Kuzum bir önceki kontrole göre haftalık 170gr alıyordu.Haftaya 31+5de detaylı ultrasonum var acaba o zaman kaç kilo olur benim bebiş çok merak ediyorum
Sorduğun iyi olmuş bu kafama çok takılıyordu; nasıl ayırt edicez diye. Kontrolümü bekliyordum. Çok sağol valla canım..Kızlar bir konu daha geldi aklıma :)
Bende bilgiler taksit taksit geliyor
Doktora sordum kasılmayla bebeğin oluşturduğu sertliği nasıl ayırt edebilirim diye.
Kasılma büyük tuvaletin var gibi olur,ağrının şiddeti dakika olarak sıklaşır artarsa bu kasılmadır.
Ağrı geçmez süreside uzarsa doğum başlamış olur
Bu haftalardan sonra normal artık olması süresini takip et olduğu zamanlarda dedi
Ne demek kuzum ilk olduğu için acaba tam ayırt edebiliyormuyum diye merak ediyordum devamlı.Sorduğun iyi olmuş bu kafama çok takılıyordu; nasıl ayırt edicez diye. Kontrolümü bekliyordum. Çok sağol valla canım..
Böyle semsert oluyor karnımın bir tarafı ya da üst kısmı.
Kuzum bir önceki kontrole göre haftalık 170gr alıyordu.
Ben 150 gr olarak hesap etmiştim,fazla çıkarsa sevineyim diye
Bu kontrolde haftalık 250 gr yakın almış
Ama ben bir sonraki kontrole kadar 200 gr olarak hesaplıcam,sende öyle yap
Senin oğluş şuanda 30 hafta ile uyumlu demi canım,30 hafta civarında 200-250 gr almaya başlıyorlar
Biliyorum onu ama hiç yapmadım açıkcası. Şuan beyaz dut suyu yapıp içirmeye başladım. 3 gündür içiyor bakalım. Aklınızda olsun anne sütünü epey artıyormuş dut suyu.Canım öksürük için siyah turpu oyup içerisine bal koyup süzülüncede içmek çok işe yarıyordu. Bir araştır istersen. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
İnşallaaahhh canım benim :))))Çok sağol kuzum Allah razı olsun
İnşallah sende yarın çok çok güzel haberlerle dönersin canım
Masallah güzel almis insallah benim findigim da almıştır. Gecen sefer heyecandan ne ben sordum nede doktor söyledi o yuzden uzun zamandir kilosunu bilmiyorum bir ay olduKuzum bir önceki kontrole göre haftalık 170gr alıyordu.
Ben 150 gr olarak hesap etmiştim,fazla çıkarsa sevineyim diye
Bu kontrolde haftalık 250 gr yakın almış
Ama ben bir sonraki kontrole kadar 200 gr olarak hesaplıcam,sende öyle yap
Senin oğluş şuanda 30 hafta ile uyumlu demi canım,30 hafta civarında 200-250 gr almaya başlıyorlar
Canım senin kuzu yüzünü nasıl göstermiyor? Yani eliyle falan mı kapatıyor. Günümüz aynı ondan merak ettim. Benim sıpa önceleri eliyle kapıyordu şimdi iyice aşağı yerleşmiş kafası. Kafasını göremiyoruz düzgüncene :) burnunun ucunu zor gördük.Teyzeleri bizim bugün pamukkkk kızımla kontrolümüz vardı.
Çok şükür çok güzel haberlerle geldik
Geriliklerimiz azalmaya başlamış,günümüze yaklaşıyoruz
Kuzum bugün çok naz yaptı yüzünü göstermedi bize
Darısı bütün kontrole gidecek arkadaşların başına olsun,cümlemiz güzel haberler alalım
sendemi yarın kontrole gidiyorsun . yarın allah kısmet etse bizde gideceğizİnşallaaahhh canım benim :))))
benim ilk çocukta doğum öncesi çatlak yoktu pek doğumdan sonra hepsi net belli oldu parmak kalınlığında çatlaklarım var doğum öncesi ve sonrası aynısefa yagi kullanmaya devam ederseniz koruyormuş. Hatta çatlaklar olunca düzenli kullanımda onlarda gidiyormuş
Hep okuduğum 35-36dan sonra birden çatladığı kuzum. Hatta bi bayan yazmış forumda bi çocuğunu 40 haftalık doğurmuş hep çatlamış diğerini 36da doğurmuş çatlamamış. Ne kadar doğrudur bilmem ama.
Canım çok geçmiş olsunGünaydın kızlar
Hayırlı Cumalar
İki gündür giremedim çok kötüyüm
Taş düşürüyorum yine
Taş enfeksiyon yapıyor, enfeksiyon da daha çok sancı yapıyor
Psikolojik olarak bitik durumdayım
Her tahlilde eritrosit 100ün üzerinde çıkıyor
Artık tahlil vermekten doktora gitmekten bıktım bu enfeksiyon yüzünden
Çok geçmiş olsun canım normalde de çok acı veren bir şey bir de bebekle çok zordur canım
M muttervonmarienkaefer canım bende hindistan cevizi yağı kullanıyorum harika nemlendiriyor 100 tl verdiğim krem pul pul yaptı bıraktım
Kuzumm çok sevindimmm, çok şükür.. gerilikler zaten normal kuzum inan.. hep diyorum.. mühim olan gelişiyor olması.. gelişmezse sorun tabii.. ama çok şükür azar azar da olsa gelişiyorsa bu olumlu bir şeyTeyzeleri bizim bugün pamukkkk kızımla kontrolümüz vardı.
Çok şükür çok güzel haberlerle geldik
Geriliklerimiz azalmaya başlamış,günümüze yaklaşıyoruz
Kuzum bugün çok naz yaptı yüzünü göstermedi bize
Darısı bütün kontrole gidecek arkadaşların başına olsun,cümlemiz güzel haberler alalım
Kuzum bak sana da aynı şeyi söylüyorum. İnan gerden gelmesi çok ciddi bir sorun değil. Gelişmemesi sorun.. her çocuk aynı doğmuyor ki.. rabbim gelişimlerini devam ettirsin tekBenim 12 gün geriden geliyoro kadar vicdan azabı çekiyorum ki daha şimdiden yetememe duygusu oluştu
Evet kuzum:) inşallaaahhh yarın güzel haberlerle döneriz yaaaaasendemi yarın kontrole gidiyorsun . yarın allah kısmet etse bizde gideceğiz
Canım tüylenme oldu ama hormonlara yordum ben onu çünkü normal krem kullanırken en başta tüylenme olmuştu inşallah dökülürlerSevinmek için çok erken dimekkiii :))
Aman sağlık olsun cnm valla bugün yine kötü bir haber aldım. Çatlasamda, kilo da alsam gıkım çıkmayacak kendime söz verdim..
Canım çok geçmiş olsunkendini üzme nolur. Bebişin iyi olsunda tek.. taş evet rezalet bir şey ben de bilirim. Ama önemli olan bebişinin iyi olması. Bir de stres yapıp kuzuyu üzme.
Evet kuzum hem çok güzel nemlendiriyor hem de güzel tüylendiriyor
Ben hiç pahalı şeyler almadm kuzum. Dah önce kullandığım bir losyon vardı bitkisel onu kullandım bir süre. Sonra ara ara hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Bakalım şimdilik iyi gidiyor..
Kuzumm çok sevindimmm, çok şükür.. gerilikler zaten normal kuzum inan.. hep diyorum.. mühim olan gelişiyor olması.. gelişmezse sorun tabii.. ama çok şükür azar azar da olsa gelişiyorsa bu olumlu bir şey
Darısı diğer aynı dertten müzdarip olan arkadaşlarımıza..
Kuzum bak sana da aynı şeyi söylüyorum. İnan gerden gelmesi çok ciddi bir sorun değil. Gelişmemesi sorun.. her çocuk aynı doğmuyor ki.. rabbim gelişimlerini devam ettirsin tekinsanlar ne sıkıntılarla karşı karşıya kalıyor.. olumlu düşünn nolur
hiç bilme daha iyi .sizklere tavsiyem doguma yani 37 haftadan sonra pedinize hafif zeytin yağı sürün ve hele çatı muaynesyse sürün gidin yoksa çok zor özellikle iljinde yaşamış biri olarak . normal doğum içinde kendime hakiki zeytin yağı temin ettim doğuma giderkende afedersiniz vajinamın içine kadar sürüp öyle gidecem hastaneye esnme payı oluyor hemde acıma azalıyor ve hatta bazılarında hiç dikişe bile gerek kalmıyor .keske ilk doğumumda bilseydim yada biri söyleseydi bir arkadaşın tavsiyesi ile bende yapacam çünkü çatıdada baya zorlandım herkes yumusak davranmıyor. inşirah süresinide ezberledim , doguma giderkende bilen arkadaşıma İNŞİKAK SURESİNİ DEVAMLI OLACAK sekilde bana okusun . hatta başka bir arkadaşim kaldığım yerde bir aktar ismini verdi ve ordan zemzem suyunu alıp orta boydaki yeri çok küçük ve dar olmayan bir saklama kutusuna zemzem suyunu koyup içine meryem ana otunuda bırakıp doğuma giderken yanında kalsın doğum yapacağın odada olsun dediÇatı muayenesi nasıl bi şey acaba
inşallahhhhhEvet kuzum:) inşallaaahhh yarın güzel haberlerle döneriz yaaaaa
İyiyim kuzum sen nasılsın?A April wind kuzum maşallah Uras paşayla göbüşünüze
Nasılsın canım kaç zamandır konuşamıyoruz,oğluşun nasıl inşallah herşey yolundadır
Canım sende de mi su azlığı vardı?İyiyim kuzum sen nasılsın?
En son suyu artmaya başlamıştı minnoşun bakalım p.tesi kontrolümüz inşallah iyidir
Senin minikte büyümüş iyi haberlerle gelmişsin sevindim kuzum
atanamayanogretmen hayırdır kuzu birşey mi oldu canını sıkan?
Yok kuzum bizim normaldi ama son kontrolde artmaya başlamış dedi doktorum.Canım sende de mi su azlığı vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?