Maşallah canımTeyzeleri bizim bugün pamukkkk kızımla kontrolümüz vardı.
Çok şükür çok güzel haberlerle geldik
Geriliklerimiz azalmaya başlamış,günümüze yaklaşıyoruz
Kuzum bugün çok naz yaptı yüzünü göstermedi bize
Darısı bütün kontrole gidecek arkadaşların başına olsun,cümlemiz güzel haberler alalım
Canım öksürük için siyah turpu oyup içerisine bal koyup süzülüncede içmek çok işe yarıyordu. Bir araştır istersen. Çok geçmiş olsun Allah şifa versinÖksürerek çıkaramıyor. Daha doğrusu çıkarıyor ama yeterli değil. Şimdi doktordan geldik ciğerleri kötü durmuyor aslında dedi. Oda anlamadı neden böyle olduğunu. Zaten anlayamadığı için çocuk göğüse yönlendirmişti. Ankara’ya gastroentolojiye sevk istemek için gittik bide muayene olduk. Şimdilik sadece Ankara’ya gastroya gidicez. Göğüs için Kayseri’ye gidicez ama bu ay sonunda antibiyotiğimiz bitince hala iyi olmazsa.?hacetyepe ye göğüse gidicez.
5 saat yol eşimle arabayla gidicez. Ama gerçekten artık hemen yoruluyorum. Umarım sıkıntı olmaz.
İyi düşünmüşsün kuzum çoğu dediğin gibi 6 aylık kullanım için.Canım içinde kalmasın nasıl olmasını istiyorsan öyle yap. Benim kuzenim bu işlerle uğraşıyor düğün çekimimizi de o yapmıştı eşime doğum öncesi çekim yapalım mı dedim çok saçma dedi bebek doğduktan sonra olsun dedihavalar da soğuk açıkçası benimde çok isteğim yoktu kuzenim doğuma gelir mi bilemiyorum çünkü vakti zamanı belli değil ama en kötü ihtimal bende de profesyonel sayılabilecek makine var doğduktan sonra kardeşim çeker bende albüm yaparım dedim.
Valla kuzum bende korkuyorum özellikle de sezeryandan narkoz ameliyat fikri beni çok korkutuyor e benim kız da dönüp duruyorüstüne düşünmemeye çalışıyorum kısmet artık..
Canım araba modelinin bir önemi yok diye biliyorum çünkü hiç öyle bir şey yazmıyordu ben açıkçası 6 aya kadar değil de daha büyük yaşlarında da kullanabileceği bi oto koltuğu istiyorum yarın bakarız artık mağazalardan henüz netleştirmedim.
Canım maaşallah sizene güzel fark da kapanıyormuş çok sevindim. Bizim kızlar nazlı kuzular yüzlerini göstermiyorlar doya doya bakamıyoruz benim kontroller 15 güne düştü canım seninde öyleydi değil mi?
Böyle yapma canım evladın için inan ol bende ilk duyduğumda senin gibiydim.Benim 12 gün geriden geliyoro kadar vicdan azabı çekiyorum ki daha şimdiden yetememe duygusu oluştu
Besin olarak Ne aldın diye soracam kuzum ama mini mini haklı biraz yapısal galiba ben zaten kendim ufacık bi Şeyim 47 ile hamile kaldımBöyle yapma canım evladın için inan ol bende ilk duyduğumda senin gibiydim.
Ama toparladım hemen kızım için,bir ara geriliğimiz 17 güne çıkmıştı.çok şükür bugünümüze günümüzü yakalamaya çalışıyoruz❤
Gözünaydın kuzumTeyzeleri bizim bugün pamukkkk kızımla kontrolümüz vardı.
Çok şükür çok güzel haberlerle geldik
Geriliklerimiz azalmaya başlamış,günümüze yaklaşıyoruz
Kuzum bugün çok naz yaptı yüzünü göstermedi bize
Darısı bütün kontrole gidecek arkadaşların başına olsun,cümlemiz güzel haberler alalım
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzumSon zamanlarda sık sık aklıma geliyor benim kuzum, bi dahaki kontrolde daha belli olmaz herhalde benimki de. Bir sonrakinde konuşmayı düşünüyorum doktorla :)
İyiyiz kuzum şükür, Pazartesi inşallah randevumuz
32+0ım canımOy maşallah kuzumtam kaç haftalık oldun sen ?
Çok sağol kuzum Allah razı olsunMaşallah canımzaten 2 kiloyu buldu mu küveze bile almiyor taburcu ediyorlar hemen . Kiloya hiç takılma kocaman olmuş minnakin.. sağlığı sihhatleri yerinde olsun da gerisi boş :) güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim artık doğuma geri sayım basladi..
Sağol kuzum inşallah :)Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum
32+0ım canımsigortalı ev hanımı olarak raporumuda aldım,patronum olan eşime teslim ettim
Çok sağol kuzum Allah razı olsun
Minnak kızımın minyon olucağını düşünüyorum kuzum,sağlığı yerinde oldu mu kilosunun hiç önemi yok dediğin gibi.
Kilodan ziyade pıhtılaşma sorunum olduğu için içimde ya gelişimi durursa korkusu vardı.
Rabbim kimseye korktuğunu yaşatmasın
Bu sefer 3hafta sonra gelmemi istedi doktor.
Tabii diyede belirtti suyun gelir,lekelenmen olursa,kasılman başlar,hareketleri azalırsa gel diyince.
Doğum potasına doğru girdiğimi hissettim bugünkü kontrolden sonra :)
Evet canım yapıyla çok alakalı.Besin olarak Ne aldın diye soracam kuzum ama mini mini haklı biraz yapısal galiba ben zaten kendim ufacık bi Şeyim 47 ile hamile kaldım
Eee kuzu artık doktor raporu olmadan uçağa da almazlar seni Doğum potası yaklaşınca değil mi belki de ben yanlış biliyorumdur hafta olarakHayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum
32+0ım canımsigortalı ev hanımı olarak raporumuda aldım,patronum olan eşime teslim ettim
Minnak kızımın minyon olucağını düşünüyorum kuzum,sağlığı yerinde oldu mu kilosunun hiç önemi yok dediğin gibi.
Kilodan ziyade pıhtılaşma sorunum olduğu için içimde ya gelişimi durursa korkusu vardı.
Tabii diyede belirtti suyun gelir,lekelenmen olursa,kasılman başlar,hareketleri azalırsa gel diyince.
Çok sağol kuzum Allah razı olsunGözünaydın kuzumçok güzel böyle haberlerle dönmek inşallah darısı bana yaa yarın bizimde kontrolümüz var çok heyecanlıyım
Amin canım; sağ Salim kucağımıza alalım inşaallah. :)Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim
Bizimkide bu kontrolde naz yaptı
Bu kontrolde konuşayım diyordum canım tamamen aklımdan çıktı.
26.haftadan beri baş aşşağı,normal doğum pozisyonunda.
Asprin kullanıyorum iğneyle birlikte.
Normalde doğumdan 1 hafta önce bıraktırıyorum dedi,bana 35.haftada bırakmamı söyledi.
Muhtemelen normal doğum diye düşünüyor,tüp bebek olduğu için sezeryan isteğini bize bırakmıştı geçen kontrolde.
Ama ben karar veremiyorum
Rabbim cümlemize doğumun hayırlısını nasip etsin
Sağ salim kavuşalım minik kuzularımıza
Hiç Canını sıkma, bak geride gelenler hep arayı kapatmaya başladı. Bence sende kapatacaksın..Benim 12 gün geriden geliyoro kadar vicdan azabı çekiyorum ki daha şimdiden yetememe duygusu oluştu
Ben hamile olduğumu öğrendiğim gündem beri bir kaşık Bİle yoğurt yiyemedim o kadar sevmiyorum yaniEvet canım yapıyla çok alakalı.
Ben ve eşim minyonuz çünkü.
Haftada 2 gün balık,1gün kırmızı et,1gün kıyma,ilik sulu çorba,haftanın diğer günleri sebze ve bakliyat tüketiyordum.
Gün içinde 2 ara öğünde 3 çeşit dönüşümlü olarak meyve,1 kase ceviz,1 şişe sade soda.
Kahvaltıda kaşar peyniri ve tahin pekmez gecede uyku arasında süt içiyorum canım.
Dikkatimi çeken en büyük etken 29.haftada mide bulantısından yemek yiyememiştim,günümü yoğurtlu ekmekle geçiriyordum.
29.haftadan beri günde 1 tabak yoğurt tükettim onun etkisinin çok olduğunu düşünüyorum
Yoğurdu çok tüketmiyordum arada sırada yiyordum çünkü
Pek bir bilgim yok canım o konuda.Eee kuzu artık doktor raporu olmadan uçağa da almazlar seni Doğum potası yaklaşınca değil mi belki de ben yanlış biliyorumdur hafta olarak
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum
Galiba 32 de rapor istiyorlarPek bir bilgim yok canım o konuda.
Belli bir haftaya kadar rapora gerek yok 16.haftada raporsuz binmiştim
Sezeryandan korktuğum için normalden yana düşünüyorum.Amin canım; sağ Salim kucağımıza alalım inşaallah. :)
Valla canım doktorun sana bırakırsa doğum şeklini, iyi düşün.. Çünkü iki Doğumun da olumlu olumsuz yanları var.
Bir de vücut yapısı ve psikoloji önemli tabi. Bir daha ki kontrolünde netleşir artık. :)
Hiç Canını sıkma, bak geride gelenler hep arayı kapatmaya başladı. Bence sende kapatacaksın..
Hem kuzum plesenta ile ilgili sorunun var. Ne kadar iyi beslensen de; bebek tam alamıyor olabilir. Seninle alakası yok yani, hiç vicdan azabı çekme.
Kilosu filan hiç önemli değil; önemli olan sağlığı.. Güzel düşün. Bu kadar stres her ikinize de iyi değil, zaten hastanede yatıyorsun.
Bende aynı senin gibiydim canım hiç aramıyordum dikkatimi çekti dedimki faydası oluyor demekki ❤Ben hamile olduğumu öğrendiğim gündem beri bir kaşık Bİle yoğurt yiyemedim o kadar sevmiyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?