolojik olarak bitik durumdayım
Her tahlilde eritrosit 100ün üzerinde çıkıyor
Artık tahlil vermekten doktora gitmekten bıktım bu enfeksiyon yüzünden

24 ten sonra yapılıyormuş bana yapıldı ne olur ne olmaz diye zaten genetik olarak sıkıntısı olacağı için hiç bari akciğeri gelişsin

Çok geçmiş olsun canım normalde de çok acı veren bir şey bir de bebekle çok zordur canım

M muttervonmarienkaefer canım bende hindistan cevizi yağı kullanıyorum harika nemlendiriyor 100 tl verdiğim krem pul pul yaptı bıraktım

Geçmiş olsun kuzum yaa

Bunu arada bende düşünüyorum sıkılmaz mı ki diye :) 9 ay dile kolay
Sağa yatıyorum oradan oyuyor, dönüyorum sola oradan oyuyor e sırt üstü zaten yatamıyoruz dün gece zorladı baya beni Sıkılıyolardır kuzu ya biz bile artık sıkıldık

Çok geçmiş olsun canım

Canım 27+6 bebeğim 12 gün geriden geliyor o da ayrı bi dert
Canım senin işin çok zor allah yardımcın olsun aylardır hastanedeymişsin hastanedekiler nasıl peki? Sana karşı davranışları vs? Yardımcı oluyorlar mı?

Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar kontrole gidecekler iyi haberlerle gelsinler inşallah ya kızlar benim 1 haftadır beyaz süt kıvamında akıntım var idrar tahlili yaptırdım temiz çıktı acaba doktora gitsem mi yada arayıp sorsam mi nereden çıktı yine bu akıntı sizlerde de varmı.....

Canım senin işin çok zor allah yardımcın olsun aylardır hastanedeymişsin hastanedekiler nasıl peki? Sana karşı davranışları vs? Yardımcı oluyorlar mı?
Doktorum çok sert ve huysuz bir adam ama beni üç doktor bakmak istemedi ortada kaldığım anda yatırdı be yapsam hakkını ödeyemem.hepsi iyiler fakat benim psikolojim darmaduman

Tünaydın!! Hepinize iyi günler kızlar..
İnşaallah bugün dilediğimiz gibi geçer..

Canım bende o akıntı aylardır var. Normalmiş doktorum da sağlıkocağındaki ebe de aynı şeyi söyledi. Endişelenme yani. Böyle kremsi kıvamda süt rengi gibi. kokusuz zaten. Hergün oluyor bende.
Ama istersen yine de sor tabi

Takviminde 34. Haftayı görünce bi heyecan yaptım ben ya bizim grup geldi mi o haftalara

Doktorum çok sert ve huysuz bir adam ama beni üç doktor bakmak istemedi ortada kaldığım anda yatırdı be yapsam hakkını ödeyemem.hepsi iyiler fakat benim psikolojim darmaduman
Canım kaç aydır hastanedesin? Doğuma kadar bekletecekler mi?

Canım peki hastanede sana destek olabilecek psikolog falan var mı? Talep etsen insan konuşmak danışmak ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…