Şükür iyiyim canım,pamuk kızımıda gördüm bugün lokum gibiyimİyiyim kuzum sen nasılsın?
En son suyu artmaya başlamıştı minnoşun bakalım p.tesi kontrolümüz inşallah iyidir
Senin minikte büyümüş iyi haberlerle gelmişsin sevindim kuzum
@atanamayanogretmen hayırdır kuzu birşey mi oldu canını sıkan?
Amin kuzum inşallahŞükür iyiyim canım,pamuk kızımıda gördüm bugün lokum gibiyim
Su azlığı sıkıntı canım normalde,suyu yeteri seviyedeyse bu demek oluyor ki suyunu yutup mesaneyi boşaltabiliyor.
Suyunu yutması demekte nefes egzersizlerinede başlamış urasımız
Çok yükselmediyse kafama takma canım mutlu ol aksine
Çok sağol luzum ayrıca inşallah p.tesi senden daha güzel haberler alırız
Güzel haberlerle gel canım bol bol poz versin NisantoşunYarın kontrol var kızlar bakalım benim Nisantoş neler yapıyor ne kadar büyümüş
Hafta içinde gidene kadar ayda bir miydi canım senin kontrol?Bende hafta içi gideceğim sonra iki haftada bir geleceksin dedi :) potaya çoktan girdik canım.. Allah hakkımızda hayırlı olan doğum şeklini nasip etsin inşallah. Pıhtılaşmayi da kafana takma zaten gebeliğin en riskli zamanlarını atlattin doğum için de doktor riske atmaz en mantıklı tercihe yönlendirir seni
Canım maşallah sizede aradaki farkı kapatıp toparlamışsınızİyi akşamlar güzel anneler.bizde bugün oğlumuzu görmeye gittik bizimde geriden gelişimiz düzelmiş haftamıza yetiştik bazen 7 bazen 10 gün geri çıkıyordu bu ay düzelmiş 2200 gr olmuş 45 cm. Ama beni nst ye sokmadı doktor 36.haftada gireceksin dedi.bir de 1 ay sonra çağırdı artık 2 hafta da bir çağırır sanıyordum
Geçmiş haftalarda çok net olmasada gördük canım biz ❤Biz Umay hanımı hiç göremedikönce eliyle yüzünü kapıyordu. Artık başı çok aşağıda yüzünü açsa da göremiyoruz. Artık doğunca görücez sıpayı:)
Canım aklıma böbrek ağrısı geldi okuyunca benimde solumdan girmişti öyle birşeyse bebişin pozisyonundan olabilir.Kizlar belimin sag tarafindan agri vuruyor bicak saplanir gibi bu normal mi ?
Şimdiye kadar ayda 1 di canım en son 31 de gittim 3 hafta sonra 34 te yine gel dedi. 34 ten sonra iki haftada bir çağırıyorum , 38 e kadarda alttan muayene yapmıyorum dediGüzel haberlerle gel canım bol bol poz versin Nisantoşun
Hafta içinde gidene kadar ayda bir miydi canım senin kontrol?
Amin canım inşallah inşallah ❤
Doğru diyorsun canım tercihi bize bıraktı düşünüp taşınıp karar vermeli
Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun
Canım maşallah sizede aradaki farkı kapatıp toparlamışsınız
Benide normalde 15te bir çağırıyordu,bugün bizimde fark gününe yaklaşmaya başlayınca 35.haftada gel dedi.
Senide farkın kapandıpı için 1 ay sonraya çağırmıştır
Zaman zaman banada oluyor canım.Kızlar size de oluyor mu son zamanlarda canım çok tatlı şeyler çekiyor şimdi yazmayayım bazı tatlı çeşitleri helva ıslak kek vb şeylerher saniye yemek istiyorum son 1 haftada oldu
Bende aynıyım cnm Allahtan fazla ayağa kalkmam aya çalışıyorum kizimdan istiyorum bazen.68 le başladım 79 um suan 1 ayım var 2 kilo daha alsam 81 le doğuma girerim.Kızlar size de oluyor mu son zamanlarda canım çok tatlı şeyler çekiyor şimdi yazmayayım bazı tatlı çeşitleri helva ıslak kek vb şeylerher saniye yemek istiyorum son 1 haftada oldu
Zaman zaman banada oluyor canım.
Tatlı değil ama 2 gündür doymuyorum ve canım sağlıksız şeyler çekiyor sürekli.
Bugün birşeyler yediğim halde 1 saat geçmedi aniden acıktım yemekte yoktu. Yemek olana kadar nerdeyse açlıktan ağlayacaktım
Canım bende bu zamana kadar frenledim kendimi hatta hamile kalmadan şekeri hayatımdan çıkarmıştım ilk 3 ay da şekerli bir şey yemedim ama şuan resmen aklımdan çıkmıyor tövbe yarabbim sinir oldumBende aynıyım cnm Allahtan fazla ayağa kalkmam aya çalışıyorum kizimdan istiyorum bazen.68 le başladım 79 um suan 1 ayım var 2 kilo daha alsam 81 le doğuma girerim.
Kız o kadar evde yatmaya iyi kilo almıyon sen heee töbe töbeeee şişkolata oldum ben sen hala leblebi yutmuş solucan gibisinEheh güldürdün beni
Ye kuzum abartmadan.Ya öyle değişik bir şey ki hangi hormon bu yaa ağlamak istiyorum asla tamam doydun artık yeme demiyor sanki beyin devre dışışeker yani boş kalori yediğine değmiyor ama aşerme buysa son haftalarımda tatlı aşeriyorum
Bende anlamadım kuzu valla ama almışım almışım 3 haftada 1,5 kilo aldım. Yeni almaya başlıyorum sıkıntı yok yakalıcam sizi bu açlıkla sanırımKız o kadar evde yatmaya iyi kilo almıyon sen heee töbe töbeeee şişkolata oldum ben sen hala leblebi yutmuş solucan gibisin
Benim içimde gergedan var canım mümkün değil yakalanmam sanaBende anlamadım kuzu valla ama almışım almışım 3 haftada 1,5 kilo aldım. Yeni almaya başlıyorum sıkıntı yok yakalıcam sizi bu açlıkla sanırım
Yiyorum kuzum ama 1 dilim oluyor 2Ye kuzum abartmadan.
Kendini kısıtladıkça daha çok çeker canın. En azından bana öyle oluyor o yüzden hiç bir canımın çektiğinden geri kalmadım.
Allah affetsin geçenlerde küçük bi kavanoz reçeli yedim 1 günde
Siz görmüşsünüz ne güzel :) biz Doğuma kadar beklicez artık.Geçmiş haftalarda çok net olmasada gördük canım biz ❤
Bundan sonra göstermezse doğunca bol bol görüp bakarız artık :))
Niye o kadar aşşağıda canım sizin baş kısmı erken doğum riskin mi var ondan mı inmiş aşşağıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?