2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Haftaya 31+5de detaylı ultrasonum var acaba o zaman kaç kilo olur benim bebiş çok merak ediyorum
Kuzum bir önceki kontrole göre haftalık 170gr alıyordu.
Ben 150 gr olarak hesap etmiştim,fazla çıkarsa sevineyim diye
Bu kontrolde haftalık 250 gr yakın almış
Ama ben bir sonraki kontrole kadar 200 gr olarak hesaplıcam,sende öyle yap
Senin oğluş şuanda 30 hafta ile uyumlu demi canım,30 hafta civarında 200-250 gr almaya başlıyorlar

Kızlar bu arada aklıma geldi.
Bugün depend aldım şuan 67 kiloyum iç çamaşırımı düşük bel sevmediğim için orta boy alma konusunda terettüt içerisindeydim.
Büyük boy aldım 42-50 beden tam istediğim gibi oldu sıkma falan yapmadan oturdu

Kızlar bir konu daha geldi aklıma :)
Bende bilgiler taksit taksit geliyor
Doktora sordum kasılmayla bebeğin oluşturduğu sertliği nasıl ayırt edebilirim diye.
Kasılma büyük tuvaletin var gibi olur,ağrının şiddeti dakika olarak sıklaşır artarsa bu kasılmadır.
Ağrı geçmez süreside uzarsa doğum başlamış olur
Bu haftalardan sonra normal artık olması süresini takip et olduğu zamanlarda dedi

Sorduğun iyi olmuş bu kafama çok takılıyordu; nasıl ayırt edicez diye. Kontrolümü bekliyordum. Çok sağol valla canım..
Böyle semsert oluyor karnımın bir tarafı ya da üst kısmı.

Sorduğun iyi olmuş bu kafama çok takılıyordu; nasıl ayırt edicez diye. Kontrolümü bekliyordum. Çok sağol valla canım..
Böyle semsert oluyor karnımın bir tarafı ya da üst kısmı.
Ne demek kuzum ilk olduğu için acaba tam ayırt edebiliyormuyum diye merak ediyordum devamlı.
Tek taraflı olan bebeğin vücudu canım,mesela en çok benim sırtının olduğu taraf sert oluyor onu ayırt edebiliyorum.
Tüm karnım taş gibi oldu 3-4 gün önce nefesim kesildi,fark ettim ki buda kasılma değildi.
Neden diye soracak olursan kabızlık oluştuğu aklıma geldi.
Duphalac şurup içtim tuvalete çıktıktan duş aldıktan sonra sertlik gitti
Böyle böyle anlıcaz galiba kasılmayı

Ben 30+2 de girdim ultrasona kuzum 1620 gram çıktı 1 hafta önde dedi 31 haftalık görünüyordu. Haftaya girdiğimde 31+5 olacak normalde o civarda 1600-1700 olması lazımdı ama bizimki biraz şişko çıktı bende merak ediyorum acaba üstüne daha alır mı yoksa sabitler haftasına uyumunu yakalar mı diye

Canım öksürük için siyah turpu oyup içerisine bal koyup süzülüncede içmek çok işe yarıyordu. Bir araştır istersen. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Biliyorum onu ama hiç yapmadım açıkcası. Şuan beyaz dut suyu yapıp içirmeye başladım. 3 gündür içiyor bakalım. Aklınızda olsun anne sütünü epey artıyormuş dut suyu.

Masallah güzel almis insallah benim findigim da almıştır. Gecen sefer heyecandan ne ben sordum nede doktor söyledi o yuzden uzun zamandir kilosunu bilmiyorum bir ay oldu

Canım senin kuzu yüzünü nasıl göstermiyor? Yani eliyle falan mı kapatıyor. Günümüz aynı ondan merak ettim. Benim sıpa önceleri eliyle kapıyordu şimdi iyice aşağı yerleşmiş kafası. Kafasını göremiyoruz düzgüncene :) burnunun ucunu zor gördük.

Sevinmek için çok erken dimekkiii :))
Aman sağlık olsun cnm valla bugün yine kötü bir haber aldım. Çatlasamda, kilo da alsam gıkım çıkmayacak kendime söz verdim..

Canım çok geçmiş olsun kendini üzme nolur. Bebişin iyi olsunda tek.. taş evet rezalet bir şey ben de bilirim. Ama önemli olan bebişinin iyi olması. Bir de stres yapıp kuzuyu üzme.

Evet kuzum hem çok güzel nemlendiriyor hem de güzel tüylendiriyor
Ben hiç pahalı şeyler almadm kuzum. Dah önce kullandığım bir losyon vardı bitkisel onu kullandım bir süre. Sonra ara ara hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Bakalım şimdilik iyi gidiyor..

Kuzumm çok sevindimmm, çok şükür.. gerilikler zaten normal kuzum inan.. hep diyorum.. mühim olan gelişiyor olması.. gelişmezse sorun tabii.. ama çok şükür azar azar da olsa gelişiyorsa bu olumlu bir şey
Darısı diğer aynı dertten müzdarip olan arkadaşlarımıza..

Benim 12 gün geriden geliyor o kadar vicdan azabı çekiyorum ki daha şimdiden yetememe duygusu oluştu
Kuzum bak sana da aynı şeyi söylüyorum. İnan gerden gelmesi çok ciddi bir sorun değil. Gelişmemesi sorun.. her çocuk aynı doğmuyor ki.. rabbim gelişimlerini devam ettirsin tek insanlar ne sıkıntılarla karşı karşıya kalıyor.. olumlu düşünn nolur

Canım tüylenme oldu ama hormonlara yordum ben onu çünkü normal krem kullanırken en başta tüylenme olmuştu inşallah dökülürler

melike222 çatı muayenesiyle ilgili korkutuyorlar canım ama hayırlısı diyelim

Çatı muayenesi nasıl bi şey acaba
hiç bilme daha iyi .sizklere tavsiyem doguma yani 37 haftadan sonra pedinize hafif zeytin yağı sürün ve hele çatı muaynesyse sürün gidin yoksa çok zor özellikle iljinde yaşamış biri olarak . normal doğum içinde kendime hakiki zeytin yağı temin ettim doğuma giderkende afedersiniz vajinamın içine kadar sürüp öyle gidecem hastaneye esnme payı oluyor hemde acıma azalıyor ve hatta bazılarında hiç dikişe bile gerek kalmıyor .keske ilk doğumumda bilseydim yada biri söyleseydi bir arkadaşın tavsiyesi ile bende yapacam çünkü çatıdada baya zorlandım herkes yumusak davranmıyor. inşirah süresinide ezberledim , doguma giderkende bilen arkadaşıma İNŞİKAK SURESİNİ DEVAMLI OLACAK sekilde bana okusun . hatta başka bir arkadaşim kaldığım yerde bir aktar ismini verdi ve ordan zemzem suyunu alıp orta boydaki yeri çok küçük ve dar olmayan bir saklama kutusuna zemzem suyunu koyup içine meryem ana otunuda bırakıp doğuma giderken yanında kalsın doğum yapacağın odada olsun dedi

A April wind kuzum maşallah Uras paşayla göbüşünüze

Nasılsın canım kaç zamandır konuşamıyoruz,oğluşun nasıl inşallah herşey yolundadır
İyiyim kuzum sen nasılsın?
En son suyu artmaya başlamıştı minnoşun bakalım p.tesi kontrolümüz inşallah iyidir
Senin minikte büyümüş iyi haberlerle gelmişsin sevindim kuzum

atanamayanogretmen hayırdır kuzu birşey mi oldu canını sıkan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…