- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Hı anladım kuzum ben de azdı normale dönüyor gibi algıladım. Arkadaşım da su azlığı tespit edilmişti de direkt algı o yönde çalıştı sanırım. Peki fazlalığı sıkıntı mı?Yok kuzum bizim normaldi ama son kontrolde artmaya başlamış dedi doktorum.
Hastalığımızdan dolayı olabiliyormuş bekliyordum zaten..
İnan kuzum kötü birşey görürüm diye araştırmadım ama sanırım çok sıkıntı bir durum değil. Ama karnım patlatacak bomba gibi geziyorum hep sert sanki :)Hı anladım kuzum ben de azdı normale dönüyor gibi algıladım. Arkadaşım da su azlığı tespit edilmişti de direkt algı o yönde çalıştı sanırım. Peki fazlalığı sıkıntı mı?
Ya ben bu haberi aldım kuzum. Arkadaşım ikinci bebeğine hamile. İlki tüp dü.. ikincisi normal oldu. Ama bi hafta önce suyun az demişlerdi şimdi briaz daha azalmış. Ona üzüldüm. Bakalım hayırlısı herkesin hakkında kuzucum.İnan kuzum kötü birşey görürüm diye araştırmadım ama sanırım çok sıkıntı bir durum değil. Ama karnım patlatacak bomba gibi geziyorum hep sert sanki :)
Azlığında havuç suyu ve armut öneriyorlar kuzum bi denesin istersen.
Bu arada sıkıntı var diye sen demişsin ben @atanamayanogretmen sandım. Karışıklık olmuş kusura bakmayın ya :)
Haklısın kuzum bende olumlama yapmaya inanan biriyim olumlu düşünmek çok önemli bence. O yüzden hep pozitif olmaya çalışıyorum konu ne olursa olsun..Ya ben bu haberi aldım kuzum. Arkadaşım ikinci bebeğine hamile. İlki tüp dü.. ikincisi normal oldu. Ama bi hafta önce suyun az demişlerdi şimdi briaz daha azalmış. Ona üzüldüm. Bakalım hayırlısı herkesin hakkında kuzucum.
Ama evet baktım şimdi fazlalığı çok ciddi sorun dğeil kuzucum.. zaten kesinlikle araştırmamak lazım çok akışına bırakmak lazım. Bazen onu diyorum. Previa teşhisi konduğunda hiç detaya girmedim. Hiç kimseye demedim. Hatta sezeryan görünüyor bile demedim. Bi eşim bi ablam bildi. Hiç bu kdr ciddi bişi olduğunu da görmedim araştırıp. Şimdi kızlar anlattıkça ciddiyetinin farkına varıyorum. Ama çok şükür düzeldi. Hep olumluyu çağırmak lazım diye inandım. Hala da aynı şeyi savunuyoum . Rabbim kuzularımıza sağlık versin.. bize de güç kuvvet..
:) sen baya önlemleri almışsın .Yürüyüşü unutma ama cok önemli diyorlar.hiç bilme daha iyi .sizklere tavsiyem doguma yani 37 haftadan sonra pedinize hafif zeytin yağı sürün ve hele çatı muaynesyse sürün gidin yoksa çok zor özellikle iljinde yaşamış biri olarak . normal doğum içinde kendime hakiki zeytin yağı temin ettim doğuma giderkende afedersiniz vajinamın içine kadar sürüp öyle gidecem hastaneye esnme payı oluyor hemde acıma azalıyor ve hatta bazılarında hiç dikişe bile gerek kalmıyor .keske ilk doğumumda bilseydim yada biri söyleseydi bir arkadaşın tavsiyesi ile bende yapacam çünkü çatıdada baya zorlandım herkes yumusak davranmıyor. inşirah süresinide ezberledim , doguma giderkende bilen arkadaşıma İNŞİKAK SURESİNİ DEVAMLI OLACAK sekilde bana okusun . hatta başka bir arkadaşim kaldığım yerde bir aktar ismini verdi ve ordan zemzem suyunu alıp orta boydaki yeri çok küçük ve dar olmayan bir saklama kutusuna zemzem suyunu koyup içine meryem ana otunuda bırakıp doğuma giderken yanında kalsın doğum yapacağın odada olsun dedi
Haklısın kuzum bende olumlama yapmaya inanan biriyim olumlu düşünmek çok önemli bence. O yüzden hep pozitif olmaya çalışıyorum konu ne olursa olsun..
Bakalım kuzum denesin bi arkadaşın havuç suyu ve armutu. Meyve sonuçta bi zararı olmaz, belki faydası olur da işe yarar
Bende hafta içi gideceğim sonra iki haftada bir geleceksin dedi :) potaya çoktan girdik canım.. Allah hakkımızda hayırlı olan doğum şeklini nasip etsin inşallah. Pıhtılaşmayi da kafana takma zaten gebeliğin en riskli zamanlarını atlattin doğum için de doktor riske atmaz en mantıklı tercihe yönlendirir seniHayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum
32+0ım canımsigortalı ev hanımı olarak raporumuda aldım,patronum olan eşime teslim ettim
Çok sağol kuzum Allah razı olsun
Minnak kızımın minyon olucağını düşünüyorum kuzum,sağlığı yerinde oldu mu kilosunun hiç önemi yok dediğin gibi.
Kilodan ziyade pıhtılaşma sorunum olduğu için içimde ya gelişimi durursa korkusu vardı.
Rabbim kimseye korktuğunu yaşatmasın
Bu sefer 3hafta sonra gelmemi istedi doktor.
Tabii diyede belirtti suyun gelir,lekelenmen olursa,kasılman başlar,hareketleri azalırsa gel diyince.
Doğum potasına doğru girdiğimi hissettim bugünkü kontrolden sonra :)
Beni 3 hafta önce gittiğim de 3 hafta sonra gel demişti bu hafta gittim 3 hafta dolduğu için,bu seferde 15 gün sonra gel dedi sanki çabuk indi benim kontrol sürem aşağı,belkide 3.sezeryan olduğu içindir benim kiİyi akşamlar güzel anneler.bizde bugün oğlumuzu görmeye gittik bizimde geriden gelişimiz düzelmiş haftamıza yetiştik bazen 7 bazen 10 gün geri çıkıyordu bu ay düzelmiş 2200 gr olmuş 45 cm. Ama beni nst ye sokmadı doktor 36.haftada gireceksin dedi.bir de 1 ay sonra çağırdı artık 2 hafta da bir çağırır sanıyordum
Gör bakalım nisantoşu. Kocaman olmuştur şimdiyeYarın kontrol var kızlar bakalım benim Nisantoş neler yapıyor ne kadar büyümüş
Bir sorun görmediyse gerek yok ki Zaten sık gitmeye canım.İyi akşamlar güzel anneler.bizde bugün oğlumuzu görmeye gittik bizimde geriden gelişimiz düzelmiş haftamıza yetiştik bazen 7 bazen 10 gün geri çıkıyordu bu ay düzelmiş 2200 gr olmuş 45 cm. Ama beni nst ye sokmadı doktor 36.haftada gireceksin dedi.bir de 1 ay sonra çağırdı artık 2 hafta da bir çağırır sanıyordum
Bilemedim ya 36 dan sonra yakından takip edicez ddiBeni 3 hafta önce gittiğim de 3 hafta sonra gel demişti bu hafta gittim 3 hafta dolduğu için,bu seferde 15 gün sonra gel dedi sanki çabuk indi benim kontrol sürem aşağı,belkide 3.sezeryan olduğu içindir benim ki
Herşey yolunda dedi.hatta bebeği baya aşağıda hissediyorum bazen korkuyorum dedim rahim ağzını ölçtü çok iyi korkmana hiç gerek yok dediGör bakalım nisantoşu. Kocaman olmuştur şimdiye
Bir sorun görmediyse gerek yok ki Zaten sık gitmeye canım.
Doktorda herşeyi yolunda gördüyse ondan bir ay Sonra çağırmıştır.
Benimde yarın kontrolüm var :))Allahım inşallaaahhh hepimiz hayırlı haberlerle döneriz canım :)Yarın kontrol var kızlar bakalım benim Nisantoş neler yapıyor ne kadar büyümüş
Bende hafta içi gideceğim sonra iki haftada bir geleceksin dedi :) potaya çoktan girdik canım.. Allah hakkımızda hayırlı olan doğum şeklini nasip etsin inşallah. Pıhtılaşmayi da kafana takma zaten gebeliğin en riskli zamanlarını atlattin doğum için de doktor riske atmaz en mantıklı tercihe yönlendirir seni
Sana yazarken şarjım bitti :))Ben 30+2 de girdim ultrasona kuzum 1620 gram çıktı 1 hafta önde dedi 31 haftalık görünüyordu. Haftaya girdiğimde 31+5 olacak normalde o civarda 1600-1700 olması lazımdı ama bizimki biraz şişko çıktıbende merak ediyorum acaba üstüne daha alır mı yoksa sabitler haftasına uyumunu yakalar mı diye
Ohhh çıkmış göbüş baya sen baya fittin kıskanıyordum seni :)Eki Görüntüle 2235957
Çok göbük konuşmuşsunuz ehe göbük size
Ama yeni çekmedim geçen haftanın bu. atmış mıydım hatırlayamadım ama olsun
Eheh güldürdün beniOhhh çıkmış göbüş baya sen baya fittin kıskanıyordum seni :)
Allah razı olsun kuzum çok şükür bugünümüze büyüyüp kilo almaya devam ediyoruzMasallah güzel almis insallah benim findigim da almıştır. Gecen sefer heyecandan ne ben sordum nede doktor söyledi o yuzden uzun zamandir kilosunu bilmiyorum bir ay oldu
Eliyle kapatmış canım bu kontrolde,geçen kontroldede önünde plesantası vardı görüntü bulanıktı :)Canım senin kuzu yüzünü nasıl göstermiyor? Yani eliyle falan mı kapatıyor. Günümüz aynı ondan merak ettim. Benim sıpa önceleri eliyle kapıyordu şimdi iyice aşağı yerleşmiş kafası. Kafasını göremiyoruz düzgüncene :) burnunun ucunu zor gördük.
Çok sağol kuzum Allah razı olsun güzel duaların için.Sevinmek için çok erken dimekkiii :))
Aman sağlık olsun cnm valla bugün yine kötü bir haber aldım. Çatlasamda, kilo da alsam gıkım çıkmayacak kendime söz verdim..
Canım çok geçmiş olsunkendini üzme nolur. Bebişin iyi olsunda tek.. taş evet rezalet bir şey ben de bilirim. Ama önemli olan bebişinin iyi olması. Bir de stres yapıp kuzuyu üzme.
Evet kuzum hem çok güzel nemlendiriyor hem de güzel tüylendiriyor
Ben hiç pahalı şeyler almadm kuzum. Dah önce kullandığım bir losyon vardı bitkisel onu kullandım bir süre. Sonra ara ara hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Bakalım şimdilik iyi gidiyor..
Kuzumm çok sevindimmm, çok şükür.. gerilikler zaten normal kuzum inan.. hep diyorum.. mühim olan gelişiyor olması.. gelişmezse sorun tabii.. ama çok şükür azar azar da olsa gelişiyorsa bu olumlu bir şey
Darısı diğer aynı dertten müzdarip olan arkadaşlarımıza..
Kuzum bak sana da aynı şeyi söylüyorum. İnan gerden gelmesi çok ciddi bir sorun değil. Gelişmemesi sorun.. her çocuk aynı doğmuyor ki.. rabbim gelişimlerini devam ettirsin tekinsanlar ne sıkıntılarla karşı karşıya kalıyor.. olumlu düşünn nolur
Korkma kuzum Allah büyüktür cümlemize yar ve yardım etsinCanım tüylenme oldu ama hormonlara yordum ben onu çünkü normal krem kullanırken en başta tüylenme olmuştu inşallah dökülürler
melike222 çatı muayenesiyle ilgili korkutuyorlar canım ama hayırlısı diyelim
Biz Umay hanımı hiç göremedikAllah razı olsun kuzum çok şükür bugünümüze büyüyüp kilo almaya devam ediyoruz
Senin için baya bir sevinç olur canım kilosunu duyunca şaşırabilirsin 1 ayda 1 kilo bile almış olabilir
Eliyle kapatmış canım bu kontrolde,geçen kontroldede önünde plesantası vardı görüntü bulanıktı :)
Ellerini çok çok hafif araladı bugün fındık burnunu gördük
Çok sağol kuzum Allah razı olsun güzel duaların için.
Çok şükür büyüyüp gelişmeye devam ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?