Arabanızın modeli ney kuzum belli miÇok şükür canım bugün de yoruldum ama bitti sayılırarabayı netleştirdik canım haftasonu da görüp alırız inşallah beşik için de mobilyacılar çarşısına bi bakıcaz belki oralarda bulabiliriz çünkü şuan için netleştiremedim canlı görürsek alırız dedik hem o mağazalarda çoğu zaman yatak cibinlik uyku seti dahil oluyor, ana kucağı oto koltuğu da alıcaz travelden vazgeçtim ağır diye artık bebeğime odaklanma zamanı
Maaşallah canım
Anladım canımAllah kolaylıklar versin canım size inşaallah kısa sürede sağlığına kavuşur yavrucuğun
Afiyet olsun kuzum bende çikolatalı ıslak kek yaptımbu aralar yiyorum baya
Bende 32. Haftam gelsinde çalışıyım diyorumKızlar bugün işe başladım
Herkes diyor burda mı doğuracaksın
Oğluşa annem bakacak biraz doğuma kadar az dinleneyim dedim
Senin ki kaç haftalık oldu canım ? Takvim yok ya unutuyorum hepBende 32. Haftam gelsinde çalışıyım diyorumannemle eşim otur otur yerde diyoda benim gidesim var sonrasında daha fazla izin kullanmak için. İşimde rahat bütün gün oturuyorum zaten evde de oturup çalışıyorum uzaktan ha orda ha burda ne farkedecek en azından izin sürem uzamış olur.
Çok normal canım asıl hamilelik 30dan sonra başlıyor diyordu arkadaşlar.Kizlar 29 oldum birden agirlastim belim agiriyor geceleri bacak ağrısıyla uyaniyorum.son donemleri dusunemiyorum.
Gözün aydın canım maşallah kızınaTeyzeleri bizim bugün pamukkkk kızımla kontrolümüz vardı.
Çok şükür çok güzel haberlerle geldik
Geriliklerimiz azalmaya başlamış,günümüze yaklaşıyoruz
Kuzum bugün çok naz yaptı yüzünü göstermedi bize
Darısı bütün kontrole gidecek arkadaşların başına olsun,cümlemiz güzel haberler alalım
28 +5 iz daha bugün canımSenin ki kaç haftalık oldu canım ? Takvim yok ya unutuyorum hep
Teyzeleri bizim bugün pamukkkk kızımla kontrolümüz vardı.
Darısı bütün kontrole gidecek arkadaşların başına olsun,cümlemiz güzel haberler alalım
Canımmmm maşallah maşallah maşallah darısı benim ve tüm kızların başına insallahTeyzeleri bizim bugün pamukkkk kızımla kontrolümüz vardı.
Hasret giderip geldin mi kuzunla canım ne güzelTeyzeleri bizim bugün pamukkkk kızımla kontrolümüz vardı.
Gözünaydın canımTeyzeleri bizim bugün pamukkkk kızımla kontrolümüz vardı.
Kızlar aranızda doğum fotoğrafı ya da hamilelik çekimi yaptıracak olan var mı
Ben görgüsüz gibi hamile çekimi, doğum çekimi, yenidoğan çekimi hepsini istiyorumBikaç gündür araştırmaya başladım bi yer içime sindi gibi bu söylediklerimin çekimleri 1 büyük boy albüm, 2 tane biraz daha küçüğü babanne ve anane albümü, 1 tane poster, video çekimi hepsi için 2600tl dedi. Pazarlıkla biraz daha inecek gibi fiyat nasıl bilemedim.
Bilmiyordum canım söylediysen daha önce kaçırmışım
O korku bende de başladı aklıma geliyor bi korkuyorum yabenim de daha belli değil son haftalarda belli olur dedi doktor.
Yengem doğum yaparken yanındaydım ben, normal doğum yaptı hemen ayağa kalktı falan iyiymiş böyle diyordum. son birkaç aya kadar da ne var ki normal doğumda diyordum ama birkaç aydır endişeler başladı
Arabanızın modeli ney kuzum belli mi
İstanbulda mağaza olarak çeşit çoktur canım benim bulunduğum ilçede pek bir yer yoktu internet iyi oldu bizim için :)
Kargolarımız dün şubeye teslim edilmiş yarın gidip alıcaz merakla bekliyorum ❤
Teyzeleri bizim bugün pamukkkk kızımla kontrolümüz vardı.
Çok sağol kuzum Allah razı olsun ❤Gözün aydın canım maşallah kızına
İnşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz kuzum
Allah razı olsun kuzum çok teşekkür ederimMaşallahGözün aydın canım çok sevindim Boy ve kilosu ne kadar oldu kuzunun ?
Amin kuzum inşallah inşallah cümlemiz güzel haberler alır,aradaki farkı kapatırızCanımmmm maşallah maşallah maşallah darısı benim ve tüm kızların başına insallah
Aynen kuzum fındık burnunu gösterdi ellerinin arasından bi tekHasret giderip geldin mi kuzunla canım ne güzelYakında yakalayacak gününü de bak boşuna stres yaptın zamanında.
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimGözünaydın canımohh ne güzel arayı da kapatıyorsunuz bak.
Maşaallah..
En son kontrolümde bende göremedim bebişimin yüzünü. Doktor küstürmüşsünüz dedi hatta. :)
Doğum şeklin günün hakkında bir bilgi verdi mi doktor? Yoksa daha belli değil mi?
Benim 12 gün geriden geliyorÇok sağol kuzum Allah razı olsun ❤
Senin nasıl geçiyor canım günlerin,kontrolün ne zaman
Allah razı olsun kuzum çok teşekkür ederim
1775 gr 42 cm olmuş maşallah minnak kızıma
Amin kuzum inşallah inşallah cümlemiz güzel haberler alır,aradaki farkı kapatırız
Grupta en çok farkı olan bendim canım hiç umutsuz olup kötü düşünme.
Allahın izniyle beslenmene dikkat edip bol bol dua et
Aynen kuzum fındık burnunu gösterdi ellerinin arasından bi tek
Çok üzülmüştüm kuzum ilk duyduum zaman 1 hafta falan kendime gelememiştim.
Sonra dedim ki ben ne yapıyorum niye kızımı üzüyorum,inşallah sonuna kadar güzelce gelişip sağ salim kucağımıza almak nasip olur
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim
Bizimkide bu kontrolde naz yaptı
Bu kontrolde konuşayım diyordum canım tamamen aklımdan çıktı.
26.haftadan beri baş aşşağı,normal doğum pozisyonunda.
Asprin kullanıyorum iğneyle birlikte.
Normalde doğumdan 1 hafta önce bıraktırıyorum dedi,bana 35.haftada bırakmamı söyledi.
Muhtemelen normal doğum diye düşünüyor,tüp bebek olduğu için sezeryan isteğini bize bırakmıştı geçen kontrolde.
Ama ben karar veremiyorum
Rabbim cümlemize doğumun hayırlısını nasip etsin
Sağ salim kavuşalım minik kuzularımıza
Son zamanlarda sık sık aklıma geliyor benim kuzum, bi dahaki kontrolde daha belli olmaz herhalde benimki de. Bir sonrakinde konuşmayı düşünüyorum doktorla :)Canım içinde kalmasın nasıl olmasını istiyorsan öyle yap. Benim kuzenim bu işlerle uğraşıyor düğün çekimimizi de o yapmıştı eşime doğum öncesi çekim yapalım mı dedim çok saçma dedi bebek doğduktan sonra olsun dedihavalar da soğuk açıkçası benimde çok isteğim yoktu kuzenim doğuma gelir mi bilemiyorum çünkü vakti zamanı belli değil ama en kötü ihtimal bende de profesyonel sayılabilecek makine var doğduktan sonra kardeşim çeker bende albüm yaparım dedim.
Valla kuzum bende korkuyorum özellikle de sezeryandan narkoz ameliyat fikri beni çok korkutuyor e benim kız da dönüp duruyorüstüne düşünmemeye çalışıyorum kısmet artık..
Canım araba modelinin bir önemi yok diye biliyorum çünkü hiç öyle bir şey yazmıyordu ben açıkçası 6 aya kadar değil de daha büyük yaşlarında da kullanabileceği bi oto koltuğu istiyorum yarın bakarız artık mağazalardan henüz netleştirmedim.
Canım maaşallah sizene güzel fark da kapanıyormuş çok sevindim. Bizim kızlar nazlı kuzular yüzlerini göstermiyorlar doya doya bakamıyoruz benim kontroller 15 güne düştü canım seninde öyleydi değil mi?
İyiyiz kuzum şükür, Pazartesi inşallah randevumuzÇok sağol kuzum Allah razı olsun ❤
Amin kuzum inşallah inşallah cümlemiz güzel haberler alır,aradaki farkı kapatırız
Sonra dedim ki ben ne yapıyorum niye kızımı üzüyorum,inşallah sonuna kadar güzelce gelişip sağ salim kucağımıza almak nasip olur
Normalde doğumdan 1 hafta önce bıraktırıyorum dedi,bana 35.haftada bırakmamı söyledi.
Muhtemelen normal doğum diye düşünüyor,tüp bebek olduğu için sezeryan isteğini bize bırakmıştı geçen kontrolde.
Öksürerek çıkaramıyor. Daha doğrusu çıkarıyor ama yeterli değil. Şimdi doktordan geldik ciğerleri kötü durmuyor aslında dedi. Oda anlamadı neden böyle olduğunu. Zaten anlayamadığı için çocuk göğüse yönlendirmişti. Ankara’ya gastroentolojiye sevk istemek için gittik bide muayene olduk. Şimdilik sadece Ankara’ya gastroya gidicez. Göğüs için Kayseri’ye gidicez ama bu ay sonunda antibiyotiğimiz bitince hala iyi olmazsa.?hacetyepe ye göğüse gidicez.kıyamam canım ya. ben de çok hassasımdır. kızım hasta olunca dünya duruyor. ne uyku ne yemek düzeni kalmıyor. annecim kendimize iyi bakmalıyız diyorum. çok şükür dilimi ısırayım bu sene iyi. maşallah. balgamı kurutmaya çalışmaktansa çıkartmayı niye denemiyorlar. tam temizlenemediğinden hasta oluyor haklısın...sen de kendine dikkat et, kaç saat yol gideceksin ankarada hastanede dikkatli ol. artık uzun yol tehlikeli.
.
Çok sağol kuzum Allah razı olsun ❤
Maşallah28 +5 iz daha bugün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?