- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
Benim gobegim kaşınmaya basladiHep okuduğum 35-36dan sonra birden çatladığı kuzum. Hatta bi bayan yazmış forumda bi çocuğunu 40 haftalık doğurmuş hep çatlamış diğerini 36da doğurmuş çatlamamış. Ne kadar doğrudur bilmem ama.
24 ten sonra yapılıyormuş bana yapıldı ne olur ne olmaz diye zaten genetik olarak sıkıntısı olacağı için hiç bari akciğeri gelişsinBenim çok daha kötüsü doktor bana sen ecel ile dans ediyorsun dedi resmen şaka gibi ve erken fakat 28 de sabah akşam iğne yapalım dedi ciğer geliştirici normalde 32 de yapılıyormuş benim sebebi daha doğrusu odağı belli olmayan bit sürü kanama odağım var bebeğin amniyon suyu Bİle kan dolu
Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar
İki gündür giremedim çok kötüyüm
Taş düşürüyorum yine
Taş enfeksiyon yapıyor, enfeksiyon da daha çok sancı yapıyor
Psikolojik olarak bitik durumdayım
Her tahlilde eritrosit 100ün üzerinde çıkıyor
Artık tahlil vermekten doktora gitmekten bıktım bu enfeksiyon yüzünden
Geçmiş olsun kuzum yaaGünaydın kızlar
Hayırlı Cumalar
Taş düşürüyorum yine
Canım 27+6 bebeğim 12 gün geriden geliyorBenim gobegim kaşınmaya basladigaliba catlaklara işaret
Bunu arada bende düşünüyorum sıkılmaz mı ki diye :) 9 ay dile kolayGünaydın güzel anneler
Kızım gece resmen oydu beni canım acıdı resmensıkıldı bence içeride
Sağa yatıyorum oradan oyuyor, dönüyorum sola oradan oyuyor e sırt üstü zaten yatamıyoruzBunu arada bende düşünüyorum sıkılmaz mı ki diye :) 9 ay dile kolay
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Hayırlı Cumalar
Taş düşürüyorum yine
Canım senin işin çok zor allah yardımcın olsun aylardır hastanedeymişsinCanım 27+6 bebeğim 12 gün geriden geliyoro da ayrı bi dert
Doktorum çok sert ve huysuz bir adam ama beni üç doktor bakmak istemedi ortada kaldığım anda yatırdı be yapsam hakkını ödeyemem.hepsi iyiler fakat benim psikolojim darmadumanCanım senin işin çok zor allah yardımcın olsun aylardır hastanedeymişsinhastanedekiler nasıl peki? Sana karşı davranışları vs? Yardımcı oluyorlar mı?
Canım bende o akıntı aylardır var. Normalmiş doktorum da sağlıkocağındaki ebe de aynı şeyi söyledi. Endişelenme yani. Böyle kremsi kıvamda süt rengi gibi. kokusuz zaten. Hergün oluyor bende.Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar kontrole gidecekler iyi haberlerle gelsinler inşallah ya kızlar benim 1 haftadır beyaz süt kıvamında akıntım var idrar tahlili yaptırdım temiz çıktı acaba doktora gitsem mi yada arayıp sorsam mi nereden çıktı yine bu akıntı sizlerde de varmı.....
Takviminde 34. Haftayı görünce bi heyecan yaptım ben ya bizim grup geldi mi o haftalaraTünaydın!! Hepinize iyi günler kızlar..
İnşaallah bugün dilediğimiz gibi geçer..
Canım bende o akıntı aylardır var. Normalmiş doktorum da sağlıkocağındaki ebe de aynı şeyi söyledi. Endişelenme yani. Böyle kremsi kıvamda süt rengi gibi. kokusuz zaten. Hergün oluyor bende.
Ama istersen yine de sor tabi
Canım kaç aydır hastanedesin? Doğuma kadar bekletecekler mi?Doktorum çok sert ve huysuz bir adam ama beni üç doktor bakmak istemedi ortada kaldığım anda yatırdı be yapsam hakkını ödeyemem.hepsi iyiler fakat benim psikolojim darmaduman
Sen söyleyince farkettim..Takviminde 34. Haftayı görünce bi heyecan yaptım ben ya bizim grup geldi mi o haftalara
Canım peki hastanede sana destek olabilecek psikolog falan var mı? Talep etsen insan konuşmak danışmak isterDoktorum çok sert ve huysuz bir adam ama beni üç doktor bakmak istemedi ortada kaldığım anda yatırdı be yapsam hakkını ödeyemem.hepsi iyiler fakat benim psikolojim darmaduman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?