2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Arabanızın modeli ney kuzum belli mi
İstanbulda mağaza olarak çeşit çoktur canım benim bulunduğum ilçede pek bir yer yoktu internet iyi oldu bizim için :)
Kargolarımız dün şubeye teslim edilmiş yarın gidip alıcaz merakla bekliyorum ❤

Kızlar bugün işe başladım
Herkes diyor burda mı doğuracaksın
Oğluşa annem bakacak biraz doğuma kadar az dinleneyim dedim
Bende 32. Haftam gelsinde çalışıyım diyorum annemle eşim otur otur yerde diyoda benim gidesim var sonrasında daha fazla izin kullanmak için. İşimde rahat bütün gün oturuyorum zaten evde de oturup çalışıyorum uzaktan ha orda ha burda ne farkedecek en azından izin sürem uzamış olur.

Senin ki kaç haftalık oldu canım ? Takvim yok ya unutuyorum hep

Kizlar 29 oldum birden agirlastim belim agiriyor geceleri bacak ağrısıyla uyaniyorum.son donemleri dusunemiyorum.
Çok normal canım asıl hamilelik 30dan sonra başlıyor diyordu arkadaşlar.
Senin bebişinde maşallahı var gelişimi önden gidiyor ❤
30.haftayı geçtin sayılır

Teyzeleri bizim bugün pamukkkk kızımla kontrolümüz vardı.
Çok şükür çok güzel haberlerle geldik
Geriliklerimiz azalmaya başlamış,günümüze yaklaşıyoruz
Kuzum bugün çok naz yaptı yüzünü göstermedi bize

Darısı bütün kontrole gidecek arkadaşların başına olsun,cümlemiz güzel haberler alalım

Gözün aydın canım maşallah kızına
İnşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz kuzum

Maşallah Gözün aydın canım çok sevindim Boy ve kilosu ne kadar oldu kuzunun ?

Canımmmm maşallah maşallah maşallah darısı benim ve tüm kızların başına insallah

Hasret giderip geldin mi kuzunla canım ne güzel Yakında yakalayacak gününü de bak boşuna stres yaptın zamanında.

Gözünaydın canım ohh ne güzel arayı da kapatıyorsunuz bak.
Maşaallah..
En son kontrolümde bende göremedim bebişimin yüzünü. Doktor küstürmüşsünüz dedi hatta. :)
Doğum şeklin günün hakkında bir bilgi verdi mi doktor? Yoksa daha belli değil mi?

Canım içinde kalmasın nasıl olmasını istiyorsan öyle yap. Benim kuzenim bu işlerle uğraşıyor düğün çekimimizi de o yapmıştı eşime doğum öncesi çekim yapalım mı dedim çok saçma dedi bebek doğduktan sonra olsun dedi havalar da soğuk açıkçası benimde çok isteğim yoktu kuzenim doğuma gelir mi bilemiyorum çünkü vakti zamanı belli değil ama en kötü ihtimal bende de profesyonel sayılabilecek makine var doğduktan sonra kardeşim çeker bende albüm yaparım dedim.

Valla kuzum bende korkuyorum özellikle de sezeryandan narkoz ameliyat fikri beni çok korkutuyor e benim kız da dönüp duruyor üstüne düşünmemeye çalışıyorum kısmet artık..

Canım araba modelinin bir önemi yok diye biliyorum çünkü hiç öyle bir şey yazmıyordu ben açıkçası 6 aya kadar değil de daha büyük yaşlarında da kullanabileceği bi oto koltuğu istiyorum yarın bakarız artık mağazalardan henüz netleştirmedim.

Canım maaşallah size ne güzel fark da kapanıyormuş çok sevindim. Bizim kızlar nazlı kuzular yüzlerini göstermiyorlar doya doya bakamıyoruz benim kontroller 15 güne düştü canım seninde öyleydi değil mi?

Gözün aydın canım maşallah kızına
İnşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz kuzum
Çok sağol kuzum Allah razı olsun ❤
Senin nasıl geçiyor canım günlerin,kontrolün ne zaman
Maşallah Gözün aydın canım çok sevindim Boy ve kilosu ne kadar oldu kuzunun ?
Allah razı olsun kuzum çok teşekkür ederim
1775 gr 42 cm olmuş maşallah minnak kızıma
Canımmmm maşallah maşallah maşallah darısı benim ve tüm kızların başına insallah
Amin kuzum inşallah inşallah cümlemiz güzel haberler alır,aradaki farkı kapatırız
Grupta en çok farkı olan bendim canım hiç umutsuz olup kötü düşünme.
Allahın izniyle beslenmene dikkat edip bol bol dua et
Hasret giderip geldin mi kuzunla canım ne güzel Yakında yakalayacak gününü de bak boşuna stres yaptın zamanında.
Aynen kuzum fındık burnunu gösterdi ellerinin arasından bi tek
Çok üzülmüştüm kuzum ilk duyduum zaman 1 hafta falan kendime gelememiştim.
Sonra dedim ki ben ne yapıyorum niye kızımı üzüyorum,inşallah sonuna kadar güzelce gelişip sağ salim kucağımıza almak nasip olur
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim
Bizimkide bu kontrolde naz yaptı
Bu kontrolde konuşayım diyordum canım tamamen aklımdan çıktı.
26.haftadan beri baş aşşağı,normal doğum pozisyonunda.
Asprin kullanıyorum iğneyle birlikte.
Normalde doğumdan 1 hafta önce bıraktırıyorum dedi,bana 35.haftada bırakmamı söyledi.
Muhtemelen normal doğum diye düşünüyor,tüp bebek olduğu için sezeryan isteğini bize bırakmıştı geçen kontrolde.
Ama ben karar veremiyorum
Rabbim cümlemize doğumun hayırlısını nasip etsin
Sağ salim kavuşalım minik kuzularımıza

Benim 12 gün geriden geliyor o kadar vicdan azabı çekiyorum ki daha şimdiden yetememe duygusu oluştu

Son zamanlarda sık sık aklıma geliyor benim kuzum, bi dahaki kontrolde daha belli olmaz herhalde benimki de. Bir sonrakinde konuşmayı düşünüyorum doktorla :)
İyiyiz kuzum şükür, Pazartesi inşallah randevumuz

Öksürerek çıkaramıyor. Daha doğrusu çıkarıyor ama yeterli değil. Şimdi doktordan geldik ciğerleri kötü durmuyor aslında dedi. Oda anlamadı neden böyle olduğunu. Zaten anlayamadığı için çocuk göğüse yönlendirmişti. Ankara’ya gastroentolojiye sevk istemek için gittik bide muayene olduk. Şimdilik sadece Ankara’ya gastroya gidicez. Göğüs için Kayseri’ye gidicez ama bu ay sonunda antibiyotiğimiz bitince hala iyi olmazsa.?hacetyepe ye göğüse gidicez.
5 saat yol eşimle arabayla gidicez. Ama gerçekten artık hemen yoruluyorum. Umarım sıkıntı olmaz.

Oy maşallah kuzum tam kaç haftalık oldun sen ?

28 +5 iz daha bugün canım
Maşallah 30 a gelmişsin zaten. Çoğu gitti azı kaldı hepimiz için..
hayırlısıyla buraya sırasiyla doğum yaptım yazmakta nasip olur birgün hepimiz için inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…