2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Şükür iyiyim canım,pamuk kızımıda gördüm bugün lokum gibiyim
Su azlığı sıkıntı canım normalde,suyu yeteri seviyedeyse bu demek oluyor ki suyunu yutup mesaneyi boşaltabiliyor.
Suyunu yutması demekte nefes egzersizlerinede başlamış urasımız
Çok yükselmediyse kafama takma canım mutlu ol aksine
Çok sağol luzum ayrıca inşallah p.tesi senden daha güzel haberler alırız

Amin kuzum inşallah

Kizlar belimin sag tarafindan agri vuruyor bicak saplanir gibi bu normal mi ?

Yarın kontrol var kızlar bakalım benim Nisantoş neler yapıyor ne kadar büyümüş
Güzel haberlerle gel canım bol bol poz versin Nisantoşun
Hafta içinde gidene kadar ayda bir miydi canım senin kontrol?
Amin canım inşallah inşallah ❤
Doğru diyorsun canım tercihi bize bıraktı düşünüp taşınıp karar vermeli
Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun
Canım maşallah sizede aradaki farkı kapatıp toparlamışsınız
Benide normalde 15te bir çağırıyordu,bugün bizimde fark gününe yaklaşmaya başlayınca 35.haftada gel dedi.
Senide farkın kapandıpı için 1 ay sonraya çağırmıştır

Biz Umay hanımı hiç göremedik önce eliyle yüzünü kapıyordu. Artık başı çok aşağıda yüzünü açsa da göremiyoruz. Artık doğunca görücez sıpayı:)
Geçmiş haftalarda çok net olmasada gördük canım biz ❤
Bundan sonra göstermezse doğunca bol bol görüp bakarız artık :))
Niye o kadar aşşağıda canım sizin baş kısmı erken doğum riskin mi var ondan mı inmiş aşşağıya

Kizlar belimin sag tarafindan agri vuruyor bicak saplanir gibi bu normal mi ?
Canım aklıma böbrek ağrısı geldi okuyunca benimde solumdan girmişti öyle birşeyse bebişin pozisyonundan olabilir.
Ama direk belse geçmeyen ağır bi ağrı mı girip çıkıyor mu dikkat et ona göre bi acile gidersiniz kuzum. Bıçak saplanması pek normal gibi gelmedi bana.

Şimdiye kadar ayda 1 di canım en son 31 de gittim 3 hafta sonra 34 te yine gel dedi. 34 ten sonra iki haftada bir çağırıyorum , 38 e kadarda alttan muayene yapmıyorum dedi

Kızlar size de oluyor mu son zamanlarda canım çok tatlı şeyler çekiyor şimdi yazmayayım bazı tatlı çeşitleri helva ıslak kek vb şeyler her saniye yemek istiyorum son 1 haftada oldu

melike222 cnm masallah kuzuna.kilosu gayet iyi zaten gelişimi önemli.ben geçen hafta gittiğimde özele 30+4 1800 gr di çarşamba günü gittiğimde devlet hastanesine kilosunu söylemedi sadece gelişimi haftasıyla uyumlu dedi bende nst ye girdiğimde bir bakım dedim kagida 1420 yazıyor ordaki kadına sordum aletler eşki ya tam olcemiyor dedi.
Bu arada ben bebeğimin yüzünü hiç görmedim nerdeyse plesantayı göstermekten bebeğimi göremiyorum. Artık doğunca

Kızlar size de oluyor mu son zamanlarda canım çok tatlı şeyler çekiyor şimdi yazmayayım bazı tatlı çeşitleri helva ıslak kek vb şeyler her saniye yemek istiyorum son 1 haftada oldu
Zaman zaman banada oluyor canım.
Tatlı değil ama 2 gündür doymuyorum ve canım sağlıksız şeyler çekiyor sürekli.
Bugün birşeyler yediğim halde 1 saat geçmedi aniden acıktım yemekte yoktu. Yemek olana kadar nerdeyse açlıktan ağlayacaktım

Bende aynıyım cnm Allahtan fazla ayağa kalkmam aya çalışıyorum kizimdan istiyorum bazen.68 le başladım 79 um suan 1 ayım var 2 kilo daha alsam 81 le doğuma girerim.

Ya öyle değişik bir şey ki hangi hormon bu yaa ağlamak istiyorum asla tamam doydun artık yeme demiyor sanki beyin devre dışı şeker yani boş kalori yediğine değmiyor ama aşerme buysa son haftalarımda tatlı aşeriyorum

Bende aynıyım cnm Allahtan fazla ayağa kalkmam aya çalışıyorum kizimdan istiyorum bazen.68 le başladım 79 um suan 1 ayım var 2 kilo daha alsam 81 le doğuma girerim.
Canım bende bu zamana kadar frenledim kendimi hatta hamile kalmadan şekeri hayatımdan çıkarmıştım ilk 3 ay da şekerli bir şey yemedim ama şuan resmen aklımdan çıkmıyor tövbe yarabbim sinir oldum

Ye kuzum abartmadan.
Kendini kısıtladıkça daha çok çeker canın. En azından bana öyle oluyor o yüzden hiç bir canımın çektiğinden geri kalmadım.
Allah affetsin geçenlerde küçük bi kavanoz reçeli yedim 1 günde

Kız o kadar evde yatmaya iyi kilo almıyon sen heee töbe töbeeee şişkolata oldum ben sen hala leblebi yutmuş solucan gibisin
Bende anlamadım kuzu valla ama almışım almışım 3 haftada 1,5 kilo aldım. Yeni almaya başlıyorum sıkıntı yok yakalıcam sizi bu açlıkla sanırım

Bende anlamadım kuzu valla ama almışım almışım 3 haftada 1,5 kilo aldım. Yeni almaya başlıyorum sıkıntı yok yakalıcam sizi bu açlıkla sanırım
Benim içimde gergedan var canım mümkün değil yakalanmam sana
Oğlan da 24 kilo aldıydım hiç ders almamışım bunda da alıcam bi o kadar kilo
Ama bence ben porsiyon olarak çok yemiyorum su içsem yarıyor bence

Yiyorum kuzum ama 1 dilim oluyor 2 direniyom

Siz görmüşsünüz ne güzel :) biz Doğuma kadar beklicez artık.
Kızımda hep aşağıdaydı geç bile doğdu :) erken Doğumdan bahsetmedi hiç. Artık iki doktora gitmeye başladım. İkisi de erken Doğumdan bahsetmedi. Ama belli de olmaz tabi. Çok baskı yapıyor. Özellikle tuvaletim gelince zor yürüyorum.

melike222 canım seninde farkın kapanmasına çok sevindim zaman zaman oluyor heralde böyle geriden gelmeler aslında boşuna takıp evham yapıyor muşuz çoğu şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…