2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yok kuzum bizim normaldi ama son kontrolde artmaya başlamış dedi doktorum.
Hastalığımızdan dolayı olabiliyormuş bekliyordum zaten..
Hı anladım kuzum ben de azdı normale dönüyor gibi algıladım. Arkadaşım da su azlığı tespit edilmişti de direkt algı o yönde çalıştı sanırım. Peki fazlalığı sıkıntı mı?

İnan kuzum kötü birşey görürüm diye araştırmadım ama sanırım çok sıkıntı bir durum değil. Ama karnım patlatacak bomba gibi geziyorum hep sert sanki :)
Azlığında havuç suyu ve armut öneriyorlar kuzum bi denesin istersen.
Bu arada sıkıntı var diye sen demişsin ben @atanamayanogretmen sandım. Karışıklık olmuş kusura bakmayın ya :)

Ya ben bu haberi aldım kuzum. Arkadaşım ikinci bebeğine hamile. İlki tüp dü.. ikincisi normal oldu. Ama bi hafta önce suyun az demişlerdi şimdi briaz daha azalmış. Ona üzüldüm. Bakalım hayırlısı herkesin hakkında kuzucum.

Ama evet baktım şimdi fazlalığı çok ciddi sorun dğeil kuzucum.. zaten kesinlikle araştırmamak lazım çok akışına bırakmak lazım. Bazen onu diyorum. Previa teşhisi konduğunda hiç detaya girmedim. Hiç kimseye demedim. Hatta sezeryan görünüyor bile demedim. Bi eşim bi ablam bildi. Hiç bu kdr ciddi bişi olduğunu da görmedim araştırıp. Şimdi kızlar anlattıkça ciddiyetinin farkına varıyorum. Ama çok şükür düzeldi. Hep olumluyu çağırmak lazım diye inandım. Hala da aynı şeyi savunuyoum . Rabbim kuzularımıza sağlık versin.. bize de güç kuvvet..

Haklısın kuzum bende olumlama yapmaya inanan biriyim olumlu düşünmek çok önemli bence. O yüzden hep pozitif olmaya çalışıyorum konu ne olursa olsun..
Bakalım kuzum denesin bi arkadaşın havuç suyu ve armutu. Meyve sonuçta bi zararı olmaz, belki faydası olur da işe yarar

:) sen baya önlemleri almışsın .Yürüyüşü unutma ama cok önemli diyorlar.
Zeytinyagi olayını bende duydum acikcasi yapmak istiyorum

Amin inş sağol kuzum benim. Evet sen de öylesin ve bu çok güZel Rabbim kimseye dermansız dert vermesin

Bende hafta içi gideceğim sonra iki haftada bir geleceksin dedi :) potaya çoktan girdik canım.. Allah hakkımızda hayırlı olan doğum şeklini nasip etsin inşallah. Pıhtılaşmayi da kafana takma zaten gebeliğin en riskli zamanlarını atlattin doğum için de doktor riske atmaz en mantıklı tercihe yönlendirir seni

İyi akşamlar güzel anneler.bizde bugün oğlumuzu görmeye gittik bizimde geriden gelişimiz düzelmiş haftamıza yetiştik bazen 7 bazen 10 gün geri çıkıyordu bu ay düzelmiş 2200 gr olmuş 45 cm. Ama beni nst ye sokmadı doktor 36.haftada gireceksin dedi.bir de 1 ay sonra çağırdı artık 2 hafta da bir çağırır sanıyordum

Beni 3 hafta önce gittiğim de 3 hafta sonra gel demişti bu hafta gittim 3 hafta dolduğu için,bu seferde 15 gün sonra gel dedi sanki çabuk indi benim kontrol sürem aşağı,belkide 3.sezeryan olduğu içindir benim ki

Yarın kontrol var kızlar bakalım benim Nisantoş neler yapıyor ne kadar büyümüş
Gör bakalım nisantoşu. Kocaman olmuştur şimdiye
Bir sorun görmediyse gerek yok ki Zaten sık gitmeye canım.
Doktorda herşeyi yolunda gördüyse ondan bir ay Sonra çağırmıştır.

Beni 3 hafta önce gittiğim de 3 hafta sonra gel demişti bu hafta gittim 3 hafta dolduğu için,bu seferde 15 gün sonra gel dedi sanki çabuk indi benim kontrol sürem aşağı,belkide 3.sezeryan olduğu içindir benim ki
Bilemedim ya 36 dan sonra yakından takip edicez ddi
Gör bakalım nisantoşu. Kocaman olmuştur şimdiye

Bir sorun görmediyse gerek yok ki Zaten sık gitmeye canım.
Doktorda herşeyi yolunda gördüyse ondan bir ay Sonra çağırmıştır.
Herşey yolunda dedi.hatta bebeği baya aşağıda hissediyorum bazen korkuyorum dedim rahim ağzını ölçtü çok iyi korkmana hiç gerek yok dedi

Yarın kontrol var kızlar bakalım benim Nisantoş neler yapıyor ne kadar büyümüş
Benimde yarın kontrolüm var :))Allahım inşallaaahhh hepimiz hayırlı haberlerle döneriz canım :)

Sana yazarken şarjım bitti :))
Kilosunu mu önde dedi kuzım yoksa ölçüölerinden birisini mi
Haftasıyla uyununu yakalasa bile büyümeye devam edeceği için alır kuzum hiç merak etme

Masallah güzel almis insallah benim findigim da almıştır. Gecen sefer heyecandan ne ben sordum nede doktor söyledi o yuzden uzun zamandir kilosunu bilmiyorum bir ay oldu
Allah razı olsun kuzum çok şükür bugünümüze büyüyüp kilo almaya devam ediyoruz
Senin için baya bir sevinç olur canım kilosunu duyunca şaşırabilirsin 1 ayda 1 kilo bile almış olabilir
Eliyle kapatmış canım bu kontrolde,geçen kontroldede önünde plesantası vardı görüntü bulanıktı :)
Ellerini çok çok hafif araladı bugün fındık burnunu gördük
Çok sağol kuzum Allah razı olsun güzel duaların için.
Çok şükür büyüyüp gelişmeye devam ediyoruz

Korkma kuzum Allah büyüktür cümlemize yar ve yardım etsin
Seni korkutan kim canım,boşver araştırma bilgisizlik bu devirde en güzeli kafan rahat olur en azından :)

Biz Umay hanımı hiç göremedik önce eliyle yüzünü kapıyordu. Artık başı çok aşağıda yüzünü açsa da göremiyoruz. Artık doğunca görücez sıpayı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…