- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Çok geçmiş olsun canım normalde de çok acı veren bir şey bir de bebekle çok zordur canım
Geçmiş olsun kuzum yaa
Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kızlar
Allah razı olsun
Normal doğum mu düşünüyorsun canımSen söyleyince farkettim..
33+2 olduk
ama imzada 34'e geçmiş.
Ayyy gittikçe azalıyor..
Aaa evet Ebebekde görmüştüm. Çok tatlıydıEki Görüntüle 2236039 Canım anneler dün A101’e oyuncak geldi 50 lira
Aynı oyuncak ebebekte karşıma çıktı 70 lira yazıyordu
Eşim okuldan çıkınca dün almış A101’den
Aslında çocuklar böyle şeylerden korkabiliyor bazen ama bakalım bizim kız ne tepki verecek
Plesenta previa marjinal var. Normal yapmayacak büyük ihtimalle sezeryan olacak gibi. En son kontrolümde belli değil normalde düşünebiliriz dedi.Normal doğum mu düşünüyorsun canım
Bilmiyordum canım söylediysen daha önce kaçırmışımPlesenta previa marjinal var. Normal yapmayacak büyük ihtimalle sezeryan olacak gibi. En son kontrolümde belli değil normalde düşünebiliriz dedi.
Ama birşey itiraf edeyim mi bende panik atak var. Normal derse; zaten yapamam gibi geliyor canım. Sezeryan bile korkutuyor.
Şu son haftalarda acayip bir korku bastı.
Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar
İki gündür giremedim çok kötüyüm
Taş düşürüyorum yine
Taş enfeksiyon yapıyor, enfeksiyon da daha çok sancı yapıyor
Psikolojik olarak bitik durumdayım
Her tahlilde eritrosit 100ün üzerinde çıkıyor
Artık tahlil vermekten doktora gitmekten bıktım bu enfeksiyon yüzünden
Günaydın güzel anneler
Kızım gece resmen oydu beni canım acıdı resmensıkıldı bence içeride
Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar kontrole gidecekler iyi haberlerle gelsinler inşallah ya kızlar benim 1 haftadır beyaz süt kıvamında akıntım var idrar tahlili yaptırdım temiz çıktı acaba doktora gitsem mi yada arayıp sorsam mi nereden çıktı yine bu akıntı sizlerde de varmı.....
Kızlar aranızda doğum fotoğrafı ya da hamilelik çekimi yaptıracak olan var mı
Ben görgüsüz gibi hamile çekimi, doğum çekimi, yenidoğan çekimi hepsini istiyorumBikaç gündür araştırmaya başladım bi yer içime sindi gibi bu söylediklerimin çekimleri 1 büyük boy albüm, 2 tane biraz daha küçüğü babanne ve anane albümü, 1 tane poster, video çekimi hepsi için 2600tl dedi. Pazarlıkla biraz daha inecek gibi fiyat nasıl bilemedim.
Benim doktorum neye göre ayarladı bilmiyorum canım ama kendi bi tarih belirledi. Bu tarih son adet tarihimde değil transfer tarihimde. Benim bebişte 1 hafta 10gün kadar önden gidiyor doktorumun belirlediği tarihe göre. Başka bir doktora da gidersen son adet tarihini bu şekilde söyle dedi. Devlet hastanesine gelince maalesef bir fikrim yok canım bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.Kızlar selam, aklıma takılan bi durum var tüp bebekle hamile kalanlar sat ile bebek uyumsuz cıkıyor yani bebek 5-6 gün büyük cıkıyor ayrıntılı ultrasonda da böyleydi bu durum ikili testte de muayenede de. Sat dikkate alınınca yok mümkün değil organları daha gelişmiş o haftadan diyor doktorlar. Tüp bebek transferine göre ayarlayınca tam cıkıyor. Şimdi sorum şu ben izne ayrılacagım 31+6da ama sata göre daha 3 hafta var transfere göre 2. Ben ne yapayım doktorum sat baz alıyor. Recep has( ki kendisi en iyi perinatologlardan) transferi baz alıyordu. Ne yapmalıyım? Bir de izne ayrılmak icin bi devlet hastanesine gidip ben izne ayrılcam da bana bakın sonra da kagıt verin desem oluyor mu?
Her iki Doğum içinde olumlu olumsuz hikayeler var.Bilmiyordum canım söylediysen daha önce kaçırmışım
O korku bende de başladı aklıma geliyor bi korkuyorum yabenim de daha belli değil son haftalarda belli olur dedi doktor.
Yengem doğum yaparken yanındaydım ben, normal doğum yaptı hemen ayağa kalktı falan iyiymiş böyle diyordum. son birkaç aya kadar da ne var ki normal doğumda diyordum ama birkaç aydır endişeler başladı
BellaCiao süpermiş valla canım beleşe gelir
Bizde yapabilecek profesyonel kimse yok maalesef. Ne var ne yok yaptırmak istiyorumDiyorum 9 sene sonra bulmuşum bidaha olur olmaz rabbim bilir olmuşken herşeyi yapıyım diyorum
Doğru söylüyorsun canım kuzenim de sezaryen oldu iyi ki öyle doğum yapmışım diyor kişiye göre değişiyor gerçekten. Yengemin doğumu da çok zor oldu hatta doktor söylemiş normal doğum zor olur ama kararı sana bırakıyorum demiş ısrarla normal istedi. Dün abimle konuşurken konusu açıldı detaya da giremiyoruz da tabi doğal olarakHer iki Doğum içinde olumlu olumsuz hikayeler var.
Normal Doğumda; fazla kesisi olup dikişi iltihaplanan çok acılı olan bir ay ayağa kalkamayanlarda var. Örnek üst komşum. Aklın varsa kesinlikle normal yapma diyor. 2 ay yattı tam.
Ablam normal yaptı; çok kolay olmuş. dikişide vardı hiç yatmadı, hastaneden eve çıktığı gün yemeğini bile kendi yaptı. Hiç sıkıntıda çekmedi maşaallah. Farklı farklı örnekler işte..
Annem ve eşim; doktor normal dese bile biz sezeryan isteyelim sen normali yapamazsın diyorlar.
Valla bence hangisini yapabileceğine inanıyorsan onu düşün canım. Evet sağlık önemli ama psikoloji de çok önemli.
Ya kuzu sal gitsin şu kendini bilmezleri. 2.5 yasinda bi oglun var bir de kızın olacak.Daha bundan daha büyük ne lütuf olabilir. Sagliklilar cok şükür.e senin zaten isin gücün var. Gerektigi yerde bakicisiydi,kresiydi,eve temizlige yardimci falan zaten takviye alacaksin durumun da iyi gözüküyor hamdolsun. Neden zor olsun yani. Zorluklari kafamizda büyütüyoruz. Ne guzel onlar arkadas olacak ilerde. Her seylerini birbirlerine açacaklar. Valla bundan daha güzel bi olay olamaz bence.
Fiyat iyi bence ben sordum 750 tl dedi ama sadece tek çekim için :) Video tablo vs dahil olursa 1000 tl bulur.Kızlar aranızda doğum fotoğrafı ya da hamilelik çekimi yaptıracak olan var mı
Ben görgüsüz gibi hamile çekimi, doğum çekimi, yenidoğan çekimi hepsini istiyorumBikaç gündür araştırmaya başladım bi yer içime sindi gibi bu söylediklerimin çekimleri 1 büyük boy albüm, 2 tane biraz daha küçüğü babanne ve anane albümü, 1 tane poster, video çekimi hepsi için 2600tl dedi. Pazarlıkla biraz daha inecek gibi fiyat nasıl bilemedim.
Aynen canım sonradan keşke şunu da yaptırsaydım demek istemiyorum. Herkes herşeyde son kararı bana bırakıyor ben kararsız bişeye karar veripte kestirip atamıyorum her konudasbry içinde kalmasın yaptır tabi canım fiyatları bilmiyorum ama 3 ayrı çekim yapacak sonuçta çokta uçuk bir rakam gibi gelmedi bana. 4 yıl önce dünya para verdik nişan-düğün albümü çekimi için. İçine sinmesi önemli
Fiyatlar yakınsa içine sinen yere yaptır canım hiç araştırma başka boşverAynen canım sonradan keşke şunu da yaptırsaydım demek istemiyorum. Herkes herşeyde son kararı bana bırakıyor ben kararsız bişeye karar veripte kestirip atamıyorum her konudaDediğin gibi 3 çekim olunca banada normal gibi geldi fiyat diğer yerlerden gelen fiyatlar da üç aşağı beş yukarı aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?